Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 12 10
Call-Girls 56021
Γενική βαθμολογία

1.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Καλησπέρα σε όλους
Είχα πολυ καιρό να γράψω γιατί προτιμώ να βλέπω κάποιες κριτικές και να στοχεύω!!
Γράφω απλά γιατί είμαι πολυ τσαντισμένος και επειδή τα λεφτά δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο τουλάχιστον να περνάμε καλά ! Η δυο μεμπερ που γράψανε τη κριτική για την Ρέιτσελ δεν τους θεωρώ με την καμια μεμπερ , απλά άλλους σκοπούς έχουν !! Το κακό είναι ότι αυτή η κοροϊδία είναι άσχημο πράγμα!!
Για τη κοπέλα έχω να πω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπετε , από στοματικό αστα να πάει από σώμα ;;; Άμα αυτή έχει κωλο στο θεό Ε τότε πάω μα πηδήξω από Ακρόπολη , βυζος;; Μικρός αλλά τίποτα το ιδαιτερο! Πρόσωπο;; Βάλε σακούλα ! Γενικά το σέρβις ένα χαλί μαυρο και πέρα ότι μου έκανε και χαρη που τη συνάντησα 1800, και το λέω λες και πήγα 4 το πρωί και ήταν κουρασμένη!!!
Αυτά παίδες και ότι κριτική γράφουν αυτή η δυο ούτε καν μα μπαίνετε στο κόπο!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 18, 2022
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
DECO718
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Elganador, Moku, doc_lin και 26 άλλα μέλη

Σχόλια

33 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 33
1 2 3 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2022
Καλησπερα.

Αρχικα εκφραζω την κατανοηση μου σε οποιον δεν περναει καλα εμπιστευομενος κριτικες αλλων.

Ωστοσο προς δικη σας βοηθεια αναφερω τα παρακατω:
1. Το γεγονος οτι καποιος περασε καλα κ ενας επομενος οχι, ειναι τελειως υποκειμενικο. Αλλοι γαμανε οντας ηδη φτιαγμενοι, αλλοι χαπακωμενοι, κ αλλοι απλα ειναι ευγνωμονες που εχουν μουνι στην ψωλη τους, γιατι ειναι αδυναμοι να γαμησουν με αλλο τροπο. Δεν ειμαστε ολοι ισοι, ουτε ομοιοι.
2. Απο την πλευρα των γυναικων, επισης ειμαστε ολοι ισοι κ ομοιοι. Αλλοι ειναι ελκυστικοι αντρες, κ αλλοι βρωμιαρηδες, αλλοι παθητικοι betas κ αλλοι alphas, αλλοι περιμενουν να βρουν δασκαλες του ερωτα κ αλλοι απλα τη γυναικα που ακολουθει αυτον που ηγειται.
3. Οι φωτος ειναι κατα κανονα πειραγμενες. Αλλα κ να μην ειναι, ενα καλο μακιγιαζ μπορει ενα 4αρι να το μεταμορφωσει σε 9αρι. Η αληθεια παντα θα ειναι οτι ποτε το 4 δεν ειναι ισο με το 9
4. Ο τιτλος της κριτικης ειναι clickbait κ βγαζει αρνητικο συναισθημα, νομιζω οτι η αξια ολων των εμπλεκομενων συμπεριλαμβανομενου και του δυσαρεστημενου συναγωνιστη ειναι ψηλοτερα απο εκει που κατεληξε η κουβεντα
5. Ενα κακο γαμησι καθε 9 καλα δεν σημαινει για κανενα το τελος του κοσμου. Εγω παντα το περιμενω μεχρι αποδειξεως του αντιθετου
review reaction 1 andronikos3
22 Αυγούστου, 2022
@Annapurna
"Προφανώς στο μισάωρο δεν θα γούσταρε να σε βλέπει".
Εάν όμως η κοπέλα θεωρεί ότι είναι τουλάχιστον πριγκίπισσα και της πέφτουν λίγα τα μισάωρα ραντεβού, τότε ας μην τα κάνει. Ας πάει να ζητήσει δουλειά στα γραφεία συνοδών πολυτελείας, αυτά που απευθύνονται σε σκαφάτους που σκάνε κάτι χιλιάρικα για να πάρουν μια συνοδό για ένα σ/κ. Κι άμα την πάρουν σφυρίξτε μου...
22 Αυγούστου, 2022
παίδες δεν ασχολούμαι με γραφεία αλλά οι μαλακίες που διαβάζω εδώ με ξεπερνάνε..
Φωτό άλλης κοπέλας και ασχολούνται αν είναι "αντιπροσωπευτικές" ή όχι !!
Παρατηρήσεις στυλ "α, θα σου έστειλαν άλλη" σα να μην τρέχει τίποτα !!
Μαύρο πίσσα στους απατεώνες, η γνώμη μου..
review reaction 1 claimain, srek7
33 αποτελέσματα - εμφανίζονται 31 - 33
1 2 3 4