Νέα

Ροζίτα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Είχα περάσει μια φορά και έναν καιρό με μια κοπέλα Ροζίτα (έχουν γραφτεί αρκετά για αυτήν εδώ μέσα).
Υπάρχει η κοπέλα αυτή? Δουλεύει ακόμα?
Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ ας μου πει.

OP
OP
A

arturos

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
50
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι τα χείλη μου ΕΙΝΑΙ λίγο ξερά και διψασμένα. (και ίσως όχι λίγο, πολύ)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.143
Πόντοι
3.786
Είχα περάσει μια φορά και έναν καιρό με μια κοπέλα Ροζίτα (έχουν γραφτεί αρκετά για αυτήν εδώ μέσα).

Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
153
Πόντοι
0

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.143
Πόντοι
3.786
Στα μηνύματα στο κανεσεξ πάντως δεν απαντάει. Έχει 3 βδομάδες που έχω στείλει.
Πριν κανα τρίμηνο περίπου μια χαρά απαντούσε και είναι ενεργή στο Viber αυτές τις μέρες.Τι την έπιασε τώρα άραγε!

Pagotatzis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2021
Like
153
Πόντοι
0
Πριν κανα τρίμηνο περίπου μια χαρά απαντούσε και είναι ενεργή στο Viber αυτές τις μέρες.Τι την έπιασε τώρα άραγε!
Πάντως βλέποντας και το προφίλ της στο κανεσεξ έχει πάνω από μήνα να ανεβάσει αγγελία. Μπορεί να κάνει διάλειμμα.

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Μηπως εχουμε αριθμο viber να δοκιμασουμε εκει με μηνυμα ?

Masazakias22

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα είμαι καινούργιος στο Σαιτ! Την αγγελία την έχω δει και εγώ! Αλλά μήπως μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό της να επικοινωνήσω στο Viber γιατί αλλιώς δεν μπορώ να την βρω;

Masazakias22

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα ομάδα! Είμαι νέος εδώ και θέλω να ρωτήσω η επίσκεψη στην Εύα (angels) αξίζει για φουλ πρόγραμμα; Και ποσό παίρνει; Άλλο φουλ πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη έχουμε; Δεν θέλω μόνο εκτόνωση

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.143
Πόντοι
3.786
Καλησπερα είμαι καινούργιος στο Σαιτ! Την αγγελία την έχω δει και εγώ! Αλλά μήπως μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό της να επικοινωνήσω στο Viber γιατί αλλιώς δεν μπορώ να την βρω;
Καλημέρα.Δεν είναι σωστό να σου το δώσω,γιατί θέλει να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί της μέσω του kane sex.Εύκολα κάνεις λογαριασμό και της στέλνεις εκεί μήνυμα
Καλησπερα ομάδα! Είμαι νέος εδώ και θέλω να ρωτήσω η επίσκεψη στην Εύα (angels) αξίζει για φουλ πρόγραμμα; Και ποσό παίρνει; Άλλο φουλ πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη έχουμε; Δεν θέλω μόνο εκτόνωση

Εδώ θα δεις τις πληροφορίες μου για το Zesi Spa που προσφέρει φουλ πρόγραμμα.Επίσης φουλ προφέρουν το Dames και το Studio Body Free,από τα μασατζίδικα.Γκουγκλάρεις και βρίσκεις τα νούμερα

Masazakias22

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα.Δεν είναι σωστό να σου το δώσω,γιατί θέλει να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί της μέσω του kane sex.Εύκολα κάνεις λογαριασμό και της στέλνεις εκεί μήνυμα

Εδώ θα δεις τις πληροφορίες μου για το Zesi Spa που προσφέρει φουλ πρόγραμμα.Επίσης φουλ προφέρουν το Dames και το Studio Body Free,από τα μασατζίδικα.Γκουγκλάρεις και βρίσκεις τα νούμερα
Έχεις πόσες μέρες που έφτιαξα λογαριασμό και ακόμη δεν μου τον έχουν ενεργοποιήσει…

Masshypnosis777

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ!

Masshypnosis777

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, στέλνω στην σελίδα angels στο fb και απάντηση, δε παίρνω. Το ίδιο και Instagram, γνωρίζεται κάτι;

Masazakias22

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, στέλνω στην σελίδα angels στο fb και απάντηση, δε παίρνω. Το ίδιο και Instagram, γνωρίζεται κάτι;
Καλησπερα συναγωνιστή! Πατά στο google «angel spa» και θα σου βγάλει ένα κινητό. Παρε σε εκείνον τον αριθμό και θα σου απαντήσει η ίδια!

Masshypnosis777

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστή! Πατά στο google «angel spa» και θα σου βγάλει ένα κινητό. Παρε σε εκείνον τον αριθμό και θα σου απαντήσει η ίδια!
Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή! Μόλις έχω εμπειρία θα γράψω εντυπώσεις

Masshypnosis777

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Like
36
Πόντοι
0

Masazakias22

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστή! Που πάω να κυριεύσει και μένα; Δυτικά είναι;
Έχω στειλει εδώ και κάποιες μέρες μήνυμα αλλά ακόμη δεν έχω λάβει καμία απάντηση…εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει και θέλει να έρθουμε σε επικοινωνία ώστε να αποκτήσουμε και εμείς εμπειρία από την ροζιτα θα το εκτιμούσα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom