Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 63 10
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ 90471
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοριτσιών

7.0
Live Shows

Δ/Υ
Χώρος

10.0
Μουσική

10.0
Ποιότητα ποτών

10.0
Πρόσβαση/parking

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ήρθε λοιπόν η ώρα για την "πρώτη φορά". Απογευματινή επίσκεψη μετά εκλεκτών συναγωνιστών. Σήμερα η μουσική ήταν σε ανεκτά επίπεδα, οπότε μπορούσαμε να πούμε και καμιά κουβέντα. Τα κορίτσια, γι' άλλη μια φορά περίπου 15, για όλα τα γούστα. Το προσωπικό ευγενέστατο.

Μετά από δυο επισκέψεις στο μαγαζί, έπρεπε κι εγώ να κάνω την αρχή και να τιμήσω μια κοπέλα. Τα απωθημένα μου πολλά. Η Ρεββέκα όμως το μεγαλύτερο. Κοντούλα, με έκφυλο προσωπάκι και ένα κωλαράκι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! θα προσπαθήσω να είμαι σύντομος για να μην σας κουράζω.

Χαμόγελο όλη την ώρα, διάθεση να σε ικανοποιήσει με κάθε τρόπο. Καμία βιασύνη, μάλιστα μου την είπε, γιατί ήμουν κάπως αγχωμένος. Πεντακάθαρη, με ντους πριν και μετά τη μάχη. Πίπα, πότε με ρυθμό σιγανό, πότε με deepthroat. Πολύ ωραία στησίματα, ωραίο ανέβασμα από πάνω και επειδή ήμουν πολύ φορτωμένος, τελείωμα με επανάληψη πίπας.

Τέλος, να πω ότι κατά την έξοδο από το μαγαζί, ενημερωθήκαμε ότι το πάρκινγκ απέναντι από το μαγαζί προσφέρεται για παρκάρισμα. Σημαντικό, λόγω επικινδυνότητας της περιοχής.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 22, 2011
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
164
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια