προσφατο ραντεβου με την κοπελα η οποια ειναι απο κυπρο(εχω μια αντιπάθεια γενηκος στις κυπριες γιατι ερχονται για αρπαχτες).Ραντεβου μετα μεσονυχτιού χωρος κέντρο αθηνα και χωρις καθυστερησεις.
φτανω στη ωρα μου λιγο αγχωμένος γιατι η φωτο που εχει μερικές ειναι λιγο παλιες και δεν ξερω αν θα κατσω η θα φύγω παρολα αυτα κατυ μου ελεγε να παω .μπενω τι βλεπω δυνω δυο λεπτα για να δω αν πραγματικα θα κατσω με καλησπερες τ κανεις και τ σχετικά διαπιστωνοντας οτυ η φωτο την αδυκουν και μπενω για μπανακι.περι τ εργου η κοπελα ηταν παθητικη αφυσε ομως υπονοουμενα οτι δρα κ ενεργητικα πιπα απίστευτη απο τις λυγες που μ εχουν κανει σε διαφορές στασεις και μεχρι τ λαιμο πολυ υγρη..στασεις πισοκολητα με λιγα σκαμπιλια στη κωλαρα της για αρχη απο πανω εγω και τελιωμα πλαγια να της χουφτωνω την απίστευτη βηζαρα που εχει.τριλεπτη κουβεντα στο κρεβατι μπανακι και αναεωση ραντεβου..
άφησε δηγματα καλου χαρακτήρα,επαγγελματια γιατι δρα μονη της κ τηρεί τη σημφωνια που θα κανει,πλήρης εχεμύθειας και καθαριότητας.διαρκια κατυ λιγοτερο απο 1 ωρα