Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 1 10
Devil & Angel μαγαζί Μπαρ
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ
24003
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Live Shows
Δ/Υ
Χώρος
7.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Πρόσβαση/parking
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το club βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Γκάζι, σε πολύ μικρή απόσταση από το Μετρό του Κεραμεικού. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά έχει καλή χωροθέτηση. Αριστερά στην είσοδο είναι το stand του Dj, δεξιά το μπαρ και στο βάθος δυο δερμάτινοι καναπέδες. Υπάρχει και πάνω όροφος, στον οποίο δεν ανέβηκα, όπου από εκεί έχεις και καλύτερη θέα από τον κόσμο. Προσωπικό ευγενέστατο.
Κόσμος όχι πολύς, άλλωστε το μαγαζί γι αυτό είναι πριβέ, αλλά μην ξεχνάμε ότι ακόμα ο κόσμος δεν το ξέρει. 4-5 κοπέλες καθόταν στο μπαρ, νεαρές και όμορφες. Ο “χαρακτήρας” του καταστήματος αποτρέπει την είσοδο πιτσιρικάδων. Πέρασαν και δυο ζευγάρια, με πολύ ωραίες γυναίκες. Ειδικά η μια ήταν η απόλυτη μιλφάρα. Η Ιοκάστη φανταστική χορεύτρια με απίθανο σώμα. Η παρέα μου απλά χάζεψε με το χορό της.
Προσωπικά θα ξαναπάω, γιατί έβαλα στο μάτι δυο από τα κοριτσάκια που καθόταν στο μπαρ και περισσότερο το ένα που είχε πολύ γλυκό προσωπάκι. Ελπίζω να το ξαναπετύχω στην επόμενη επίσκεψη μου.
Καλά να περνάμε.
Υ.γ. το 8 στο πάρκινγκ, γιατί στα 100 μέτρα από το μαγαζί είναι το Μετρό του Κεραμεκού.
Κόσμος όχι πολύς, άλλωστε το μαγαζί γι αυτό είναι πριβέ, αλλά μην ξεχνάμε ότι ακόμα ο κόσμος δεν το ξέρει. 4-5 κοπέλες καθόταν στο μπαρ, νεαρές και όμορφες. Ο “χαρακτήρας” του καταστήματος αποτρέπει την είσοδο πιτσιρικάδων. Πέρασαν και δυο ζευγάρια, με πολύ ωραίες γυναίκες. Ειδικά η μια ήταν η απόλυτη μιλφάρα. Η Ιοκάστη φανταστική χορεύτρια με απίθανο σώμα. Η παρέα μου απλά χάζεψε με το χορό της.
Προσωπικά θα ξαναπάω, γιατί έβαλα στο μάτι δυο από τα κοριτσάκια που καθόταν στο μπαρ και περισσότερο το ένα που είχε πολύ γλυκό προσωπάκι. Ελπίζω να το ξαναπετύχω στην επόμενη επίσκεψη μου.
Καλά να περνάμε.
Υ.γ. το 8 στο πάρκινγκ, γιατί στα 100 μέτρα από το μαγαζί είναι το Μετρό του Κεραμεκού.
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Το μαγαζί έχει κλείσει ή μάλλον λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και νέο concept, δηλαδή άλλο μαγαζί.
Το γράφει και στην καταχώριση του στον κατάλογο πάνω από την κριτική.
Για περισσότερες πληροφορίες δες στο αντίστοιχο θέμα στο forum: http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=220404.0