Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.5 15 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 338031
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Καλησπέρα ακόμα δεν μπορώ να διαχειριστώ τα νεύρα μου και τι είναι το συγκεκριμένο γραφείο σήμερα 26 Ιουλίου είχα κλείσει ραντεβού με τη Μισέλ Μουρ το ραντεβού ήταν για τις 2:00 το μεσημέρι στο χώρο της κοπέλας μία που είχα πίεση Χρόνου η κοπέλα δεν μπορούσε νωρίτερα να ρθει σε δικό μου ξενοδοχείο που Συνήθως πηγαίνω.
Λαμβάνω ένα μήνυμα στις 13 και 47 ότι υπάρχει πρόβλημα ενώ είχαν σχεδόν φτάσει και προσπαθούσα να παρκάρω την καλώ και μου λέει ότι έχει πρόβλημα η κοπέλα έχει περίοδο και δεν μπορεί και αν θέλω κάποια εναλλακτική . Η τηλεφωνήτρια μου προτείνει και το παίρνει πάνω της να δω την Aysha μία Ουκρανέζα 19 χρονών πολύ καλή όπως μου είπε αυτολεξεί.
Τρώω ένα σκίσιμο περίπου 15 λεπτών η ώρα έχει πάει 2:15 πότε μου παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι μπορώ να ανέβω η μαλάκια μου που δεν ακύρωσα το ραντεβού. Ανεβαίνω επάνω στο δωμάτιο που είναι σαν βομβαρδισμένο βλέπω ένα νόστιμο Petit κοριτσάκι με σιδεράκια στα δόντια και καλό κορμάκι που φοράει ένα σετάκι ύπνου λες και ήταν η κόρη του γείτονά μου ούτε καν με πλησιάζει και κάνω και τη δεύτερη μαλάκια και της δίνω τα χρήματα της τα υπόλοιπα σχετικά με το ραντεβού θα τα γράψω στην κριτική για την Αισα.
Στα Παράπονα που έκανα στα 20 λεπτά Αφού το ραντεβού πήγε άπατο δεν είδα καμία προσπάθεια να διορθωθεί η κατάσταση Οπότε Επειδή δεν μου αρέσει να φέρνω σε δύσκολη θέση ανθρώπους και για μένα το ποσό που μου πήραν θεωρώ ότι μου το υπεξαίρεσαν. Από εμένα είναι μαύρο διαπαντός για το συγκεκριμένο γραφείο
Επικοινωνία
Προβληματική
Ανανέωση κοριτσιών
Συχνή
Φωτογραφίες
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Analripper
Ανώτερος
Εγγραφή:
23 Μαϊ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
2.719
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 APE, Alverto, xagnostos2006 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2023
Ερώτηση κι απαντάει οποιος/αν ξέρει κανείς. Δεν δίνεις το χρημα ή δίνεις τα μισά ( θεωρώντας οτι γ…. έστω και λίγο) χωρις καν να μπεις στον κόπο να μιλήσεις με τγραφείο μιας και έχει γινει όλη αυτή η κιροιδία. Τι γίνετε , σε κηνυγαει κανείς μετά ; Γιατί αν μονο σε διαγράφει το πρακτορείο οκ υπάρχουν κι άλλα…..
review reaction 1 review reaction 5 Bartender 74, musician
27 Ιουλίου, 2023
Το χειρότερο γραφείο ! Θες 2 ώρες να κλείσεις ραντεβού. Αυτό με τις ακυρώσεις τελευταία στιγμή , το κάνουν συνέχεια ! Αν προκύψει πρόβλημα δεν βγάζεις άκρη μαζί τους.
review reaction 1 review reaction 6 Analripper, Bartender 74, musician
27 Ιουλίου, 2023
Μαύρο στο συγκεκριμένο γραφείο παίδες! Είναι ο νόμος τροπος να καταλάβουν ότι δεν είναι μ@λακας ο πελάτης! Ούτε τα βρίσκει στο δρόμο τα λεφτά!
Δεν δίνεις μία στην κοπέλα. Φεύγεις... Και ας τα βρει με το γραφείο.

Τα σωστά γραφεία σέβονται τον πελάτη τους και στην πρώτη ευκαιρία που θα γίνει μια στραβή με την κοπέλα αναλαμβάνουν να καλύψουν τον πελάτη αμέσως!
review reaction 1 Bartender 74, Score73
27 Ιουλίου, 2023
Καλησπέρα όπως γράφω και στην κριτική μου τα χρήματα μου τα ζήτησε και τα έδωσα στην αρχή του ραντεβού (κάνω και τη δεύτερη μαλάκια και της δίνω τα χρήματα της)
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4