Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 63 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 767227
Γενική Εντύπωση

9.0
Με το γραφείο , όπως φαίνεται και από τις προηγούμενες κριτικές δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις , αλλά καλώς η κακώς για εμένα αυτή την στιγμή είχαν τις καλύτερες παρουσίες , όποτε μονόδρομος να τους επιλέξω …
Για καλή μου τύχη επέλεξα τον δευετερο αριθμό να επικοινωνήσω σήμερα , και πραγματική η εμπειρία με την αγαπητή Νικολ ήταν απίστευτη .
Συγχαρητήρια για εμένα άνετα στο τοπ 3 των τηλεφωνητριών απ όλα τα γραφεία .
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου Νικολ και για τον επαγγελματισμό σου .
Πλέον ελπίζω να μιλάω μόνο με εσένα !
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
tsontopoulos
Ανώτατος
71
Πόντοι:
19.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Γιώργος Παπ., Senteron και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουνίου, 2025
Αφού κατάφερες να σου απαντήσουν άμεσα , τυχερός είσαι !
review reaction 1 Sorococo, Bartender 74
11 Ιουνίου, 2025
Χαχαχα παίζει να ξέρεις τόσην ώρα που μιλάγαμε να έκανα επικοινωνιακό κουμφουζιο .
Από ότι μου είπαν γινόταν και χαμός με τις νέες αφίξεις , αλλά ευτυχώς σε εμένα όλα άμεσα .
review reaction 3 Bartender 74
11 Ιουνίου, 2025
Πιστευω Οτι Το Επομενο Ραντεβου σου !!! Θα ειναι Με την Ιδια την Νικολ !!! Λογικα τον επαιζες οσο κανονιζατε...................................... Οσο για την Κριτικη σου Εντελως Ανουσια !!!!!!!!!........ Τι μας ειπες ??... Τιποτα ! Εκτος απο την καψουρα σου για Νικολ !!! Σεβαστο Παντως !!!! Χωρις Παρεξηγηση Ε !!!.....
review reaction 3 Bartender 74, tsontopoulos
11 Ιουνίου, 2025
@ Siroko λόγο ναι καψουρευτηκα χαχαχχα .
Κοιτά η αλήθεια είναι άμα έχεις συνηθίσει με ένα τρόπο επικοινωνίας χ και μετά σου σκάει ένα αλλο επίπεδο επαγγελματισμού και κατανόησης στα γούστα σου και τ α θέλω σου ,η άλλη θα σου πει ξέρεις τι μην πας εκεί δοκίμασε αυτό και αν δεν παρελάσεις καλα να μου το πεις, να ρωτάει μετά αν πέρασα καλα αν ήταν εντάξει όλα , ε ναι ρε φίλε εμένα με
Σκλάβωσε η κοπέλα ….
review reaction 1 Spyrman
11 Ιουνίου, 2025
Αναφέρεις μόνο μια εμπειρία από μια συγκεκριμένη τηλεφωνήτρια η οποία είναι ευγενέστατη και όταν θέλει μπορεί να κάνει παπάδες για να σε εξυπηρετήσει . Οταν γράφεις κριτική για ένα γραφείο θεωρώ όμως ότι θα πρέπει να μεταφέρεις μια γενικότερη εικόνα σαν συμπεριφορά γραφείου , σαν συνολική αντιμετώπιση από όλες τις τηλεφωνήτριες , σαν χρόνο προσέλευσης των οδηγών , σαν ποικιλία στο ρόστερ των κοριτσιών , σαν value for money γενικότερα των υπηρεσιών που προσλαμβάνεις , σαν ανανέωση των κοριτσιών … με όλο το σεβασμό χωρίς να σε μειώνω τι από όλα αυτά προσέφερε η κριτική σου πέρα από ένα συγκεκριμένο ραντεβού που έκλεισες που θα μπορούσε τυχαία να έχεις εξυπηρετηθεί το ίδιο από οποιοδήποτε γραφείο ; Ποια ενημέρωση σε όσα προανέφερα θεωρείς ότι προσέφερε η συγκεκριμένη κριτική ;
review reaction 1 review reaction 3 gnnakos, srek7, Bartender 74
12 Ιουνίου, 2025
@ Km καταρχάς δεν είμαι μια μεμονωμένη εμπειρία αλλά μια συνέχεια εμπειριών , νομιζα ότι μπορούσαμε να το αντιληφθούμε έκανα λάθος ….
Τώρα όσο. Αφορά ποιότητα εξυπηρέτησης , ώρα προσέλευσης κτλ , αν και ένα μικρό κομμάτι καλύπτεται από την κριτική ( ανανέωση ρόστερ κτλ κτλ ) δεν νομίζω χρειάζεται να επισυνάψω κάτι περαιτέρω που δεν υπάρχει στις προηγούμενες κριτικές μου .
Αυτό που προσέφερε η κριτική μου είναι ότι πλέον βλέπω μια γενικότερη αλλαγή , όχι
Μόνο με Νικολ στο τηλεφωνικό κέντρο του , yourangel με spearhead την Νικολ .
Παιδιά αν είναι τώρα τα εύκολος εννοούμενα πλέον να τα κάνουμε λιανά για να καταλάβετε γαμησετα ….
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6