Νέα

Βansko

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 173
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

zeliox

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
    Λοιπόν, ήμουνα πρόσφατα στο Bansko (Φεβρουάριος 2010) και τα πράγματα έχουν ως εξής: Καταρχήν για διαμονή (για όσους κάνουν και σκι), το Kempinski ανεπιφύλακτα. Είναι δίπλα στην πίστα, δεν περπατάς καθόλου και το πιο σημαντικό βγάζεις την κάρτα του σκι από το ξενοδοχείο και με 5 λέβα παραπάνω σου δίνουν την vip κάρτα και πας από την πίσω πόρτα του κτιρίου της γόνδολας και δεν περιμένεις στην ουρά. Η καλύτερη παροχή του ξενοδοχείου για τους σκιέρ. Στον γυρισμό έρχεσαι με τα πέδιλα ως την είσοδο του ξενοδοχείου. Εννοείτε ότι έχει και καταπληκτικά spa. Βασικά ότι περιμένει κάποιος από ένα 5στερο ξενοδοχείο το έχει.
  Τώρα όσον αφορά για μπουρδελότσαρκες πήγα σε 3 κωλάδικα. Το μόνο που άξιζε ήταν αυτό στον κεντρικό δρόμο του bansko λίγο πιο κάτω από το kempinski, όπως κατεβαίνεις τον δρόμο αριστερά (δεν θυμάμαι το όνομα). Έχει είσοδο 10 λέβα και για ποτό πάρτε μπύρες (6 λέβα η μία). Το μαγαζί εχει καμμιά 10καριά κορίτσια τις καθημερινές και τα Σαβατοκύριακα περισσότερες.  Γενικά εχει ωραία κορίτσια πολύ πάνω από τον μέσο όρο εκ των οποίο 2-3 είναι κορυφή. Κερνάς 1 ποτό στην κοπέλα που σου αρέσει (35 λέβα) και αν θες με 80 λέβα σου κανει πίπα με προφυλακτικό στο πίσω δωμάτιο ή γαμήσι με 120 λέβα. Αυτό που προτείνω είναι να παρετε το κορίτσι που σας αρέσει στο ξενοδοχείο για 1 ώρα με κόστος 180 λέβα + 20 λέβα το ταξί. Στην 1 ώρα γαμάς όσες φορές μπορείς ;)
  Άρα το συνολικό κόστος για να την πάρεις για 1 ώρα στο ξενοδοχείο είναι: 10 λέβα είσοδος + 35 λέβα το ποτό που θα την κεράσεις + 6 λέβα η μπύρα που θα πείς + 20 λέβα το ταξί + 180 λέβα για την μία ώρα στο ξενοδοχείο = 251 λέβα (not bad και τα μουνάκια λένε πολλά). :tits:

  P.S.: Αν πάτε καθημερινές θα περάσετε τέλεια διότι τα μουνάκια περισσεύουν. Το χειρότερο είναι τα τριήμερα, αποφύγετέ τα σαν τον διάολο το λιβάνι ή πάτε με τις  γυναίκες αν είστε παντρεμένοι. :)
 

prig

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
το black rose ειναι μουφα
το  relax ψιλομουφα
το place pigalle καλο αλλα ακριβο για βουλγαρια

γενικα δεν προσφερεται η περιοχη παρα μονο για χειμερινο αθλητισμο και μπυρες kamenitza

προτεινω δυο μερες bansko για σκι και μετα δυο μερες sofia για (ψιψι)ψωνια
 

drfp66

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
126
Like
0
Πόντοι
1
αγαπητοι φιλοι εχει ανοιξει φετοσ το ξενοδοχειο florimont στην εισοδο του χωριου. εχει μπαρακι και στριπτιζαδικο. οι κοπελεσ απο καλες εωσ σουπερ. μενουν μεσα και τις παιρνεις οτι ωρα θες...
 

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Μηνύματα
147
Κριτικές
20
Like
345
Πόντοι
291
Το μπαρακι λειτουργει απο περισυ στο συγκεκριμενο χοτελ. Οι κοπελες δεν βγαινουν ολες εκτος μαγαζιου, μονο οι πιο ασχημες.  Γενικα απαραδεκτο μαγαζι, απο σερβις και τιμες (20 ευρω το ποτο με την εισοδο).
 

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Μηνύματα
1.743
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
παιδες, μια ερωτηση, για Μπανσκο οσοι ξερουν ειναι καλυτερα να μεινει καποιος σε ξενοδοχειο στο κεντρο της πολης (και που ειναι αυτο?) ή πιο κοντα στο χιονοδρομικο δηλαδη κοντα στο Κεμπινσκυ? θα παω κυριως για σκι αλλα σκεφτομαι οτι το βραδυ καλο θα ηταν να κανω και καμια βολτα για φαι, ποτο οποτε εαν ειναι να περπαταω 1-2 χιλιομετρα μεσα στο κρυο ειναι μαλακια...
ευχαριστω
 

labros_joker

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Μηνύματα
147
Like
3
Πόντοι
1
Κοντα στο κεντρο δεν εχει και πολλα χοτελ
Σχεδον ολα ειναι μολις μπαινεις στο Μπανσκο προς τα δεξια η προς το βουνο,δηλ προς το Κεμπινσκι
Πριν 1 μηνα που πηγα εμενα ακομα πιο μακρια απο το Κεμπινσκι αλλα για φαγητο κλπ επαιρνα αυτοκινητο
Βεβαια ολο στενακια ειναι,και αν εχει αρκετο κοσμο,πριν 1 μηνα δεν ειχε,ειναι λιγο δυσκολο να βρεις παρκινγκ
Ακομα το χιονοδρομικο δε λειτουργει,οποτε καλυτερα διαλεξε οποιο ξενοδοχειο σ αρεσει απλα να εχεις υποψην οτι ισως ταλαιπωρηθεις λιγο για να βρεις να παρκαρεις αν βγεις για φαγητο ποτο κλπ
 

leledonis2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή σκοπεύω να παω τον Ιανουάριο γνωρίζει κανείς τι παίζει?!
 

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Μηνύματα
17.480
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
υπαρχει θρεντ
και εχουνε γραφτει και στο γενικο της Βουλγαριας
 

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Μηνύματα
17.086
Like
7
Πόντοι
166
έχει πάει κανείς και στο Μπάνσκο και στο Μπόροβετς να μας πει απόψεις, συγκρίσεις, τιμές?
 

sofia_worker

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2010
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Το Μπάνσκο είναι ένα από τα καλήτερα χιονοδρομικά των Βαλκανίων. Έχει άπειρες επιλογές για να μείνεις, με όσο χρήματα θέλεις να διαθέσεις (από 10 € το άτομο για ένα δωμάτιο μέχρι 100€ το μονόκλινο στο Kempinski τους χειμερινούς μήνες).

Το πρόβλημα με το Μπάνσκο είναι ότι είναι τουριστικό μέρος για μή Βούλγαρους. Πράγμα που αυτομάτως σημαίνει το ποιο ακριβό χιονοδρομικό στη Βουλγαρία (σύμφωνα με τους Βούλγαρους). Βέβαια οι ίδιοι παραδέχονται ότι είναι και το καλύτερο... Σε γενικές γραμμές πάντως το κόστος είναι αυξημένο στις εκτός σκι και ύπνου υπηρεσίες δηλαδή στο φαγητό κυρίως και δευτερευόντως στο ποτό.

Έτσι λοιπόν είναι ποιο εύκολο στις μέρες των γιορτών που πιθανός να πάτε, να πέσετε πάνω στον Έλληνα γείτονα σας, παρά σε τίποτα όμορφες και μόνες Βουλγάρες που ήρθαν να απολαύσουν το χιόνι (εδώ να πω ότι η Σόφια έχει δικό της χιονοδρομικό, μπορεί να μην συγκρίνεται με το Μπάνσκο αλλά είναι 40 λεπτά από το κέντρο της Σόφιας με το λεωφορείο).

Από Βίζιτες και στριπ club λίγο πολύ έχουν υποθεί τουλάχιστον αυτό που ίσχυε μέχρι πέρυσι. Το στριπ στο Φλοριμοντ δεν έλεγε τίποτα στα άλλα δεν μπήκα καν και το μόνο που μου άρεσε σαν διασκέδαση είναι το apres ski απέναντι από το μέρος που εκδίδεις τα εισιτήρια, όπου πάνε οι σκιέρ μετά το σκι, και πίνουν ποτά , μέρος που το έχω πετύχει αρκετές φορές σε τρελό κέφι.
 

aapsou

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2010
Μηνύματα
32
Like
0
Πόντοι
0
ισχυει , στανταρ θα μετρησεις πιο πολλους ελληνες εκει παρα βουλγαρους..    :-
επισης και το χιονοδρομικο της σοφιας ειναι αρκετα καλο ,αν και νταξ σε μαγαζακια οργανωση κλπ το μπανσκο ειναι πιο ''ευρωπαικο''(αν δε κανω λαθος το εχουνε παρει κατι αυστριακοι?)
 

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Μηνύματα
5.076
Κριτικές
89
Like
10.506
Πόντοι
25.015
live report from bansko. Sorry gia ta greeklish,grafo apo to kinito.eimaste sto hotel ida to opoios exei tzampe wifi k einai hotel t opoios gia 2 meres 35e. Xthes vgikame to vrady. To black rose kleisto opos k to relax.pigame sto pergale i pos legetai. Gynaikes kamia 6 8 , eixe mia mounara omos melaxroinh.otan pigame prwti fora itan gemato me ellhnes k otan rwtisame gia sex m eipan today no tomorrow yes.opote na kserete an thelete na gamisete na pate arga otan dn exei kosmo opos kaname k emeis.pirame 2 mounakia ta ferame hotel k fusika mas klepsane.eno lene 1 wra 100e i 180 leva katsane mono 30 lepta k otan tis to eipa legane ta dika tous. Dn ksero mipos simera savato einai anoixta k ta alla.tha enimeroso
 

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
375
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επειδη θα ανεβω στο bansko μεσα σε ενα συντομο χρονικο διαστημα ξερει κανενας αν περνας τα συνορα μονο με ταυτοτητα δηλαδη χωρις διαβατηριο??
 

skalks

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
375
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ok se eyxaristo file mou..ελπιζω να συναντησω προβλημα
 

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Μηνύματα
172
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ok se eyxaristo file mou..ελπιζω να συναντησω προβλημα

Στα συνορα περνας και με ταυτοτητα και με διαβατηριο ΚΑΙ ΔΕΝ θα συναντησεις κανενα προβλημα. Να περασεις καλα και στειλε καμια ενημερωση!!1
 

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Μηνύματα
2.335
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16


όλες οι Ελλεηνίδες του fb επιλέγουν ως προορισμό για τις γιορτές το Bansko...τι έγινε της μόδας είναι? :think:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom