You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.217
- Πόντοι
- 2.310
Υπερβολές σού είπαν νομίζω. Η Μαρίνα (παρα)ήταν λεπτή. Σιγά τα κιλά που πήρε. Μια χαρά είναι εμφανισιακά. Μπορώ να σού πώ ότι είναι καλύτερη τώρα.Έμαθα και πως το Μαρινάκι έβαλε λίγα κιλά παραπάνω και στενοχωρήθηκα…
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.483
- Πόντοι
- 5.946
εεεε τώρα γούστα είναι αυτά... εσένα σου αρέσουν ζουμερές μάλλον!Υπερβολές σού είπαν νομίζω. Η Μαρίνα (παρα)ήταν λεπτή. Σιγά τα κιλά που πήρε. Μια χαρά είναι εμφανισιακά. Μπορώ να σού πώ ότι είναι καλύτερη τώρα.
άσε την Μαρίνα και πες μας για το κωλί της Βίκυς! τόκαψες το κορίτσι!
Φίλε μου πάνω από δύο χρόνια το δίνει επιλεκτικά... Και αυτή και άλλες στο μαγαζί που δεν γράφεται. Τώρα τελευταία μάλιστα καμία δεν το ανακοινώνει και όλες μέσα σε στάνταρ πελάτες το χρεώνουν 20+εεεε τώρα γούστα είναι αυτά... εσένα σου αρέσουν ζουμερές μάλλον!
άσε την Μαρίνα και πες μας για το κωλί της Βίκυς! τόκαψες το κορίτσι!
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
Ισχύει αυτό δυστυχώςΦίλε μου πάνω από δύο χρόνια το δίνει επιλεκτικά... Και αυτή και άλλες στο μαγαζί που δεν γράφεται. Τώρα τελευταία μάλιστα καμία δεν το ανακοινώνει και όλες μέσα σε στάνταρ πελάτες το χρεώνουν 20+
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.570
- Πόντοι
- 11.096
Τά είπες όλαΦίλε μου πάνω από δύο χρόνια το δίνει επιλεκτικά... Και αυτή και άλλες στο μαγαζί που δεν γράφεται. Τώρα τελευταία μάλιστα καμία δεν το ανακοινώνει και όλες μέσα σε στάνταρ πελάτες το χρεώνουν 20+
Πολλά δεν γράφονται και πολλά δεν λέγονται όπως λες.
Και σέ κάποιους ούτε τό εικοσάρικο.
Το συγκεκριμένο μαγαζί ουσιαστικά το κρατάει στη ζωή η Αγία τριάδα όπως έγραψε ένα συνάδελφος 2 3 σελίδες νωρίτερα. Αυτές κλείνουν τα ραντεβού μόνες τους επιλέγουν πελάτες και κάνουν την υποδοχή να φαίνεται χειρότερη και από ότι είναι. Από μια πλευρά το καταλαβαίνω. Αφού η τριάδα γεμίζει τα ταμεία και που και που φέρνουν και κανά δύο να κάνουν μεροκάματο όλα καλά. Απλά για τους παλιούς μύστες που θέλουμε ποικιλία αυτό το μαγαζί πλέον έχει παρακμασει. Γενικότερα τοασαζ περνάει μια κρίση όπως άλλωστε όλα στην χώρα. Ελπίζω να δούμε λίγο φως από το νέο μαγαζί όχι τόσο από το έμψυχο υλικό (δεν είμαι πολύ αισιόδοξος) αλλά από επαγγελματική συμπεριφορά που βλέπω ότι υπάρχει. Σόρυ για το μεγάλο κείμενο.. Καλό βράδυ σε όλους...Τά είπες όλα
Πολλά δεν γράφονται και πολλά δεν λέγονται όπως λες.
Και σέ κάποιους ούτε τό εικοσάρικο.
Τελευταία τροποποίηση:
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.570
- Πόντοι
- 11.096
Αγία Τριάδα δεν τό λες ακριβώς αλλά για νά τό κρατάνε εν ζωή όπως λες τό συγκεκριμένο μαγαζί κάτι γίνεται και μέχρι εκεί.Το συγκεκριμένο μαγαζί ουσιαστικά το κρατάει στη ζωή η Αγία τριάδα όπως έγραψε ένα συνάδελφος 2 3 σελίδες νωρίτερα. Αυτές κλείνουν τα ραντεβού μόνες τους επιλέγουν πελάτες και κάνουν την υποδοχή να φαίνεται χειρότερη και από ότι είναι. Από μια πλευρά το καταλαβαίνω. Αφού η τριάδα γεμίζει τα ταμεία και που και που φέρνουν και κανά δύο να κάνουν μεροκάματο όλα καλά. Απλά για τους παλιούς μύστες που θέλουμε ποικιλία αυτό το μαγαζί πλέον έχει παρακμασει. Γενικότερα τοασαζ περνάει μια κρίση όπως άλλωστε όλα στην χώρα. Ελπίζω να δούμε λίγο φως από το νέο μαγαζί όχι τόσο από το έμψυχο υλικό (δεν είμαι πολύ αισιόδοξος) αλλά από επαγγελματική συμπεριφορά που βλέπω ότι υπάρχει. Σόρυ για το μεγάλο κείμενο.. Καλό βράδυ σε όλους...
Στο θέμα κλεισίματος ραντεβού εδώ καί πολύ καιρό γινόταν με προσωπικά κινητά κλπ καί επιλογή πελατών βεβαίως με αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι νά έτρωγαν πόρτα.
Τά ταμεία δεν τά γεμίζουν ακριβώς ότι γίνεται πλέον με τους λίγους σταθερούς πελάτες και με κάποιες που είναι για νά καλύψουν τά κενά από την Αγία τριάς.
Από τό νέο μαγαζί αν λέμε τό ίδιο σίγουρα υπάρχει επαγγελματική αντιμετώπιση στον πελάτη, όσο από έμψυχο υλικό είναι από τά λίγα σέ μικρή ηλικία ρόστερ που ανανεώνεται συνεχώς, προσωπικά προτιμώ νά έχω διάφορες επιλογές από τό καθόλου και σέ ηλικίες 40+ και 45+
Επίσης καλό βράδυ.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Ποιο είναι το νέο μαγαζί;Αγία Τριάδα δεν τό λες ακριβώς αλλά για νά τό κρατάνε εν ζωή όπως λες τό συγκεκριμένο μαγαζί κάτι γίνεται και μέχρι εκεί.
Στο θέμα κλεισίματος ραντεβού εδώ καί πολύ καιρό γινόταν με προσωπικά κινητά κλπ καί επιλογή πελατών βεβαίως με αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι νά έτρωγαν πόρτα.
Τά ταμεία δεν τά γεμίζουν ακριβώς ότι γίνεται πλέον με τους λίγους σταθερούς πελάτες και με κάποιες που είναι για νά καλύψουν τά κενά από την Αγία τριάς.
Από τό νέο μαγαζί αν λέμε τό ίδιο σίγουρα υπάρχει επαγγελματική αντιμετώπιση στον πελάτη, όσο από έμψυχο υλικό είναι από τά λίγα σέ μικρή ηλικία ρόστερ που ανανεώνεται συνεχώς, προσωπικά προτιμώ νά έχω διάφορες επιλογές από τό καθόλου και σέ ηλικίες 40+ και 45+
Επίσης καλό βράδυ.
Επίσης τα μισάωρα συμφέρουν οικονομικά πολύ περισσότεροΤο μυνημα είναι ένα απο ότι καταλαβαινω, αν δεν είσαι ήδη πελάτης πήγαινε αλλου......
Νόμιζα ότι αφορούσε τη Μαρίνα αλλα όπως λέτε και τις άλλες δυο!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.483
- Πόντοι
- 5.946
βέβαια ο συναγωνιστής έγραψε... ''Διότι όταν άκουσα ότι η Βίκυ κάνει φουλ πρόγραμμα...''Τώρα τελευταία μάλιστα καμία δεν το ανακοινώνει
που το άκουσε αν δεν ανακοινώνεται? ε?
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.330
- Πόντοι
- 5.646
Άλλαξε η σεριφισα;Μάγκες πλάκα-πλακα ήρθε η Αλεξάνδρα για πορτιέρο και ζωντάνεψε η δουλειά και το φόρουμ. Χαχα..
καλά δεν πάει και έτσι ακριβώς, αλλά λέω τώρα εγώ.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.876
- Πόντοι
- 2.846
Μια χαρά είναι η Μάριναρα την πήρα την προηγούμενη βδομάδα και πέρασα απίστευτες σκηνές καυλας με την Μιλφαρα !!! .... όσο πάει και με καυλωνει και περισσότερο κάθε φορα που βρισκόμαστε !!!Υπερβολές σού είπαν νομίζω. Η Μαρίνα (παρα)ήταν λεπτή. Σιγά τα κιλά που πήρε. Μια χαρά είναι εμφανισιακά. Μπορώ να σού πώ ότι είναι καλύτερη τώρα.
Να υποθέσω από την ίδια στο δωμάτιο? Μου κάνει εντύπωση πάντως να το ανακοινώνει η υπηρεσία στην πορτα.βέβαια ο συναγωνιστής έγραψε... ''Διότι όταν άκουσα ότι η Βίκυ κάνει φουλ πρόγραμμα...''
που το άκουσε αν δεν ανακοινώνεται? ε?
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.483
- Πόντοι
- 5.946
δεν πιστεύω και το Μαρινάκι να ζητάει +20 για το κωλαράκι που τόσα χρόνια απλόχερα προσφέρει?Φίλε μου πάνω από δύο χρόνια το δίνει επιλεκτικά... Και αυτή και άλλες στο μαγαζί που δεν γράφεται. Τώρα τελευταία μάλιστα καμία δεν το ανακοινώνει και όλες μέσα σε στάνταρ πελάτες το χρεώνουν 20+
Δεν συχνάζω πια σε αυτό το μαγαζί... Με τη Μαρίνα έχω πάνω από χρόνο να περάσω και δε μου έχει ζητηθεί ποτέ στο παρελθόν έξτρα αντίτιμο.δεν πιστεύω και το Μαρινάκι να ζητάει +20 για το κωλαράκι που τόσα χρόνια απλόχερα προσφέρει?
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
μπα οχιδεν πιστεύω και το Μαρινάκι να ζητάει +20 για το κωλαράκι που τόσα χρόνια απλόχερα προσφέρει?
οχι εξτρα για κωλο το Μαρινακι
ποτέ δεν πηρε, και ουτε τωρα παιρνει
εξτρα για κωλο οι Τζουλια, Αλεξανδρα, Κατια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 7K