Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.000
- Πόντοι
- 3.936
Τυπε οπως αναφερω ειχα τους λογους μου διαβασε λιγο την συνεχεια.
Ναι το είδα.
Τελικά τη παντρέυτηκες την αρραβωνιάρα;
Τυπε οπως αναφερω ειχα τους λογους μου διαβασε λιγο την συνεχεια.
Γράψτε τους ότι τότε είχε και αγγελία στο .
Όχι ρε τρελός είσαι χωρίσαμε πολύ καταπίεση..!!!Ναι το είδα.
Τελικά τη παντρέυτηκες την αρραβωνιάρα;
Όχι ρε τρελός είσαι χωρίσαμε πολύ καταπίεση..!!!
Όχι ρε τρελός είσαι χωρίσαμε πολύ καταπίεση..!!!
Μπραβο...Το καταλάβαμε...
Πολυ αναλυση βλεπω και πολυ θεωρητικη πουτανολογια εχει πεσει επισης βλεπω , εγω λιγο ακομα θα σας διαβασω και μετα θα παω για μασσαζακι
της είπες και το όνομά σου στο σιτε για να σε δεχτει??Ναγια -βερονικα τρελο ξεσκισμα επιτελους τις εφαγα
Εγώ πάντως δεν έγραψα κάτι αρνητικό για εσένα, εγραψα μια κριτική με ατυχή τίτλο και μια λάθος εκτίμηση!!! (για το βγάλσιμο του φορέματος)τα εχω πει χιλιες φορες
σπουδαζω τωρα δεν ασχολουμαι
αντε 7 μερες το πολυ το μηνα να κλεισω ραντεβου
δεν ειμαι διαθεσιμη συνεχεια ουτε καθε μερα
μπαινω ανεβαζω καμια φωτο
απλα πραγματα
δεν ενοχλω κανεναν
τσαμπα λυσατε
τσαμπα προσπαθειτε μερικοι για δικους σας λογους να με υποβιβασετε
αφηστε με στην ησυχια μου
και για οσους λετε οτι οποιος λεει αρνητικα για μενα τον κρινω κανετε μεγαλο λαθος!!
οταν ο james034 k o georgemani κ αλλοι εγραψαν κριτικες με αρνητικα στοιχεια ειδατε να ΄λεω τιποτα????οχι βεβαια γτ με συναντησαν πληρωσαν με ειδαν κ μπορουν να εχουν αποψη .
οταν ομως βγαινει ο ppgeorge κ γραφει χωρις να με εχει συναντησει και πληρωσει τοτε εννοειται θα μιλησω !!!!
το οτι κανανε like ολοι οι μονιμοι haters που ενω δεν με εχουν γνωρισει ξημεροβραδιαζονται σε αυτο τ νημα περιμενοντας να πεταξουν την κακια τους τυχαιο??
αν γουσταρετε να σας δουλευουν μπραβο τι να πω
η αληθεια ομως πρεπει να λεγεται
Να έχει κάλυψη (+ έξοδα) γραφείου παίζει σαν τρίτη σκέψη;
ΥΓ δεν το έχω συναντήσει το μωρό και μία υπόθεση κάνω
Μαλλον στα αλλά νήματα δεν βγαίνει η κοπέλα να λέει μαλακιες κ ψέμματα για κάποιους για αυτό..!Δεν μπορω να καταλαβω σε αλλα νηματα 2 βλακειες λεγονται για μια κοπελα και αμεσως επεμβαινουν moderator
εδω ο κακος χαμος εδω και 10 μερες και τιποτα!!!!
μηπως δεν το γουσταρετε το κοριτσακι και θελετε να το κανετε να φυγει κανοντας του πολεμο???
:'( :'( :'( :'(Εγώ πάντως δεν έγραψα κάτι αρνητικό για εσένα, εγραψα μια κριτική με ατυχή τίτλο και μια λάθος εκτίμηση!!! (για το βγάλσιμο του φορέματος)
Κατά τ'άλλα σε εξυμνώ νομίζω, θεωρώ ότι εγώ έφταιγα που δεν περάσαμε καλά και εξακολουθώ να πιστεύω ότι είσαι ένα απο τα ωραιότερα call girls που κυκλοφορούν κ που έχω συναντήσει!!! (και είναι πάρα πολλά, ανεξάρτητα από πόσες κριτικές βλέπεις εδώ. Κυρίως στο εξωτερικό βέβαια...). Για επιβεβαίωση παραθέτω το εξής απόσπασμα:
Και λέω άδοξα γιατί με υπαιτιότητα δική μου (δεν έχω παράπονο από την "μικρή") δεν διήρκησε όσο θα ήθελα η συνουσία αλλά και η ίδια δεν με ενέπνευσε τόσο για πολυπλοκότητα στο σεξ...θα μπορούσα να πω απλά έλλειψη χημείας. Ίσως λοιπόν την ξανασυναντήσω για να διευκρινήσω αν εφταιγα εγώ, η Βερόνικα ή η χημεία μας!!.
Τέλος να επιβεβαιώσω την παντελή έλλειψη tatoos, την φυσικότητα του -απίστευτου κάλους- στήθους της κ την ύπαρξη μόνο χένας στο σώμα της... Όσο για το ύψος της, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, είναι ανάμεσα στο 1.60-1.65 αλλά αυτό είναι εκτίμηση μου, δεν είχα μεζούρα!! Σόρυ που τα μάτια μου δεν είναι μετρητής λέιζερ...Όσοι όμως ασχολειστε με το υψος της ή άλλες λεπτομέρειες για την εμφάνιση της Βερόνικας, πιστεύω ότι υποπίπτετε σε σφάλμα κ μικρότητες που δεν αξίζουν στο κορίτσι!!! Είναι μαγκάκι ολκής κ καλό παιδί!
Αυτά, καλή χρονιά "Χ" μου (ξέρω για το "Χ" στο λαιμό της!! ), Βερόνικα μου ή όπως αλλιώς σε λένε ομορφιά μου!
[/b]
τυπε σε συγκινησε και σενα αυτο το εξυμνω?:'( :'( :'( :'(
Τι έγινε που είναι τα πουστρακια-αγαπουληδες να με πουν ξανά ψεύτη όπως τον άγιο και το παλικάρι που είναι αμαθησ Κ δεν ξέρει να ξεχωρίζει την Χενα από το Τάτου κ η πατσαβούρα ότι ποτέ δεν την συνάντησα;; Με την αναδρομή που έκαναν διάβασα για έναν τύπο που της την έκανε...( όπως γράφει ένας συναγωνιστής στις κριτικές) Τότε είχα στεναχωρηθεί σήμερα όμως θα πω ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΚΑΡΙΟΛΑΣ που θέλει να μας έχει κ φακελωμένους! ΣΚΑΤΟΜΠΑΖΟ!Βαλε μωρή καρια τα δήθεν απειλητικά pm που δήθεν έχεις από εμένα! Βάλτα μωρή σκατιαρα που νομιζεις Εσυ κ οι αγαπουληδες να βγάζετε άκυρους κάποιους από εδώ μέσα!
αφου σκεφτομαι να της στειλω τα 250 για τα χριστουγεννα και να τον παιξωτυπε σε συγκινησε και σενα αυτο το εξυμνω?
Ξερεις που σε γράφω κανονικά φίλε μου...εσένα κ την άποψη σου!βοθρος κανονικος το στομα σου φιλε!
που μεγαλωσες στην ομονοια η σε κανενα τσαντηρι
καθεσε ρε φιλε και βριζεις ενα 20χρονο
μας τα εχεις κανει τουμπανο!
σταρχιδια μας στην τελικη
αν εχεις θεμα μαζι της να το λυσετε με προσωπικο μηνυμα
πρεπει να τρωμε εμεις στην μαπα καθε μερα τα ψυχολογικα σας?
μονο σκατομπαζο δεν ειναι το κοριτσακι
πολλα απωθημενα εχεις να το κοιταξεις