Τα ιδια σου λενε και στα υπολοιπα μαγαζια,τι θες να σου πουν οτι ειναι πουτανες?Αλλη ελεγε οτι σπουδαζει δημοσιογραφος,αλλη στη σχολη καλων τεχνων,μονο για την Νασα δεν εχουν πει...Τωρα αν εσυ νομιζεις οτι αυτο το μαγαζι συντηρειται μονο απο μασαζ για χλεχλεδες παω πασο.Παντως για να διευκρινισω,εγω κονε για εκει ΔΕΝ εχω,απλα απο καλη πηγη γνωριζω καποιον γνωστο του ιδιοκτητη,αυτα.
Ρε φίλε γυρίζω σε πιάτσες και μπουρδέλα τόσα χρόνια,
λες να μην μπορώ να ξεχωρίσω τις πουτάνες από τις φοιτητριούλες...τώρα για το πώς συντηρείται δεν έχω άποψη και χέστηκα βασικά, αλλά προφανώς συντηρείται όπως συντηρούνται και δεκάδες άλλα κανονικά Spa στην πόλη...
Το μαγαζί αυτό υπάρχει τόσα χρόνια και δεν μπόρεσα να βρω ούτε έναν που να μου πει ότι έπαιξε κάποια φάση εκεί, αντιθέτως έχω πάει εγώ προσωπικά και άλλοι γνωστοί και κάναν μόνο κανονικό μασάζ, εμένα μάλιστα μου δώσαν και καρτούλα για να φέρω και την κοπέλα μου ή να κάνουμε μασάζ σαν ζευγάρι.
Τώρα αν μετά που κλείνει το μαγαζί ο ιδιοκτήτης με 2 κολλητούς του πηδάνε τις μασέρ , προφανώς και δεν μας απασχολεί σαν πελάτες.
Εγώ καταλήγω πως όλος ο ντόρος για το μαγαζί αυτό γίνεται απλά γιατί είναι σε "περίεργη" περιοχή, αν ήταν πχ στην Μητροπόλεως κανείς δεν θα ασχολούνταν.