Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 63 10
Amnezia Club μαγαζί Μπαρ
Εκκρεμεί έγκριση
Μπαρ
90471
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση κοριτσιών
7.0
Live Shows
Δ/Υ
Χώρος
9.0
Μουσική
8.0
Ποιότητα ποτών
8.0
Πρόσβαση/parking
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Απογευματινή εξόρμηση στο εν λογω μπαράκι, παρέα με τον SPEED και τον Pitsiriko1 για να «γνωρίσουμε» τον χώρο, για τον οποίο τόσα λόγια είχαμε ακούσει από άλλους συναγωνιστές.
Η πρώτη εντύπωση θετική, όμορφος χώρος, περιποιημένος.
Τηλεορασεις με NOVA και άλλα δορυφορικά προγράμματα.
Δες σας κρύβω ότι στην αρχή νοιώσαμε λίγο «έξω από τα νερά μας» και παράξενα σχετικά.
Πολλά κορίτσια γύρω μας. Για όλα τα γούστα.
Ονόματα δεν γνωρίζω για να σας πω, η μόνη που αναγνωρίσαμε ήταν η Ρωξάνη, την οποια ο Pitsirikos1 και εγώ την είχαμε τιμήσει παλιότερα στην οδό Φυλής. Έχει πάρει κάποια κιλά από τότε.
Για τις υπόλοιπες κοπέλες (νεαρές και αδύνατες στην πλειοψηφία,) δεν θα αναφερθώ ιδιαιτέρα, μιας και είναι θέμα προσωπικού γούστου.
Ξεχώρισα 2-3. Θυμάμαι χαρακτηριστικά η μία είχε μαύρα ίσια μακριά μαλλιά με αφέλειες και πολύ πλούσιο στήθος με έντονο ντεκολτέ. Και λευκό κολάν.
Είχε λίγο το στυλ «Κλεοπάτρας».
Ίσως οι ειδήμονες του χώρου καταλάβουν για ποια μιλάω.
Εγώ τουλάχιστον μιας και ήταν αρκετα νωρίς ήπια καφεδάκι, το όποιο ήταν αρκετα καλό και δεν είχε να ζηλέψει κάτι από αυτά που πίνουμε στις κυριλέ καφετερίες., έτσι ο βαθμός για τα ποτά είναι ενδεικτικός.
Εντύπωση όμως ου έκανε η καθαριότητα και η πολυτέλεια στις τουαλέτες, κάτι που σπάνια συναντάς και σε «διακεκριμένα» κλαμπακια.
Οι υπόλοιποι θαμώνες, άνδρες κάθε ηλικίας, κάποιοι αξιοπρεπείς, άλλοι λιγότερο….
Δεν περάσαμε άσχημα, και ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα.
Η πρώτη εντύπωση θετική, όμορφος χώρος, περιποιημένος.
Τηλεορασεις με NOVA και άλλα δορυφορικά προγράμματα.
Δες σας κρύβω ότι στην αρχή νοιώσαμε λίγο «έξω από τα νερά μας» και παράξενα σχετικά.
Πολλά κορίτσια γύρω μας. Για όλα τα γούστα.
Ονόματα δεν γνωρίζω για να σας πω, η μόνη που αναγνωρίσαμε ήταν η Ρωξάνη, την οποια ο Pitsirikos1 και εγώ την είχαμε τιμήσει παλιότερα στην οδό Φυλής. Έχει πάρει κάποια κιλά από τότε.
Για τις υπόλοιπες κοπέλες (νεαρές και αδύνατες στην πλειοψηφία,) δεν θα αναφερθώ ιδιαιτέρα, μιας και είναι θέμα προσωπικού γούστου.
Ξεχώρισα 2-3. Θυμάμαι χαρακτηριστικά η μία είχε μαύρα ίσια μακριά μαλλιά με αφέλειες και πολύ πλούσιο στήθος με έντονο ντεκολτέ. Και λευκό κολάν.
Είχε λίγο το στυλ «Κλεοπάτρας».
Ίσως οι ειδήμονες του χώρου καταλάβουν για ποια μιλάω.
Εγώ τουλάχιστον μιας και ήταν αρκετα νωρίς ήπια καφεδάκι, το όποιο ήταν αρκετα καλό και δεν είχε να ζηλέψει κάτι από αυτά που πίνουμε στις κυριλέ καφετερίες., έτσι ο βαθμός για τα ποτά είναι ενδεικτικός.
Εντύπωση όμως ου έκανε η καθαριότητα και η πολυτέλεια στις τουαλέτες, κάτι που σπάνια συναντάς και σε «διακεκριμένα» κλαμπακια.
Οι υπόλοιποι θαμώνες, άνδρες κάθε ηλικίας, κάποιοι αξιοπρεπείς, άλλοι λιγότερο….
Δεν περάσαμε άσχημα, και ευχαρίστως θα ξαναπήγαινα.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού