Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 651565
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Κατά την γνώμη μου το ποιο σταθερά καλό γραφείο .
Η επικοινωνία όπως πάντα εύκολη και με τηλέφωνο και με μηνύματα. Οι γυναικες που δουλεύουν στο γραφείο θα σας βρούνε αυτό που χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας στην ημέρα. Απαντούν στα μηνύματα που είναι η επιλογή επικοινωνιας μου συνήθως άμεσα και ενώ είμαι λίγο απαιτητικός και ρωτάω αρκετά ενώ κάποια άτομα πιστεύω θα έχαναν την ψυχραιμία τους οι γυναίκες αυτού του γραφείου παραμένουν πάντα επαγγελματίες και προσπαθούν να βοηθήσουν.
Οι ανανέωση τον κοριτσιών ναι μεν συμφωνώ ότι δεν είναι και τόσο συχνή και έχει αρκετές κοπέλες που είναι σταθερές στο γραφείο αλλά αυτές οι κοπέλες αξίζουν και αυτό είναι ποιο σημαντικό.
Το σημαντικότερο όμως κατά την γνώμη μου είναι ότι όσες φορές έχω πάρει κοπέλες από το γραφείο είναι πάντα όπως πρέπει. Πολύ κοντά στις φωτογραφίες ( λίγο φωτοσοπ νομίζω είναι λογικό πάντα) και προσπαθούν να με ικανοποίησουν.
Βρίσκομαι στον χώρο περίπου 2 χρόνια και έχω πάρει από όλα τα γραφεία. Σε αυτό το γραφείο έχω κάθε φορά 100% επιτυχία. Και η κοπέλα που έρχεται είναι ποιο κοντά σε σχέση με τις φώτο που βλέπω σε σχέση με άλλα γραφεία αλλά και οι υπηρεσίες είναι καλύτερες. Ίσως επειδή μπορεί να έχουν λιγότερες κοπέλες και επιλογές να έχουν δώσει μεγαλύτερη βάση στις υπηρεσίες. Έχω ακυρώσει λόγω υποχρεώσεων δουλειάς 2 φορές ραντεβού και εννοείται δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και την επόμενη που έκλεισα εννοείται με εξυπηρέτησαν με τον ίδιο τρόπο.
Από προσωπική μου εμπειρία λοιπον απλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο γραφείο .
Ελπίζω να βοήθησα λίγο ώστε να έχετε και εσείς μια καλή εμπειρία και να έχετε ραντεβού με κοπέλες που τιμανε τον όρο εσκορτ.
Αυτά από εμένα
Επικοινωνία
Άψογη
Ανανέωση κοριτσιών
Σπάνια
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
WhiteBoy1990
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Νοε 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
22
Likes:
696
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 3 Rensten, Johnny Red2, John_282

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού