Νέα

Συγγρού 40-42 3ος/6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pastan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.937
Πόντοι
5.220
Τρέξε πριν γυρίσει η ξυνή

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.483
Πόντοι
5.946
Έμαθα και πως το Μαρινάκι έβαλε λίγα κιλά παραπάνω και στενοχωρήθηκα…

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.217
Πόντοι
2.310
Έμαθα και πως το Μαρινάκι έβαλε λίγα κιλά παραπάνω και στενοχωρήθηκα…
Υπερβολές σού είπαν νομίζω. Η Μαρίνα (παρα)ήταν λεπτή. Σιγά τα κιλά που πήρε. Μια χαρά είναι εμφανισιακά. Μπορώ να σού πώ ότι είναι καλύτερη τώρα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.483
Πόντοι
5.946
Υπερβολές σού είπαν νομίζω. Η Μαρίνα (παρα)ήταν λεπτή. Σιγά τα κιλά που πήρε. Μια χαρά είναι εμφανισιακά. Μπορώ να σού πώ ότι είναι καλύτερη τώρα.
εεεε τώρα γούστα είναι αυτά... εσένα σου αρέσουν ζουμερές μάλλον!
άσε την Μαρίνα και πες μας για το κωλί της Βίκυς! τόκαψες το κορίτσι!

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
605
Πόντοι
81
εεεε τώρα γούστα είναι αυτά... εσένα σου αρέσουν ζουμερές μάλλον!
άσε την Μαρίνα και πες μας για το κωλί της Βίκυς! τόκαψες το κορίτσι!
Φίλε μου πάνω από δύο χρόνια το δίνει επιλεκτικά... Και αυτή και άλλες στο μαγαζί που δεν γράφεται. Τώρα τελευταία μάλιστα καμία δεν το ανακοινώνει και όλες μέσα σε στάνταρ πελάτες το χρεώνουν 20+

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Φίλε μου πάνω από δύο χρόνια το δίνει επιλεκτικά... Και αυτή και άλλες στο μαγαζί που δεν γράφεται. Τώρα τελευταία μάλιστα καμία δεν το ανακοινώνει και όλες μέσα σε στάνταρ πελάτες το χρεώνουν 20+
Ισχύει αυτό δυστυχώς

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.570
Πόντοι
11.096
Τά είπες όλα :thumbsup:
Πολλά δεν γράφονται και πολλά δεν λέγονται όπως λες.

Και σέ κάποιους ούτε τό εικοσάρικο.

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
605
Πόντοι
81
Τά είπες όλα :thumbsup:
Πολλά δεν γράφονται και πολλά δεν λέγονται όπως λες.

Και σέ κάποιους ούτε τό εικοσάρικο.
Το συγκεκριμένο μαγαζί ουσιαστικά το κρατάει στη ζωή η Αγία τριάδα όπως έγραψε ένα συνάδελφος 2 3 σελίδες νωρίτερα. Αυτές κλείνουν τα ραντεβού μόνες τους επιλέγουν πελάτες και κάνουν την υποδοχή να φαίνεται χειρότερη και από ότι είναι. Από μια πλευρά το καταλαβαίνω. Αφού η τριάδα γεμίζει τα ταμεία και που και που φέρνουν και κανά δύο να κάνουν μεροκάματο όλα καλά. Απλά για τους παλιούς μύστες που θέλουμε ποικιλία αυτό το μαγαζί πλέον έχει παρακμασει. Γενικότερα τοασαζ περνάει μια κρίση όπως άλλωστε όλα στην χώρα. Ελπίζω να δούμε λίγο φως από το νέο μαγαζί όχι τόσο από το έμψυχο υλικό (δεν είμαι πολύ αισιόδοξος) αλλά από επαγγελματική συμπεριφορά που βλέπω ότι υπάρχει. Σόρυ για το μεγάλο κείμενο.. Καλό βράδυ σε όλους...

Τελευταία τροποποίηση:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.570
Πόντοι
11.096
Το συγκεκριμένο μαγαζί ουσιαστικά το κρατάει στη ζωή η Αγία τριάδα όπως έγραψε ένα συνάδελφος 2 3 σελίδες νωρίτερα. Αυτές κλείνουν τα ραντεβού μόνες τους επιλέγουν πελάτες και κάνουν την υποδοχή να φαίνεται χειρότερη και από ότι είναι. Από μια πλευρά το καταλαβαίνω. Αφού η τριάδα γεμίζει τα ταμεία και που και που φέρνουν και κανά δύο να κάνουν μεροκάματο όλα καλά. Απλά για τους παλιούς μύστες που θέλουμε ποικιλία αυτό το μαγαζί πλέον έχει παρακμασει. Γενικότερα τοασαζ περνάει μια κρίση όπως άλλωστε όλα στην χώρα. Ελπίζω να δούμε λίγο φως από το νέο μαγαζί όχι τόσο από το έμψυχο υλικό (δεν είμαι πολύ αισιόδοξος) αλλά από επαγγελματική συμπεριφορά που βλέπω ότι υπάρχει. Σόρυ για το μεγάλο κείμενο.. Καλό βράδυ σε όλους...
Αγία Τριάδα δεν τό λες ακριβώς αλλά για νά τό κρατάνε εν ζωή όπως λες τό συγκεκριμένο μαγαζί κάτι γίνεται και μέχρι εκεί.
Στο θέμα κλεισίματος ραντεβού εδώ καί πολύ καιρό γινόταν με προσωπικά κινητά κλπ καί επιλογή πελατών βεβαίως με αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι νά έτρωγαν πόρτα.
Τά ταμεία δεν τά γεμίζουν ακριβώς ότι γίνεται πλέον με τους λίγους σταθερούς πελάτες και με κάποιες που είναι για νά καλύψουν τά κενά από την Αγία τριάς.

Από τό νέο μαγαζί αν λέμε τό ίδιο σίγουρα υπάρχει επαγγελματική αντιμετώπιση στον πελάτη, όσο από έμψυχο υλικό είναι από τά λίγα σέ μικρή ηλικία ρόστερ που ανανεώνεται συνεχώς, προσωπικά προτιμώ νά έχω διάφορες επιλογές από τό καθόλου και σέ ηλικίες 40+ και 45+

Επίσης καλό βράδυ.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Το μυνημα είναι ένα απο ότι καταλαβαινω, αν δεν είσαι ήδη πελάτης πήγαινε αλλου......
Νόμιζα ότι αφορούσε τη Μαρίνα αλλα όπως λέτε και τις άλλες δυο!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Αγία Τριάδα δεν τό λες ακριβώς αλλά για νά τό κρατάνε εν ζωή όπως λες τό συγκεκριμένο μαγαζί κάτι γίνεται και μέχρι εκεί.
Στο θέμα κλεισίματος ραντεβού εδώ καί πολύ καιρό γινόταν με προσωπικά κινητά κλπ καί επιλογή πελατών βεβαίως με αποτέλεσμα κάποιοι άλλοι νά έτρωγαν πόρτα.
Τά ταμεία δεν τά γεμίζουν ακριβώς ότι γίνεται πλέον με τους λίγους σταθερούς πελάτες και με κάποιες που είναι για νά καλύψουν τά κενά από την Αγία τριάς.

Από τό νέο μαγαζί αν λέμε τό ίδιο σίγουρα υπάρχει επαγγελματική αντιμετώπιση στον πελάτη, όσο από έμψυχο υλικό είναι από τά λίγα σέ μικρή ηλικία ρόστερ που ανανεώνεται συνεχώς, προσωπικά προτιμώ νά έχω διάφορες επιλογές από τό καθόλου και σέ ηλικίες 40+ και 45+

Επίσης καλό βράδυ.
Ποιο είναι το νέο μαγαζί;

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.937
Πόντοι
5.220
Το μυνημα είναι ένα απο ότι καταλαβαινω, αν δεν είσαι ήδη πελάτης πήγαινε αλλου......
Νόμιζα ότι αφορούσε τη Μαρίνα αλλα όπως λέτε και τις άλλες δυο!
Επίσης τα μισάωρα συμφέρουν οικονομικά πολύ περισσότερο

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.210
Πόντοι
206
Μάγκες πλάκα-πλακα ήρθε η Αλεξάνδρα για πορτιέρο και ζωντάνεψε η δουλειά και το φόρουμ. Χαχα..
καλά δεν πάει και έτσι ακριβώς, αλλά λέω τώρα εγώ.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.483
Πόντοι
5.946
Τώρα τελευταία μάλιστα καμία δεν το ανακοινώνει
βέβαια ο συναγωνιστής έγραψε... ''Διότι όταν άκουσα ότι η Βίκυ κάνει φουλ πρόγραμμα...''
που το άκουσε αν δεν ανακοινώνεται? ε?

• Like
Αντιδράσεις: lavro

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.330
Πόντοι
5.646
Μάγκες πλάκα-πλακα ήρθε η Αλεξάνδρα για πορτιέρο και ζωντάνεψε η δουλειά και το φόρουμ. Χαχα..
καλά δεν πάει και έτσι ακριβώς, αλλά λέω τώρα εγώ.
Άλλαξε η σεριφισα;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.876
Πόντοι
2.846
Μια χαρά είναι η Μάριναρα την πήρα την προηγούμενη βδομάδα και πέρασα απίστευτες σκηνές καυλας με την Μιλφαρα !!! .... όσο πάει και με καυλωνει και περισσότερο κάθε φορα που βρισκόμαστε !!!

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
605
Πόντοι
81
βέβαια ο συναγωνιστής έγραψε... ''Διότι όταν άκουσα ότι η Βίκυ κάνει φουλ πρόγραμμα...''
που το άκουσε αν δεν ανακοινώνεται? ε?
Να υποθέσω από την ίδια στο δωμάτιο? Μου κάνει εντύπωση πάντως να το ανακοινώνει η υπηρεσία στην πορτα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.483
Πόντοι
5.946
δεν πιστεύω και το Μαρινάκι να ζητάει +20 για το κωλαράκι που τόσα χρόνια απλόχερα προσφέρει?

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
605
Πόντοι
81
δεν πιστεύω και το Μαρινάκι να ζητάει +20 για το κωλαράκι που τόσα χρόνια απλόχερα προσφέρει?
Δεν συχνάζω πια σε αυτό το μαγαζί... Με τη Μαρίνα έχω πάνω από χρόνο να περάσω και δε μου έχει ζητηθεί ποτέ στο παρελθόν έξτρα αντίτιμο.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2017
Κριτικές
25
Like
1.513
Πόντοι
1.086
μπα οχι
οχι εξτρα για κωλο το Μαρινακι
ποτέ δεν πηρε, και ουτε τωρα παιρνει

εξτρα για κωλο οι Τζουλια, Αλεξανδρα, Κατια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom