Νέα

Συντριβή αεροσκάφους στη Γαλλία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pgp74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.285
Κριτικές
11
Like
279
Πόντοι
1.520
Και για να επανελθουμε στο θέμα:
Τα σενάρια που ήθελαν τον Αντρέας Λούμπιτς να είχε νοσηλευτεί για να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη από την οποία φέρεται πως έπασχε, ανατρέπονται! Στο "φως" της δημοσιότητας έρχεται και μια είδηση για την αγορά δύο αυτοκινήτων μάρκας Audi, το ένα εκ των οποίων προοριζόταν για την... αγαπημένη του!

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNN εκπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ντίσελντορφ, στο οποίο είχε νοσηλευτεί ο άνθρωπος που παρέσυρε στο θάνατο τους 149 επιβαίνοντες του μοιραίου αεροσκάφους της Germanwings, δήλωσε πως δεν είχε απευθυνθεί στο ιατρικό προσωπικό θέτοντας θέμα κατάθλιψης.  «Δεν είχε νοσηλευτεί για κατάθλιψη», είπε στο CNN.

H τελευταία επίσκεψη toy 28χρονου στο νοσοκομείο του Ντίσελντορφ έγινε στις 10 Μαρτίου, δύο μόλις εβδομάδες πριν τη μοιραία πτήση, ενώ σε ανακοίνωση του νοσοκομείου επισημαίνεται πως ο λόγος της επίσκεψης του ήταν μία «διαγνωστική εκτίμηση».

Γείτονες του συγκυβερνήτη τον περιγράφουν ιδιαίτερα αθλητικό, επισημαίνοντας πως δεν κάπνιζε, ότι ήταν υγιής, πως έτρεχε συχνά και φρόντιζε τον εαυτό του.  Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα με το μοιραίο Airbus 320 με τη γερμανική αεροπορική εταιρεία να δέχεται έντονες επικρίσεις, κατηγορούμενη για σοβαρές παραλείψεις.

Στο επίκεντρο σχεδόν όλων των ΜΜΕ του κόσμου βρίσκεται η ζωή του Αντρέας Λούμπιτς.



Ο χωρισμός και το πολυτελές Audi που αρνήθηκε η σύντροφός του

Ειδικοί αναλυτές και ψυχολόγοι προσπαθούν να σκιαγραφήσουν το προφίλ του 28χρονου πιλότου και το κατά πόσο αυτό συνέβαλε στην αεροπορική τραγωδία. Σύμφωνα με το γερμανικό Focus, λίγες εβδομάδες προτού πεθάνει, ο 28χρονος είχε αγοράσει δύο ολοκαίνουρια πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Audi. Τα οχήματα αγοράστηκαν από ένα έμπορο στο Ντίσελντορφ και μάλιστα, είχε σκοπό να δώσει το ένα από τα δύο στη σύντροφό του.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα, παραδόθηκε το ένα Ι.Χ στον 28χρονο, τρεις μόλις ημέρες πριν από το αεροπορικό δυστύχημα, αλλά δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το όχημα αυτό προορίζονταν για την κοπέλα του.

Τα γερμανικά ΜΜΕ γράφουν ότι το πανάκριβο αυτό δώρο, που ο 28χρονος είχε αποφασίσει να δωρίσει στην αγαπημένη του, δεν ήταν αρκετό, και εκείνη τον χώρισε! Το γεγονός εξετάζεται σοβαρά από τους ειδικούς, αφού σε συνδυασμό με τα ψυχολογικά προβλήματα που φέρεται να είχε, θα μπορούσε να είχε παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να ρίξει το αεροσκάφος στα βουνά των γαλλικών Άλπεων, παίρνοντας μαζί του 149 ζωές.

Οι αποκαλύψεις δεν τελειώνουν εδώ. Γερμανοί εισαγγελείς είπαν πως ο Λούμπιτς ήταν άρρωστος, ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή και παρακολουθούνταν από γιατρό, ο οποίος μάλιστα του έγραφε άδειες. Την ημέρα της συντριβής, ο γιατρός του είχε γράψει αναρρωτική άδεια, αλλά εκείνος δεν εμφάνισε ποτέ το χαρτί στον εργοδότη του, αντίθετα το έσκισε! Τα χαρτιά αυτά δίνουν νέα τραγική διάσταση στην υπόθεση, και βρέθηκαν στην έρευνα στα δύο σπίτια του, σε Ντίσελντορφ και Μονταμπάουρ.
Πηγή:CNN
Αναδημοσίευση:ΚτΠ
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.285
Κριτικές
11
Like
279
Πόντοι
1.520
Αν κάποιος ψυχασθενής παίρνει τα ψυχοφάρμακα του, μεταβάλλεται σε φυσιολογικό άτομο.
Οχι σε όλες τις ψυχασθένειες,αλλιώς δεν θα υπηρχαν ασυλα ανιατων
Το πρόβλημα δημιουργείται όταν ΔΕΝ τα παίρνει ο ασθενής.
(Που συνήθως συμβαίνει).Αυτό συμβαινει οταν ο ασθενής δεν καλυπτεται απο την αγωγή,που σημαινει ή οτι εχει κανει λαθος ο γιατρός ή με την παροδο των ετων η δραση των φαρμακων εχει εξασθενισει.Σε όποια περιπτωση,ο ασθενης εχει υποτροπιασει οποτε αν υπηρχε ψυχωσικός ή μανιακός πυρήνας θα ήταν οφθαλμοφανες,τουλάχιστον στον γιατρό που τον παρακολουθούσε
Δεν σας κανει εντυπωση ρε παιδιά οτι δεν εχουν βγει να μιλησουν οι γονεις του ή ο γιατρός του ή καποιος στενός του φίλος?
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
140
Πόντοι
16
Δεν σας κανει εντυπωση ρε παιδιά οτι δεν εχουν βγει να μιλησουν οι γονεις του ή ο γιατρός του ή καποιος στενός του φίλος?
Σε αυτό που λες:
1) Οι γονείς πολλές φορές δεν θέλουν να πιστέψουν ότι το παιδί τους έχει τέτοιο πρόβλημα. Οι ψυχασθένειες (σε αντίθεση με άλλες μόνιμες ασθένειες - π.χ. ζάχαρο που επίσης αντιμετωπίζονται με μόνιμη φαρμακευτική αγωγή) έχουν επιπρόσθετα και κάποιο "κοινωνικό στίγμα".
Ο γιατρός του ίσως πράγματι να δεσμεύεται από το ιατρικό απόρρητο. Αν και εγώ στη θέση του γιατρού θα τον "κάρφωνα", έστω και κατά παράβασιν του απορρήτου.
"Στενός φίλος" (στην περίπτωση η γκόμενα), δεν είχε τα ουσιαστικά qualifications για να καταλάβει τι ακριβώς πήγαινε στραβά με το μαλάκα της. Τον έτζασε και καθάρισε.

2) (Οχι σε όλες τις ψυχασθένειες, αλλιώς δεν θα υπηρχαν ασυλα ανιατων) Προφανώς. Ισχύει σε όλες τις ασθένειες. Αλλά η περιοδική εξέταση του ψυχασθενούς (αν είναι θεραπεύσιμος) προλαμβάνει την μια αιτία, αυτήν που η αγωγή έχει ατονήσει, ή πρέπει να αλλαχτεί. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για να γίνει αυτό όμως, είναι α) να παίρνει κανονικά και τακτικά την αγωγή του και β) να εξετάζεται επίσης τακτικά. Αλλά με τις ψυχαθένειες (σε αντίθεση με το ζάχαρο ή την πίεση ή το γλαύκωμα) το πρόβλημα είναι ακριβώς αυτό: Ότι οι ασθενείς ΔΕΝ ακολουθούν σταθερή αγωγή, ακριβώς γιατί η ασθένεια τους είναι η ψυχική (πνευματική) αστάθεια.

3) (Αυτό συμβαινει οταν ο ασθενής δεν καλυπτεται απο την αγωγή, που σημαινει ή οτι εχει κανει λαθος ο γιατρός ή με την παροδο των ετων η δραση των φαρμακων εχει εξασθενισει. Σε όποια περιπτωση, ο ασθενης εχει υποτροπιασει οποτε αν υπηρχε ψυχωσικός ή μανιακός πυρήνας θα ήταν οφθαλμοφανες, τουλάχιστον στον γιατρό που τον παρακολουθούσε) Οι 2 περιπτώσεις που λες είναι σπανιότερες από την πρώτη, που είναι η ΜΗ λήψη της αγωγής. Υπάρχουν κι αυτές, αλλά η ψυχιατρική επιστήμη (εφ' όσον ακολουθούνται οι οδηγίες της) έχει φτάσει σε αρκετά καλά αποτελέσματα θεραπειών.

Πέρα απ' αυτά (που είναι σωστά αλλά θεωρίες και καλά για κουβέντα καφενείου) στην πράξη ΔΕΝ επιτρέπεται σε κάποιον με τέτοιο πρόβλημα να παραδίδεται ένα φορτίο 100-200 ανθρώπων που έστω για κάποιες ώρες μόνο, η ζωή τους εξαρτάται από την τρέλλα του.
Και αυτό είναι το σημείο που η ευθύνη των αεροπορικών εταιρειών (και της German Wings αλλά ΚΑΙ της Lufthansa που τον είχε νωρίτερα) είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, μπορώ να σου πω και μεγαλύτερη από το να άφησε ένα αεροπλάνο να φύγει, παρ' όλο ότι ένας τεχνικός της έκανε ένα λάθος, και δεν έσφιξε καλά μια βίδα στο service.
 

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Μηνύματα
3.906
Κριτικές
38
Like
4.943
Πόντοι
2.696
Με έναν τέτοιο ανιστόρητο πιλότο της Lot πρόπερσι είχα καβγά στον αέρα μέσω χειρόγραφων μυνημάτων..Αποκάλεσε τα Σκόπια ...Μακεδονία και του έστειλα σημείωμα μέσω της αεροσυνοδού να χρησιμοποιεί στις ανακοινώσεις του την ονομασία που χρησιμοποιεί η Ε.Ε. και να σέβεται της πολιτιστικές ιδιαιτερότητες της χώρας που πετάει!Και μου απάντησε απο το πιλοτήριο πως η συγκεκριμένη πληροφορία δεν επιρρεάζει την πτήση αλλά θα το ψάξει .. :2funny: :rockon:

Σε όλες τις αεροπορικές τα Σκόπια αποκαλούνται "Μακεδονία" εκτός από τις Ελληνικές φυσικά και τις Κυπριακές.Όσο και αν δε μας αρέσει,οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη έχουν αναγνωρίσει το κρατίδιο με τη συνταγματική του ονομασία.Όταν λοιπόν πετάς με μια εταιρεία αποδέχεσαι και κάποια πράγματα που μπορεί να μη σου αρέσουν.Στη Lot είχα στείλει κι εγώ πριν 3 χρόνια επιστολή διαμαρτυρίας για την αναφορά του πιλότου μιας πτήσης της των Σκοπίων ως "Μακεδονία" και στην επόμενη πτήση μου άκουσα να αναφέρονται ως "Σκόπια"!!!!Αλλά μάλλον τυχαίο ήταν,θα αναφερόταν στην πόλη των Σκοπίων...Ας προσέχαμε...Το πρόβλημα ήταν μετά το Β΄Παγκόσμιο πόλεμο,και δεν κάναμε τίποτα.

Όσο για τις Γερμανικές εταιρίες είναι πράγματι κολοσσοί με άπειρες πτητικές ώρες κάθε μέρα, αλλά το παιδάκι της μοιραίας πτήσης είχε μόνο 630 ώρες στον αέρα όπως ακούγεται στις ειδήςεις;;Τόσες έχω περίπου κι εγώ πηγαίνοντας σε πορνοεκδρομές για :knockinb:... :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Όλοι οι ιπτάμενοι από κάπου ξεκινούν.Κάνουν την εκπαίδευσή τους στον τύπο Α/φους και μετά μπαίνουν ως συγκυβερνήτες για να πάρουν ώρες πτήσεις και να προαχθούν σε κυβερνήτες.Σε όλες τις εταιρείες έτσι γίνεται.Δεν είναι παράλογο.
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
140
Πόντοι
16
το παιδάκι της μοιραίας πτήσης είχε μόνο 630 ώρες στον αέρα όπως ακούγεται στις ειδήςεις;;
Οι γνωστοί "δημοσιοκάφροι" φταίνε για την παραπληροφόρηση σου.
Είχε 630 ώρες στον συγκεκριμένο τύπο αεροσκάφους (320), όχι γενικώς στον αέρα.
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
καραγκιοζηδες οι δημοσιογραφοι οτι θέλουν γραφουν
 

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Μηνύματα
4.661
Like
1.920
Πόντοι
216
Πάντως αυτό γίνεται κατά κόρον στις ιστοσελίδες με ειδήσεις, έχει πχ μια είδηση για τον σαμαρά της νδ και έχουν βάλει φωτο του ποδοσφαιριστή σμαρά, πατάνε φωτο σαμαρά στο google και ό,τι βγει το βάζουν..αυτό τώρα ήταν χοντρό να πάρουν απο το facebook του άλλου τη φωτό και να τη δημοσιεύσουν παντού επειδή είχε το ίδιο όνομα, ευτυχώς που έχει καπελάκι η φωτό και δεν αναγνωρίζεται εύκολα και θα μπορεί να κυκλοφορήσει χωρίς να νομίζουν ότι είναι φάντασμα
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
140
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.lay-out.gr/wp-content/uploads/2014/05/9f1d7fb08740647f438b02215e7acc36_L.jpg[/img[/URL]]

Σαμαράς, αυτός που ήταν πρωθυπουργός?

Αυτός δηλαδή?
 

observer(1)

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.288
Κριτικές
18
Like
1.967
Πόντοι
4.375
να πάρουν απο το facebook του άλλου τη φωτό και να τη δημοσιεύσουν παντού επειδή είχε το ίδιο όνομα, ευτυχώς που έχει καπελάκι η φωτό και δεν αναγνωρίζεται εύκολα
====
Επίσης ο μάγειρας  φαίνεται  οτι είναι και  τρελό αγόρι …. :)
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
Τα χουνε γαμήσει όλα οι δημοσιογράφοι..

Ο άνδρας της ΦΩΤΟ δεν είναι ο Αντρέας Λούμπιτς αλλά μάγειρας στην Ελβετία- Λάθος η φωτογραφία που κυκλοφόρησε

παντως ειναι δεν ειναι εμεις στο μπου πουστη τον βγαλαμε παμψηφει....
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
23.717
Κριτικές
6
Like
8.897
Πόντοι
1.686
παντως ειναι δεν ειναι εμεις στο μπου πουστη τον βγαλαμε παμψηφει....

:rockon: :rockon: :rockon:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πουστάρα , που μοιάζει και με τον Τράγκα !

Andreas-Lubitz.jpg



tragkas9969.jpg


Ο Τράγκας όμως δεν είναι ( ; ) οπισθογεμής.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
494
Πόντοι
4.906
αχ τι γλυκο αγορι που ειναι σ αυτην την φωτο καλε....... :effemine:


































για τον τραγκα λεω φυσικα :grin:
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
140
Πόντοι
16
[size=20pt]Όταν εμείς είχαμε τρελλούς πιλότους,
οι Γερμανοί ζούσαν ακόμα στα δέντρα.[/size]

hqdefault.jpg


http://[URL unfurl="true"]www.mancode.gr/imagegen.ashx?image=/media/3739902/2.jpg&width=558[/img[/URL]]

[img]https://i1.ytimg.com/vi/y9jt2jvTXNQ/hqdefault.jpg

URL]]
 

CLOSER822

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.084
Like
9.941
Πόντοι
1.406
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :orchestra: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κλαιω ρε πουστη μου!!!!!!!!1
 

CLOSER822

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Μηνύματα
24.084
Like
9.941
Πόντοι
1.406
Τα χουνε γαμήσει όλα οι δημοσιογράφοι..

Ο άνδρας της ΦΩΤΟ δεν είναι ο Αντρέας Λούμπιτς αλλά μάγειρας στην Ελβετία- Λάθος η φωτογραφία που κυκλοφόρησε

....καλο θα ειναι παντως ουτε απο αυτον να τρωει ο κοσμος....ετσι οπως τον κοβω ειναι θεμα χρονου το λανειτ στη σουπα.....
 

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Μηνύματα
3.926
Like
22
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.tarteebi.com/site1/contestsfolder/1306931632/1306931632_ef9_20110603184256_600.jpg[/img[/URL]]

;D :headbang3: :headbang3: :headbang3:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom