Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 63 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ 90471
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Live Shows

Δ/Υ
Χώρος

8.0
Μουσική

8.0
Ποιότητα ποτών

1.0
Πρόσβαση/parking

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
μολις γυρισα σπιτι απο το amnezia και ειπα να γραψω,η επισκεψη μου ηταν καταδρομικη ..μπηκα μεσα αρπαξα μια κοπελα και κατευθειαν στο χοτελι διπλα,ουτε ποτο δεν ηπια για αυτο και δεν το βαθμολογησα,η επιλογη μου ηταν μια ξανθια αδυνατη αλβανιδα 27 ετων που την λενε αννα,ωραια κοπελα με πολυ απαλο και τρυφερο δερμα,οποιος την εχει προτιμησει θα συμφωνει σιγουρα μαζι μου.Ο χωρος δεν ειχε και τοσο δυνατα την μουσικη οπως εχω διαβασει σε αλλες κριτικες,η ολιγολεπτη κουβεντα μου με την δεσποινις δεν εγινε φωναζοντας ο ενας στον αλλο,η κοπελα λοιπον στο δωματιο ηταν πολυ ομιλητικη ευδιαθετη και με εκανε να αισθανομαι οτι την ξερω πολυ καιρο..ενιωθα πολυ ανετα μαζι της...ντουζακι και οι δυο μαζι στην πολυ μικρη ντουζιερα του δωματιου,στο κρεβατι με αφησε να γλειψω το πανεμορφο και μυρωδατο μουνακι της,εβαλα ολη μου την τεχνη κανοντας την να βγαλει μερικους ηχους απολαυσης ...της ειπα οτι εχει πολυ ωραια γευση και μου ειπε για να δω και εσενα τη γευση του..οποτε μετα απο ενα περασμα απο τα αρχ.... μου τον εβαλε γυμνο μεσα στο στομα της οπου αρχισε να πιπωνει με παθος και φτυσιματα στο σεξ δεκτικη δε μου ειπε οχι σε τιποτα,αλλαξαμε πολλες στασεις δεν και δεν βιαζοταν καθολου .Το τελειωμα ηρθε στα τεσσερα με πολλα σφαλιαριδια στο ωραιο κωλαρακι της...σιγουρα θα την ξαναπροτιμουσα και σιγουρα θα ξαναπαω στο μεγαρο!

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2011
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
517
Πόντοι:
41.129
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99, LanciaRallye037, mad_max και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2011
Προφανως θα πηγες πριν τις 20:00, γι΄αυτο πετυχες χαμηλα την μουσική....
Οντως η Αννα (Βarbie) ειναι μια απο τις καλες επιλογες του Μεγαρου.......
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1