Νέα

Ζευγαρι σε τσοντοσινεμα!!!!!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα aggeloskalos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
140
Πόντοι
7.985
Επειδη το προηγουμενο thread μετατραπηκε σε ερωτικες ιστοριες θα ειμαι λιτος και κατανοητος.Εχει παει κανεις με γκομενα?Εχει δει τετοιο σκηνικο??Σε πιοσινεμα μπορει να παει ενα ζευγαρι??Οποιαδηποτε αποψη εχετε σχετικη με το θεμα δεκτη......

Πολυ το ψαχνεις και δεν καταλαβαινω τον λογο......
Στην τελικη παρτην και πηγαινετε.... μαν μας πριζεις τα @@.....

Αν θελεις ερχομαστε κι εμεις να βαλουμε κανενα δαχτυλο.... αφου αυτο θελεις να μας πεις τοση ωρα.... τι κρυβεσαι?
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.360
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Επειδη το προηγουμενο thread μετατραπηκε σε ερωτικες ιστοριες θα ειμαι λιτος και κατανοητος.

Με την Τ. γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού γνωστού. Μιλήσαμε αρκετά έως ότου ανταλλάξαμε τηλέφωνα. Έτσι, αρχίσαμε τα μηνύματα. Όσο γνωριζόμαστε με τον καιρό, γινόμασταν πιο διαχυτικοί, πιο τολμηροί, πιο ερωτικοί.

Παντρεμένη κι αυτή, 36 έμενε λίγο έξω απ την Αθήνα. Παραμελημένη από τον άντρα της όπως μου είπε και σεξουαλικά ρουτινιασμένη.

Μιλούσαμε ατελείωτες ώρες, βράδια, απογεύματα, Γνωρίζαμε ο ένας τον άλλο ερωτικά μέχρι που φτάσαμε να κάνουμε τηλεφωνικό σεξ. Ήταν τόσο δυνατό, σαν ζωντανό! Γεμάτο πάθος, απίστευτη καύλα! Έπρεπε να βρεθούμε από κοντά. Οι δουλειές μας δε μας το επέτρεπαν κι έτσι μεγάλωνε η επιθυμία κι η λαχτάρα και για τους δυο μας, μέχρι που λίγο πριν τους Ολυμπιακούς μου είπε ότι θα ερχόταν να δει μια ξαδέρφη της.

Αυτό ήταν! Ήταν η ευκαιρία που θέλαμε κι οι δυο μας. Παρασκευή πρωί μήνυμα στο κινητό.
«Επιτέλους μωρό μου σήμερα έρχομαι κοντά σου. Δεν βλέπω την ώρα να σ’ αγκαλιάσω. Να σε νιώσω.»

Η μέρα δεν περνούσε. Τα μηνύματα διαδέχονταν το ένα το άλλο! Μηνύματα ερωτικά, γεμάτα καύλα κι ανυπομονησία. Επιτέλους 5 το απόγευμα κατεβαίνει από το λεωφορείο στα ΚΤΕΛ. Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα. Λαχτάρα, αγωνία, έτρεμα λίγο, αμηχανία φανερή. Την ήθελα τόσο πολύ! Το ίδιο μου έλεγε κι εκείνη. Σ’ όλη τη διαδρομή μου έστελνε μηνύματα απ’ το λεωφορείο. Την χαιρέτησα μ’ ένα διστακτικό φιλί στο μάγουλο. Μπήκε στο αμάξι και της χάιδεψα το χέρι.

Άρχισε να με χαϊδεύει απαλά, τρυφερά και να μου σφίγγει την παλάμη! Την κοίταξα στα μάτια! Έλαμπε! Εκφραστικά γκριζοπράσινα μάτια, ελαφρά μακιγιαρισμένα, μαύρο καλοκαιρινό μπλουζάκι το οποίο συγκρατούσε μετά βίας δυο υπέροχα στήθη. Στενό τζην παντελόνι τόνιζε ένα υπέροχο ελληνικό κωλαράκι. Τα μαλλιά της ξανθά αντανακλούσαν τον ήλιο.

Συνέχιζε να με κοιτάει στα μάτια με το πιο γλυκό χαμόγελο που έχω δει ως τώρα!
-    Θέλεις να πάμε για καφεδάκι, ή κάπου εντελώς μόνοι μας; Τη ρωτάω..
-    Καλύτερα κάπου μόνοι μας. Μου λέει.
Αρχίζω να ψάχνω για ξενοδοχείο φανερά αγχωμένος. Εκείνη χαμογελαστή μου χάιδευε απαλά το χέρι και συνέχιζε να με κοιτάει..

Μου φάνηκε αιώνας μέχρι να φτάσω και να παρκάρω στο ξενοδοχείο. Όταν μπήκαμε στο ασανσέρ αγκαλιαστήκαμε και δώσαμε το πιο παθιασμένο φιλί μέχρι εκείνη τη στιγμή! Κόλλησε πάνω μου με δύναμη! Οι γλώσσες μας έμπλεξαν σε ένα ατελείωτο παιχνίδι όλο καύλα! Τρίφτηκε πάνω μου κι ένιωθα τον πούτσο μου να θέλει να σκίσει το ύφασμα.

Πήγαμε γρήγορα στο δωμάτιο και μόλις έκλεισε η πόρτα την αγκάλιασα ξανά! Ένιωθα σαν 15χρονος που αγκαλιάζει πρώτη φορά την καψούρα του! Την ένιωθα να με σφίγγει με λαχτάρα, με πάθος! Να τρέμει στην αγκαλιά μου, να ερεθίζεται, να βαριανασαίνει. Να με φιλάει σαν να το περίμενε πως και πως! Όπως κι εγώ άλλωστε! Ένιωσε τον καυλωμένο πούτσο μου κι άρχισε να τρίβει πάνω του, το μουνάκι της κι ύστερα, γυρνώντας το κωλαράκι της.

Την αγκάλιασα κολλώντας πίσω της.. Μ’ ένιωθε και τριβόταν όλο και πιο καυλιάρικα! Χάιδεψα απαλά τα βυζάκια της, πάνω απ’ την μπλούζα. Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό, στους ώμους! Αναστέναζε σιγά γεμάτη καύλα. Μου είχε πει ότι την τρέλαινε αυτό. Ανέβηκα στο λοβό της. Πήρα το αυτάκι και το πιπίλισα ενώ είχα πλέον στα χέρια μου τις καυλωμένες της ρώγες! Έβαλα τη γλώσσα μου και της έγλειψα τ’ αυτάκι.. την ένιωσα να τρέμει και να τινάζεται σαν να την περνάει ρεύμα!
-    Πόσο σε θέλω καύλα μου!
Της ψιθύρισα στα αυτάκι κι η ανάσα μου την έκαιγε..

Την ξάπλωσα απαλά στο κρεβάτι με τα πόδια κάτω.. της έβγαλα τα παπούτσια και μετά αφού έτριψα το μουνάκι της που ζεματούσε, άρχισα να κατεβάζω το τζηνάκι της. Εκείνη είχε ξαπλώσει πίσω κι απολάμβανε κάθε μου χάδι με κλειστά τα μάτια.. κατεβάζοντας το παντελόνι, αντίκρισα το πιο καυτό θέαμα! Ένα υπέροχο κόκκινο στρινγκάκι (της είχα πει την αδυναμία μου στα κόκκινα), γεμάτο υγρά να έχει χωθεί στα ροδοκόκκινα χειλάκια της, τα οποία πρησμένα με περίμεναν να τα γευτώ.. ο πούτσος μου χτύπαγε κι αυτός κόκκινο αλλά δεν την άφηνα να ασχοληθεί.. ήθελα να τη γευτώ.. να πιω κάθε σταγόνα απ’ τους χυμούς της!

Παραμέρισα το ύφασμα και πήρα απαλά τα μουνοχειλάκια της στο στόμα. Άρχισε να βγάζει μικρές κραυγούλες καύλας και να δαγκώνει τα χείλη της.. το κυλοττάκι ήταν τόσο μούσκεμα! Η μυρωδιά από τα υγρά της με καύλωσε κι άλλο!

-    Μωρό μου έχυσες κιόλας;;;
-    Ναι καύλα μου.. μου είπε. Απ’ το ασανσέρ όταν τριβόμαστε…
Και χαμήλωσε τα μάτια ντροπαλά. Άρχισα να τη ρουφάω πιο δυνατά! Να πιπιλάω και να δαγκώνω την κλειτορίδα της.. να παίζω με τις ρώγες της.. να τις τσιμπάω και να πιέζω απαλά τα στήθη της.. η γλώσσα μου είχε χωθεί τώρα μέσα της και τη γαμούσα ελαφρά.. τα υγρά της είχαν γεμίσει το πρόσωπο μου.. τα χείλη μου. Τα μπούτια της ήταν τόσο απαλά. Η επιδερμίδα σαν μωρού παρά τα 36 χρόνια της!

Το τέλειο μουνάκι αποτριχωμένο που μέχρι τότε το είχα δει και το λαχταρούσα σε mms! Τώρα του χάριζα ένα παθιασμένο γλυφομούνι (που ήξερε κι ήξερα ότι μας αρέσει).. άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά και να με σπρώχνει στο μουνάκι της! Να με πιέζει να μου δίνει ρυθμό. Αυτό μ’ αρέσει ιδιαίτερα! Συνέχισα έτσι τρώγοντας στη κυριολεξία την κλειτορίδα της! Όταν άρχισε να με γεμίζει χυμούς. Να χύνει ξανά με σπασμούς αυτή τη φορά βογκώντας δυνατά και φωνάζοντας…

-    Χύνωωω! Χύνωω η πουτάνα! Χύνωω σου λέω… χύυυνωωω!

Ήταν η απόλυτη καύλα! Πόσο καιρό περίμενα να γλύψω αυτό το περιποιημένο μουνάκι! Μοσχομύριζε.. γυάλιζε από τα υγρά. Έτρεμε! Κι ήταν επιτέλους δικό μου!

Αφού την άφησα να συνέλθει λίγο ανέβηκα προς τα επάνω κι ενώσαμε τα χείλη μας σ ένα παθιασμένο φιλί.. πόσο καιρό το περιμέναμε αυτό! Τριβόμουν στο μουνάκι της… στην κοιλίτσα της.. ο πούτσος μου ένιωθα ότι θα εκρηγνυόταν.. πόσο θα άντεχα ακόμα;;; Το μουνί της όλο υγρά έκαιγε! Ήθελα ξανά και ξανά τα μουνόχειλα της στα χείλη μου! Ήταν τόσο περιποιημένο, τόσο ευωδιαστό που καύλωνα και μόνο στη θέα του.. ξάπλωσα κι εγώ.. ήρθε πάνω μου.. ξεκίνησε απ’ τα χείλη μου κι άρχισε φιλώντας να κατεβαίνει προς τα κάτω..

Μου πιπίλισε και μου δάγκωσε τις ρώγες. Με τρέλανε! Χωρίς κόπο έβγαλε το σλιπάκι.. άλλωστε ήταν άχρηστο. Συνέχισε να μου δίνει ελαφρά παθιάρικα φιλιά όλο και πιο χαμηλά! Ένιωσα τις σκληρές της καυτές ρώγες πάνω στο κεφαλάκι και μου κόπηκε η ανάσα.. μου έπιασε τα χέρια και κρατώντας ψηλά στο κρεβάτι έφτασε τα χείλη της επιτέλους στον πούτσο μου! Ένιωσα να παραλύω όταν με άγγιξε η γλώσσα στο κεφαλάκι.. τα πρώτα υγρά μου ήταν τώρα στα χείλη της.. τα άπλωσε ολόγυρα με τη γλώσσα της κοιτώντας με στα μάτια.

Η ματιά αυτή έφτανε και μόνο για να χύσω! Όμως ήθελα κι άλλο! Κρατιόμουν με νύχια και με δόντια.. έκλεισα τα μάτια, κι άρχισε το πιο τέλειο, απολαυστικό, γεμάτο καύλα τσιμπούκι! Απαλά φιλάκια και ρουφήγματα στο κεφαλάκι, μετά σιγά-σιγά όλο μέσα μέχρι τ’ αρχίδια και πάλι πίσω! Το έκανε γεμάτη καύλα με απίστευτη τεχνική όπως δεν το είχα νιώσει ποτέ μέχρι τώρα! Πίστευα ότι θα ξεκολλήσει όλο μου το είναι στο τελείωμα μου.. στη συνέχεια με τη γλώσσα έγλυφε το καυλί μου σε όλο του το μήκος παίρνοντας και πιπιλώντας ένα-ένα τα γεμάτα και πρησμένα μου αρχίδια..

Της ζήτησα να έρθει πάνω μου 69.. το μουνί της ευωδιαστό έσταζε.. ζεμάταγε!
-    Αχ! Πόσο θέλω να στο φάω! Να στο ρουφήξω ξανά και ξανά!
Άρχισα να της χαϊδεύω το υπέροχο πεταχτό κωλαράκι (που πολλές 20άρες θα ζήλευαν), κι έχωσα τη γλώσσα μου στο ζεματιστό της μουνάκι! Γέμισα γλυκά υγρά.. Έχασε για λίγο το ρυθμό στο τσιμπούκι της κι ελευθέρωσε το στόμα της για να βογκήξει από καύλα! Εγώ την ίδια στιγμή γεμάτος στο πηγούνι με τα υγρά της εξερευνούσα την σφιχτή πίσω της τρυπούλα.. ήδη βρεγμένη από τα υγρά της, άρχισα να τη σαλιώνω και να παίζω κυκλικά το δείκτη εκεί.. αρχίζοντας το υπέροχο της τσιμπούκι ξανά, της άνοιγα την κωλοτρυπίδα βάζοντας τώρα τη γλώσσα μου.

Ήταν τόσο καθαρή που κάθε μου αναστολή είχε πάει περίπατο. Το τσιμπούκι της με πέθαινε. Πλέον πόναγα από καύλα και το χύσιμο μου δεν ήταν μακριά.. τώρα η γλώσσα μου ήταν στο μουνάκι της και το μεσαίο μου δάκτυλο της άνοιγε αργά κι απαλά την πίσω τρυπούλα.. εκεί έχασε κάθε έλεγχο.. άρχισε να τρέμει. Τα ρουφήγματα έγιναν δυνατά. Σχεδόν πονούσα.. αλλά δεν ήθελα να σταματήσει! Ένιωθα να μου γαμάει με το στόμα το καυλί!

Ένιωθα να ξεκολλάνε τα αρχίδια μου απ’ το δυνατό πιπίλισμα. Σταμάτησα να της γαμάω την κωλοτρυπίδα και προσπάθησα να συγκεντρωθώ στο καυτό της μουνί! Με δάκτυλα και γλώσσα ήθελα να τη νιώθω να με πνίγει στα χύσια της! Ήταν αδύνατο πλέον να κρατηθώ.. το κατάλαβε κι άρχισε να μου παίζει σαλιώνοντας το χέρι της το πούτσο μου δυνατά στο στόμα! Τον πήρε βαθιά μέσα της και ρούφαγε δυνατά.. ένας δυνατός οργασμός άρχισε να ξεκινάει από μέσα μου! Ένιωθα να μου ξεκολλάνε τα μέσα μου κυριολεκτικά.. έχυνα πολύ δυνατά και δεν έτρεχε σταγόνα έξω..

Η Τ, με απίστευτη μαεστρία ρυθμίζοντας ανάσα και βογκητά με έπινε, συνεχίζοντας να με μαλακίζει μέσα της! Ένιωσα το μουνί της να τρέμει ξανά! Να σφίγγεται! Τα υγρά της με γέμισαν... πνίγηκα λίγο… ξεκόλλησα τα χείλη μου ελαφρά απ’ τα λαχταριστά της μουνοχειλάκια για να αναπνεύσω! Εκείνη μούγκρισε σαν ζώο γεμάτη καύλα! Ήθελε να ουρλιάξει (όπως αργότερα μου είπε), αλλά δεν ήθελε και να έχανε σταγόνα…

Μετά από λίγο νιώθω τον πούτσο μου τσούζοντας ελεύθερο στον αέρα.. τα χείλη της είχαν τα χύσια μου, όσα δεν μπόρεσε να πιει.. με πονούσαν οι κοιλιακοί, τα νεφρά, ούτε εγώ ξέρω τι.. πραγματικά με στράγγιξε! Ένας πραγματικά ξεζουμισμένος πούτσος έπεσε στο πλάι.. κι εγώ δεν είχα κουράγιο ούτε να μιλήσω. Ακόμα δεν το πίστευα! Έκανα έρωτα, ξεσκιζόμουν, έβγαζα τα μάτια μου, πείτε ότι θέλετε με αυτό το απίστευτο πλάσμα! Με μια γυναίκα γεμάτη πάθος και καύλα! Το κάναμε λες και δε θα βλεπόμαστε ξανά..
Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή.. ακόμα δεν είχα μπει καν μέσα της…

Με άφησε να βρω τις αναπνοές μου πηγαίνοντας να φρεσκαριστεί στο μπάνιο.. όλα τώρα άρχιζαν.....







κάτι άλλο;
 

Επισκέπτης
Πολυ το ψαχνεις και δεν καταλαβαινω τον λογο......
Στην τελικη παρτην και πηγαινετε.... μαν μας πριζεις τα @@.....

Αν θελεις ερχομαστε κι εμεις να βαλουμε κανενα δαχτυλο.... αφου αυτο θελεις να μας πεις τοση ωρα.... τι κρυβεσαι?
δροσερο αγορι ο ΜΑΡΙΟΣ τυπε???
 
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Μηνύματα
828
Like
3
Πόντοι
6
τι να πω, το γαμήσατε πάλι το θρέντ.
Ερώτηση:
Θα είχε διαφορά αν αντί να τραβάει κανείς ένα ζόρι, το έσπρωχνε;


ρε τυπε μας επριξες , δεν πας να κανεις καμια εγγραφη στο κοσμοπολιταν λεω εγω  και να μας αφησεις εδω να τα λεμε μεταξυ μας
 

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Μηνύματα
2.497
Like
0
Πόντοι
16
σε τσονταδικο ειναι πολυ χοντρο..επιμενω πως σε μια παραλια...οπως το εχω κανει θα ηταν πιο πικαντικο και θα γουσταρε περισσοτερο η γκομενα..μερα..σε παραλια..κ ο κοσμος να παιρνει ματι.. :rockon:
 

prowler7

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.630
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.007
σε τσονταδικο ειναι πολυ χοντρο..επιμενω πως σε μια παραλια...οπως το εχω κανει θα ηταν πιο πικαντικο και θα γουσταρε περισσοτερο η γκομενα..μερα..σε παραλια..κ ο κοσμος να παιρνει ματι.. :rockon:
ναι αλλα ισως επειδη ειναι ''πολυ φορεμενο'' να μην την εξιταρει!!!! :cheesy: :cheesy:
 

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Μηνύματα
2.497
Like
0
Πόντοι
16
ναι αλλα ισως επειδη ειναι ''πολυ φορεμενο'' να μην την εξιταρει!!!! :cheesy: :cheesy:
νταξει δεν νομιζω να υπαρχουν και πααααααααρα πολλες που να εχουν γαμηθει μερα μεσημερι σε μισογεματη παραλια...
 

prowler7

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.630
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.007
νταξει δεν νομιζω να υπαρχουν και πααααααααρα πολλες που να εχουν γαμηθει μερα μεσημερι σε μισογεματη παραλια...
πολλες σιγουρα οχι αλλα σαν εικονα παιζει...ισως λοιπον να μην την φτιαχνει αυτο..μην ξεχνας οτι στα τσοντοσινεμα υπαρχει ''αλλο περιβαλλον''... :cheesy: :cheesy: :cheesy:
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
27
Πόντοι
166
φίλε άμα πας στο σινεμά τελικά
ψάξε εκεί γύρω μπας και βρεις και τον και πες του ότι τον ψάχνουν εδώ στο σάιτ
 

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Μηνύματα
5.360
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ρε τυπε μας επριξες , δεν πας να κανεις καμια εγγραφη στο κοσμοπολιταν λεω εγω  και να μας αφησεις εδω να τα λεμε μεταξυ μας


ώπα, από που πετάχτηκες εσύ;
όχι ρε φιλαράκο αν δεν σου αρέσει τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία
 
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Μηνύματα
828
Like
3
Πόντοι
6
φίλε άμα πας στο σινεμά τελικά
ψάξε εκεί γύρω μπας και βρεις και τον και πες του ότι τον ψάχνουν εδώ στο σάιτ


χαρα στην μανουλα του και τον μουστακαλη πατερα του , που θα εδωσε αυτη η τραβεστο ......  :jerking:

σε μια φωτο εχει και την κολοτρυπιδα του ο μαλακας , ουστ παλιο ξεφτιλα
 
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Μηνύματα
828
Like
3
Πόντοι
6
ώπα, από που πετάχτηκες εσύ;
όχι ρε φιλαράκο αν δεν σου αρέσει τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία

οχι φιλε εσυ αν δεν σου αρεσει τα καποτακια σου και σε αλλη παραλια , εδω και για μουνια θα λεμε και για απο ολα ,
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom