Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 21 10
Call-Girls
106862
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
λοιπον λιγα λογια και απο μενα για την νεαρα η κοπελα ειναι αυτο που βλεπετε στις φωτο (ενταξει λιγο photoshop εχει πεσει...αλλα πανω-κατω αυτο βλεπεις αυτο παιρνεις)...καυλο-προστυχοφατσα (που σε αλλους θα αρεσει , σε αλλους οχι) παντως ειναι ο ορισμος της φατσουλας για C.I.F αυτο παντως που μου εκανε ιδιαιτερα εντυπωση ηταν το σωμα της..κορμι λαμπαδα (ασχολειται και με το fitness εδω και λιγο καιρο, οπως και η ιδια μου αναφερε...)...σεβεται αυτο που κανει και τιμα τον πελατη....ιδιως στον 2ο γυρο που εχει σπασει και ¨καλα ο παγος¨ειναι ακομη ποιο απολαυστικη.....στα μειον: ενταξει εχει ενα θεμα με τους βυζους της...δεν θελει αγριαδες εκει...και στο οτι δεν κανει cim, α και οτι μιλαει πολυ..(αλλους βεβαια αυτο δεν θα τους χαλασει). Συμπερασματικα μια τιμια προταση που θα περασεις σιγουρα καλα.....αν θα την ξαναπερνα
Υγ: καποιος φιλος αναφερε οτι χρησιμοποιει και πολυ λιπαντικο..εγω παντως κατι τετοιο δεν ειδα α και ο λοκος αν και δεν πηρα..μια χαρα ηταν αρκετα σφικτος (μια και που τον προσφερει)..ετοιμος ημουν να τον διακορευσω
Υγ: καποιος φιλος αναφερε οτι χρησιμοποιει και πολυ λιπαντικο..εγω παντως κατι τετοιο δεν ειδα α και ο λοκος αν και δεν πηρα..μια χαρα ηταν αρκετα σφικτος (μια και που τον προσφερει)..ετοιμος ημουν να τον διακορευσω
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2011
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
180€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί