Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 651683
Γενική Εντύπωση
 
4.0
Ετεροχρονισμένη κριτική γιατί τώρα αποφάσισα να συμβάλω κι εγώ στην ενημέρωση των μελών κι όχι μόνο να διαβάζω κριτικές.

Δοκίμασα κάποια κορίτσια του γραφείου το 2022. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή με άμεση απάντηση στα μηνύματα μου. Εδώ τελειώνουν όλα τα καλά… οι φωτογραφίες των κοριτσιών είναι πολύ παραπλανητικές.

Στο πρώτο ραντεβού έμεινα παρόλο που το πρόσωπο της κοπέλας ήταν αρκετά διαφορετικό από τις φωτό, την έσωσε το σώμα… στο δεύτερο πάλι έμεινα αν κι εδώ πάλι είχαμε μεγάλη απόκλιση από τις φωτογραφίες. Στο τρίτο ενημέρωσα για τις προηγούμενες αρνητικές εμπειριες και ζήτησα να μου προτείνουν κάποια κοπέλα που να είναι κοντά στις φωτογραφίες. Ε, αυτή την φορά ήταν που η κοπέλα ήταν σαν μια θεία μου… τέτοια παρουσία μόνο για σπίτια του 20αρικου.

Επίσης το ξενοδοχείο τους για τα incall ήταν τραγικό.

Ελπίζω να άλλαξαν τακτική με τις φωτογραφίες γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν υπέρμετρες προσδοκίες και η απογοήτευση να είναι ακόμα μεγαλύτερη.
Επικοινωνία
Ικανοποιητική
Φωτογραφίες
Πολύ επεξεργασμένες/παραπλανητικές
Μέλος
Εγγραφή:
13 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
67
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 maradona7, Iso14, Aragorn135 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2024
Ο κριτικός πήγε για μπάνιο;

Χμμμ;

Κατά τα άλλα το ξενοδοχείο μόνο τραγικό δεν είναι, είναι το γνωστό μεγάλο στη Συγγρού. Μόνο 1-2 κοπέλες τις έχουν αλλού.
18 Μαρτίου, 2024
Οι φωτογραφίες είναι για να ζηλεύουν εκείνοι, που δεν παν με escorts. Να σκέφτονται, αμάν τι μουνάρες ξεσκίζουν οι άλλοι. *lol*
review reaction 1 review reaction 3 Rensten, papaphilips, Easy Rider και 1 ακόμα μέλος
18 Μαρτίου, 2024
Γενικά είσαι σωστός. Αλλά για υπηρεσίες Εμμανουέλας (Την γνωστη ελληνοαιγυπτια), Μάγιας, Ντίντας, Αμάντας, Ρουσλανας πιστεύω έχεις ένα άδικο, κάνουν καλό γαμησι οι συγκεκριμένες
19 Μαρτίου, 2024
@Β.Μ. Αυτό που είχα πάει εγώ ήταν χαμηλά στην Συγγρου, στο ρεύμα προς Αθήνα. Κοντά στην Τριγέτα νομίζω. Δεν ξέρω αν άλλαξαν πλέον.

@Rensten. Δεν ανέφερα ποτέ τις κοπέλες που λες ούτε γενικά άλλες. Το σημαντικότερο πρόβλημα σε αυτό το γραφείο ήταν (δεν ξέρω αν είναι ακόμα) ότι οι φωτογραφίες απείχαν πάααρα πολύ από την πραγματικότητα. Με αποτέλεσμα να είναι ρουλέτα τι κοπέλα θα βρεις. Δεν έχει νόημα να ρισκάρω να χαλάσω την μέρα μου όταν άλλα γραφεία είναι πιο safe στο τι θα σου έρθει, άσχετα από τι θα σου κάτσει στις υπηρεσίες, αυτό είναι το επόμενο ρίσκο.

Ίσως του δώσω άλλη μία ευκαιρία οπότε αν έχετε να προτείνετε κάποια με δυνατές υπηρεσίες κ φωτό κοντά στην πραγματικότητα, θα το εκτιμούσα.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4