Νέα

Συντριβή αεροσκάφους στη Γαλλία

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pgp74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 300
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
ισχυει αυτο που λες...αλλα ρε συ αν ελεγε οτι ητανε προβλημα του αεροσκαφους θα ειχε τραγικες συνεπειες για την εταιρεια...

θεωρεις αδιανοητο να εφτιαξαν την ιστορια ?

βεβαια μπορει να ειναι ολα αληθεια...οπως και να εχει το αποτελεσμα ειναι οτι υπηρξανε 150 θυματα αδικα....

Ναι. Γιατι ουτως ή αλλως η φημη της εταιρειεας θα θιχτει ειτε με τον εναν ειτε με τον αλλο τροπο. Κρινεσαι απο το αποτελεσμα. Απλα δεν ενδιαφέρθηκαν αδιαφορησαν ο τρελος τους ξέφυγε καταφερε και μπηκε στο αεροπλανο και το κάρφωσε στο βουνο.

Και παλι την εταιρεια θα κατηγορησει ο καθενας διοτι αυτη ευθυνεται για τους πιλοτους της. Ο πιλοτος έχει εναν προισταμενο αυτος ευθυνεται κατα βαση απο αυτον ξέφυγε. Ετσι ειναι οταν έχεις χρεωμενο προσωπικο απο κατω σου για αυτο ειναι καλυτερα να εισαι σφιχτης και τυπικος παρα χαλαρος και επικινδυνος.Και ας σου λενε "καλημερα" οι μισοι. Αλλο δουλεια αλλο φιλιες.
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
386
ισχυει αυτο που λες...αλλα ρε συ αν ελεγε οτι ητανε προβλημα του αεροσκαφους θα ειχε τραγικες συνεπειες για την εταιρεια...

θεωρεις αδιανοητο να εφτιαξαν την ιστορια ?

βεβαια μπορει να ειναι ολα αληθεια...οπως και να εχει το αποτελεσμα ειναι οτι υπηρξανε 150 θυματα αδικα....

Ποιος ακριβως την εφτιαξε φιλε?
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Γιατί βιάζονται να ρίξουν σε αυτοκτονία του πιλότου την πτώση του Airbus A320 της Germanwings;

Προφανώς γιατί ο νεκρός δεν μπορεί να μιλήσει, δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αλήθεια. Αλλά πως γίνεται πάντα και οι τραγικές ιστορίες τελευταία μπάζουν από παντού;

Πρώτα υγιής, τώρα ανακάλυψαν ότι “παλιά” έπασχε από κατάθλιψη, ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροπλάνου, που υποτίθεται κλειδώθηκε μέσα στο πιλοτήριο για να ρίξει το Airbus A320 της Germanwings, παίρνοντας στο θάνατο μαζί του ακόμα 149 ψυχές, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά.

Στην εκπομπή του Μπογδάνου απόψε στο ΣΚΆΙ, καλεσμένος διευθυντής ψυχιατρικής κλινικής ξεκαθαρίζει ότι κανείς δεν αυτοκτονεί παίρνοντας 150 άτομα μαζί, αν είναι απλά καταθλιπτικός. Θα πρέπει να είναι βαθύτατα ψυχασθενής. Ένας καταθλιπτικός ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΊ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ. Αλλιώς υπάρχει ψυχωτικός πυρήνας. Οι πιλότοι περνούν πάντα από ψυχιατρικούς ελέγχους, πολύ αυστηρούς μάλιστα, άρα πως κατάφερε ένας ψυχοπαθής να γλυτώσει;

Πολλές εταιρίες έχουν ως τακτική όταν ο ένας πιλότος εξέρχεται της καμπίνας, κάποια αεροσυνοδός ή ακόμα και αστυνόμος να μπαίνει μέσα στο πιλοτήριο, λέει ο άλλος καλεσμένος της εκπομπής

«Η διαδικτυακή υπηρεσία FlightRadar24 ανακοίνωσε ότι βάσει των δεδομένων παρακολούθησης που αναλύθηκαν, προκύπτει το συμπέρασμα ότι κάποιος παρενέβη στο σύστημα του αεροσκάφους και μετέβαλε το ύψος δίνοντάς του στην ελάχιστη δυνατή ρύθμιση, δηλαδή τα 100 πόδια. Το αεροσκάφος συνετρίβη σε υψόμετρο 6.000 ποδών». Η υπηρεσία που την παρακολουθούμε κι εμείς για τα αεροπλάνα που βλέπουμε και ψεκάζουν, δεν έχει δυνατότητα να δει αν κάποιος παρενέβη, απλά παρακολουθεί την πορεία και το ύψος όπως καταγράφεται. Αν η αλλαγή ύψους έγινε manual ή ήταν παρέμβαση με ηλεκτρομαγνητικό τρόπο στο κομπιούτερ αυτό δεν φαίνεται

Έχει περάσει τελείως στην αφάνεια σαν να μην ακούστηκε – ειπώθηκε ποτέ η μαρτυρία ατόμων επί τόπου, που είπαν ότι ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος κι αμέσως είδαν jets να πετούν προς το μέρος.


Daily Mail

Η φράση γράφεται σε πολλά αγγλικά δημοσιεύματα κάποια μάλιστα διευκρινίζουν ότι ήταν μαχητικά:
One villager said: “This morning I heard a huge thud and then I saw several fighter jets fly over the village. “The initial sound I heard was like an avalanche or like the sound of dynamite that they blow up to cause an avalanche.” (Mirror)

Παλαιότερο δημοσίευμα του RT έκανε λόγο για “Ηλεκτρονικά Παιγνίδια Πολέμου” τα οποία ευθύνονται για εξαφανίσεις αεροπλάνων από τα ραντάρ. “The disappearance of objects on radar screens was connected with a planned military exercise which took place in various parts of Europe…whose goal was the interruption of radio communication frequencies,” the Slovak air traffic services said in a statement.
Ποιος ευθύνεται; Στρατιωτικές ηλεκτρονικές ασκήσεις, λένε οι Σλοβάκοι.

Το μαύρο κουτί πήγε για ανάλυση στις ΗΠΑ. Δεν έχουν αρκετή τεχνογνωσία οι Γερμανοί; Το ένα από τα δυο καταστράφηκε ή … λείπει η κάρτα! Τα κουτιά είναι έτσι σχεδιασμένα ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΡΙΒΕΣ των αεροπλάνων, αλλιώς δεν έχουν νόημα!

Το γαλλικό ΒΕΑ (Γραφείο Ερευνών Δυστυχημάτων), το οποίο δεν είχε αποκαλύψει τίποτα, υφίσταται σήμερα αυστηρή κριτική μετά την αποκάλυψη των NYT που έγραψαν πρώτοι ότι ο κυβερνήτης κλειδώθηκε έξω από το πιλοτήριο το οποίο είχε κλειδωθεί από μέσα. Ο εισαγγελέας Brice Robin εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός, λέγοντας ότι «δεν είχε ενημερωθεί σε πραγματικό χρόνο». Οι Αμερικάνοι έδωσαν το νέο!

Με remote control, μπορεί κανείς να επέμβει στο ηλεκτρικό σύστημα και να πάρει τον έλεγχο, ακόμα και να παγώσει τη δυνατότητα επικοινωνίας με πύργους. Το αεροπλάνο ήταν πολιτικό και δεν διαθέτει συστήματα άμυνας σε τέτοια περίπτωση, σχολιάζουν αμερικάνοι αναλυτές. Μήπως η πρώτη εξήγηση για “ηλεκτρονική βλάβη” που επίσης τώρα μπήκε στο ντουλάπι, ήταν η πιο σωστή;


Βλάβη στα ηλεκτρονικά του αεροπλάνου, μπορεί να γίνει από άλλους είτε κατά λάθος, είτε με πρόθεση. Η επίσης ασάφεια για τον καιρό -μια τον έβγαζαν, καλό μια κακό- ίσως έχει να κάνει ότι δεν θα ήθελαν να εστιάσουν στην ιδιαίτερα ηλεκτρομαγνητισμένη ατμόσφαιρα που υπήρχε λόγο του HAARP. Η ομαλή πτώση δικαιολογείται από κάτι τέτοιο; Το αεροπλάνο κατέβαινε σταθερά σαν να πήγαινε για προσγείωση, αλλά με τις ταχύτητες στο φουλ.

Και το καλύτερο για το τέλος: Κάποιοι λένε ότι το Cern που βρίσκεται εκεί κοντά, μόλις άρχισε τα καινούρια του πειράματα. Πολύ προσεκτικός ο … “συνωμοσιολόγος” παραθέτει τον προβληματισμό του και όσα λινκς υπάρχουν σχετικά


Ακόμα ίσως έχουμε να ακούσουμε πολλά, από τα συστημικά ή εναλλακτικά ΜΜΕ, αλλά προσωπικά δεν πάω με την αυτοκτονία. Και νιώθω και θλίψη που πρέπει να ασχοληθούμε για μια ακόμα φορά με κάτι που στην απλή ζωή θα ήταν ένα οδυνηρό, πλην όμως απλό ατύχημα. Ατυχήματα συμβαίνουν.

Αλλά και συνωμοσίες που θέλουν να τα συγκαλύψουν, επίσης συμβαίνουν. Και είναι κρίμα, γιατί ένας νέος άνθρωπος χάνει τη ζωή του, μαζί με ακόμα 149 ανθρώπους, μόνο που εκείνου θα του μείνει το σπίλωμα του “τρελού”, μέχρι και “δολοφόνο” που ήθελε να καταστρέψει τον ονομάζουν:

Απομάκρυναν την οικογένεια του συγκυβερνήτη από τη Μασσαλία πριν ανακοινωθεί το όνομά του

Η οικογένεια του Andreas Lupitz είχε φτάσει στην περιοχή, όμως βρισκόταν σε διαφορετική αίθουσα από τους υπόλοιπους συγγενείς, όπως και η οικογένεια του πιλότου. Οταν ενημερώθηκαν πως ο Andreas έριξε συνειδητά το αεροσκάφος, οι συγγενείς του έφυγαν από την Μασσαλία για να αποφευχθούν πιθανά έκτροπα. Επίσης προφανώς για να αποφύγουν τα μέσα ενημέρωσης.
Αν αυτοκτόνησε ο πιλότος, οι αποζημιώσεις στους συγγενείς θα είναι μικρότερες

Γιατί άραγε βιάστηκαν να το αποδώσουν σε αυτοκτονία; Κάτι θέλουν να κρύψουν ή βολεύει το γεγονός ότι οι αποζημιώσεις σε συγγενείς θα είναι μικρότερες;

Για να υπολογιστεί η αποζημίωση σε μια τέτοια περίπτωση, λαμβάνονται υπόψιν δύο παράγοντες. Ο ηθικός καταρχήν, ο οποίος θα εκτιμηθεί από τους ειδικούς. Αυτός εκτιμάται ανάλογα με το βαθμό συγγένειας με το θύμα. Στη Γαλλία, υπάρχουν ποσοστά γι’αυτό. Για παράδειγμα, ο παράγοντας ηθικής αποζημίωσης σε περίπτωση απώλειας συζύγου εκτιμάται στα 20.000-30.000 ευρώ. Αλλά αυτά τα ποσοστά μεγαλώνουν όταν ο θάνατος επήλθε βίαια ή σε εξαιρετικές συνθήκες, όπως στην περίπτωση του Airbus.

Υπάρχει και η αποζημίωση επί του οικονομικού. Για να υπολογιστεί λαμβάνονται υπόψιν οι οικονομικές απώλειες που προκύπτουν και τα κέρδη που θα υπήρχαν αν το άτομο ζούσε.

Ο αερομεταφορέας θεωρείται ο πρώτος υπεύθυνος όταν υπάρχει δυστύχημα στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του, ακόμη κι αν δεν έχει κάνει κανένα λάθος. Η ευθύνη του αερομεταφορέα εκτιμάται ως 127.000 ευρώ ανά επιβάτη στο πλαίσιο μιας διεθνούς πτήσης. Αν οι αποζημιώσεις ξεπερνούν αυτό το πλαφόν, η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αρνηθεί ότι είναι δική της ευθύνη και να μη δεχθεί να πληρώσει τις επιπλέον αποζημιώσεις αν φέρει αποδείξεις ότι το δυστύχημα δεν προκλήθηκε από δική της αμέλεια ή ότι οφείλεται αποκλειστικά σε κάποιον τρίτο.

Τα αποτελέσματα της έρευνας για τα αίτια της πτώσης του Airbus θα είναι κατά συνέπεια καθοριστικά για τις ασφαλιστικές εταιρείες της Germanwings αλλά και για την ίδια την Airbus.

Αν ισχύσει η άποψη ότι ο συγκυβερνήτης αυτοκτόνησε οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορεί να αθωώσουν την εταιρεία-πελάτη τους και να μειώσουν κατά πολύ τις αποζημιώσεις.

Σε τι κόσμο μπαμπά…

Πηγή:
Πάμε λίγο στις θεωρίες συνωμοσίας
Η πιο απλή είναι πως η Lufthansa ελέγχει δικαστικούς και εισαγγελείς στη Γαλλία να πουν τα δικά της... :think:
Επόμενη είναι πως ηθοποιοί γύρισαν ένα ηχητικό στην Αμερική και το αντάλλαξαν με το τι πραγματικά συνέβει και υπήρχε στο Μαύρο Κουτί  και έστειλαν άλλες  κασέτες στις Γαλικές αρχές για λογαριασμό της εταιρίας και της Airbus βέβαια..
Το ενδεχόμενο να εκβιάστηκε ο συγκιβερνήτης φαίνεται κι αυτό μακρινό..

Πιο βαριές θεωρίες φαίνονται πολύ ακραίες με εμπλοκή συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου κτλ..Αν ισχύουν οι διάλογοι του μαύρου κουτιού τότε πως μπορεί να ήταν ο συγκυβερνήτης στο κόλπο;
Εκτος αν...θυμάστε μια ταινία την δεκαετία του 90 που λεγόταν "Ο μοναδικός επιζών"?Το σενάριο ήταν πως μεγάλες δυνάμεις χρησιμοποιούσαν παιδιά θαύματα για να εισέρχονται στο μυαλό αντιπάλων και να τους εξοντώνουν !Η πλοκή ξεκίναγε όταν ένα αεροπλάνο συνετρίβει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο περίπου με τηλεπαθιτική επίρροια σε έναν απο τους πιλότους...Λέτε να ήταν προφητική... :helpplea:
 

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Μηνύματα
21.619
Κριτικές
1
Like
300
Πόντοι
386

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Μηνύματα
754
Like
119
Πόντοι
6
Πάμε λίγο στις θεωρίες συνωμοσίας
Η πιο απλή είναι πως η Lufthansa ελέγχει δικαστικούς και εισαγγελείς στη Γαλλία να πουν τα δικά της... :think:
Επόμενη είναι πως ηθοποιοί γύρισαν ένα ηχητικό στην Αμερική και το αντάλλαξαν με το τι πραγματικά συνέβει και υπήρχε στο Μαύρο Κουτί  και έστειλαν άλλες  κασέτες στις Γαλικές αρχές για λογαριασμό της εταιρίας και της Airbus βέβαια..
Το ενδεχόμενο να εκβιάστηκε ο συγκιβερνήτης φαίνεται κι αυτό μακρινό..

Πιο βαριές θεωρίες φαίνονται πολύ ακραίες με εμπλοκή συστημάτων ηλεκτρονικού πολέμου κτλ..Αν ισχύουν οι διάλογοι του μαύρου κουτιού τότε πως μπορεί να ήταν ο συγκυβερνήτης στο κόλπο;
Εκτος αν...θυμάστε μια ταινία την δεκαετία του 90 που λεγόταν "Ο μοναδικός επιζών"?Το σενάριο ήταν πως μεγάλες δυνάμεις χρησιμοποιούσαν παιδιά θαύματα για να εισέρχονται στο μυαλό αντιπάλων και να τους εξοντώνουν !Η πλοκή ξεκίναγε όταν ένα αεροπλάνο συνετρίβει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο περίπου με τηλεπαθιτική επίρροια σε έναν απο τους πιλότους...Λέτε να ήταν προφητική... :helpplea:
Φίλε διάβασα κι εγώ αυτο που γράφτηκε πιο πριν και θα γράψω κι εγώ τη μαλακία μου...ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι έτσι έγινε πιο σωστή εκδοχή θεωρώ τη ψυχική ασθένεια του συγκυβερνήτη...Αλλά πρώτον:τα ηχητικά του μαύρου κουτιού δεν πρόκειται να τα μάθει κανείς,μαθαίνεις αυτό που σου λένε και δεύτερο:πρώτοι οι NY TIMES έγραψαν για το κλείδωμα έξω του κυβερνήτη και οι εισαγγελείς απέδωσαν ευθύνες μετά τη γνωμάτευση των Αμερικανών...Επίσης ολόκληρη Γαλλία -στο έδαφος της έγινε το μοιραίο-δεν μπορεί να" διαβάσει" αυτή το μαύρο κουτί και πρέπει να πάει στις Η.Π.Α.? Γνωρίζεις τι είναι το HAARP ? ( High Frequency Active Auroral Research Program ) ? Τέλος πολλά αεροπλάνα χάνονται "μυστηριωδώς" τελευταία.Το μαλαισιανό ακόμα δεν έχει βρεθεί.......  :think:
 Είπαμε να γράψω κι εγώ τη μαλακία μου.......Αλλά...... :think:
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
Καλα η εταιρεια δεν έχει δικους της γιατρους? πως γινεται να κρυψει κάποιος την ασθενεια του? στέλνει ο προισταμενος τον πιλοτο στο γιατρο και μετα ρωτάει τον πιλοτο πως πηγε? ο πιλοτος λογικα του λέει ψέμματα αλλα μετα ο προισταμενος παιρνει τηλεφωνο τον γιατρο για να διασταυρωσει -τουλαχιστον εγω ετσι θα εκανα- και αν αποδειχθει το ψέμμα τοτε τον θέτει σε διαθεσιμοτητα που λεμε και ειδοποιει τους κεντρικους διευθυντες της εταιρειας ή οποιον προισταται απο αυτον. Γραπτά ολα εννοειται για να μπορουν να αποδειχθουν μετά.
 

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Μηνύματα
754
Like
119
Πόντοι
6
Καλα η εταιρεια δεν έχει δικους της γιατρους? πως γινεται να κρυψει κάποιος την ασθενεια του? στέλνει ο προισταμενος τον πιλοτο στο γιατρο και μετα ρωτάει τον πιλοτο πως πηγε? ο πιλοτος λογικα του λέει ψέμματα αλλα μετα ο προισταμενος παιρνει τηλεφωνο τον γιατρο για να διασταυρωσει -τουλαχιστον εγω ετσι θα εκανα- και αν αποδειχθει το ψέμμα τοτε τον θέτει σε διαθεσιμοτητα που λεμε και ειδοποιει τους κεντρικους διευθυντες της εταιρειας ή οποιον προισταται απο αυτον. Γραπτά ολα εννοειται για να μπορουν να αποδειχθουν μετά.
Σωστή άποψη.....
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
Βασικα μου φαινεται πολυ απλοικη αποψη για να μην την σκέφτηκε κάποιος ο οποιος παιρνει πολλα λεφτά το μηνα -πολυ περισσοτερα απο μενα-
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.755
Κριτικές
2
Like
2.714
Πόντοι
1.306
Καλα η εταιρεια δεν έχει δικους της γιατρους? πως γινεται να κρυψει κάποιος την ασθενεια του? στέλνει ο προισταμενος τον πιλοτο στο γιατρο και μετα ρωτάει τον πιλοτο πως πηγε? ο πιλοτος λογικα του λέει ψέμματα αλλα μετα ο προισταμενος παιρνει τηλεφωνο τον γιατρο για να διασταυρωσει -τουλαχιστον εγω ετσι θα εκανα- και αν αποδειχθει το ψέμμα τοτε τον θέτει σε διαθεσιμοτητα που λεμε και ειδοποιει τους κεντρικους διευθυντες της εταιρειας ή οποιον προισταται απο αυτον. Γραπτά ολα εννοειται για να μπορουν να αποδειχθουν μετά.

ξέρεις μπόλντη... στην απολίτιστη ευρώπη υπάρχει κάτι που λέγεται ιατρικό απόρρητο...
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Φίλε διάβασα κι εγώ αυτο που γράφτηκε πιο πριν και θα γράψω κι εγώ τη μαλακία μου...ΠΡΟΣΟΧΗ δεν λέω ότι έτσι έγινε πιο σωστή εκδοχή θεωρώ τη ψυχική ασθένεια του συγκυβερνήτη...Αλλά πρώτον:τα ηχητικά του μαύρου κουτιού δεν πρόκειται να τα μάθει κανείς,μαθαίνεις αυτό που σου λένε και δεύτερο:πρώτοι οι NY TIMES έγραψαν για το κλείδωμα έξω του κυβερνήτη και οι εισαγγελείς απέδωσαν ευθύνες μετά τη γνωμάτευση των Αμερικανών...Επίσης ολόκληρη Γαλλία -στο έδαφος της έγινε το μοιραίο-δεν μπορεί να" διαβάσει" αυτή το μαύρο κουτί και πρέπει να πάει στις Η.Π.Α.? Γνωρίζεις τι είναι το HAARP ? ( High Frequency Active Auroral Research Program ) ? Τέλος πολλά αεροπλάνα χάνονται "μυστηριωδώς" τελευταία.Το μαλαισιανό ακόμα δεν έχει βρεθεί.......  :think:
 Είπαμε να γράψω κι εγώ τη μαλακία μου.......Αλλά...... :think:
αυτό με τα πολλά αεροπλάνα με προβληματίζει..Η τουρμπίνα αεροπλάνου είναι η πιο τέλεια ανθρώπινη μηχανή ...Δεν υπάρχει περίπτωση να προδώσει την ώρα που η πτήση εξελίσσεται κανονικά στον αυτόματο πιλότο!Τα υπόλοιπα συστήματα μπορούν να ελεγχθούν απο έμπειρους πιλότους ανα περίπτωση..
Για τη περίπτωση συγκάλυψης έχω να προσθέσω κι εγώ την ..παπαρολογία μου..
Οι επιβάτες των αεροπλάνων παγκοσμίως είναι πιο πολλοί και απο τους οπαδούς θρησκειών άρα αν κλονιστεί η πίστη στο αεροπλάνο αλλάζει ο κόσμός όπως τον γνωρίζουμε...
 

Επισκέπτης
Ενας τυπος που ανελυε σε ενα καναλι την συντριβη βρηκε την λυση αλλα δεν εδωσαν σημασια και συνεχισαν την συζητηση. λεει: μονο αμα υπαρχει τριτο ατομο δλδ να μενουν παντα δυο στο πιλοτηριο δεν θα ξανα υπαρξει τετοιο θεμα.
 

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Μηνύματα
754
Like
119
Πόντοι
6
ξέρεις μπόλντη... στην απολίτιστη ευρώπη υπάρχει κάτι που λέγεται ιατρικό απόρρητο...
Το ιατρικό απόρρητο ισχύει για να μην μαθαίνουν "τρίτοι" εξωγενείς παράγοντες τι μπορεί να έχει κάποιος-α.Το οποίο ισχύει και μετά θάνατο.Οχι όμωςστην περίπτωση της εταιρείας,με εξετάσεις από γιατρό της,εξάλλου είχε ένδειξη στο φάκελλο για παρακολούθηση.....Απ'αυτά που μας λένε...
 

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Μηνύματα
754
Like
119
Πόντοι
6
αυτό με τα πολλά αεροπλάνα με προβληματίζει..Η τουρμπίνα αεροπλάνου είναι η πιο τέλεια ανθρώπινη μηχανή ...Δεν υπάρχει περίπτωση να προδώσει την ώρα που η πτήση εξελίσσεται κανονικά στον αυτόματο πιλότο!Τα υπόλοιπα συστήματα μπορούν να ελεγχθούν απο έμπειρους πιλότους ανα περίπτωση..
Για τη περίπτωση συγκάλυψης έχω να προσθέσω κι εγώ την ..παπαρολογία μου..
Οι επιβάτες των αεροπλάνων παγκοσμίως είναι πιο πολλοί και απο τους οπαδούς θρησκειών άρα αν κλονιστεί η πίστη στο αεροπλάνο αλλάζει ο κόσμός όπως τον γνωρίζουμε...
Αποκλείεις το  HAARP  ( High Frequency Active Auroral Research Program ) να ευθύνεται για τυχόν "μυστηριώδεις εξαφανίσεις" πολιτικών αεροπλάνων.Τι πραγματικά γνωρίζουμε για το  High Frequency Active Auroral Research Program?  :think:
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Ενας τυπος που ανελυε σε ενα καναλι την συντριβη βρηκε την λυση αλλα δεν εδωσαν σημασια και συνεχισαν την συζητηση. λεει: μονο αμα υπαρχει τριτο ατομο δλδ να μενουν παντα δυο στο πιλοτηριο δεν θα ξανα υπαρξει τετοιο θεμα.
Αυτό ήδη ξεκίνησε απο χτες σε πολλές εταιρίες!Εδώ μάλιστα είπαμε πως υπήρχε και στο καταστατικό της Ολυμπιακής πολλά χρόνια πριν!

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ίσως λειτουργούσε σωτήρια ίσως και όχι χωρίς να υπάρχει τραγικό προηγούμενο ...Διότι θα ζητούσε έναν καφέ απο την αεροσυνοδό και θα έμενε πάλι μόνος..με δεδομένο τη χαλαρότητα που αντιμετωπίζονται τέτοια θέματα αν είναι απλή οδηγία και όχι επιβολή!Και όλα Δυστηχώς αλλάζουνε κατόπιν εορτής και αφού θυσιάζονται κάποιοι...
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Αποκλείεις το  HAARP  ( High Frequency Active Auroral Research Program ) να ευθύνεται για τυχόν "μυστηριώδεις εξαφανίσεις" πολιτικών αεροπλάνων.Τι πραγματικά γνωρίζουμε για το  High Frequency Active Auroral Research Program?  :think:
τίποτα δεν αποκλείω και κυρίως στη πτήση της Μαλαίσιαν..(ελπίζω μόνο να μην μας ρίξουν οι Αμερικάνοι  ιό στις οθόνες των Mac και μας κάνουν φυτά εμας τους συνωμοσιολόγους των Μπου.. :helpplea: :helpplea: :helpplea:)
 

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Μηνύματα
754
Like
119
Πόντοι
6
τίποτα δεν αποκλείω και κυρίως στη πτήση της Μαλαίσιαν..(ελπίζω μόνο να μην μας ρίξουν οι Αμερικάνοι  ιό στις οθόνες των Mac και μας κάνουν φυτά εμας τους συνωμοσιολόγους των Μπου.. :helpplea: :helpplea: :helpplea:)
Ta macbook δεν τρώνε ιούς..... :2funny:.......Οι windows φέροντες πρέπει να φοβούνται.... :dancing:
 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Μηνύματα
4.921
Like
258
Πόντοι
36
Μιάς και είναι η ώρα του παιδιού σε σοβαρό θέμα θα σας πω την πιο περίεργη πτήση μου..
Επιστροφή απο πορνοεκδρομή στη Πολωνία και στο τρένο καμακώνουμε ένα υπέρμουνο!Το χάνουμε και ξαφνικά το ξαναβλέπουμε στο Βερολίνο να πετάει για Αθήνα στη πτήση μας..πάνω στη τρέλα μας περνάμε τη πύλη και συνεχίζαμε το καμάκι...Η πτήση άργούσε  μιςη ώρα και όλοι αναρωτιώνταν τι συμβαίνει μέχρι που απο τα μεγάφωνα μας κάλεσαν να δώσουμε τις κάρτες επιβίβασης...Τότε ξεμπλόκαρε το σύστημα και μπήκαμε στο αεροπλάνο εν μέσω αποδοκιμασιών  :2funny: :2funny: :2funny: αλλά το μυαλό μας στο μουνί..
Ήταν low coast έτσι καλέσαμε τη μουνάρα να κάτσει μαζί μας...Πάνω απο την Αθήνα όταν φτάσαμε είχε απίστευτη καταιγίδα με κεραυνούς σαν φλας δίπλα μας και ορατότητα 0!Σε άγνωστη απόσταση απο το έδαφος κατα τη προςγείωςη το αεροπλάνο άρχισε να παίρνει απότομο κατακόρυφο ύψος και να ακούγονται βαλίτσες να πέφτουν και όλοι να ουρλιάζουν, οι αεροςυνοδοί παιγμένοι δεν μπορούςαν να πουν κουβέντα και την μουνάρα να γίνεται κουβάρι πάνω μου!Εκείνη την ώρα ο κολλητός μου μου λέει τη καλύτερη ατάκα ever...."Πιάστης τον κώλο, είναι ο τελευταίος κώλος που πιάνεις στη ζωή σου" :rockon: :rockon: :rockon:!!πεθαίναμε κι εγώ με τον κώλο της Πολωνέζας νόμιζα πως πήγαίναμε στον παράδεισο...
Τελικά το αεροπλάνο έκανε ένα κύκλο και κατέβηκε με ασφάλεια αλλά όλο το κόσμο τρομοκρατημένο..
Η Πολωνέζα ,για την ιστορία,δούλευε σε ένα κολόμπαρο της κάτω Αχαιάς και μετά απο κάμποσες μέρες που ηρέμισε και  της είπα να βρεθούμε δεν έβγαλα άκρη για :knockinb: >:(
 

kavliaris

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Μηνύματα
2.285
Κριτικές
11
Like
279
Πόντοι
1.520
Μιάς και είναι η ώρα του παιδιού σε σοβαρό θέμα θα σας πω την πιο περίεργη πτήση μου..
Επιστροφή απο πορνοεκδρομή στη Πολωνία και στο τρένο καμακώνουμε ένα υπέρμουνο!Το χάνουμε και ξαφνικά το ξαναβλέπουμε στο Βερολίνο να πετάει για Αθήνα στη πτήση μας..πάνω στη τρέλα μας περνάμε τη πύλη και συνεχίζαμε το καμάκι...Η πτήση άργούσε  μιςη ώρα και όλοι αναρωτιώνταν τι συμβαίνει μέχρι που απο τα μεγάφωνα μας κάλεσαν να δώσουμε τις κάρτες επιβίβασης...Τότε ξεμπλόκαρε το σύστημα και μπήκαμε στο αεροπλάνο εν μέσω αποδοκιμασιών  :2funny: :2funny: :2funny: αλλά το μυαλό μας στο μουνί..
Ήταν low coast έτσι καλέσαμε τη μουνάρα να κάτσει μαζί μας...Πάνω απο την Αθήνα όταν φτάσαμε είχε απίστευτη καταιγίδα με κεραυνούς σαν φλας δίπλα μας και ορατότητα 0!Σε άγνωστη απόσταση απο το έδαφος κατα τη προςγείωςη το αεροπλάνο άρχισε να παίρνει απότομο κατακόρυφο ύψος και να ακούγονται βαλίτσες να πέφτουν και όλοι να ουρλιάζουν, οι αεροςυνοδοί παιγμένοι δεν μπορούςαν να πουν κουβέντα και την μουνάρα να γίνεται κουβάρι πάνω μου!Εκείνη την ώρα ο κολλητός μου μου λέει τη καλύτερη ατάκα ever...."Πιάστης τον κώλο, είναι ο τελευταίος κώλος που πιάνεις στη ζωή σου" :rockon: :rockon: :rockon:!!πεθαίναμε κι εγώ με τον κώλο της Πολωνέζας νόμιζα πως πήγαίναμε στον παράδεισο...
Τελικά το αεροπλάνο έκανε ένα κύκλο και κατέβηκε με ασφάλεια αλλά όλο το κόσμο τρομοκρατημένο..
Η Πολωνέζα ,για την ιστορία,δούλευε σε ένα κολόμπαρο της κάτω Αχαιάς και μετά απο κάμποσες μέρες που ηρέμισε και  της είπα να βρεθούμε δεν έβγαλα άκρη για :knockinb: >:(
ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ!!!επρεπε να την πιπωσεις κατευθειαν στο αεροπλάνο
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
140
Πόντοι
16
Καλα ειναι δυνατον να μην πάρουν χαμπαρι οτι ο πιλοτος παιρνει ψυχοφάρμακα? ημαρτον κοιμουνται ορθιοι εκει μεσα?
Αν κάποιος ψυχασθενής παίρνει τα ψυχοφάρμακα του, μεταβάλλεται σε φυσιολογικό άτομο.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν ΔΕΝ τα παίρνει ο ασθενής.
(Που συνήθως συμβαίνει).
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom