Νέα

Ροζ κύκλωμα: Οι 16χρονες, οι στρατολόγοι και ο «τιμοκατάλογος»

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα rokos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 281
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
523
Πόντοι
36

Το εβαλα και στις πολιτικες εξελιξεις ...αλλά φυσικα ταιριαζει γαντι και εδω σε αυτο το θρεντ.
Αυτο που περιγραφεται στο αρθρο για το Σιγάρο, ισχύει και για τα μπουρδελα.

Δείτε 'δώ:



Το τσιγάρο και το (απόλυτο) χάος
To νταραβέρι, η συναλλαγή πάνω απ' όλα

Ο Πρωθυπουργός, τρεις υπουργοί, ένας γενικός γραμματέας κι ο επικεφαλής της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων. Σύσκεψη στου Μαξίμου. Για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Που θα συνδυαστεί με μεγάλη καμπάνια για την ενημέρωση των πολιτών. Χαιρετίσματα στις φασκομηλιές. Βγες εσύ να πεις και να πείσεις έναν 20χρονο, έναν 30χρονο, όταν θα βγει έξω για καφέ ή για ποτό να μην καπνίσει.

Σε μια χώρα που η φούντα τείνει να κατοχυρωθεί ως προστατευόμενο προϊόν. Επιβαλλόμενη και εκτιμητέα η προσπάθεια. Για εφαρμογή νόμου πρόκειται άλλωστε. Το αυτονόητο είναι το ζητούμενο. Αντε βρες το όμως. Αν το κάπνισμα ήταν το μοναδικό πρόβλημα στους χώρους εστίασης, μουσικές σκηνές, καφετέριες, το στοχεύεις, το εντοπίζεις, το πολεμάς. Εδώ μιλάμε για το απόλυτο χάος.

Ημιπαρανομία

Ενα δαιδαλώδες νομικό πλαίσιο, με αλληλοεμπλεκόμενους φορείς. Ο ορισμός τού «χάνει η μάνα το παιδί». Αποτέλεσμα η συντριπτική πλειονότητα των καταστημάτων να λειτουργεί σε καθεστώς ημιπαρανομίας. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Σχέσεις εξάρτησης και συναλλαγής με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Εχουμε και λέμε εν συντομία. Φοροδιαφυγή. Ανασφάλιστη εργασία. Πιστοποιητικό και βιβλιάριο υγείας για όλους τους εργαζομένους. Καθαρές τουαλέτες με εξαερισμό. Συγκεκριμένες προδιαγραφές για τη λειτουργία της κουζίνας.

Η «καμινάδα» να διαθέτει φίλτρα, να βρίσκεται σε συγκεκριμένο ύψος ύστερα από έγκριση των ενοίκων της πολυκατοικίας. Πολεοδομικές παραβάσεις, επέκταση των χώρων με τζαμαρίες.
Παραβάσεις

Αδεια μουσικών οργάνων. Ορια στην ένταση των ηχείων, που δεν επιτρέπονται έξω από το μαγαζί, στην αυλή κ.λπ. Να πάμε στα πιο εξειδικευμένα. Τι μπορεί να σερβίρει ένα καφενείο για μεζέ στο ούζο; Αγγούρι, τυρί, ελιές, καμιά σαρδέλα.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία, έχει τη δυνατότητα για γαύρο και χταπόδι βραστό. Μέχρι εκεί. Χταπόδι ψητό όχι. Για καλαμάρια, σουπιές, τίποτα κουτσομούρες, ούτε λόγος. Ούτε καν για γίγαντες. Σε ποιο μαγαζί θα μπει έλεγχος και δεν θα προλαβαίνει να καταγράφει παραβάσεις; Και δεν λέμε να λειτουργούν άτακτα, χωρίς κανόνες και προδιαγραφές. Ολος αυτός ο κυκεώνας φέρνει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Αφού εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να είσαι νόμιμος 100%, ξεκινάς στο βλέποντας και κάνοντας.
Συναλλαγή

Κι αν είσαι σε in περιοχή με μεγάλους τζίρους, αν έχεις τις κατάλληλες άκρες (ελπίζω να γίνομαι κατανοητός), ανοίγεις και χωρίς άδεια. Κι αν τύχει και πέσεις στην κέντα και σε γράψουνε, βρίσκεις την άκρη και καθαρίζεις. Υπάρχουν ειδικοί μηχανισμοί παροχής τέτοιου είδους υπηρεσιών. Στο τσιγάρο θα κολλήσεις; Αν είσαι παράνομος σε πέντε, θα κωλώσεις στο έκτο; Κι όλα αυτά δεν είναι τυχαία.

Εχουν τη σκοπιμότητά τους. Το νταραβέρι. Τη συναλλαγή. Αντε ο νόμος να εφαρμοσθεί σε κανένα καφενεδάκι της γειτονιάς. Οταν στα μεγάλα μαγαζιά που λέγαμε κυριαρχεί η προστασία, θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου για το κάπνισμα; Σοβαροί να είμαστε; Στο Νο 1 café της Αθήνας, στην Πλατεία Κολωνακίου, τους πιάσανε να κλέβουνε το ρεύμα. Θα φοβηθούνε από τη σύσκεψη στου Μαξίμου;
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
523
Πόντοι
36
διαβαζω απο αρκετους εδω οτι δεν ειδαν καμοια να την κραταει καποιος με το ζορι και οτι κυκλοφορουν εξω μια χαρα χωρις χαλιναρι κτλ...
υπαρχουν ολλοι τροποι να τους βαλει καποιος χαλιναρι κυριοι
πρωτον στους περισσοτερους μη πω σε ολους τους οικους υπαρχουν καμερες (ip)
παρακολουθουν ανα πασα ωρα και στιγμη ποσοι μπαινουν στον οικο και ποσοι απ αυτους μπαινουν στο δωματιο...το να διωξουν εναν οκ...αμα ομως γινει πολλες φορες θα εχουν θεμα ...και τα κοριτσια και καποιες φορες η τσατσα που τυχαινει να ειναι το τσιρακι της ...εργοδοσιας...
δευτερον ..καμια τους δεν μπορει να γνωριζει αν ο καθε πελατης που μπαινει ειναι πελατης η βαλτος απο καποιους να δει συμπεριφορες των κοριτσιων και να πραξει αναλογως δινοντας τους στα αφεντικα οποτε αναγκαστικα δεχονται τους παντες ασχετα αν βγαινουμε εμεις εδω μεσα μετα και κραζουμε αποκαλοντας τες κομοδινα και παλτα και φολες..
ποσα κοριτσια εχουν χαθει απο την πιατσα και αναρωτιομαστε που ειναι...ποιο χαντακι η ποιος βυθος θα τα φιλοξενει;;
ποσες απο τα κοριτσια εχουν τα χαρτια τους στα χερια τους;...αδειες παραμονης διαβατηρια...
σιγουρα καμια...τα εχουν στα χερια τους οι εργοδοτες τους για να τις κρατανε η η τσατσα στον οικο για να μη γινει καμοια στραβη
και κλεινω το μονολογο μου αναρωτομενος αν απειλουν και τη σωματικη ακεραιοτητα των οικογενειων των κοριτσιων σε περιπτωση που καμοια τους παει να ξεφυγει
βεβαια ολα αυτα τα γραφω ισως επειδη βλεπω πολλες αστυνομικες ταινιες...ετσι θα πουν καποιοι..
τι να κανουμε ;;...μακαρι να ειναι ετσι ...κι ας με πουν βλαμενο


ετοιμασου να χλευαστεις ταχιστα και με σφορδροτητα, κατα συρροη και κατ'εξακολουθηση, απο τα συνηθη προφιλ-φαντασματα του μπουρδελο-κατεστημένου.

 

citizen(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2008
Μηνύματα
792
Like
1.948
Πόντοι
206
Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι κάποιες εκ των κοριτσιών είχαν συνάψει σύμφωνα συμβίωσης με δικούς μας για να έχουν δικαίωμα παραμονής και εργασίας στην χώρα. Αν ανοίξει αυτό το απόστημα θα γίνει χαμός γιατί υπάρχει κύκλωμα με δικηγόρους, ιδιοκτήτες οίκων, τσατσάδες και "γαμπρούς" που έχει βολέψει και πολλές ιερόδουλες που δουλεύουν με τη θέληση τους και καταλαβαίνει κανείς την συνέχεια
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Μηνύματα
1.023
Like
1.133
Πόντοι
216
Σχεδόν  όλα τα μπουρδελα εχουν καμερες στο σαλονι.  Εκεί φαίνεται η κοπελα να κυκλοφορεί γυμνή- ημίγυμνη, να μπαινει στο δωματιο του πελατη, να βγαίνει γυμνή με τοα βρακιά στο χερι, φαινεται ότι δουλευει πουτανα. Ολες εχουν οικογενειες κοινωνικό κυκλο στην πατρίδα τους. Δε θα ηθελαν να ξερει κανεις από αυτους, ότι στη Ελλάδα δουλευε πουτάνα. Αυτά τα βίντεο  είναι στοιχεία για  καταπίεση και εκβιασό.
 
  • Like
Αντιδράσεις: AK1925
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Μηνύματα
14.518
Κριτικές
64
Like
5.076
Πόντοι
7.786
ολες οι μπιζνες ειναι για το χρημα  οπως οι πουτανες ειναι μπιζνα τα ναρκωτικα ειναι μπιζνα ο τζογος μπιζνα και πολλα αλλα που αποφερουν ευκολκο χρημα 
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
523
Πόντοι
36
Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι κάποιες εκ των κοριτσιών είχαν συνάψει σύμφωνα συμβίωσης με δικούς μας για να έχουν δικαίωμα παραμονής και εργασίας στην χώρα. Αν ανοίξει αυτό το απόστημα θα γίνει χαμός γιατί υπάρχει κύκλωμα με δικηγόρους, ιδιοκτήτες οίκων, τσατσάδες και "γαμπρούς" που έχει βολέψει και πολλές ιερόδουλες που δουλεύουν με τη θέληση τους και καταλαβαίνει κανείς την συνέχεια

Να ανοιξει ("σπασει") αυτο το Απόστημα.
γιατι οχι?
Οπως και ολα τα αλλα Αποστήματα της ελληνικης μπαχαλοκατάστασης.

Εναρμόνυση με την Ευρωπη οικονομικη δεν θελήσατε?
Ε, εναρμόνιση λοιπον σε ολα! Εξυγειανση και εξ-(βορειο)ευρωπαισμός, ΤΩΡΑ! Διαφάνεια, καταπολέμηση των μιζών σε αστυνομια και λοιπές υπερεσίες που ζουνε απο το μπαχτσίσι των ημι-νομιμων,
(πχ πολεοδομια, υγειονομικών ελεγχων, οικονομικες κλπ)

 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.921
Κριτικές
14
Like
3.703
Πόντοι
2.777
όπως με τα ναρκωτικά και τον τζόγο, έτσι κι η πορνεία αφήνει δις χρήματος που διαμοιράζεται αφορολόγητο και μαύρο όπως κι όπου πρέπει. Κι όλοι είναι μέσα στο κόλπο, πολιτικοί, μπάτσοι, τραπεζίτες, φορείς δημοσίου...μακρύς ο κατάλογος.
Οι αμερικάνοι που υποτίθεται θα έκαιγαν τα οπιοχορτα στο Αφγανιστάν για να μειωθεί η παραγωγή ηρωίνης που μαστίζει κοινωνικά της ΗΠΑ (κι άλλες χώρες), στην ουσία προστάτευσαν τα βοσκοτόπια αυτά κι όχι μόνο δε μειώθηκε η παραγωγή φυτών αλλά πολλαπλασιάστηκε από την εισβολή τους μέχρι σήμερα.

Όταν λοιπόν σε τούτη τη λασπωμένη κατάσταση βγαίνει στην αρένα ένα τέτοιο πυροτέχνημα το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα κρατήσει και θα καεί σύντομα γιατί η λίστα μέχρι τον πάτο του κουβά και πιο κάτω από αυτόν είναι τόσο μακρυά που θα κλείσει πολλά και 'καλά' σπίτια.

πιο εύκολα καίγονται οι αναλώσιμες/ αναλώσιμοι. Εκτός κι αν παίξει καμμιά ομάδα από Serpicos και ξεκινήσει αδιάφθορα να σφουγγαρίζει και να σκουπίζει, πράγμα όμως φανταστικό.
 
OP
OP
R

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
939
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Η Μολδαβία είναι ο παράδεισος των προαγωγών και προμηθεύει γυναίκες με σκοπό την πορνεία όλη την Ευρώπη. Οι λόγοι πολλοί, τους περισσότερους τους ανέφερες,για περισσότερα στο παρακάτω άρθρο:

Η Καρίνα ήταν 8 χρονών όταν ο πατέρας της κατέβασε για πρώτη φορά το παντελόνι του, την έγδυσε και τη βίασε. Η Κριστίνα ήταν 17 ετών όταν βρέθηκε να μπαίνει πωλητήριο στο σώμα της στη Γερμανία και να την αγοράζει ένας οίκος ανοχής.


Τώρα, εκεί που γράφεται το όνομα Καρίνα κι εκεί που γράφεται το όνομα Κριστίνα, μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε όνομα παιδιού που γεννιέται και εγκαταλείπεται σε ορφανοτροφείο ή το βγάζει στην πορνεία η φτωχή οικογένεια του. Όχι μόνο κορίτσι. Και αγόρι.

Η Μολδαβία, μια χώρα που μικρά νομίζαμε ότι είναι η δίδυμη αδελφή της Ρουμανίας και ξαδελφάκι με την Ουκρανία, αποτελεί από τις αρχές του 19ου αιώνα ένα σταυροδρόμι εμπορίας λευκής σαρκός. Πώς η Κίνα είχε το μονοπάτι του μεταξιού; Η Μολδαβία έχει το μονοπάτι του human trafficking.

Κι αν είναι άσκοπο να αναφερόμαστε στο 1800, όταν και δεν υπήρχε καν η Μολδαβία, από το 1935 και μετά μιλάμε για μια χώρα που σε κάθε δεκαετία μεγάλωνε με ισχυρότερο το αφήγημα για την εμπορεία του σώματος. Από την εποχή των γκουλάγκ, όπου πάρα πολλοί γλύτωναν το θάνατο με αντάλλαγμα το κορμί τους και τους πουλούσαν σε πορνεία, μέχρι σήμερα, η Μολδαβία αποτελεί τον μεγαλύτερο τροφοδότη της Ευρώπης και της Ασίας ως τη Μέση Ανατολή.

Στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου στήθηκαν ανίκητες ως σήμερα δομές και παγιώθηκαν συνθήκες που ωθούσαν πολλούς προς το μονοπάτι της πορνείας. Πολλές περιπτώσεις με αγρότες και αγρότισσες στη δούλεψη κάποιου φαινομενικά γαιοκτήμονα, αλλά στην πράξη ενός εμπόρου σαρκός.

Σε έναν τέτοιο λαό, με μέσο μηνιαίο εισόδημα τα 230 δολάρια και εξαθλίωση ακόμα και στα πιο μικρά της καθημερινότητας, όλα τα μονοπάτια οδηγούν στην πορνεία. Τόσο τους ίδιους όσο κυρίως τα παιδιά τους. Μια πάγια τακτική στη Μολδαβία. Κάτι που η αντικειμενικότητα το αποκαλεί άρρωστο στην καλύτερη, εκεί εναπόκειται σε διαφορετική λογική. Άλλοι κανόνες.



Δεν είναι μόνον οι Μολδαβοί. Η Μολδαβία λειτουργεί σαν το ψυγείο των χασάπικων. Μαζεύει σώματα απ΄όλη την Ευρώπη και ιδίως χώρες της παλιάς ΕΣΣΔ και των Βαλκανίων, και τα προωθεί σε χώρους ή σε ιδιώτες. Δεν μιλάμε για μια χώρα που κάνει εμπόριο. Μιλάμε για μια χώρα που είναι ΑΕΙ καταναγκαστικής ζητιανιάς από παιδιά. Μιλάμε για μια χώρα που βασίζει πολλά στον παιδικό σεξοτουρισμό!

Όλα αυτά δεν είναι στερεότυπα που έμειναν παρά τις αλλαγές. Υπάρχουν ακόμα και σε μεγάλο βαθμό. Παρά τη νέα νομοθεσία που άλλαξε πριν μερικά χρόνια, με το άρθρο 165 και το άρθρο 206, οι διακινητές και τα κυκλώματα καταφέρνουν και βρίσκουν τον τρόπο να ξεγλιστρούν κι από το νόμο, αν τυχόν βρεθούν ενώπιον του. Είναι ενδεικτικό ότι το 2017 παραπέμφθηκαν 85 υποθέσεις σε δίκη και μόλις οι 58 καταδικάστηκαν.

Σε μια χώρα που ζει ακόμα με το κατάλοιπο της κουλτούρας της πορνείας από τα μέσα του 20ου αιώνα, και οι δύο αριθμοί μοιάζουν μικροί. Συνεπικουρούνται όμως κι από το ότι πρακτικά δεν αλλάζουν οι συσχετισμοί. Ορφανά παιδιά, παιδιά μεγαλωμένα σε φτωχές οικογένειες, νέοι άνθρωποι που παρασύρονται από το όνειρο μιας αξιοπρεπούς δουλειάς σε άλλες χώρες (συνήθως την παρακείμενη Ρωσία), εξακολουθούν να γίνονται αντικείμενα προς πώληση.



Εν μία νυκτί, κοριτσάκια 13-15 ετών καλούνται να πάνε με πάνω από 12 άτομα για να φέρουν το επιθυμητό ποσό στον μαστροπό. Κι αυτό δεν αλλάζει, όχι γιατί δεν υφίστανται οι υπαίτιοι τις συνέπειες του νόμου. Αλλά γιατί η Μολδαβία είναι μια χώρα στην αγκάλη της οικονομικής εξαθλίωσης και δεν έχει το απόθεμα για να σπάσει την αλυσίδα.

Εξαιτίας αυτού όσοι συλλαμβάνονται, μένουν στη φυλακή ως κατηγορούμενοι το πολύ ένα χρόνο και μετά είναι ελεύθεροι περιμένοντας τη δίκη τους. Μια δίκη που στην καλύτερη των περιπτώσεων θα γίνει 2 χρόνια μετά.



Ένα διάστημα ικανό για τον κατηγορούμενο και το κύκλωμα του να απειλήσει τους κατήγορους, να δωροδοκήσει, να βρει τον τρόπο να τη σκαπουλάρει. Κάτι που είναι εύκολο αν σκεφτούμε ότι ο προϋπολογισμός του κράτους για προστασία μαρτύρων, συνήθως των ίδιων των θυμάτων, είναι μόλις στα 710 χιλιάδες δολάρια. Ένα ποσό που ένα κύκλωμα διακίνησης το βγάζει σε ένα μήνα.

Ακόμα όμως και στην πιθανότητα να υπάρξει καταδίκη, το θύμα δεν προστατεύεται ούτε του παρέχεται βοήθεια για να μην βρεθεί ξανά σε ευάλωτες συνθήκες. Περνάει λίγο χρόνο σε άσυλα και σε επιφανειακές κρατικές δομές, τους αναφέρουν τα δικαιώματά τους και μετά βρίσκονται πάλι μόνα στην κοινωνία.

Οπότε έχουν την επιλογή να πιστέψουν ξανά έναν επιτήδειο ή να καταλήξουν στις παρυφές του Κισινιάου, σε χωριά και να ζουν σαν να μην υπάρχουν. Αχαρτογράφητος πληθυσμός. Χαρακτηριστική είναι η περιοχή της Τρανσνίστρια, που πολλοί την αποκαλούν αόρατη, στο ενδιάμεσο των ορατών φασμάτων.

Το σύστημα εντοπισμού των θυμάτων είναι επίσης ανεπαρκές. Το 2016 η κυβέρνηση αναγνώρισε 232 περιπτώσεις για εμπορία σώματος. Το 2017 ήταν 249. Αυτό δεν σημαίνει ότι αυξήθηκαν μόνο τα θύματα. Σημαίνει ότι έγινε καλύτερη δουλειά από το κράτος στον εντοπισμό. Η πρόληψη όμως και η επανόρθωση παραμένουν προβληματικά κι αναποτελεσματικά στάδια.

Κάπως έτσι η Μολδαβία διαπλάθει ανθρώπους από μικρή ηλικία που από ένα σημείο και μετά βουτάνε στην πλάνη της πεποίθησης. Εκδίδονται εκ πεποιθήσεως. Παρέα με τη σήψη των αναμνήσεων από τους τόσους βιασμούς που έχουν υποστεί, μα χωρίς άλλη επιλογή. Γιατί γι΄αυτούς, αυτός ο κόσμος παρουσιάστηκε ως διαφυγή…
Πηγή:menshouse.gr

τυχαίο ? δεν νομίζω
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.586
Πόντοι
4.765
Να κλείσουν όλα τα μπουρδέλα ,ποινικοποίηση τώρα, να πάνε με Ελληνίδες όσοι θέλουν να γαμήσουν που τις πήδανε οι αράπηδες ,κοιτάξτε τα χάλια μας στο  ομώνυμο θρεντ
 

AK1925

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
265
Κριτικές
11
Like
999
Πόντοι
371
Διαβασα τα ποστ παραπανω και βλεπω οτι επιτελους υπαρχουν και μερικοι με σωστα μυαλα. Παλι καλα γιατι ειχα απογοητευτει με αυτα που διαβαζω εδω μεσα ωρες-ωρες...
 

Α-Ω

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
5.921
Κριτικές
14
Like
3.703
Πόντοι
2.777

η ελίτ (του κώλου) εκτός από την αδυναμία της στο σατανισμό και τη μαυρίλα που τα πιστοποιεί αμφότερα με λέξεις και πράξεις, έχει και μια αδιάψευστη διάθεση να συνευρίσκεται με ανήλικα πλάσματα. Τους τρώει την ψυχή κι έτσι δυναμώνει, ακριβώς όπως τα βαμπίρ.
 

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα
12.196
Κριτικές
13
Like
4.586
Πόντοι
4.765
Τη Κομανετσι σας φέρνανε αλλα όλο  γκρίνια και μιρλα είστε  :2funny:
και πολλες εχουν πάρει μετάλλια στη πάλη και την αρση βαρων αλλα και παλι γκρινιαζουν οι γρουσουζηδες
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.566
Like
2.880
Πόντοι
506
Να κλείσουν όλα τα μπουρδέλα ,ποινικοποίηση τώρα
Το γερμανικό μοντέλο πρέπει να ακολουθήσουμε.

_73103873_europe_prostitution_464.gif


 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
523
Πόντοι
36
Διαβασα τα ποστ παραπανω και βλεπω οτι επιτελους υπαρχουν και μερικοι με σωστα μυαλα. Παλι καλα γιατι ειχα απογοητευτει με αυτα που διαβαζω εδω μεσα ωρες-ωρες...

που ειναι κρυμμενο το κουμπι για "like" ????
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
523
Πόντοι
36
οκ.


το "πρεπει" αφορα μοναχά την γνώμη σου, ή μιλας ως ειδημων συνολικά και υπεύθυνα για την πορεία που πρέπει να χαράξει η χώρα μας ως προς την πορνεία?

Αν ισχύει το πρώτο, κάλό (και νοικοκυρεμενο) θα ηταν να το αντικαθιστουσες με το "προτείνω" ή "η γνωμη μου ειναι"

Αν ισχυει το δευτερο θαθελα να ξερω σε ποιες επιτροπες διαφορων κλαδων (ψυχολογων, νομικων, κοινωνιολογων κλπ) συμμετειχες , και με τι ιδιοτητα και περγαμηνες, ωστε να καταληξεις με τοση σιγουρια σε αυτο το μοντελο που προτεινεις τοσο ξεκαθαρα.

... αληθεια!
 

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Μηνύματα
2.663
Like
523
Πόντοι
36
Η κοινωνια ειναι ωριμη για καταργηση-απαγορευση των μπουρδελων. Δηλαδη αγγλικο συστημα. Αλλα το θεμα ειναι τι γινεται με τους πεινασμενους μουσουλμανους που δε μπορουν να δωσουν πανω απο 15-20 ευρω για να εκτονωθουν.

Καλα εαν μου συνεχισετε να επιχειρηματολογειτε τωρα οτι Οοοοοοολο το συστημα μπουρδελων υπαρχει για τους... "πεινασμενους μουσουλμανους" .... θα πηδηχτω απο το παραθυρο!!!


Βρε χαιβανια του ελέους, το ...50 (διευκρινηση 1950!) ειχαμε "πεινασμενους μουσουλμανους" και ηταν η αθηνα γεματη μπουρδελα?

δεν μπορωωωωωωωω... δεν μπορωωωωωωω ! :s&m_3:
 

AK1925

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Μηνύματα
265
Κριτικές
11
Like
999
Πόντοι
371
που ειναι κρυμμενο το κουμπι για "like" ????

Αυτην την απορια την ειχα κι εγω (αν δεν εισαι ειρωνικος δηλαδη). Γιατι το εψαξα για να πατησω like σε μερικους αλλα δεν...
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.761
Κριτικές
6
Like
3.430
Πόντοι
736
Αυτην την απορια την ειχα κι εγω (αν δεν εισαι ειρωνικος δηλαδη). Γιατι το εψαξα για να πατησω like σε μερικους αλλα δεν...
Απο οτι εχω καταλάβει κάποια συγκεκριμένα threads εχουν επιλογη για like παράδειγμα η μπουρδελοκατάσταση θεσσαλονικης , το αντοιστιχο θέμα της αθήνας , το θέμα με τα ανέκδοτα και δεν ξέρω ποιά ακόμα έχουν επιλογη , τα υπόλοιπα δεν έχουν.
 

Επισκέπτης
Σχεδόν  όλα τα μπουρδελα εχουν καμερες στο σαλονι.  Εκεί φαίνεται η κοπελα να κυκλοφορεί γυμνή- ημίγυμνη, να μπαινει στο δωματιο του πελατη, να βγαίνει γυμνή με τοα βρακιά στο χερι, φαινεται ότι δουλευει πουτανα. Ολες εχουν οικογενειες κοινωνικό κυκλο στην πατρίδα τους. Δε θα ηθελαν να ξερει κανεις από αυτους, ότι στη Ελλάδα δουλευε πουτάνα. Αυτά τα βίντεο  είναι στοιχεία για  καταπίεση και εκβιασό.
ακριβως
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom