Νέα

Πιάτσες στο Ηράκλειο!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 226
  • Εμφανίσεις 87K
  • Ετικέτες
    ηράκλειο κρήτης
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vendetta

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Μηνύματα
105
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως στο Ηράκλειο έχει κόκκινα σπιτάκια στην περιοχή του λιμανιού αν ενδιαφέρεστε.
μπα,χαμηλη ποιοτητος κι αλλο θεμα ειναι να ψωνιζεις την φοιτητρια απο τον δρομο.εκει ουτε βιαζεσαι ουτε και τιποτα αλλο.
 

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
646
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
2.935
συναγωνιστες εχει αλλαξει κατι στην ενημερωση σχετικα με τις πιατσες./? :think:
αν προεκυψε κατι πειτε μου και μενα... ;)
 

Deltafox

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Μηνύματα
133
Κριτικές
1
Like
241
Πόντοι
21
Καλα, μαγκες.. Ειστε εντελως ανενημερωτοι!! 

Πρωτον.. παμε απο τις φοιτητριες.. ειχε βγει βρωμα καποτε οτι στα ΤΕΙ εκαναν πιατσα.. αλλα κατα τα φαινομενα..πηραν πτυχιο τα κοριτσια!! Γιατι ξερω και εναν παππου που ψωνιζε απο κει . τουλαχιστον 15 χρονια πριν!! Ενας φιλος βεβαια, πριν 2 χρονια, ετυχε να κανουμε τετοια συζητηση και μου εδωσε ενα τηλεφωνο μια φοιτητριας που εκανε βιζιτες..! Πηρα 1-2 φορες, αλλα δεν απαντησε κανενας, ποτε..!

Δευτερον... Οσον αφορα τα τραβελια.. Ειναι στα ΚΤΕΛ συνηθως.. Τωρα βεβαια, εχουν χαθει.. το τραβελι που ειπε καποιος για ενα ασημι αυτοκινητο.. ενταξει! Δεν υπαρχει λεμε..Μια μερα ετυχε να περναω με το μηχανακι.. και γυριζω τον κοιταω και δεν εφαγα για μια βδομαδα!! Δηλαδη ενταξει.. Να κανεις το ατοπημα (εγω ουτε να με πληρωνε) να πας με τραβελι, τουλαχιστον ας ειναι κατι αξιοπρεπες! (οσο αξιοπρεπες μπορει να ειναι ενα τραβελι). Υπαρχει αλλο ενα τραβελι, που ενα βραδυ  φαγωθηκε ενας φιλος να παμε, να πιασουμε κουβεντα (ημαρτον) και τη λενε Ελλη.. (υποθετω απο το Βαγγελη)...ΕΙναι εγχειρησμενη(/ος).. Και ειναι αρκετα εμφανισιμο.. Αλλα και παλι φαινεται οτι ειναι τρανσεξουαλ.. Συχναζε με ενα μηχανακι στα ΚΤΕΛ.. Εχω να την δω πανω απο 5 χρονια. Στο Πανανειο, το παλιο νοσοκομειο, λιγο πιο κατω απο το Μαρτινενγκο, το παλιο γηπεδο του Εργοτελη, στο παρκο, εκαναν πιατσα, επισης τραβελια. Αλλα πολυ παλια..! Πριν μετακομισουν στα ΚΤΕΛ να καταλαβετε..! Εγω ημουν μικρος και με περασε ενας φιλος ενος θειου μου (κατα τη διαρκεια τσαρκας "ελα να σου δειξω τα κατατοπια μικρε")... Αξεχαστη θα μου μεινει η ατακα του οταν εκεινο το βραδυ ειδαμε (εγω πρωτη φορα)  τραβελι στο Πανανειο... "Μπετατζης, ε?".. Ακομα το θυμαμαι και γελαω...

Τριτον.. Πολυ παλια, μια ξανθια εκανε πιατσα στο λιμανι, εκει που ειναι κυκλικη πορεια στην αρχη της 25ης Αυγουστου! Παλια ομως..! ΟΠως επισης και Καλοκαιρινου, αλλα ειναι κατι γριες νομιζω ρε παιδια..Μεγαλης ηλικιας..! Καλα, δεν εννοω 70-80.. γυρω στα 45 ταλαιπωρημενες..!

Εν κατακλειδι.. απο πιατσες, δε παιζει τιποτα μαγκες..
 

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Μηνύματα
646
Κριτικές
15
Like
4
Πόντοι
2.935
και γω εδω και καιρο δεν εχω πετυχει κατι αξιολογο.. ακομα και τα κατα καιρους τραβελια που κατεβαινουν απο αθηνα δεν ειναι αξια αναφορας.. εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα με τιποτα και ας ειχα να γαμησω 5 χρονια
εχω ακουσει για κατι βουλγαρες που εναντι αμοιβης μπορουν να σου προσφερουν στιγμες ηδονης αλλα και παλι καποια απο τα τηλεφωνα που μου εχουν δωσει επεσαν στο κενο..
προχθες μου εδωσαν το τηλεφωνο καποιας αννας που μενει στην αμουδαρα πριν του πετουση και πηγα αλλα οταν την ειδα ξανασκεφτηκα τα 50 ευρω που θα εδινα και δεν το τολμησα καν..
μιλαμε για πανω απο 90 κιλα με φατσα πυγμαχου..
ακομη τρεχω..
αν καποιος ειναι καλυτερα ενημερωμενος η εχει στη διαθεση του καποιο τηλεφωνο ας μου στειλει ενα pm να μπορεσουμε να δουμε μια ασπρη μερα..
 

vendetta

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Μηνύματα
105
Like
0
Πόντοι
1
αυτη η Αννα που λες φιλε μου ειναι φοιτητρια?ηλικια?για δωσε πληροφοριες.
 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Μηνύματα
6.979
Κριτικές
36
Like
4
Πόντοι
296
Στο Ηρακλειο Κρητης εχω υπηρετησει στο παρελθον (7) χρονια.Ουτε πιατσες παιζουν,ουτε οικοι ανοχης(εκτος ελαχιστων).Για να γαμησεις μουνι πρεπει να εισαι δικτυωμενος με τους ντοπιους(δηλαδη να ενσωματωθεις στην κοινωνια τους) ωστε να μην σε θεωρουν ξενο σωμα.Παιζουν παντως καταπληκτικα μαγαζια(κωλαδικα) με δυνατα μουνια απο οτι ρατσα θελεις.
 

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Μηνύματα
56
Like
0
Πόντοι
0
καθε πρωι κατα τις 6 βλεπω μια μαυρη στην παραλιακη στο υψος του παγκρητιου. κανει πιατσα σιγουρα αφου την εχω δει να μπαινει σε αμαξια. ξανθια ειναι .οποιος θελει ας παει
 

xamilontonon

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Μηνύματα
165
Κριτικές
1
Like
67
Πόντοι
1
Κάτι ακούστηκε για πιάτσα στο άγιο μηνά εκεί στην πλατεία και άμεσος ότι επενέβη η αστυνομία και τοις ξήλωσε ισχύει?
 

murdock

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
32
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
0
απο newsbeast.com


Η πορνεία έχει λάβει σοβαρές διαστάσεις στον μικρό οικισμό
Τo Aρκαλοχώρι είναι ένα μικρό χωριό στην Κρήτη, το οποίο κάποτε φημιζόταν για την εμποροπανήγυρη του Σαββάτου. Σήμερα, όμως, όπως γράφει το τοπικό δίκτυο CretaLive.gr, ένα διαφορετικό «νυχτερινό πανηγύρι» έχει πάρει τη θέση του, μετατρέποντας τους κεντρικούς δρόμους του σ' ένα σύγρονο σκλαβοπάζαρο λευκής σάρκας με πρωταγωνιστές νεαρές Βουλγάρες και ντόπιους μεσήλικες και συνταξιούχους.

Δύο από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Αρκαλοχωρίου, εκείνος της Παλιάς Αγοράς και της εκκλησίας του Αγίου Νικήτα, φέρουν το «βάρος» της μετάλλαξης του χωριού το βράδυ, σ΄ένα κέντρο πορνείας.

Κορίτσια από 15 χρόνων μέχρι 20, σε συγκεκριμένα σπίτια και χώρους, πωλούν το κορμί τους σε ντόπιους ηλικιωμένους. Καθημερινά είναι τα δράματα στα σπίτια της περιοχής, όπου πολλές τέτοιες κοπέλες «ξεκοκαλίζουν» τις συντάξεις των ηλικιωμένων και ειδικά, λένε όσοι ξέρουν, μετά τις 10 του μήνα, τα χρήματα της σύνταξης έχουν γίνει καπνός.

Όμως η αυξημένη πορνεία στην περιοχή έχει και πολλές παρενέργειες εκτός από τις... απολεσθείσες συντάξεις. Πολλές, σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες, που κάνουν τους γιατρούς του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου να τρίβουν τα μάτια τους. «Οι βαλανοποστίτιδες, οι κυστίτιδες και οι ουρολοιμώξεις που προέρχονται από σεξουαλικές συνευρέσεις έχουν γίνει ρουτίνα», λέει στο CretaLive ο Διευθυντής του Κ.Υ. Αρκαλοχωρίου και εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Υγείας στο Δήμο Μινώα Αντώνης Χρονάκης.

«Μάλιστα είχαμε και δύο σοβαρά περιστατικά με ενεργή ηπατίτιδα, μ΄έναν ντόπιο κι έναν ξένο, που, αφού τους βρήκαμε το πρόβλημα, εξαφανίστηκαν». Οι φορείς της περιοχής, έκρουσαν τον «κώδωνα» του κινδύνου στη σύσκεψη που έγινε για τη μικροεγκληματικότητα στο Δήμο Μινώα, ως παράπλευρο αλλά ιδιαιτέρως σημαντικό πρόβλημα που οφείλεται στην πολυπληθή παρουσία των ξένων κυρίως στο Αρκαλοχώρι όπου οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης σε συνδιασμό με την πείνα και την εξαθλίωση...θεριεύουν την πορνεία στην περιοχή.
 

vendetta

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Μηνύματα
105
Like
0
Πόντοι
1
οι πιατσες πλεον εδω ειναι δυσκολες παιδες.μονο κατι μαυρουκες παιζουν αλλα μακρια απο τα μαυροτσουκαλα οντα.
εδω τα θεματα λειτουργουν αλλιως...
 

mix

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Μηνύματα
41
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
0
την παρασκευη περιπου 4 με 5 ωρα ξημερωματα μετα την δουλεια περασαμε με ενα φιλο   απο παγρητιο ειχε 5 μαυρες σε διαφορες μικρες αποστασεις μεταξυ τους 
σταματησαμε να τις δουμε  και να τα πουμε λιγακι οι τιμες τουσ ειτανε ακριβες ζητουσανε 30 εγω τους εδινα 5 ευρω για μια πιπα γιατι δεν αξιζανε παραπανω δεν βλεποτανε  :headbang:! η μια τσαντιστηκε κιολας της φανηκε πολυ χαμηλη η προσφορα
τις καληνυχτησαμε καλυτερα να τον πεζαμε τοσο χαλια ητανε  :jerking:...
 

poutspanport

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
emena 20 mou zitisane oi mauroules alla na kserete oti gamiounte poli kala
 

Tsiki77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Μηνύματα
469
Like
170
Πόντοι
1
Εμένα κατέβηκε στα 10 ... αλλά  :uglystupid: δεν ... και χάλια και ...
 

blooddead

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.011
Κριτικές
18
Like
107
Πόντοι
26
που ειναι αυτες παιδια και τι  ωρα? και η πραξη που γινεται? αμαξι η στον δρομο?
 

EuroGomenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Μηνύματα
44
Like
17
Πόντοι
0
που ειναι αυτες παιδια και τι  ωρα? και η πραξη που γινεται? αμαξι η στον δρόμο?

τις βρίσκεις στην παραλιακή απο το παγκρήτιο σε όλο το μήκος του δρόμου μέχρι να βγεις στο καρφουρ και στην αμμουδάρα , οπου περιπλανιούνται μέχρι το ύψος του κάντια μάρις , για την πράξη τώρα τις φοτρώνεις στο αμάξι και όπου βρεις
 

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Μηνύματα
56
Like
0
Πόντοι
0
παιδια λογω δουλειασ περναω απο την αμουδαρα.εχει τις μαυρουλες αλλα εχει και μια με πολυ ωραιο σωμα αλλα οχι τοσο καλη φατσα η οποια στην αρχη ηταν στο καρφουρ και πηγαινε προς καντια,τωρα τελευταια τη βλεπω κοντα στο καντια.πολυ ωραιο σωμα, αμα τη δεις καταλαβαινεις οτι προκαλει.δεν την εχω ρωτησει ομως τι παιζει.για τις μαυρες να παω οτι με 10 πανε μαζι σου.σου καθονται ευκολα.ειχε 1-2 καλες
 

kakamale1

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2010
Μηνύματα
56
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδια.καθε πρωι μετα τις 5 περιπου κυκλοφορει μια πολυ ομορφη αραπινα εξω απο τα μαυρα ματια.ειναι πραγματικα ομορφη.ειτε στο αυτοκινητο ειτε σπιτι της.τιμη 10 πιπα 20 πηδημα.
 

nimo70

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2016
Μηνύματα
114
Κριτικές
2
Like
69
Πόντοι
1
Ξερει κανεις τι παιζει Αμμουδαρα?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom