Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 36 10
Call-Girls
105491
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συνάντηση με Dilara υστερα από εύκολη συνεννόηση με το γραφείο. Οι φωτογραφίες δε προειδεάζουν, με το που ανοιξα τη πόρτα και τη είδα, χαμογέλασα, από τις λιγες φορες που οι φωτογραφίες δεν κρυβουν τιποτα. Ισως μόνο το υψος αλλά σε καμία σχεση δε σε επηρεάζει αρνητικά. Η κοπέλα ήρθε όμορφα ντυμένη με ένα καλοκαιρινό φορεματάκι, που λατρεύω να τα βγάζω. Κορμί πανέμορφο και έτσι κάπως λίγο μαυρισμένο που σε κάνει να θέλεις πιο πολύ να το γλυψεις για να γευτείς την σοκολοτένια και απαλή υφή το. Το βυζάκι καλό, εντελώς φυσικό, αλλά το κορυφαίο μέρος μέρος του κορμίου της, ο Κώλος. Τι κώλος είναι αυτός για να τον γλύφεις να τον δαγκώνεις να τον χουφτώνεις, να, να... κρίμα που δεν τον προσφέρει, Κρίμα...
η κοπέλα στην επικοινωνία είναι οκ καθώς τα αγγλικά της είναι μέτρια αλλά οκ, αν και με τέτοιο κορμί τι να τις κάνεις τις συνομιλίες....
Καθαρά συνειδητοποιημένη επαγγελματίας, που δεν προσπαθεί να σου κλέψει χρόνο, αλλα και που δεν σου δίνεται ολοκληρωτικά καθώς σε μερικές στιγμές ένιωθα πως τα πράγματα γίνονται εντελώς μηχανικά και τυποποιημένα από την μεριά της, ιδίως όταν ήρθε αυτή από πάνω, αλλά αμέσως μετά η σκέψη του ότι μια πανέμορφη κοπέλα νέα να χοροπηδάει έτσι πάνω στον καυλωμένο μου πουτσο, έδιωξαν κάθε αρνητικό και απόλαυσα κάθε λεπτό μαζί της. Η θέα της στο στοματικό αλλά και στα τέσσερα είναι το κάτι άλλο. Εκεί ήρθαν και τα 2 τελειώματα μου μέσα της με την θέα του κώλου της.
Σιγουρα θα την ξανατιμήσω, για να δω και να κρίνω αν αξίζει για να την εντάξω στα στανταράκια μου. Η πρώτη εντύπωση πάντως ήταν πολύ ενθαρρυντική.
Καλά να περνάτε και να γαμάτε, χανόμαστε.
η κοπέλα στην επικοινωνία είναι οκ καθώς τα αγγλικά της είναι μέτρια αλλά οκ, αν και με τέτοιο κορμί τι να τις κάνεις τις συνομιλίες....
Καθαρά συνειδητοποιημένη επαγγελματίας, που δεν προσπαθεί να σου κλέψει χρόνο, αλλα και που δεν σου δίνεται ολοκληρωτικά καθώς σε μερικές στιγμές ένιωθα πως τα πράγματα γίνονται εντελώς μηχανικά και τυποποιημένα από την μεριά της, ιδίως όταν ήρθε αυτή από πάνω, αλλά αμέσως μετά η σκέψη του ότι μια πανέμορφη κοπέλα νέα να χοροπηδάει έτσι πάνω στον καυλωμένο μου πουτσο, έδιωξαν κάθε αρνητικό και απόλαυσα κάθε λεπτό μαζί της. Η θέα της στο στοματικό αλλά και στα τέσσερα είναι το κάτι άλλο. Εκεί ήρθαν και τα 2 τελειώματα μου μέσα της με την θέα του κώλου της.
Σιγουρα θα την ξανατιμήσω, για να δω και να κρίνω αν αξίζει για να την εντάξω στα στανταράκια μου. Η πρώτη εντύπωση πάντως ήταν πολύ ενθαρρυντική.
Καλά να περνάτε και να γαμάτε, χανόμαστε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 13, 2021
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
210€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή