Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 9 10
Προβεβλημένη
Γραφεία CG 51112
Γενική Εντύπωση
 
4.0
Ενώ έχω κλείσει 2-3 φορές ραντεβού στα οποία δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Το γραφείο φέρνει κορίτσια κυρίως από την Λατινική Αμερική. Θα ήθελα όμως να γνωρίζετε αγαπητοί συναγωνιστές αυτό που μου συνέβη. Την τελευταία φορά που ανέβασα κριτική κυρίως για την κακή συμπεριφορά του κοριτσιού. (Ίσως και η μοναδική φορά που ανεβάζω κακή κριτική). Με μπλόκαραν. Συγκεκριμένα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν: Δυστυχώς δεν μπορείτε να κλείσετε ξανά ραντεβού, γιατί είναι εντολή από την υπεύθυνη του γραφείου. Εγώ ένα τηλέφωνο έχω και δεν σκέφτηκα ουδέποτε να αλλάξω ή να είμαι υποψιασμένος ότι έκανα κάτι μη επιτρεπτό, πλην του να γράψω μία κριτική. Αγαπητοί συναγωνιστές και admin θα ήθελα παρακαλώ να διαβάσετε τις κριτικές μου γενικά και ειδικά την τελευταία που αφορά κορίτσι του γραφείου. Προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός, χωρίς να προσβάλλω κανέναν. Έαν είναι να φοβόμαστε να γράψουμε κριτική, τι να πω; Καλύτερα να μην αναφερθώ ξανά σε κακή συμπεριφορά κοριτσιού. Αυτό δεν είναι το νόημα του site; Να ανταλλάσουμε απόψεις για τον αγοραίο έρωτα και τις υπηρεσίες των κοριτσιών; Το γεγονός ότι είχε κρατήσει το τηλέφωνο μου, σίγουρα με ξεπερνάει και με εκπλήσσει δυσάρεστα. Τίθεται και θέμα εχεμύθειας πλέον. Επαναλαμβάνω ότι είναι επιβεβαιωμένο ότι έγινε λόγω της κακής κριτικής μου. Είμαι χρόνια στο site και ουδέποτε δημιούργησα κάποιο πρόβλημα. Μπορείτε να δείτε και παλαιότερες κριτικές μου και σχόλια για να το επιβεβαιώσετε. Με την συννενόηση του γραφείου προ του τελευταίου μου ραντεβού, ουδέποτε είχα θέμα. Βάζω 5 Αστέρια ενώ κανονικά έπρεπε να βάλω 0. Αλλά όπως είπα είμαι αντικειμενικός και θέλω να αναφέρω το γεγονός και την συμπεριφορά του γραφείου. Δεν θέλω να ακυρώσω το γεγονός ότι τις προηγούμενες φορές του γραφείου (πλην της τελευταίας) πέρασα καλά.
Επικοινωνία
Προβληματική
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Πολύ επεξεργασμένες/παραπλανητικές
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
426
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Antonis78, hornyasfuck, KALLIMAXOS και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2023
Κύριε Mr biGger καλό θα ήταν σαν άνθρωποι γενικά να αναλογιζομαστε τι έχουμε πει και πράξει πρώτου γίνει ένα τέτοιο συμβάν. Παρά πολλοί κύριοι έχουν γράψει αρνητικές κριτικές και κάποιοι είχαν από έμας κάποιο "δωρο" επανόρθωσης. Άρα μάλλον δεν έφταιγε η κριτική από μόνη της. Όταν θέλουμε να μιλήσουμε άσχημα καλό θα ήταν να λέμε όλες τις αλήθειες.
Όπως και να έχει σας ευχόμαστε καλή συνέχεια κι αν θέλατε να μάθετε πραγματικά το λόγο να μην μας το κλείνετε στη μούρη. Καλή συνέχεια καλή πρωτοχρονιά!
review reaction 1 hornyasfuck
31 Δεκεμβρίου, 2023
Παρακαλώ εάν έχω πει κάτι ψέματα, θα ήθελα να αναφέρεστε συγκεκριμένα. Μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα για να δημιουργήσετε εντυπώςεις και να δικαιολογήσετε καταστάσεις. Επίσης, το νόημα είναι να γνωρίζουμε πότε ένα κορίτσι έχει καλή ή κακή συμπεριφορά και είναι και ο βασικός λόγος ύπαρξης του συγκεκριμένου site. Όχι να μας κάνετε δωράκια για να το καλύπτουμε. Καλή χρόνια να έχουμε με υγεία και λιγότερες παρεξηγήσεις.
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2