Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 6 10
Call-Girls
15803
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αυτό δεν το έχω ξανακούσει... Η κοπέλα είναι αλλεργική στο σπέρμα! Μου είπε πως μια φορά που τα πήρε στο στόμα ξέρασε, και μια φορά που την έχυσαν στην μάπα μετά πρήστηκε!!! Τι στο διάολο πορνοκαριέρα περιμένει να κάνει έτσι; Μου είπε μάλιστα πως σε σκηνή που δεν έχει κυκλοφορήσει, την έχυσε ο Ρόκο στο στόμα (που δεν την πίστευε), και ξέρασε, και γι' αυτό κόπηκε η σκηνή...
Τες πα... Από εμφάνιση ότι βλέπετε στις ερασιτεχνικές φωτογραφίες. Ωραίο, γαμεύσιμο σετ βυζιών. Γενικά, εμφανισιακά, καλό, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Στο σεξ ψιλοαγγαρεία. Καμία πρωτοβουλία, μάγκωμα, καμία πουτανιά. Καμία σχέση με πορνοστάρ. Πίπα μέτρια, με ψιλοπροσπάθειες (εάν την πιέσεις λίγο) για deep throat, αλλά δεν το έχει. Τελείωσα μια φορά, στο μισάωρο, γαμώντας τα βυζιά της, στα βυζιά της (μην πρηστεί...), και μετά ξενέρωσα. Άσε που τα Αγγλικά είναι χάλια, και η συνεννόηση κουκουρούκου.
Κρίμα... Εάν είχε λίγη πουτανιά θα μάζευε πολύ χαρτί. Νομίζω πως το πρακτορείο δεν πρέπει να την ξαναφέρει. Φεύγει σε 2-3 μέρες.
Η ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική
Τες πα... Από εμφάνιση ότι βλέπετε στις ερασιτεχνικές φωτογραφίες. Ωραίο, γαμεύσιμο σετ βυζιών. Γενικά, εμφανισιακά, καλό, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Στο σεξ ψιλοαγγαρεία. Καμία πρωτοβουλία, μάγκωμα, καμία πουτανιά. Καμία σχέση με πορνοστάρ. Πίπα μέτρια, με ψιλοπροσπάθειες (εάν την πιέσεις λίγο) για deep throat, αλλά δεν το έχει. Τελείωσα μια φορά, στο μισάωρο, γαμώντας τα βυζιά της, στα βυζιά της (μην πρηστεί...), και μετά ξενέρωσα. Άσε που τα Αγγλικά είναι χάλια, και η συνεννόηση κουκουρούκου.
Κρίμα... Εάν είχε λίγη πουτανιά θα μάζευε πολύ χαρτί. Νομίζω πως το πρακτορείο δεν πρέπει να την ξαναφέρει. Φεύγει σε 2-3 μέρες.
Η ημερομηνία συνάντησης είναι ενδεικτική
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 10, 2016
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
130€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες