Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 9 10
Call-Girls
27406
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καθώς η πρώτη κριτική μου δεν ανέβηκε..ξανά στέλνω κ λέω..αξίζει ναι.. δοκιμάστε άφοβα είναι αληθινή εμπειρία πιτσιρικας δεν έχει ψεύτικα ΑΑ ου.. τυπακι γενικά..οι φωτό την αδικούν αρκετά..φρέσκο πράγμα με συμπεριφορά αρκετά αληθινή..ΑΑ πανέξυπνη..
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 09, 2020
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
όμως δημιουργούν ένα κλίμα σε αυτόν που την διαβάζει και ξέρουν τι θα συναντήσουν.
Αυτό που έγραψες δεν είναι κριτική και κακός ανέβηκε, είναι καθαρά ένα σχόλιο το οποίο θα μπορούσε να γραφτεί στο τόπικ του magic,
σαν σχόλιο - απάντηση στην κοπέλα.
Αν κατάλαβες αυτα που σου γράφουμε ή αν έχεις την διάθεση να καταλάβεις είναι καθαρά προσωπικό σου θέμα.
Ποτέ δεν έχω ειρωνευτεί ονομαστικά κανέναν. ΠΟΤΕ όμως. Εκτός... εάν το ξεκινήσει ο άλλος. Συνεπώς, δεν ήταν στις προθέσεις μου να ειρωνευτώ και φυσικά ζητώ συγγνώμη εάν άφησα να φανεί κάτι τέτοιο. Σχολίασα κατ' αυτόν τον τρόπο διότι απλά δεν είπες τίποτα. Και το κακό είναι ότι θέλω πολύ να το συναντήσω το κορίτσι και όσο νάναι θα βοηθούσαν πέντε κουβέντες παρά πάνω, ανεξαρτήτως από το ότι εγώ πηγαίνω με το ένστικτο και με την βεβαιότητα ότι θα τύχω αρκετά καλής μεταχείρισης, καθαρά λόγω δικού μου χειρισμού. Αυτό μόνον έχω να προσθέσω!