Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 9 10
Προβεβλημένη
Γραφεία CG 51065
Γενική Εντύπωση
 
4.0
Δεν παιρνουν ασσο μονο και μονο επειδη εφεραν αυτο το τρομερο καυλακι την Mavie και την ειχαν σε VFM τιμη και στα 2 tour.

Παμε τωρα ομως στο κυριο κομματι ενος γραφειου. Σιγουρα το νουμερο 1 πρεπει να ειναι η αξιοπιστια. Ουτε καν εδω. 2 φορες με πακετωσαν για ραντεβου τελευταια στιγμη και μια τριτη μου αλλαξαν την ωρα 2 φορες αλλα μικρο το κακο μιας και η ειδοποιηση ηταν αρκετα νωρις. Βεβαια εγινε με λαθος τροπο μιας και πηραν τηλεφωνο(!) πολλες ωρες μετα την αρχικη επικοινωνια. Παντρεμενοι στην σεντρα κανονικα δηλαδη, εγω κλαιν δεν δινω λογαριασμο πουθενα αλλα θεωρω πως ειναι πολυ φαουλ να παιρνεις τηλεφωνο ετσι στεγνα τον πελατη.

Παμε τωρα στα πακετωματα. Και τις 2 φορες κανονισμενο 1 μερα πριν το ραντεβου. Μιλαμε για 2ωρα παντα ετσι με πιθανη επεκταση αν υπηρχε χρονος. Και τις 2 φορες εγινε η επιβεβαιωση την επομενη μερα πρωι. Την 1 φορα 2 ωρες πριν το ραντεβου μου στελνουν για αλλαγη ωρας αρκετα μετα και τρωνε ακυρο γιατι δεν προλαβαινα. Την 2η φορα μου στελνουν μιση ωρα πριν το ραντεβου οτι θα αργησει ,αρκετα. Εντωμεταξυ ηδη στο χοτελ εγω στην ρεσεψιον περιμενω ενα δωματιο που ηθελα ,να ετοιμαστει σε 5-10 λεπτα(τυχη βουνο ειχα που δεν το ειχα ηδη παρει).
Ποσο δηλαδη θα αργησει λεω εγω, μικρη σημειωση στο 1 ραντεβου που ειχα καταφερει να κλεισω η κοπελα ειχε αργησει 25 λεπτα, με ενημερωση παραλληλη της πουτσας(σε 10 λεπτα,μετα αλλα 10 κτλ). Η δικαιολογια παντα ιδια. Φοβερη κινηση.

Σορυ δηλαδη εσεις παιδια του γραφειου ζειτε αλλου σε αλλη πολη και δεν ξερετε οτι απο κεντρο για βορεια ωρα αιχμης θελεις 1 ωρα? Αρα τι κλεινετε εξαρχης ραντεβου κολλητα το ενα με το αλλο αν το ενα ειναι κεντρο και το αλλο Γλυφαδα ξερω γω.

Επιστρεφω στα προηγουμενα. Θα αργησει πολυ μου λενε απο το συμφωνηθεν ραντεβου. Ποσο δηλαδη ρωταω. 1.5 ωρα μετα αμα θελετε κατι αλλο νωριτερα ευχαριστως. Αρα δεν ειχε ξεκινησει καν η κοπελα προφανως και με δουλευουν και την ειχαν διπλοκλεισμενη η πηρε επεκταση απο κανα αγαπουλη που θα πληρωνε παραπανω. Και ξαναλεω μιλαμε για 2ωρα ραντεβου ετσι και με δυνατοτητα επεκτασης.Πουτσες μπλε ομως.

Ελπιζω να σοβαρευτουν γιατι εχουν ωραια μουνια στο ροστερ αλλα δεν το κοβω
Επικοινωνία
Προβληματική
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
4.202
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 old boy, andronikos3, mozartmo και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2024
Κρίμα, όταν είχαν άλλη επωνυμία και incall στη Συγγρού ήταν καλύτερα τα πράγματα. Τώρα δυστυχώς έπεσαν, εκτός και αν βάλουν μυαλό.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1