Νέα

Τί γίνεται με Κίεβο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα scientist
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Μηνύματα
944
Like
913
Πόντοι
86
Θενκ γιου μποθ.
(σαν εξτα ασφαλεια,λογο γεωγραφικης αγνοιας, υποθετω οτι ειτε εκει που νοικαζω η στο χοτελι,να αφησω καποιο στοιχειο για το που παω! η μαλλον με ποιον ταριφα θα παω,-θα μου πεις ειναι και τα ονλαιν ταξι).
ελπιζω οι διαδρομιστες στο δρομο να μην ειναι σαν αυτους παλια στην ομονοια, για κωλομπαρα της κακιας ωρας!
(i see! )
 

rambo1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Μηνύματα
11
Κριτικές
19
Like
444
Πόντοι
290
Εαν ξέρεις έστω τα βασικά ρωσικά καλύτερα είναι να κλείσεις ταξι από το τηλέφωνο. είναι περίπου 40% πιο φτηνό, από να το πάρεις στο αεροδρόμιο.
 

rambo1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2018
Μηνύματα
11
Κριτικές
19
Like
444
Πόντοι
290
Αλλά και στις μετακινήσεις μέσα στην πόλη συμφέρει, και είναι ασφαλές. Στην πόλη ξεκινούν οι ταρίφες από 2,5 περιπου ευρω.
 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.494
Πόντοι
206
Φίλε κομπλεδούρα, δεν έχω φρέσκες πληροφορίες αλλά το 2007 και 2008 που ήμουν δεν είχα θέματα που ήταν και πιο φτωχές εποχές για Ουκρανία, η μισή Κρεσάτικ θυμάμαι ήταν με λάντα. Βέβαια ένας φίλος μου τις είχε αρπάξει για να του φάνε το κινητό πάνω στην Κρεσάτικ κιόλας, αλλά ήταν φουλ δυτικός, με baggy παντελόνια, καπελάκι, σκουλαρίκι, yo style και είναι και πολύ ασπριδερός οπότε θα τον περάσαν για δυτικό. Θεωρώ δε θα έχεις κανένα θέμα, απλά να κάθεσαι στο κέντρο, κοντά Κρεσάτικ. Και εκτός κέντρου θα σαι οκ πιστεύω... Δεν έπαθα ποτέ τίποτα που έφαγα νυχτιάτικα λιμπομπερέζναγιες, γιδροπάρκια, ντιέπρα και πολλά χρόνια πριν όπως και Μινσκ που το έχω οργώσει. Όλα κουλ, όπλισε πούτσα και Α Ε ΡΑ !!!
 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.494
Πόντοι
206
Α και κάτι που ξέχασα απλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Οι αστυνομικοί σταματούσαν πεζοί ξένους και ζητούσαν την immigation card. Ούτε καν ξέρω αν υπάρχει ακόμα. Αν δεν την είχες έπρεπε να πέσει ντολάρ. Μια φορά την ξέχασα και με σταμάτησαν (στα υπόγεια του Κρεσάτικ και με γκόμενα μάλιστα) και τους κάνω με αυστηρό ύφος, ΓΙΑ ΓΚΡΕΤΣΚΙ ΝΙΕΤ ΑΜΕΡΙΚΑΝΣΚΙ (αντί Γκρεκ το λεγα Γκρέτσκι παλιά που ήμουν σκράπας) και τους παίρνω το διαβατήριο από τα χέρια και παίρνω την ντέβουσκα για μεθύσι. Με το που ξηγιέμαι έτσι, αμέσως η ντέβουσκα (την οποία την τσίμπησα από παγκάκια Κρεσάτικ που την είχε στήσει κάποιος ουκρανός βράδυ) με πιάνει αγκαλιά σφιχτά. Υπήρξε συγκίνηση, σου λέει ανώτερος δυτικός και δυνατός άντρας (αυτά που γουστάρουν οι ουκρανές), σου λέει δε μάσησε στον αστυνομικό που επί κομμουνισμού τους λιώνανε τα κορμιά, ακόμα και στο post soviet era. Το τρελό γέλιο, ξαναπερνάμε με τη ντέβουσκα από κάτω για το γυρισμό στο χοτέλι και όντως είχαν σταματήσει κάτι αμερικανάκια τουρίστες (όχι πορνοτουρίστες, backpackers) και να λένε αυτοί φουλ αμερικανιά hey guys we are cool, we don't want any troubles σε ουκρανούς φουλ σοβιετικού mentality τότε και χωρίς να ξέρουν γρι αγγλικά. Σίγουρα θα τους τα φάγανε. 'Ηταν μία από τις κορυφαίες στιγμές της πορνοκαριέρας μας, καθώς αισθάνθηκα ανώτερος από τον Αμερικανό και είδε η ντέβουσκα ότι είναι φλώροι μπροστά μας. Μετρούσε και η Ελλάδα τότε γαμώτο... Ουκραίνα σου ξανάρχομαι και ας έχω feeling ότι δεν θα σαι η ίδια !!!!
 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.494
Πόντοι
206
Οχι φίλε δεν διεκδίκησε κανείς το τίτλο του σερίφη της υπερβολής.

Ομως δεν τα λέει ενας τα περί υπερβολών και παπαριών. Τα λένε πολλοί, και πολλές φορές. Και αρκετοί από ένα σημείο και έπειτα απλά τη κάνουν απο  το thread γιατί έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν απο το να διαβάζουν παπαριές.

Προσωπικά πέρα απο τις παπαριες με ενοχλούν και οι αντιπαραθέσεις.

Οπότε προσθέστε άλλον εναν σε αυτούς που τη κάνουν απο το thread !! :hi:

Φίλε είσαι από τους πιο αξιόλογους writers εδώ μέσα και σε παρακολουθώ παντού τι γράφεις. Μην την κάνεις... Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν κι εσένα. Ας υπάρχει και ο kman να μας ανεβάζει λίγο το ηθικό με το βαλκάνιος πουτσάρας και να κάνουμε το χαβαλέ μας, ας το λήξουμε εδώ, ότι έγινε έγινε. Θα πάω κ εγώ Κίεβο σύντομα και θα σας τα πω με το δικό μου μάτι.
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Γειά σας παίδες. Συστήθηκα πριν 2 μέρες στο νήμα για το Κισινάου καθώς είμαι εκεί τώρα. Αν δε βαριέστε ρίξτε μια μιατιά για να μην επαναλαμβάνομαι. Έχω κανονίσει ταξιδάκι για Κίεβο, να συνδυάσω ΑΕΚΑΡΑ, με Πολωνία κια αδερφό Fidele και έχω ψήσει και τον φίλο Ρολογά, καθώς είμαστε αυθεντικά καμάκια και θεωρώ θα συνθέσουμε φονικό δίδυμο Λιβάγια-Αραούχο, όπως και θα ανταλλάξουμε πολύτιμη τεχνονωσία. 15 είναι το πρώτο ματς. 16 φεύγω Βαρσοβία και έχω μπροστά μου 20 μέρες. 22 ο επαναληπτικός. Θα μπω ταλιμπάν λεοφωρείο στα πρώην Σοβιετικά εδάφη να θυμηθώ τα παλιά καλά χρόνια του 2007 και 2008 που είχα πάει Κίεβο και απλά καθόμουν στο Κρεσάτικ σε ένα παγκάκι που να έχει μουνί, έπαιρνα το φίλο μου τηλέφωνο στο Κίεβο να του μιλήσω Ελληνικά για να με ακούσει η γκόμενα και μετά από 1 λεπτό έκλεινα και περίμενα να μου πει το μαγικό, Ατ κούντα τι?

Λογικά τέτοια πράγματα δε θα παίζουν πλέον, αλλά θα το παλέψω... Το παιχνίδι ήταν τόσο απλό τότε.. Μετά έλεγα Hotel, photos, Gre4ia i podom taksi, i pay diengi, ja, καθώς τότε ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο τα ρωσικά μου και αγγλικά σχεδόν καμία. Οι επιδόσεις μου ήταν τρομερές και το κόστος μικρό... Κέρναγα 1-2 ποτά τα οποία τα παράγγελνα βαριά, εκπαιδεύοντας τον μπάρμαν, το ταξί για χοτέλι και μετά στην επιστροφή εκεί που ήταν να δωσω 2 ευρώ για ταξί, έδινα 5, έτσι να με δει και λίγο λαρτζ και έλεγε και κανα δυο φορές ευχαριστώ. Αχ, ωραίες εποχές... Τώρα δεν ξέρω τι μυστήριο με περιμένει, αλλά θα το παλέψω.... Τα χρόνια είναι πολλά... Τότε βγάζαμε με Hi5 και κρεσάτικ παγκάκια, τώρα έχουμε tinder κ badoo.. Είδωμεν! Όπως κ να χει είμαι σίγουρος θα περάσω τέλεια, καθώς και να στραβώσει το θέμα, θα έχω τέλεια παρέα, φίλο Ρολογά!

Εν τέλει, την παράτησα την Ουκρανία, γιατί μου έβγαζε μία μαυρίλα και μιζέρια και παράλληλα ανακάλυψα το Ποζνανάκι, που εκείνη την εποχή, 2009 γαμούσε και έσπερνε και το ερωτεύτηκα παράφορα (τώρα ούτε ζωγραφιστό να το δω), καθώς μπορεί να μην είχε το κρύο αίμα του ψηλού, ξανθού σλαβόμουνου, σαν γυναικεία μετενσάρκωση του Ντράγκο από το ρόκυ, αλλά είχε εκπλητικά next door girls, πολλές πρόθυμες φοιτήτριες, γλυκά πρόσωπα, ωραία κορμάκια, βυζάρες-κωλάρες, μα πάνω απόλα χαμόγελο και όχι ουκρανική μαυρίλη και εκπληκτική παλιά πόλη με διασκέδαση.

Τελικά την παράτησα και την Πολωνία μετά, αλλά είπα να επιστρέψω στον τόπο του εγκλήματος, γιατί έχω κανά 2 σταθερά από τότε που ερχόντουσαν να με δουν Ελλαδα που και που, να δω Fidele, να κάνω ίσως καμιά επαρχία στυλ Λούμπλιν που δεν έχω πάει ποτέ και μετά να μπω να θυμηθώ τα παλιά Κίεβο και ότι γίνει! Θα έχω αρκετό χρόνο και ελπίζω να μην φάω φόλα όπως τρώω τώρα Μολδαβία. Βέβαια θα έχω καλή παρέα, πράγμα πλέον πολύ σημαντικό, καθώς δε διανύουμε εποχές που το μουνί και η ευκολία του ήταν τόσο άπλετη, που το πολύ να πίναμε ένα εσπρεσάκι με το φίλο η βόλτα στο μπαρ για 10-15 λεπτά καθώς είχε ήδη γνωρίσει κάποιος, κάποια.

Μύστες μου, ότι γουστάρετε για κουβεντούλα και ανάλυση περί καμακίου εδώ είμαι. Δεν είμαι του πληρωμένου, οπότε κάνω μόνο καμακοσυζητησούλες. Αν κάποιος έχει εμπειρία πρόσφατη από Κίεβο μόνο, όχι Βίνιτσες και πράσινα άλογα, θα χαρώ να τα πούμε και να μου αναλύσει το συντελεστή δυσκολίας. Πάντως στο τίντερ, δεν προλαβαίνω ματς, σε μια μέρα έκανα σχεδόν 20! Βρε, λες?...

υγ: Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τη δίδυμο θα συνθέσω με τον Ρολογά... και προερχόμενος ήδη από ένα πολύ καλό δίδυμο με DIRTY το οποίο το επαινεί συνεχώς, αυτό σημαίνει ότι έχει ανεβεί ΗΔΗ ο πήχυς για το δικό μας πορνοτάξιδο !!!

υγ2: ρίξτε μια ματιά νήμα Κισινάου, Σόφια και Βουλγαρία.
καλώς ήρθες στο φόρουμ φίλε  :hi: :hi: :hi:

Ελπίζω να καταφέρουμε να συναντηθούμε και να παίξουμε ομαδικό παιχνίδι σε κάποιο ανατολικό γήπεδο όπου η ενέργεια της ομάδας θα απογειώσει τις ατομικές ικανότητες του κάθε παίκτη!
Ό στόχος σου για 600 γυναίκες είναι μεγαλεπίβολος αλλά αφού είσαι πάνω από τη μέση και συμβιβάζεσαι με χαμηλότερη εμφανηση δεν είναι αδύνατο!
Αν και τη σήμερον ημέρα ζούμε μια εποχή που το άνευ χρημάτων καμάκι περνάει βαθιά κρίση... για πολλούς λόγους που περιγράφει και ο Έλληνας  mgtow..και ισχύουν για όλη την υφήλιο μιας και το ίντερνετ την κάνει μια μικρή γειτονιά!
Εδώ είμαστε για να βρίσκουμε τρύπες στο σύστημα και να μπορούμε να χτυπάμε! Μέρη,  τρόποι , εμπειρίες , φιλοσοφίες, αναλύσεις, μέθοδοι,  τακτικές κα είναι όλα καλοδεχούμενα από όλους για τον κοινό σκοπό :knockinb:! Πρέπει  να πιστέψουμε πως η επιτυχία κάποιου δεν επιρρεαζει αρνητικά την επιτυχία κάποιου άλλου! Αλλά η απότυχία μας ρίχνει όλους όταν κάποιος πάει αδιάβαστος!
 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.494
Πόντοι
206
Ψαγμένη απάντηση, όπως πάντα που με έκανε να σε ξεχωρίσω στο φόρουμ σαν άλλος κυνηγός ταλέντων! Ειδικά το "ομαδικό παιχνίδι σε κάποιο ανατολικό γήπεδο όπου η ενέργεια της ομάδας θα απογειώσει τις ατομικές ικανότητες του κάθε παίκτη!" ήταν άπαιχτο και μεγάλη αλήθεια! Σε ευχαριστώ για το welcome! Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λες, διανύει κρίση!!! Τον άκουσα τον mgtow, αλλά τώρα περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις η πάμε να βρούμε τις τρύπες του συστήματος? Αναγκαστικά το δεύτερο... Άντε, V A M O S !!!
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.341
Like
7.616
Πόντοι
2.356
Φίλε Τάσο, δεν αρχίσαμε καλά. Πρώτον να σου πω πως έχουμε γνωριστεί στο μαγαζί του Moldo τις γιορτές του 14/15. Έκανα λάθος που έγραψα στο προηγούμενο ποστ 13/14, μπερδεύτηκα.

Δεύτερον, που το παράξενο για έναν άντρα που από τα 16 έως τα 36, 20 χρόνια δηλαδή κάνει καμάκι, να έχει χτυπήσει αυτά τα νούμερα και εφόσον δεν πάω για 7+ μόνο? Καινούργιος δεν είμαι, διαβάζω το φόρουμε πάνω από 10 χρόνια, αλλά τον λόγο που δεν έγραφα, μόλις μου τον επιβεβαίωσες τώρα.

Τελειώνω λέγοντας πως τα λεγόμενά μου μπορεί να τα επιβεβαιώσει o Fidele, ο οποίος με γνωρίζει από το 2004. Τέλος, με τον Moldo δεν είμαστε κολλητοί, απλά είναι ένας Έλληνας στο Κισινάου, να έχεις έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα, να πιεις έναν καφέ, να κάνεις μια μουνοσυζήτηση, να πας κανά ραντεβού να τις δείξεις ότι υπάρχουμε σαν Έλληνες και εκτός έδρας και να κάνεις και κανένα καμάκι. Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω την επίθεσή σου. Πρόσεξε, γιατί θα εκτεθείς..
Που την ειδες την επιθεση ? το να αμφισβητησω το υπερβολικο νουμερο που ειπες λογικο ειναι γιατι πολυ απλα δεν βγαινει σε Ελληνα. 400 γκομενες απο καμακι σε 20 χρονια δεν κανει ουτε Τσεχος πορνοσταρ που τους βλεπουν και τραβανε μαλακια τα ντοπια και ξενα μουνακια. Θελεις να το λες κανε το , δεν υπαρχει προβλημα. Οπως φυσικα το ιδιο ισχυει και για μενα ,να γραφω αυτο που πιστευω.

Το οτι γνωριστηκαμε καλο ειναι γιατι αρα με ξερεις , παντως ειναι γενικο και αφηρημενο καθοτι στις γιορτες του 14 υπηρχαν πολλοι Ελληνες στο El Greco.

Το να εκτεθω δεν καταλαβα ,για ποιο λογο αραγε? Αν θες να πει κατι πες το ,δεν εχω να κρυψω κατι. Λαθος ατομο διαλεξες για να αφησεις τετοιο υπονοουμενο....

Καλωσηρθες παντως στο φορουμ αφου εισαι λατρης των ανατολικων κορασιδων.

 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.494
Πόντοι
206
Αδερφέ το γωνιακό τραπέζι ήταν φουλ, δεν μπόρεσα να κάτσω ενώ με έφερε ο Μόλντο και με σύστησε, κάναμε και χειραψία. Είχε και το μπαρ πολλούς Έλληνες. Καλές εποχές, φουλ ντέβουσκες το μαγαζί.. Θυμάσαι?

Το θα εκτεθείς, εννοώ αν επιμείνεις. Υπάρχει κόσμος που με ξέρει προσωπικά όπως και αν ισχύουν τα λεγόμενά μου. Υπάρχουν λίστες, φωτογραφίες, βίντεο, άπειρα ταξίδια ανατολικό μπλοκ. Επίσης late 90s έως mid 00s τα περνούσα κάθε βράδυ κέντρο, που άνθιζε ο τουρισμός και το φιλί τουλάχιστον ήταν δεδομένο κάθε βράδυ για τους καλούς κάμακερς. Ωραίες εποχές με πιο εύκολο καμάκι. Ειδικά Κω, τις έπαιρνες για πλάκα, σταφίδα από το μεθύσι όλες από τις 3 και μετά οι σκανδιναβές. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν γιατί τόσο δύσκολο σου φαίνεται για να το αμφισβητήσεις?... Επίσης δεν είπα ποτέ ότι όλες ήταν top models, ήμουν πάντα μαζικός τύπος... Πολύ ποσότητα και όσο μπορώ μεγαλύτερη ποιότητα αλλιώς συμβιβασμός. Μπάζωσα για να χτίσω, αλλά έχτισα ουρανοξύστη... με πολλά αξιόλογα μουνιά στην πορεία μου. Πάρε ένα τηλ. αν θες τον Μόλντο και ρώτα, τα καλύτερα λέει για σένα. Ρώτα και Fidele που με ξέρει καλά...

Τέσπα, αν τα βάλεις κάτω βγαίνει σε μέσο όρο κάτω από 2 μουνιά το μήνα.. Δεν είναι ακατόρθωτο.. απλά απαιτεί συνεχή προσήλωση και διαχρονικότητα, χωρίς διακοπές από σχέσεις. Αυθεντικός κάμακερ δηλαδή! Σε ευχαριστώ για το welcome !

 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Σε έναν κόσμο που αλλάζει κάθε τρίμηνο είναι πολύ παλιό να πω τι είδα πέρσι τον Ιανουάριο...
Αυτό όμως που έχω να πω είναι πως σε όλες τις ευρωπαικές ρωσοφωνες χώρες υπάρχει βαθιά κατάθλιψη! Μου το είπε ο φίλος μου που είμασταν μαζί μοσχα περσι και ήταν τις γιορτες εκει και το είδα κι εγω ουκρανία όπως και το νιώθω απο τις ευχες των παλιών μου ρωσίδων που κρατάμε φιλικές σχεσεις!Μπήκε ο νέος χρόνος και τίποτα δεν άλλαξε στις μίζερες ζωές τους..Κάποιες έχασαν τις δουλειές τους..Δεν έχουν όρεξη να βγουν από το σπίτι.. το γαμήσι ούτε στη φαντασία τους..
Αυτή είναι η κατάστασή τώρα σε Ρωσία, Ουκρανία και ίσως Λευκορωσία!
Επειδή μου ζητήθηκε ιδιαιτέρως από πολύ δυνατό φίλο θα ποστάρω εδώ και όχι στο νήμα της Ρωσίας τη συνέχεια
Πέρσι τέτοιο καιρό το βαρέλι πετρέλαιο είχε περί τα 40-45$ το βαρέλι και το ρούβλι ήταν στο 62-63 προς 1 €
Φέτος το βαρέλι είναι στο 60-65$ και το ρούβλι είναι στο 69!
Δηλαδή η Ρωσία έχει χάσει και το δυνατό της χαρτί για την άνοδο της οικονομίας της και δείχνει πως έχει μείνει στάσιμη στο ράλι της ανάπτυξης! Τι κι αν κέρδισε τον πόλεμο στη Συρία ,τα οικονομικά μέτρα της δύσης αρχίζουν να την γονατίζουν..
Άκουσα για Ρωσίδα που ζούσε σε έπαυλη με υπηρέτες και δεν δούλευε ποτέ πως πλέον δεν έχει οικιακούς βοηθούς δουλεύει και πουλάνε αυτοκίνητα!
Ήδη μια Ρωσίδα μου περσινή έχει χάσει από τη πρωτοχρονιά τη δουλειά της!Μια άλλη τον Νοέμβριο στη Μόσχα και ακόμα δεν έχει βρει!uΑν συνεχίσει έτσι θα έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα από τα ήδη υπάρχοντα στον τουρισμό! Αλλά χειρότερο σενάριο είναι να έχουμε ...πολιτικες  εξελίξεις  και όχι ευχάριστες..

Αλλά και στα ΓΑΜΉΣΙΑ...Ποιος άνεργος χωρίς προοπτική έχει στο νου του το σεξ για ευχαρίστηση ως υψηλή προταιρεότητα?
 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.494
Πόντοι
206
Διττό το αποτέλεσμα... η γυρνάμε στα παλιά να βρούμε δυτικό να φύγουμε (αν και δυστυχώς ο Έλληνας δε μετράει οικονομικά πλέον) ή κατάθλιψη όπως είπες ... Μόνη λύση να μάθουμε τι συμβαίνει είναι να πάμε προς τα εκεί και να πετάξουμε το ραντάρ μας! Από Ουράλια και πέρα φυσικά, όσο πιο βαθιά μέσα, τόσο πιο καλά!
 

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Μηνύματα
6.341
Like
7.616
Πόντοι
2.356
Ναι θυμαμαι , ηταν τα τελευταια μεγαλεια τοτε καθως απο εκει και μετα πηγε κατα διαολου το Κισιναου. Δυστυχως δεν μπορω να σε θυμηθω, ειχε και παρα πολυ κοσμο οπως ειπες.

Για το νουμερο τονισα οτι ειναι ακατορθωτο για Ελληνα γιατι ειμαστε η χωρα της αγαμιας , πολυ πουριτανικη και λιγο πιο πανω απο μουσουλμανικες χωρες σε αυτον τον τομεα.
Τα ταξιδια στην Ανατολικη Ευρωπη εννοειται οτι μας δινουν μεγαλο αβανταζ αλλα και παλι δεν φτανουν για να φτασει καποιος σε τετοια ποσοτητα.
ΑΝ αποτελεις εξαιρεση και το επιβεβαιωνουν και αλλα σοβαρα μελη οπως λες ,,, τοτε πραγματικα χαιρομαι.

ΥΓ O moldo ειναι οκ ,τον ξερω αρκετα χρονια.
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.098
Κριτικές
19
Like
6.943
Πόντοι
3.346
Διττό το αποτέλεσμα... η γυρνάμε στα παλιά να βρούμε δυτικό να φύγουμε (αν και δυστυχώς ο Έλληνας δε μετράει οικονομικά πλέον) ή κατάθλιψη όπως είπες ... Μόνη λύση να μάθουμε τι συμβαίνει είναι να πάμε προς τα εκεί και να πετάξουμε το ραντάρ μας! Από Ουράλια και πέρα φυσικά, όσο πιο βαθιά μέσα, τόσο πιο καλά!

αστα εχει πεσει μια μιζερια και μια καταθληψη εξω που δεν εχει προηγουμενο

χαρακτηριστικα πηγα το βραδι γυρω στις 10 για φαγητο με παρεα στο Λιτοχωρο Πιεριας και δεν κινουταν ψυχη στο δρομο μεσα στην πολη
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.098
Κριτικές
19
Like
6.943
Πόντοι
3.346
Ναι θυμαμαι , ηταν τα τελευταια μεγαλεια τοτε καθως απο εκει και μετα πηγε κατα διαολου το Κισιναου. Δυστυχως δεν μπορω να σε θυμηθω, ειχε και παρα πολυ κοσμο οπως ειπες.

Για το νουμερο τονισα οτι ειναι ακατορθωτο για Ελληνα γιατι ειμαστε η χωρα της αγαμιας , πολυ πουριτανικη και λιγο πιο πανω απο μουσουλμανικες χωρες σε αυτον τον τομεα.
Τα ταξιδια στην Ανατολικη Ευρωπη εννοειται οτι μας δινουν μεγαλο αβανταζ αλλα και παλι δεν φτανουν για να φτασει καποιος σε τετοια ποσοτητα.
ΑΝ αποτελεις εξαιρεση και το επιβεβαιωνουν και αλλα σοβαρα μελη οπως λες ,,, τοτε πραγματικα χαιρομαι.

ΥΓ O moldo ειναι οκ ,τον ξερω αρκετα χρονια.

σωστοτατος  :hi:
 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.494
Πόντοι
206
Αν δεν έχεις πρόβλημα και δε βαριέσαι, γράψε στο thread του Κισινάου, τι πιστεύεις πως έριξε τον προορισμό αυτόν? 'Εχω κάνει μία ανάλυση, αλλά θα ήθελα και μία δική σου, γιατί είσαι παλιός παίκτης και θα ήθελα πολύ να ξέρω και τη δική σου άποψη.  :hi:
 

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Μηνύματα
883
Like
1.494
Πόντοι
206
αστα εχει πεσει μια μιζερια και μια καταθληψη εξω που δεν εχει προηγουμενο

χαρακτηριστικα πηγα το βραδι γυρω στις 10 για φαγητο με παρεα στο Λιτοχωρο Πιεριας και δεν κινουταν ψυχη στο δρομο μεσα στην πολη

Τι εννοείς? Ότι τώρα πήγες, χειμωνιάτικα? Ή το καλοκαίρι που έχει Ρωσίδες τουρίστριες? Αν και είναι κυρίως παραλία νομίζω και όχι Λιτόχωρο.
 

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
6.098
Κριτικές
19
Like
6.943
Πόντοι
3.346
Τι εννοείς? Ότι τώρα πήγες, χειμωνιάτικα? Ή το καλοκαίρι που έχει Ρωσίδες τουρίστριες? Αν και είναι κυρίως παραλία νομίζω και όχι Λιτόχωρο.

απο εκει κοντα καπου ειμαι τυπε

παραλια κατερινης ηρθαν φετος αρκετα ουκρανεζακια λογο καταργησης της βιζας
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom