Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 63 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ 90471
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Live Shows

Δ/Υ
Χώρος

8.0
Μουσική

7.0
Ποιότητα ποτών

8.0
Πρόσβαση/parking

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η κριτική δεν έχει ημερομηνία μιας και με την εν λόγω κορασίδα έχω "ανέβει" τα σκαλιά, πάνω από μία φορές!
Επίσης, η βαθμολογία αφορά το Amnezia ως "Πορνομέγαρον" στο σύνολό του...

Από την πρώτη μου επίσκεψη στο "Πορνομέγαρο" είχα "ξεχωρίσει" μεταξύ άλλων την Σιμόνα…
Για να βοηθήσω στον καλύτερο "εντοπισμό" της, κάθεται συνήθως στα πρώτα στασίδια πλησίον της θύρας...!
Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση... και ακόμα μου κάνει είναι τα μεγάλα, γαλαζοπράσινα μάτια της...
Κατά τα άλλα δεν την λες μοντέλο... μάλλον για το κορίτσι της διπλανής πόρτας... πλούσια πιασίματα, γεμάτο κωλαράκι και μικρό (αναλογικά) στήθος αλλά πολύ όμορφο ΓλώσσαΜεγάλο χαμόγελο

Είναι πολύ φιλική, υπομονετική (τουλάχιστον με ανέχεται όταν πίνω "Ολλανδέζες" Μεγάλο χαμόγελο ) και δεν δείχνει καμία ένδειξη βιασύνης...
Τα προκαταρκτικά της πάντα πολύ καλά... αν και δεν ζητάω κάτι extreme... το στοματικό της επίσης καλού επιπέδου...
Η "επιδόσεις" της στα περαιτέρω είναι γενικά οι ίδιες και κυμαίνονται στις πολύ καλές, κατ'εμέ πάντα... (οι δικές μου δεν είναι ποτέ οι ίδιες λόγω των "Ολλανδέζων" ΝτροπήMoney Mouth ) !!!!!

Νομίζω πως δικαιωματικά ανήκει στα καλά "χαρτιά" του Amnezia!Μεγάλο χαμόγελο
Pitsirikos1
Σπουδαίος
109
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 sotis99

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού