Νέα

πρωτη φορα σε μπουρδελο: τί κάνω;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα nikiwths
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

popeye_170

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2015
Μηνύματα
29
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Φίλε καλύτερα με CG, πιο άνετα και χαλαρά αν σε παίρνει οικονομικά. Εγω σε μπουρδέλο πήγα δεν ήταν άσχημα αλλά αν διάλεγα τώρα θα πήγαινα με CG. Και πάντα με προφυλαχτικό.
 
OP
OP
N

nikiwths

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Μηνύματα
26
Like
0
Πόντοι
0
- Στούντιο για πρώτη φορά. Ακριβότερο αλλά θα σου δώσει μια καλή ανάμνηση της πρώτης σου φοράς.
- Κάνε την έρευνά σου, προτίμησε μια κοπέλα με πολλές και καλές κριτικές. Μην κάνεις κασκαντεριλίκι που λέμε δηλαδή.
- Μην ψαρώσεις αν η τσατσά στο παίζει άγρια και σε πιέζει να μπεις με κοπέλα αμφιβόλου ποιότητας. Τα κουβαδάκια σου και σε άλλη απαραλία.
- Ξεκαθάρισε με την τσατσά εκ των προτέρων τι αγοράζεις με τα λεφτά που δίνεις: ποιες υπηρεσίες και πόσο χρόνο.
- Στο δωμάτιο, πες στην κοπέλα ότι είσαι πρωτάρης, για να σε περιποιηθεί αναλόγως. Όχι ότι δεν φαίνεται δηλαδή!  :)
- Το ότι πληρώνεις δεν σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Ρώτα την τι επιτρέπεται και τι όχι. Κάθε κοπέλα έχει τη δικιά της προτίμηση, δεν το καθορίζει η τσατσά αυτό. Κάποιες τα κάνουν όλα, κάποιες δεν θέλουν τράβηγμα στα μαλλιά, κάποιες δεν θέλουν γλωσσόφιλα.
- Προφύλαξη πάντα.
ευχαριστω φιλε!!
 

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Μηνύματα
170
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1
με το που πας και η κοπελα ανακοινωσει το προγραμμα,της κολλας ενα 10αρικο στο κουτελο και μπαινεις με ζεμπεκια στο δωματιο.μετα στρωνεις ροδοπεταλα ολο το κρεβατι(λογικα θα ειναι απο μαονι σκαλιστο) και ξαπλωνεις στη μεση του κρεβατιου με περασμενη στη μεση σου μια πετσετα,την οποια θα βρεις στο δωματιο.Η λογικη λεει πως η μαρκα της θα ειναι ασλανης,αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι δαντελωτη κωστετσος.μλΜετα θα ερθει η κοπςλελα με συνοδια 4 βιολιων και 2 πνευστων,φορωντας κελεμπια αρχαιοελληνικη και κρατοντας στο χερι της ενα τσαμπι σταφυλια,τα οποια θα στα ταιζει ενα ενα τραγουδωντας"θα παρω μια ψαροβαρκα,το μωρο μου".Μετα αν θες τη πηδας και φευγεις.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
 

kinikos777

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2015
Μηνύματα
21
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες επειδη θα παω για πρωτη φορα θα θελα οδηγιες κ συμβόυλες τ κανω τ δν κανω ποση ωρα εχω κλπ! Θα ναι πολιτιμες ολες οι απαντησεις! Ευχαριστω!!!
Άκου μάγκα 1 φορά καλύτερα να πας σε κανένα studio, ειναι καλύτερα...να πας με έναν φίλο σου ,και να είστε σοβαροί να μην κάνετε μαλακιες και να χαμογελάτε και όλα θα πάνε καλα.... :rockon: :rockon:
 

rotakis1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Μηνύματα
170
Κριτικές
8
Like
12
Πόντοι
1

ρίξε ένα χαμόγελο και όλα θα πάνε καλά
 

Pic10

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Ας ρωτήσω και γω κάτι:

Υπάρχει κάποια λίστα με τα νόμιμα μπουρδέλα στην Αθήνα; Αυτά τα 3-4 που ακούω ότι υπάρχουν ποιά είναι;

Μιας και είμαι πρωτάρης (που το σκέφτεται να πάει) και δεν ξέρω 100% τι να προσέξω, να είναι τουλάχιστον νόμιμες και να έχουν κάνα χαρτί γιατρού.

Ξέρω τίποτα δεν σε εξασφαλίζει τελείως, αλλά απο το να παω στο πρώτο σπίτι που θα βρω και να κινδυνεύσω να πέσω σε περίεργη περίπτωση, καλύτερα να πάω σε νόμιμο.

Ευχαριστώ,
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom