Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 63 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ 90471
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοριτσιών

8.0
Live Shows

Δ/Υ
Χώρος

8.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Πρόσβαση/parking

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Ρωξάνη είναι Ρουμάνα 1.75 ύψος (με τα τακούνια 1.85), νταρντάνα παντού στο σώμα (αλλά με μικρά βυζάκια). Τα κιλά της είναι ωραία μοιρασμένα και κάνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Συστήνεται στους λάτρεις των μεγαλόσωμων γυναικών (οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν). Έχει ένα πολύ ωραίο πρόσωπο, φανταστικά μάτια και μακρύ μαύρο μαλλί. Πρέπει να είναι 26-27 χρονών περίπου.

Την περασμένη βδομάδα, πίνοντας ποτό με την αδερφή της Ρωξάνης, τη Μόνικα ενημερώθηκα ότι η Ρωξάνη δεν ήρθε για κάποιες μέρες. Παρακάλεσα να την πάρει τηλέφωνο να έρθει. Έτσι και έγινε. Ήρθε με πολύ απλό ντύσιμο και τελείως άβαφτη. Ακόμα και έτσι εγώ την θεωρώ πολύ ωραία γυναίκα.

Στη μάχη τώρα. Η Ρωξάνη είναι πρόθυμη για όλα. Πρώτα μου έδωσε φιλάκια στο σώμα και μετά πίπα υγρή, πολύ καλή. Γενικά η κοπέλα ''σε ταξιδεύει''. Εγώ συνέχισα με γλυφομούνι. Είναι πεντακάθαρη.
Στο σεξ τώρα (πάντα με προφυλακτικό) ζήτησα απλά πράγματα. Ξέρω ότι κάνει και από τον κώλο, αλλά αυτή τη φορά δεν με ενδιέφερε. Προτίμησα την κλασική στάση και δεν χόρταινα να την κοιτάζω στο πρόσωπο. Μετά αλλαγή και αυτή από πάνω, όπου δεν άντεξα για πολύ και σύντομα τελείωσα.
Έφυγα από το ξενοδοχείο σούπερ χαλαρωμένος. Την επόμενη μέρα ήμουν επίσης μια χαρά. Αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα έκανε καλά τη δουλειά της (εντάξει είχα πάει και εγώ με πολύ θετική διάθεση, που είναι το βασικότερο).

Κόστος για μισή ώρα 50 ευρώ η κοπέλα και 23 ευρώ το δωμάτιο. Σύνολο 73 ευρώ. Νομίζω τίμια συνδιαλλαγή (όσο αντέξουμε ακόμα να πληρώνουμε αυτά τα ποσά).

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2012
Μέλος
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2012
πήγες την ημερομηνία που λές και πλήρωσες τα λεφτα που λές Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
σε έπιασαν κότσο έχει αλλάξει το τιμολόγιο......
09 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μπααα κανονικα πρεπει να πληρωσε....
οι φημες περι μειωμενων τιμολογιων που λεγαμε ηταν μαλλον μουφα, απ οτι πληροφορηθηκα στο θρεντ του μεγαρου...
C
COBRA1986
09 Μαρτίου, 2012
ποσο πηγε το τιμολογιο δηλαδη? ειχε αλλες κοπελες εκει περα απο την συγκεκριμενη?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3