Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 63 10
YourAngels
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG
767227
Γενική Εντύπωση
9.0
Με το γραφείο , όπως φαίνεται και από τις προηγούμενες κριτικές δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις , αλλά καλώς η κακώς για εμένα αυτή την στιγμή είχαν τις καλύτερες παρουσίες , όποτε μονόδρομος να τους επιλέξω …
Για καλή μου τύχη επέλεξα τον δευετερο αριθμό να επικοινωνήσω σήμερα , και πραγματική η εμπειρία με την αγαπητή Νικολ ήταν απίστευτη .
Συγχαρητήρια για εμένα άνετα στο τοπ 3 των τηλεφωνητριών απ όλα τα γραφεία .
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου Νικολ και για τον επαγγελματισμό σου .
Πλέον ελπίζω να μιλάω μόνο με εσένα !
Για καλή μου τύχη επέλεξα τον δευετερο αριθμό να επικοινωνήσω σήμερα , και πραγματική η εμπειρία με την αγαπητή Νικολ ήταν απίστευτη .
Συγχαρητήρια για εμένα άνετα στο τοπ 3 των τηλεφωνητριών απ όλα τα γραφεία .
Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου Νικολ και για τον επαγγελματισμό σου .
Πλέον ελπίζω να μιλάω μόνο με εσένα !
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Από ότι μου είπαν γινόταν και χαμός με τις νέες αφίξεις , αλλά ευτυχώς σε εμένα όλα άμεσα .
Κοιτά η αλήθεια είναι άμα έχεις συνηθίσει με ένα τρόπο επικοινωνίας χ και μετά σου σκάει ένα αλλο επίπεδο επαγγελματισμού και κατανόησης στα γούστα σου και τ α θέλω σου ,η άλλη θα σου πει ξέρεις τι μην πας εκεί δοκίμασε αυτό και αν δεν παρελάσεις καλα να μου το πεις, να ρωτάει μετά αν πέρασα καλα αν ήταν εντάξει όλα , ε ναι ρε φίλε εμένα με
Σκλάβωσε η κοπέλα ….
Τώρα όσο. Αφορά ποιότητα εξυπηρέτησης , ώρα προσέλευσης κτλ , αν και ένα μικρό κομμάτι καλύπτεται από την κριτική ( ανανέωση ρόστερ κτλ κτλ ) δεν νομίζω χρειάζεται να επισυνάψω κάτι περαιτέρω που δεν υπάρχει στις προηγούμενες κριτικές μου .
Αυτό που προσέφερε η κριτική μου είναι ότι πλέον βλέπω μια γενικότερη αλλαγή , όχι
Μόνο με Νικολ στο τηλεφωνικό κέντρο του , yourangel με spearhead την Νικολ .
Παιδιά αν είναι τώρα τα εύκολος εννοούμενα πλέον να τα κάνουμε λιανά για να καταλάβετε γαμησετα ….