You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ροζίτα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arturos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71
- Εμφανίσεις 39K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 10.336
τυπε μηπως τα χειλη σου ειναι ξερα και διψασμενα;
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.143
- Πόντοι
- 3.786
Είχα περάσει μια φορά και έναν καιρό με μια κοπέλα Ροζίτα (έχουν γραφτεί αρκετά για αυτήν εδώ μέσα).
Υπάρχει η κοπέλα αυτή? Δουλεύει ακόμα?
Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ ας μου πει.
KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Roses
Browse listings and information of seller Roses
kanesex.com
Ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει
Pagotatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Like
- 153
- Πόντοι
- 0
Στα μηνύματα στο κανεσεξ πάντως δεν απαντάει. Έχει 3 βδομάδες που έχω στείλει.KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Roses
Browse listings and information of seller Roseskanesex.com
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.143
- Πόντοι
- 3.786
Πριν κανα τρίμηνο περίπου μια χαρά απαντούσε και είναι ενεργή στο Viber αυτές τις μέρες.Τι την έπιασε τώρα άραγε!Στα μηνύματα στο κανεσεξ πάντως δεν απαντάει. Έχει 3 βδομάδες που έχω στείλει.
Pagotatzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2021
- Like
- 153
- Πόντοι
- 0
Πάντως βλέποντας και το προφίλ της στο κανεσεξ έχει πάνω από μήνα να ανεβάσει αγγελία. Μπορεί να κάνει διάλειμμα.Πριν κανα τρίμηνο περίπου μια χαρά απαντούσε και είναι ενεργή στο Viber αυτές τις μέρες.Τι την έπιασε τώρα άραγε!
Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα είμαι καινούργιος στο Σαιτ! Την αγγελία την έχω δει και εγώ! Αλλά μήπως μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό της να επικοινωνήσω στο Viber γιατί αλλιώς δεν μπορώ να την βρω;Πριν κανα τρίμηνο περίπου μια χαρά απαντούσε και είναι ενεργή στο Viber αυτές τις μέρες.Τι την έπιασε τώρα άραγε!
Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα ομάδα! Είμαι νέος εδώ και θέλω να ρωτήσω η επίσκεψη στην Εύα (angels) αξίζει για φουλ πρόγραμμα; Και ποσό παίρνει; Άλλο φουλ πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη έχουμε; Δεν θέλω μόνο εκτόνωση
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.143
- Πόντοι
- 3.786
Καλημέρα.Δεν είναι σωστό να σου το δώσω,γιατί θέλει να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί της μέσω του kane sex.Εύκολα κάνεις λογαριασμό και της στέλνεις εκεί μήνυμαΚαλησπερα είμαι καινούργιος στο Σαιτ! Την αγγελία την έχω δει και εγώ! Αλλά μήπως μπορείς να μου δώσεις τον αριθμό της να επικοινωνήσω στο Viber γιατί αλλιώς δεν μπορώ να την βρω;
Καλησπερα ομάδα! Είμαι νέος εδώ και θέλω να ρωτήσω η επίσκεψη στην Εύα (angels) αξίζει για φουλ πρόγραμμα; Και ποσό παίρνει; Άλλο φουλ πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη έχουμε; Δεν θέλω μόνο εκτόνωση
Μασατζίδικα που γαμάς στη Θεσσαλονίκη - Page 2 - bourdela.com forum
Θέμα για μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει, όχι όμως αποκλειστικά για μαγαζιά που προσφέρουν φουλ πρόγραμμα, αλλά και για μαγαζιά που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ και μετά τελείωμα με χέρι, ή πίπα στην καλύτερη. Εδώ λοιπόν είναι για ενημέρωση όσων θέλουν μαγαζί που προσφέρει (προαιρετικά) μασάζ...
www.bourdela.com
Εδώ θα δεις τις πληροφορίες μου για το Zesi Spa που προσφέρει φουλ πρόγραμμα.Επίσης φουλ προφέρουν το Dames και το Studio Body Free,από τα μασατζίδικα.Γκουγκλάρεις και βρίσκεις τα νούμερα
Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Έχεις πόσες μέρες που έφτιαξα λογαριασμό και ακόμη δεν μου τον έχουν ενεργοποιήσει…Καλημέρα.Δεν είναι σωστό να σου το δώσω,γιατί θέλει να επικοινωνήσεις πρώτα μαζί της μέσω του kane sex.Εύκολα κάνεις λογαριασμό και της στέλνεις εκεί μήνυμα
Μασατζίδικα που γαμάς στη Θεσσαλονίκη - Page 2 - bourdela.com forum
Θέμα για μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη υπάρχει, όχι όμως αποκλειστικά για μαγαζιά που προσφέρουν φουλ πρόγραμμα, αλλά και για μαγαζιά που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ και μετά τελείωμα με χέρι, ή πίπα στην καλύτερη. Εδώ λοιπόν είναι για ενημέρωση όσων θέλουν μαγαζί που προσφέρει (προαιρετικά) μασάζ...www.bourdela.com
Εδώ θα δεις τις πληροφορίες μου για το Zesi Spa που προσφέρει φουλ πρόγραμμα.Επίσης φουλ προφέρουν το Dames και το Studio Body Free,από τα μασατζίδικα.Γκουγκλάρεις και βρίσκεις τα νούμερα
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.143
- Πόντοι
- 3.786
Στείλε ένα mail στον διαχειριστή και θα το διευθετήσειΈχεις πόσες μέρες που έφτιαξα λογαριασμό και ακόμη δεν μου τον έχουν ενεργοποιήσει…
Masshypnosis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ!Είχα περάσει μια φορά και έναν καιρό με μια κοπέλα Ροζίτα (έχουν γραφτεί αρκετά για αυτήν εδώ μέσα).
Υπάρχει η κοπέλα αυτή? Δουλεύει ακόμα?
Όποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ ας μου πει.
Masshypnosis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες, θα ήθελα και εγώ το Viber της, ευχαριστώ!!Μηπως εχουμε αριθμο viber να δοκιμασουμε εκει με μηνυμα ?
Masshypnosis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά, στέλνω στην σελίδα angels στο fb και απάντηση, δε παίρνω. Το ίδιο και Instagram, γνωρίζεται κάτι;Καλησπερα ομάδα! Είμαι νέος εδώ και θέλω να ρωτήσω η επίσκεψη στην Εύα (angels) αξίζει για φουλ πρόγραμμα; Και ποσό παίρνει; Άλλο φουλ πρόγραμμα στην Θεσσαλονίκη έχουμε; Δεν θέλω μόνο εκτόνωση
Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συναγωνιστή! Πατά στο google «angel spa» και θα σου βγάλει ένα κινητό. Παρε σε εκείνον τον αριθμό και θα σου απαντήσει η ίδια!Καλησπέρα παιδιά, στέλνω στην σελίδα angels στο fb και απάντηση, δε παίρνω. Το ίδιο και Instagram, γνωρίζεται κάτι;
Masshypnosis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ συναγωνιστή! Μόλις έχω εμπειρία θα γράψω εντυπώσειςΚαλησπερα συναγωνιστή! Πατά στο google «angel spa» και θα σου βγάλει ένα κινητό. Παρε σε εκείνον τον αριθμό και θα σου απαντήσει η ίδια!
Masshypnosis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2022
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστή! Που πάω να κυριεύσει και μένα; Δυτικά είναι;KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Roses
Browse listings and information of seller Roseskanesex.com
Masazakias22
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2022
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Έχω στειλει εδώ και κάποιες μέρες μήνυμα αλλά ακόμη δεν έχω λάβει καμία απάντηση…εάν μπορεί κάποιος να βοηθήσει και θέλει να έρθουμε σε επικοινωνία ώστε να αποκτήσουμε και εμείς εμπειρία από την ροζιτα θα το εκτιμούσα!Καλησπέρα συναγωνιστή! Που πάω να κυριεύσει και μένα; Δυτικά είναι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 843