Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 63 10
Amnezia Club μαγαζί Μπαρ
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ
90471
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοριτσιών
5.0
Live Shows
Δ/Υ
Χώρος
8.0
Μουσική
7.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Πρόσβαση/parking
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επίσκεψη στο "Πορνομέγαρον" με σκοπό την μπυροποσία...
Πώς τα έφερε η π**τανα τύχη και βρέθηκα στα "άνωθεν" μετά της κορασίδος Κλαούντιας...
Η Κλαούντια, μια κοπελίτσα εκ δεξιάς πτέρυγας, κάθεται συνήθως σε ένα από τα στασίδια απέναντι από το μπαρ...
Εμφανισιακά... είναι αδυνατούλα... ξανθιά, όμορφα μάτια... Έχει σχετικά (κατ' εμέ) καλές αναλογίες κώλος-στήθος...
Στα "άνωθεν"... προηγήθηκαν τα ντουσάκια μας και η μετατροπή του μπάνιου σε πισίνα...!
Όσον αφορά τις υπηρεσίες της... μαζί μου ήταν πολύ καλή...
Η όλη συνεύρεση κινήθηκε σε κλίμα gfe, χωρίς όμως να λείπουν και κάποιες εκλάμψεις pse!
Προκαταρκτικά πολύ καλά και στοματικό, επίσης...
Η συμμετοχή της με ξάφνιασε ευχάριστα!
Εν τέλει, για καλή μου π**τανα τύχη "γνώρισα" τη Κλαούντια... τελικά αποδείχτηκε καυλωτικό το μικρό!!!
Πώς τα έφερε η π**τανα τύχη και βρέθηκα στα "άνωθεν" μετά της κορασίδος Κλαούντιας...
Η Κλαούντια, μια κοπελίτσα εκ δεξιάς πτέρυγας, κάθεται συνήθως σε ένα από τα στασίδια απέναντι από το μπαρ...
Εμφανισιακά... είναι αδυνατούλα... ξανθιά, όμορφα μάτια... Έχει σχετικά (κατ' εμέ) καλές αναλογίες κώλος-στήθος...
Στα "άνωθεν"... προηγήθηκαν τα ντουσάκια μας και η μετατροπή του μπάνιου σε πισίνα...!
Όσον αφορά τις υπηρεσίες της... μαζί μου ήταν πολύ καλή...
Η όλη συνεύρεση κινήθηκε σε κλίμα gfe, χωρίς όμως να λείπουν και κάποιες εκλάμψεις pse!
Προκαταρκτικά πολύ καλά και στοματικό, επίσης...
Η συμμετοχή της με ξάφνιασε ευχάριστα!
Εν τέλει, για καλή μου π**τανα τύχη "γνώρισα" τη Κλαούντια... τελικά αποδείχτηκε καυλωτικό το μικρό!!!
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2011
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού