Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 63 10
Amnezia Club μαγαζί Μπαρ
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ
90471
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση κοριτσιών
6.0
Live Shows
Δ/Υ
Χώρος
7.0
Μουσική
4.0
Ποιότητα ποτών
6.0
Πρόσβαση/parking
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επίσκεψη βραδυνή για πρωτη φορα και μετα απο τις πληροφοριες των φιλων ...CHEYENNE - SPEED ...πηγα και εγω να δω τι παιζει.Λοιπον το ολο σκηνικο (ποτο-καφε-μουσικη-γυναικες-ξενοδοχειο-πηδημα) ειναι αρκετα καλο,ο χωρος πολυ καλος (μουσικη πολυ δυνατη ρε μαγκες-χωρις λογο-μικρο το μαγαζι) τωρα στα κοριτσια δεν θα ελεγα οτι παιζουν τοπ δυνατα μουνια(θελει μεταγγραφες το μαγαζι) απλα συμπαθητικα .Εμενα μου γυαλισε η izabella ,απο ρουμανια μου ειπε,χωρις πολλα λογια-τα βασικα,ανεβηκαμε πανω στο ξενοδοχειο για 1/2 ωρα....καλο το δωματιο κλασσικο-καθαρο-τιβι τσοντα -μπανακι εγω και αυτη και ξεκινησε η μαχη...καλο τσιμπουκι βαθυ -χωρις χερια-με γλυψιμο μπαλλες...σωμα καλο αδυνατο -μαυρο μαλλι-καμενο απο τον ηλιο-καθαρη- ξυρισμενο το μουνακι(δεν δινει κωλο μου ειπε),καβαλησε απο πανω με καλο ρυθμο,γυρισμα στα τεσσερα και τελειωμα με πιπα στο στομα(δεν τα καταπινει).... ωραιο μουνι δεν λεω αλλα οχι και κατι ιδιαιτερο....απλα πραγματα χαλαρα...Συμπερασμα σαν φαση καλη ειναι ,αν ειχε και καλυτερα-ποιο δυνατα μουνια θα ηταν καλυτερα .
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 23, 2011
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού