Η μεση κοπελα στις σχεσεις που εχει κανει στη ζωη της οι περισσότερες ειναι ακαποτο.
Οι γκομενες οταν τραβηξουν τη σχεση χρονικά μετα θελουν σεξ χωρις καποτα κατι βεβαια που το αναζητουν και οι άντρες, το προφυλακτικό μεχρι και σημερα ειναι δαιμονοποιημενο.
Ομως η διαφορα εχει να κάνει οτι οι κοπέλες κατα μεσο ορο κανουν περισσοτερες σχεσεις σε σχεση με ενα άντρα.
Θελω να πω πως ανακυκλωνονται οι περισσοτερες με τα ιδια αρσενικα τα λιγα με ενα ποσοστο το 30% των αντρων πηδαει περιπου το 70 εως 80% των γυναικών.
Οι γκομενες ομως κανουν και αρπαχτές εκτος εδρας κυριως σε διακοπες με φιλες κλπ κυριως οι μικρότερες.
Θελω να καταλήξω οτι ειναι επικυνδινες γιατι μπορει να κουβαλανε σμν.
Θα ξερετε οτι αν ειχε 2 3 10 20 σχεσεις πριν το εχει κανει ακαποτο οποτε εκει παίρνετε τα μετρα σας.
Οι περισσοτερες πανω απο 7.0 και οι πολυ μοντερνες--σημερινες
παιρνονται, στην κυριολεξια με πολλους απο τους παρακατω
μπαρμεν-μαγειρες / τα γκομενακια τους λενε-ο ταδε σεφ-/νυχτας-πορτας-σουπας μουπας
νονος-μικρος, σφιχτης, ντιτζει- μοντελος-καλλιτεχνακος κτλ
οι οποιοι και αυτοι παιρνουν αρκετες-------ολα αυτα χωρις καποτα------
και πολλες φορες με παρεες και συνοδια με προιοντα του αγρου / κατανοητο νομιζω αυτο.....
οποτε καταλαβαινεις τι επικρατει....
Αλλωστε αυτες ειναι και οι πολυσυλλεκτικες γκομενες,
που γουσταρουν τις φασεις...... προκαλουν -κ ανταποκρινονται στο πεσιμο....
γρηγορα και τα παντα ολα..... θα το καψουμε κυρ στεφανε......
με αυτες εχουμε να κανουμε.....
Ελεγα σε μια κυριλε μετα το ξεμουνιασμα... οταν συζηταγαμε..... εχει σημασια, μετα....
-Μωρη τι γαμηση πρεπει να εχεις φαει στην ζωη σου..... ΠΟΣΟ μεγαλη ξεκωλιαρα τελικα εισαι....
τι καριολοπουτανος εισαι εσυ...
Απαντουσε περηφανη==ναι ναι ειμαι.... με εχουν ξεσκισει.....δεν εχω παραπονο...
Α------ΚΑΜΑΡΩΝΕ, Οτι ηταν κατι το πολυ σπουδαιο..
Β-----Εγω Ανεβηκα πολυ στα ματια της, αφου καταλαβα τι πουτανα ειναι και τις το τονιζα..
Εγινα πολυ σημαντικος ανδρας για αυτην. Υποψη πολυ κυριλε και μαγγικο τεμαχιο.....
Αυτη ειναι η κατασταση......