Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 59 10
Call-Girls
85295
Γενική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Να γράψω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το μυστήριο κορίτσι που ακουει στο όνομα ''Ευα''. Επικοινωνία ευκολη και τσουπ χτυπάει η πόρτα στο γνωστό ξενοδοχείο του Βασίλη. Εγώ μόλις έχω μπανιαριστεί, και αναμένω μεσα στην γκάβλα. Ανοίγω και βλέπω μία χαμογελαστή δεσποινίς να με κοιτάει αμήχανα. Χαμογελάω, κάνω ακρη και την προσκαλώ. Όπως περνάει από μπροστά μου την βλέπω και από κοντά. Ανετη κοπέλα, χαμογελαστή, επικοινωνίακή, αλλά μου φάνηκε υπερβολική στο θέμα με τις καμπύλες. Φορούσε ένα φόρεμα που δεν την γοήτευε.Πρόσωπο δεν μου άρεσε! Εγώ διάκρινα ένα ατσούμπαλο σώμα, με μεσαίο στήθος. Τότε κατάλαβα γιατί ήταν τραβηγμένες όλες οι φωτογραφίες με αυτό τον τρόπο. Οι ΓΚΑΒΛΕΣ ειχαν χτυπήσει κόκκινο και λέω δεν γαμιετε!!! Την στέλνω για μπάνιο και αναμένω. Ερχεται με ενα σετ εσωρουχο καλό. Ο πρώτος γύρος ήταν μονο στοματικά. Την εγλυφα με μανία το μουνί της και ήταν ολοκάθαρο. Το στοματικό της για Oscar. Μου έκανε μια handjob με cum in face όλα τα λεφτα. Γουσταρα πάρα πολύ. Λέω συνεχίζουμε. Στο δεύτερο γύρο με ξετίναξε. Γουστάρει να γαμιέτε και φαίνεται. Συνοψίζοντας, θα την ξανασυναντουσα αν ήθελα δυνατό γαμήσι. Το σώμα με χάλασε λόγο κυτταρίτιδας (ιδιαίτερα στον κώλο) και μικρού στήθους. Δεν μετάνιωσα αλλα χτυπουσα το κέφάλι μου όταν έμαθα ότι επεστρεψε η Ιζαμπελα και υπήρχε σαν εναλλακτική η Μαρία Μολδαβή και η Χριστίνα. Ειχα επιλογές αλλά ήθελα να δώ γιατί τόσος ντορος για την Ευα. Ελπίζω να βοήθησα και όχι να μπέρδεψα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2018
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
90€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ο ανθρωπος εγραψε πως ειστε για 10.0 στην συμμετοχη και για 5.5 στην εμφανιση. Ετσι το ειδε ετσι το εγραψε, τι να κανουμε τωρα? Κι αληθεια εσεις η ιδια σαν ποσο νομιζετε πως αξιζει η εμφανιση σας, για 9.0 ας πουμε?
Αυτο δε το πως δεν κανετε CIM δε λεει κατι, αν σας τα πεταξε στα μουτρα σαν πως θα μπορουσατε να το αποφυγετε?
Και τελικα το θεμα δεν ειναι αν εισαι για 5.5, για 6,5 ή για 7.0 γιατι για παραπανω δεν εισαι! Ειναι αν μπορει ο καθε χριστανος να πει την αποψη του για σενα χωρις να του την πεσεις, ουσιαστικα ετσι εκβιαζοντας τους επομενους να σου βαλουν 2 βαθμους παραπανω απο οσο πραγματικα αξιζεις για να εχουν τη ευνοια σου