g.s.m.arena
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.277
Εγώ πάντως δεν έγραψα κάτι αρνητικό για εσένα, εγραψα μια κριτική με ατυχή τίτλο και μια λάθος εκτίμηση!!! (για το βγάλσιμο του φορέματος)
Κατά τ'άλλα σε εξυμνώ νομίζω, θεωρώ ότι εγώ έφταιγα που δεν περάσαμε καλά και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι ένα απο τα ωραιότερα call girls που κυκλοφορούν κ που έχω συναντήσει!!! (και είναι πάρα πολλά, ανεξάρτητα από πόσες κριτικές βλέπεις εδώ. Κυρίως στο εξωτερικό βέβαια...). Για επιβεβαίωση παραθέτω το εξής απόσπασμα:
Και λέω άδοξα γιατί με υπαιτιότητα δική μου (δεν έχω παράπονο από την "μικρή") δεν διήρκησε όσο θα ήθελα η συνουσία αλλά και η ίδια δεν με ενέπνευσε τόσο για πολυπλοκότητα στο σεξ...θα μπορούσα να πω απλά έλλειψη χημείας. Ίσως λοιπόν την ξανασυναντήσω για να διευκρινήσω αν εφταιγα εγώ, η Βερόνικα ή η χημεία μας!!.
Τέλος να επιβεβαιώσω την παντελή έλλειψη tatoos, την φυσικότητα του -απίστευτου κάλους- στήθους της κ την ύπαρξη μόνο χένας στο σώμα της... Όσο για το ύψος της, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, είναι ανάμεσα στο 1.60-1.65 αλλά αυτό είναι εκτίμηση μου, δεν είχα μεζούρα!! Σόρυ που τα μάτια μου δεν είναι μετρητής λέιζερ...Όσοι όμως ασχολειστε με το υψος της ή άλλες λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Βερόνικας, πιστεύω ότι υποπίπτετε σε σφάλμα κ μικρότητες που δεν αξίζουν στο κορίτσι!!! Είναι μαγκάκι ολκής κ καλό παιδί!
Αυτά, καλή χρονιά "Χ" μου (ξέρω για το "Χ" στο λαιμό της!! ), Βερόνικα μου ή όπως αλλιώς σε λένε ομορφιά μου!
[/b]
Κυλησε ενα δακρυ