Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 1 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση με την Μελίνα ή Μιλένα όπως μου συστήθηκε στην πόρτα.

Εμφάνιση πρόσωπο: Όπως ακριβώς οι φωτογραφίες, στο λιγότερο glamorous. Ωραίο προσωπάκι, με ελαφρώς φουσκωμένα χείλια που βοηθάνε πολύ στην πίπα. Καρέ μαλλί, βαμμένο.

Εμφάνιση Σώμα: Πάλι όπως οι φωτογραφίες. Ύψος γύρο στο 1,60κάτι, petit, με πολύ γυμνασμένο σώμα. Μου είπε ότι είναι από τον χορό (stripper). Ωραία και περιποιημένα άκρα. Όμορφο μουνάκι, καλοσχηματισμένο, με piercing, και piercing και στον αφαλό. Λίγο flat το κωλαράκι όταν είναι όρθια, στα 4 είναι ποίημα. Μαυρισμένη, με σημάδια από τάνγκα.

Γενική συμπεριφορά: Χαμογελαστή, δεν τρώει χρόνο, υπάκουη, δουλευταρού. Γατούλα.

Επικοινωνία: Αγγλικά μηδέν. Μόνο Ρώσικα. Οπότε επικοινωνία με νοηματική. Αλλά ακούει.

Διάθεση στο σεξ / συμμετοχή: Μια χαρά. Στον πρώτο γύρο ξεκίνησε με μια πολύ καλή πίπα, χαρακτηριστικό της οποίας είναι το χτύπημα του πούτσου στα χείλια, και η χρήση του ως "κραγιόν" πάνω στα χείλια, που ήταν πολύ καυλωτικό. Μετά καβάλησε όπου η φάση έγινε ροντέο, και για να μην χύσω την σταμάτησα και την έβαλα από κάτω. Καθώς είναι λεπτούλα είναι και εύκολο να την μανουβράρεις. Εκεί έδειξε να γουστάρει, ειδικά όταν της έβαζα τον αντίχειρά μου στο στόμα της, το σάλιωνε, και μετά της έτριβα την κλειτορίδα καθώς την γαμούσα πότε αργά και πότε γρήγορα. Μάλλον έχυσε, και μετά την έχυσα και εγώ, με μια ριπή που έφυγε στα μαλλιά την, στα βυζιά της και στο στομάχι της. Δεν έκανε τίποτα σπαστικά με τα μαλλιά, πήγε απλά και πλύθηκε. Στον β' γύρο είχαμε 20 λεπτά πίπα, και λίγο πισωκολλητό (ωραία θέα και στήσιμο), με το τέλος να έρχεται στο παρά 10' με μια εξαιρετική τούρμπο μαλακία με το πουτσοκέφαλο να το φιλάει και να το γλύφει. Τα πήρε όλα στο στόμα, και δεν σταμάτησε μέχρι να τελειώσω εντελώς.

Συνολικά, μια καλή περίπτωση. Τίμια και εργατική. Προτείνεται.Κουλ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 02, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες