Νέα

τζοκερ με ορους

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα leonidas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
140
Πόντοι
16
Δεν εχει νοημα να καθεσαι να ασχολεισαι σοβαρα με αυτα τα παιχνιδια,περα απο το να παιξεις ενα ευρω για την πλακα σου.Οτι πληροφοριες και να βρεις για τα νουμερα που παιζονται απο τους παιχτες η απο τα νουμερα που ας πουμε προτιμαει να βγαζει ο Οπαπ,και παλι ειναι τοσοι πολλοι οι συνδυασμοι που κυνηγας χιμαιρες.Ακομα και αν με καποιο μαγικο κολπο  αποκλεισεις  τα μισα νουμερα της 45δας και τα μισα της 20δας του τζοκερ,εχεις  το να υπολογισεις ποσες 5δες βγαινουν σε μια 22αδα(υπαρχει μαθηματικος τυπος που τα βγαζει αυτα) που ειναι πααααααρα πολλες σιγουρα και καθε πενταδα να συνδυαζεται με καθενα απο τα 10 τζοκερ...Χαος 
Ναι, οι πιθανότητες είναι αμελητέες (να κερδίσεις) π.χ. αν θυμάμαικαλά στο προπο το 13ρι έχει πιθανότητες 1/14.000.000 ή κάτι τέτοιο, και αντίστοιχες (και χειρότερες) είναι και στο τζοκερ.

Το νόημα αυτού που έγραψα νωρίτερα δεν είναι να αυξήσεις τις πιθανότητες σου να πετύχεις τη λύση (αυτό δεν πιστεύω πως μπορεί να γίνει), είναι να παίζεις "σπάνια" νούμερα (δηλ. νούμερα που δεν τα παίζει πολύ ο κόσμος) οπότε ΑΝ πετύχεις, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να είσαι μόνος σου νικητής. Άρα περισσότερα λεφτά.
Πιασ' τ' αυγό και κούρεφ' το δηλαδή.
Γι' αυτό και δεν το προχώρησα.
 

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Μηνύματα
1.162
Like
0
Πόντοι
16
Ίσως λόγο επεξεργαστικής δυνατότητας του συστήματος
Πιθανόν.
Το Κίνο που έχει τόσες πολλές κληρώσεις και ορμάνε όλοι να προλάβουν πως επιτρέπει μέχρι και τελευταία στιγμή?
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.897
Κριτικές
38
Like
4.924
Πόντοι
2.696
Χωρις να ειμαι ειδημων αυτων των παιγνιων.
Μου προκαλει εντυπωση πως σε αυτο το τζοκερ εδω και πολλα χρονια απο το Νοεμβριο μεχρι πρωτοχρονια εχουμε συνεχομενα τζακ ποτ.

Οπως και στο λαικο λαχειο πχ.

Αυτό που λες δε στέκει.Είναι άλλη μία θεωρία συνωμοσίας όπως πολλές στην Ελλάδα.
Και φέτος το καλοκαίρι,κάπου στον Ιούλιο,το τζόκερ είχε καμια 10αρια τζακποτ.Και πέρσι,αν θυμάμαι καλά,την περίοδο των Χριστουγέννων δεν είχε τζακποτ.Βεβαίως στο τέλος της χρονιάς,ο ΟΠΑΠ βλέπει τι αποθεματικά έχει και ρίχνει ένα bonus στην πρώτη κατηγορία για κράχτη.Κι εκεί που θα μοίραζε 600.000 ευρώ,σου λέει 3.000.000 ευρώ.Και ο κόσμος κάνει ουρά,διότι δεν του φτάνουν οι 600.000 ευρώ που δίνει όταν δεν έχει τζακποτ και θέλει τα εκατομμύρια!!!Το τζοκερ είναι τυχαίο,αλλά έχει εκατομμύρια συνδυασμούς.Η πουστιά γίνεται στο ΚΙΝΟ.Εκεί τελευταία έχουν κλείσει τη στρόφιγγα και δε δίνει τίποτα.Εκεί είναι σίγουρο ότι το σύστημα αναλύει τους συνδυασμούς και δίνει το ελάχιστο ποσοστό από τον τζίρο κάθε κλήρωσης.Τώρα ποιος είναι ο αλγόριθμος για τους αριθμούς δεν ξέρω,και δε νομίζω ότι είναι απλός για να το βρει κάποιος.
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.998
Κριτικές
67
Like
28.995
Πόντοι
10.336
γενικοτερα στη ζωη μου δεν πιστευω σε συνωμοσιες,αλλα υπαρχουν και θεματα στα οποια ειτε υπαρχει ειτε δεν υπαρχει συνωμοσια....στα αρχιδια μου.

το τζοκερ και το λοττο, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο, παρολο που τα θεωρω λιαν υποπτα. αλλα δεν ασχολουμαι.


για το ΚΙΝΟ ομως που ειναι ηλεκτρονικη η κληρωση, οσο κλισε και ας σας φαινεται, θα ταχθω φανατικα υπερ της αποψης που λεει οτι ο αλγοριθμος που χρησιμοποιειται ειναι φτιαγμενος για να μην χανει η εταιρεια.
δεν διαννοουμαι να πιστεψω οτι ενας δισεκατομμυριουχος κολοσσος οπως ο οπαπ και ο καθε οπαπ επι της γης, θα αφηναν εναν αλγοριθμο τυχαιων αριθμων να μοιραζει ελαχιστα ή τεραστια κερδη στο κοινο, ετσι, αυθαιρετα, και μη ελεγχομενα.

αλλωστε θεωρω λογικοτατο και χωρις ιχνος παραλογης πινελιας σεναριο, ο αλγοριθμος να ειναι προγραμματισμενος να μοιραζει ενα ποσοστο (ας πουμε 10%) των εισπραξεων πισω στον κοσμο, οχι μονο προκειμενου να βγαζει 90% κερδος η εταιρεια απο τα πονταρισματα σε καθε κληρωση, αλλα για να βλεπει ο κοσμος οτι "οντως, κερδιζεις".
ειναι πολυ σημαντικο να δινει ΠΑΝΤΑ σε καποιον καπου λεφτα, να βλεπουν οι πελατες οτι το παιχνιδι πληρωνει (σαφως δεν μιλαω για κερδη 50 σεντς), να υπαρχει η ελπιδα οτι 'ισως να μας πληρωσει αυριο'. και επειδη καποιος πιο πανω εγραψε πως
--> ενα συστημα για να κανει ολους αυτους τους υπολογισμους τοσο γρηγορα, πρεπει να κοστιζει εκατομμυρια, η απαντηση ειναι
-->  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι υπολογισμοι αυτοι γινονται σε κλασματα, μιλαμε για 80 νουμερα που κληρωνεις 20 και πληρωνονται μεχρι 12δες. για ενα συγχρονο υπολογιστικο συστημα/προγραμμα ειναι ΑΣΤΕΙΟΣ ο υπολογισμος ελαχιστης (ή συγκεκριμενης, πχ 10% ) ζημιας σε χρονικο περιθωριο δευτερολεπτου. μπορεις να ρωτησεις ΟΠΟΙΟΝ προγραμματιστη θελεις.

οποτε, μεχρι καποιος να "σπασει" τον αλγοριθμο του ΚΙΝΟ και να πληρωθει απο την αλληλουχια των κληρωσεων, νομιζω πως εχω το δικαιωμα να πιστευω στην συνωμοσια, αποδειξεις για το αντιθετο δεν υπαρχουν.
αλλωστε δεν ειναι δα και κατι τοοοοοσο σοκαριστικο, στην εποχη που ζουμε.... με τους επιχειρηματικους ηθικους φραγμους να ειναι ανυπαρκτοι και σε μια χωρα οπου ο ελεγχος εγκυροτητας της επιχειρησης ΟΠΑΠ διεξαγεται ουσιαστικα απο ατομα χαμηλοτερης εξουσιας απο την ιδια την επιχειρηση (κατα συνεπεια ειτε δεν ελεγχει ειτε δεν μιλαει η αρμοδια αρχη), ε, οι πιθανοτητες ειναι υπερ μου... και αναρωτιεμαι, γιατι να μην το κανει (ο οπαπ)? τι ακριβως εχει να χασει και ποιος θα τολμουσε να τον ρουφιανεψει, αν εβρισκε αποδειξεις φυσικα?

η δικαιολογια οτι "ετσι κι αλλιως κερδισμενος θα ειναι ο οπαπ, χωρις να κλεψει" δεν με πειθει, η απληστια αλλωστε δεν εμπεριειχε ποτε ουτε οριο ουτε ευγνωμοσυνη...
ΕΝΤΡΟΠΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ (αυτο ειναι μια παρεμβαση προς τον αινσταιν που σχολιαστηκε :P )
καλημερα
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.897
Κριτικές
38
Like
4.924
Πόντοι
2.696
Για το τζοκερ και το λότο κυκλοφορούν πολλές ιστορίες συνωμοσίας.Μία από αυτές λέει "τα παίρνουν μεταξύ τους αυτοί στον ΟΠΑΠ".Φυσικά μεγαλύτερη μαλακία δεν υπάρχει...

Για το ΚΙΝΟ σίγουρα και ο αλγόριθμος μοιράζει ένα ποσοστό στους παίκτες από τα συνολικά έσοδα της κλήρωσης.Αλλά έχουν τη δυνατότητα και μεταβάλλουν το ποσοστό αυτό κατά το δοκούν.Υπάρχουν μέρες που σε ένα πρακτορείο μπορεί να έχουν κερδίσει 30 άτομα από 50 ευρώ έως 20000€,και μέρες που έχει παίξει ο άλλος 100 κληρώσεις,κι έχει πάρει πίσω 1 ευρώ...Κάποιοι που το παίζουν πονηροί πάνε να παίξουν στο τελευταίο δευτερόλεπτο για να "κοροϊδέψουν" το μηχάνημα.Αλλά ένας Η/Υ μπορεί να βρει τους συνδυασμούς σε 1 δευτερόπλετο
 

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Μηνύματα
222
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
Κύριοι αυτά τα παιχνίδια φτίαχτηκαν σαν είδος φορολογίας για όσους ήταν κακοί στα Μαθηματικά  :2funny:
Κάποιος που ξέρει Μαθηματικά υπολογίζει ότι έχει τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσει είτε παίξει είτε όχι.
 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.082
Κριτικές
9
Like
13.600
Πόντοι
2.606
και αυτό το σύστημα δεν το έχει προγραμματίσει άνθρωπος με συγκεκριμένο-ντετερμινιστικό τρόπο ?

Ανθρωπος το εφτιαξε τυπε αλλα τον καθαρισαν για να μην το αποκαλυψει ή το χρησιμοποιησει ο ιδιος.
Ρισκαρω κι εγω που κανω τετοιες αποκαλυψεις.  :S

Scary enough.
 

akis0502

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Μηνύματα
31
Like
2
Πόντοι
0
Δε νομίζω ότι υπάρχει δόλος στα αριθμολαχεία. Είναι από μόνα τους κερδοφόρα σε τρελλό βαθμό βάσει γκανιότας. Όλα βασίζονται σε απλά μαθηματικά και στην απληστία- αρρώστεια του τζογαδόρου. Στο τζόκερ για παράδειγμα, από το σύνολο των στηλών που παίζονται ο ΟΠΑΠ κρατάει τα μισα και διανέμει τα άλλα μισά. Τεράστια (κλοπή είναι πιο σωστή λέξη)  γκανιότα και σίγουρη. Ο μόνος λόγος για να έστηναν συνεχόμενα τζακποτ είναι μάρκετινγκ και αύξηση στηλών, άρα αύξηση κερδών. Ας το δούμε όμως λίγο πραγματικά. Όταν οι πιθανότητες να πιάσει 5+1 είναι απειροαπειροαπειροελάχιστες, πόσες πιθανότητες έχει να γίνουν αρκετά τξακπότ. Πάρααααααα πολλές.

Στο ΚΙΝΟ τώρα, το αριθμολαχείο "σε κλέβω μπροστά στα μάτια σου αλλά εσύ είσαι αρρωστάκι και θα συνεχίσεις για την ρέφα" τα πράγματα είναι πιο απλά για τον ΟΠΑΠ και την κάθε εταιρεία που διεξάγει ΚΙΝΟ. Στον ΟΠΑΠ για παράδειγμα, 156 κληρώσεις τη μέρα και παίζεται ότι θες, από 1 νούμερο (ελάχιστοι το κάνουν) μέχρι 12. Οι περισσότεροι παίζουν τριάδες έως επτάδες, τριάδες για 25 φορές το ποντάρισμα, 100 φορές στις τετράδες, 450 στις πεντάδες, 1600 στις εξάδες και 5000 στις επτάδες. Φυσικά το κλέψιμο στην γκανιότα αυξάνεται με το πλήθος των αριθμών που παίζονται. Παράδειγμα, εάν κάποιος παίζει 5 αριθμούς σε κάθε κλήρωση με 0,50 €, η κανονικότητα εμφάνισης της συγκεκριμένης πεντάδας είναι 1 στις 1550 φορές. Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι θα πάιξει τους ίδιους αριθμούς για 1550 κληρώσεις, θα κερδίσει την μια. Άρα, θα έχει ξοδέψει 1550*0,50= 775 ευρώ για να πάρει 225  :jerking: . Στα 7 νούμερα η κανονικότητα είναι 1 στις 41000 περίπου, δηλαδή 41000*0,50=20500 ευρώ για να πάρει 2500 στα οποία θα φορολογηθεί κιόλας με κανά 250αρι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: . Στις πεντάδες λοιπόν, θα του επιστραφεί το 29,03% (225/775) ενώ στις επτάδες θα του επιστραφεί το 6,1% (2500/41000).

Τώρα όσον αφορά τους RNG, πιστέυω ότι στις μεταβλητές τους περιλαμβάνουν δεδομένα όπως σύνολο στηλών, κωδικούς πρακτορείων, κωδικούς δελτίων και άλλα δεδομένα που πραγματικά δεν μπορούν να υπολογιστούν. Ξέρει κανείς στην κλήρωση 10:15 το πρωί του Σαββάτου πόσες στήλες θα παιχτούν στο πρακτορείο του Νικολαίδη στην Πανεπιστημίου; Το παράδειγμα είναι χοντροειδές για να εξηγήσω τον τρόπο. Ο λόγος που σίγουρα περιλαμβάνουν τέτοιες μεταβλητές είναι για να μην μπορεί να σπάσει τον αλγόριθμο κάποιος που τον ξέρει (βλέπε προγραμματιστές). Το αν χακάρεται ο αλγόριθμος είναι άλλο θέμα. Όφελος όμως από αυτό το χακάρισμα έχουν μόνο αυτοί που θα τον χακάρουν, όχι η εκάστοτε εταιρεία που διεξάγει τις κληρώσεις. Το χακάρισμα σημαίνει ότι καταργείται ο τρόπος τυχαίου υπολογισμού κι εγκαθίσταται άλλος τρόπος.
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.650
Like
28.825
Πόντοι
6.056
Πάντως τώρα με το μεγάλο τζακ ποτ νομίζω αξίζει να μαζευτούν 10 ατομα και να χώσουν π.χ. 100 ευρω ο καθένας να παίξουν ένα δελτίο απο κοινού...και οπού το πει μετα
 

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Μηνύματα
1.168
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Πάντως τώρα με το μεγάλο τζακ ποτ νομίζω αξίζει να μαζευτούν 10 ατομα και να χώσουν π.χ. 100 ευρω ο καθένας να παίξουν ένα δελτίο απο κοινού...και οπού το πει μετα

100 ευρω δεν ειναι τιποτα..Σκεψου το τυποποιημενο 12 του τζοκερ που σε πληρη αναπτυξη ειναι 1.500 ευρω (3.000 στηλες) σου δινει 15 νουμερα πανω και 1 τζοκερ! Εγω που το παιζα ετσι κατι φορες μεχρι 3 νουμερα επιανα δλδ ουτε το κοστος του δελτιου (59 ευρω) οποτε χεστα.
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
Ανθρωπος το εφτιαξε τυπε αλλα τον καθαρισαν για να μην το αποκαλυψει ή το χρησιμοποιησει ο ιδιος.
Ρισκαρω κι εγω που κανω τετοιες αποκαλυψεις.  :S

Scary enough.

thearchitect.jpg
 

lalabros

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
ειναι θεμα κανονισμου λειτουργιας του παιχνιδιου. πρεπει να αποθηκευονται τα δελτια που εχουν παιχτει. το ιδιο ισχυει για το λοττο, προτο, προπο και προπογκολ.
Ίσως λόγο επεξεργαστικής δυνατότητας του συστήματος
 

lalabros

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
οι συνδυασμοι που παραγονται απο 45 νουμερα και 20 νουμερα τζοκερ ειναι24,435,180 τα 100 ευρω αντιστοιχουν σε 200 συνδυασμους. ελπιζω να καταλαβαινεις τισ πιθανοτητες που εχεις
100 ευρω δεν ειναι τιποτα..Σκεψου το τυποποιημενο 12 του τζοκερ που σε πληρη αναπτυξη ειναι 1.500 ευρω (3.000 στηλες) σου δινει 15 νουμερα πανω και 1 τζοκερ! Εγω που το παιζα ετσι κατι φορες μεχρι 3 νουμερα επιανα δλδ ουτε το κοστος του δελτιου (59 ευρω) οποτε χεστα.
 

odyseas21

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2013
Μηνύματα
222
Κριτικές
6
Like
101
Πόντοι
1
οι συνδυασμοι που παραγονται απο 45 νουμερα και 20 νουμερα τζοκερ ειναι24,435,180 τα 100 ευρω αντιστοιχουν σε 200 συνδυασμους. ελπιζω να καταλαβαινεις τισ πιθανοτητες που εχεις
Δηλαδή πρέπει να παίζεις 1 στήλη κάθε δευτερόλεπτο της ζωής σου όλο το 24ωρο συνεχόμενα επί ένα χρόνο (περίπου)  :2funny:
 

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.187
Κριτικές
55
Like
367
Πόντοι
1.016
Ας πω κ εγώ 2 κουβέντες κ όποιος θέλει με πιστεύει...

Έχω δουλέψει στον οπαπ πάνω από μια πενταετία (συμβασιούχος) κ συμπτωματικά μπήκα την εποχή που έβγαινε το κινο...

Όλα τα παιχνίδια του Οπαπ είναι πιστοποιημένα κ ελεγμένα από όλες τις μεριές πρώτον,κ δεύτερον αυτοί οι οποίοι έχουν φτιάει τον αλγόριθμο έχουν υπογράψει κ φέρουν ευθύνη για τη διαβλητότητα του...επίσης ποιος ο λόγος ο οπαπ να έχει ''πειραγμένα'' παιχνίδια κ όταν κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα ανακαλυφθεί να τον ξεκωλιάσουν,κ να μην έχει παιχνίδια αδιάβλητα κ να κονομάει μιας κ οι πιθανότητες είναι απίστευτα εναντίον του παίκτη...

όσον αφορά το θέμα ''ο υπολογιστής διαβάζει κ βγάζει αυτά που θέλει'',ο υπολογιστής δεν διαβάζει τίποτα κ δεν έχει επαφή με κανένα δεδομένο,απλά πετάει νούμερα...δεν θα το πιστέψετε,αλλά οκ...

τέλος,όσον αφορά τα τζακ ποτ κ τα πολλά λεφτά,αυτό γίνεται το δεκέμβριο γιατί ο οπαπ είναι αναγκασμένος βάση νομοθεσίας να επιστρέφει τα αδιάθετα κέρδη (μικροποσά που δεν εισπράτονται) στους παίκτες κ απλά επιλέγει να το κάνει την εποχή των γιορτών που ο κόσμος γενικότερα ξοδεύει χρήματα...μαζεμένα τζακ ποτ τυχαίνουν συχνά απλά αν δεν πριμοτηθούν δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι....

αυτά...
 

lalabros

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
ακριβως ετσι ειναι..
Ας πω κ εγώ 2 κουβέντες κ όποιος θέλει με πιστεύει...

Έχω δουλέψει στον οπαπ πάνω από μια πενταετία (συμβασιούχος) κ συμπτωματικά μπήκα την εποχή που έβγαινε το κινο...

Όλα τα παιχνίδια του Οπαπ είναι πιστοποιημένα κ ελεγμένα από όλες τις μεριές πρώτον,κ δεύτερον αυτοί οι οποίοι έχουν φτιάει τον αλγόριθμο έχουν υπογράψει κ φέρουν ευθύνη για τη διαβλητότητα του...επίσης ποιος ο λόγος ο οπαπ να έχει ''πειραγμένα'' παιχνίδια κ όταν κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα ανακαλυφθεί να τον ξεκωλιάσουν,κ να μην έχει παιχνίδια αδιάβλητα κ να κονομάει μιας κ οι πιθανότητες είναι απίστευτα εναντίον του παίκτη...

όσον αφορά το θέμα ''ο υπολογιστής διαβάζει κ βγάζει αυτά που θέλει'',ο υπολογιστής δεν διαβάζει τίποτα κ δεν έχει επαφή με κανένα δεδομένο,απλά πετάει νούμερα...δεν θα το πιστέψετε,αλλά οκ...

τέλος,όσον αφορά τα τζακ ποτ κ τα πολλά λεφτά,αυτό γίνεται το δεκέμβριο γιατί ο οπαπ είναι αναγκασμένος βάση νομοθεσίας να επιστρέφει τα αδιάθετα κέρδη (μικροποσά που δεν εισπράτονται) στους παίκτες κ απλά επιλέγει να το κάνει την εποχή των γιορτών που ο κόσμος γενικότερα ξοδεύει χρήματα...μαζεμένα τζακ ποτ τυχαίνουν συχνά απλά αν δεν πριμοτηθούν δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι....

αυτά...
 

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Μηνύματα
23.082
Κριτικές
9
Like
13.600
Πόντοι
2.606
Ας πω κ εγώ 2 κουβέντες κ όποιος θέλει με πιστεύει...

Έχω δουλέψει στον οπαπ πάνω από μια πενταετία (συμβασιούχος) κ συμπτωματικά μπήκα την εποχή που έβγαινε το κινο...

Όλα τα παιχνίδια του Οπαπ είναι πιστοποιημένα κ ελεγμένα από όλες τις μεριές πρώτον,κ δεύτερον αυτοί οι οποίοι έχουν φτιάει τον αλγόριθμο έχουν υπογράψει κ φέρουν ευθύνη για τη διαβλητότητα του...επίσης ποιος ο λόγος ο οπαπ να έχει ''πειραγμένα'' παιχνίδια κ όταν κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα ανακαλυφθεί να τον ξεκωλιάσουν,κ να μην έχει παιχνίδια αδιάβλητα κ να κονομάει μιας κ οι πιθανότητες είναι απίστευτα εναντίον του παίκτη...

όσον αφορά το θέμα ''ο υπολογιστής διαβάζει κ βγάζει αυτά που θέλει'',ο υπολογιστής δεν διαβάζει τίποτα κ δεν έχει επαφή με κανένα δεδομένο,απλά πετάει νούμερα...δεν θα το πιστέψετε,αλλά οκ...

τέλος,όσον αφορά τα τζακ ποτ κ τα πολλά λεφτά,αυτό γίνεται το δεκέμβριο γιατί ο οπαπ είναι αναγκασμένος βάση νομοθεσίας να επιστρέφει τα αδιάθετα κέρδη (μικροποσά που δεν εισπράτονται) στους παίκτες κ απλά επιλέγει να το κάνει την εποχή των γιορτών που ο κόσμος γενικότερα ξοδεύει χρήματα...μαζεμένα τζακ ποτ τυχαίνουν συχνά απλά αν δεν πριμοτηθούν δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι....

αυτά...

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

lalabros

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Μηνύματα
8
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει ομως να υπολογισεις και ποσες τριαδες και τετραδες θα πληρωθει αυτος ο παιχτης. επισης δεν υπαρχει εγγυηση οτι θα κληρωθει η πενταδα σου μεσα σε αυτες τις κληρωσεις
Δε νομίζω ότι υπάρχει δόλος στα αριθμολαχεία. Είναι από μόνα τους κερδοφόρα σε τρελλό βαθμό βάσει γκανιότας. Όλα βασίζονται σε απλά μαθηματικά και στην απληστία- αρρώστεια του τζογαδόρου. Στο τζόκερ για παράδειγμα, από το σύνολο των στηλών που παίζονται ο ΟΠΑΠ κρατάει τα μισα και διανέμει τα άλλα μισά. Τεράστια (κλοπή είναι πιο σωστή λέξη)  γκανιότα και σίγουρη. Ο μόνος λόγος για να έστηναν συνεχόμενα τζακποτ είναι μάρκετινγκ και αύξηση στηλών, άρα αύξηση κερδών. Ας το δούμε όμως λίγο πραγματικά. Όταν οι πιθανότητες να πιάσει 5+1 είναι απειροαπειροαπειροελάχιστες, πόσες πιθανότητες έχει να γίνουν αρκετά τξακπότ. Πάρααααααα πολλές.

Στο ΚΙΝΟ τώρα, το αριθμολαχείο "σε κλέβω μπροστά στα μάτια σου αλλά εσύ είσαι αρρωστάκι και θα συνεχίσεις για την ρέφα" τα πράγματα είναι πιο απλά για τον ΟΠΑΠ και την κάθε εταιρεία που διεξάγει ΚΙΝΟ. Στον ΟΠΑΠ για παράδειγμα, 156 κληρώσεις τη μέρα και παίζεται ότι θες, από 1 νούμερο (ελάχιστοι το κάνουν) μέχρι 12. Οι περισσότεροι παίζουν τριάδες έως επτάδες, τριάδες για 25 φορές το ποντάρισμα, 100 φορές στις τετράδες, 450 στις πεντάδες, 1600 στις εξάδες και 5000 στις επτάδες. Φυσικά το κλέψιμο στην γκανιότα αυξάνεται με το πλήθος των αριθμών που παίζονται. Παράδειγμα, εάν κάποιος παίζει 5 αριθμούς σε κάθε κλήρωση με 0,50 €, η κανονικότητα εμφάνισης της συγκεκριμένης πεντάδας είναι 1 στις 1550 φορές. Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι θα πάιξει τους ίδιους αριθμούς για 1550 κληρώσεις, θα κερδίσει την μια. Άρα, θα έχει ξοδέψει 1550*0,50= 775 ευρώ για να πάρει 225  :jerking: . Στα 7 νούμερα η κανονικότητα είναι 1 στις 41000 περίπου, δηλαδή 41000*0,50=20500 ευρώ για να πάρει 2500 στα οποία θα φορολογηθεί κιόλας με κανά 250αρι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: . Στις πεντάδες λοιπόν, θα του επιστραφεί το 29,03% (225/775) ενώ στις επτάδες θα του επιστραφεί το 6,1% (2500/41000).

Τώρα όσον αφορά τους RNG, πιστέυω ότι στις μεταβλητές τους περιλαμβάνουν δεδομένα όπως σύνολο στηλών, κωδικούς πρακτορείων, κωδικούς δελτίων και άλλα δεδομένα που πραγματικά δεν μπορούν να υπολογιστούν. Ξέρει κανείς στην κλήρωση 10:15 το πρωί του Σαββάτου πόσες στήλες θα παιχτούν στο πρακτορείο του Νικολαίδη στην Πανεπιστημίου; Το παράδειγμα είναι χοντροειδές για να εξηγήσω τον τρόπο. Ο λόγος που σίγουρα περιλαμβάνουν τέτοιες μεταβλητές είναι για να μην μπορεί να σπάσει τον αλγόριθμο κάποιος που τον ξέρει (βλέπε προγραμματιστές). Το αν χακάρεται ο αλγόριθμος είναι άλλο θέμα. Όφελος όμως από αυτό το χακάρισμα έχουν μόνο αυτοί που θα τον χακάρουν, όχι η εκάστοτε εταιρεία που διεξάγει τις κληρώσεις. Το χακάρισμα σημαίνει ότι καταργείται ο τρόπος τυχαίου υπολογισμού κι εγκαθίσταται άλλος τρόπος.
 

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Μηνύματα
10.645
Κριτικές
429
Like
5.091
Πόντοι
20.605
εγώ εν αντιθέσει με τους συναδέλφους , δυστυχώς δεν σε κατάλαβα αδερφέ κρητικέ

και εξηγούμαι :

Όλα τα παιχνίδια του Οπαπ είναι πιστοποιημένα κ ελεγμένα από όλες τις μεριές πρώτον,κ δεύτερον αυτοί οι οποίοι έχουν φτιάει τον αλγόριθμο έχουν υπογράψει κ φέρουν ευθύνη για τη διαβλητότητα του...

αυτοί που το έφτιαξαν ποιοί είναι ?
είναι κάποιο συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο ?
είναι ομάδα ατόμων ?
και πόσα τους πληρώσανε για να μην ποντάρουν σε γνωστά κατ'αυτούς νούμερα ?

όσον αφορά το θέμα ''ο υπολογιστής διαβάζει κ βγάζει αυτά που θέλει'',ο υπολογιστής δεν διαβάζει τίποτα κ δεν έχει επαφή με κανένα δεδομένο,απλά πετάει νούμερα...δεν θα το πιστέψετε,αλλά οκ...

ούτε αυτό το καταλαβαίνω , "απλά πετάει νούμερα"  :dunno:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom