Νέα

Παράδεισος...Πράγα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 550K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
849
Like
10
Πόντοι
6
Λοιπον μαγκες μπηκα στο και διαβασα στα νε οτι εχουν μια νεα κοπελα στο μαγαζι η οποια ειναι Ελληνιδα θεα 19 ετων. Σε μια εβδομαδα θα ειμαι εκει και θα παω να δω ποια ειναι αν ειναι Ελληνιδα. Λετε να ειναι καμια γνωστη!
Α στο συγκεκριμενω μαγαζι επιτρεπουν τις φωτο και θα βγαλω παρα πολλες απο το σεξ τριπ . Επιτρεπουν οι φιλοι μας οι Global Moderators?
Ας μου απαντησουν γιατι θα εχω πολυ υλικο!!!
 
OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
101
Like
6
Πόντοι
1
Και γω την Πρωτοχρονιά δύο νύχτες τις ΠΕΡΑΣΑ στο Sweet Paradise. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Μια ώρα 100 περίπου γιούρια και όσο αντέξεις. Και ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟ.
 

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
849
Like
10
Πόντοι
6
Στο στο μαγαζι πηγε κανενας φιλος? Ξερει κανενας τι παιζει απο τιμες? Κατι ειχα δει στο παλιο φορουμ αλλα δεν το βρισκω. Λενε οτι ειναι το καλυτερο στην Πραγα!
 

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.134
Like
26
Πόντοι
16
120 min. = 3 500,- Kčαι

Παιδιά ποια είναι η ισοτιμία για σύγκριση τιμών ;
Ξέρει κανείς συναγωνιστής ;
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.713
Κριτικές
28
Like
2.452
Πόντοι
6.265
Τζαμπα ειναι το bigsister απο οτι ξερω (αλλα σε τραβανε με καμερες)
 

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
849
Like
10
Πόντοι
6
οι 3500 ειναι 130 ευρω
1 ευρω ειναι περιπου 27,5 τσεχικα
οσο για το τσαμπα νομιζω υπαρχουν δωματια που δεν εχουν καμερες
 

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.639
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
εγω απο εμπειριεσ που εχω απο πραγα .δηλαδη εχω ταξδεψει 1999-2001 και φετοσ εχει χαλασει πολυ εχουν καβαληση το καλαμι ζητανε οτι γουσταρουνε . το 99 γαμουσαμε μουνια με  2000χιλιαρικακια σε δραχμεσ αστερια τωρα 130 ευρο δεν τσιγκουνευομαι τα λευτα αλλα οταν ο μισθοσ ειναι αυτη την στιγμη 500 ευρο εκει επειδη ειναι απο τισ πιο αναπτηγμενεσ του κουμουνισμου ειναι πολλα .αντιθετοσ αν βρεισ στην πραγα φοιτιτομαγαζα γαμασ αστερια με κανενα 50αρικο μαγαζια οποσ  twice εγω προσωπικα θα ρηξω βαρητητα σε αλλο κρατοσ που θα ενημερωθητε ολοι απο ποστ καλο βολη
 

sunset25

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Μηνύματα
186
Like
145
Πόντοι
1
επειδή θα είμαι πράγα σύντομα παίζει κανένα καλό dance club όχι κωλάδικο που να μπορείς να 'ψωνίσεις' ντόπιες εύκολα;
 

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Μηνύματα
378
Κριτικές
104
Like
550
Πόντοι
6.280
Εκτος απο τα club που δεν ειχα προφτασει να επισκφτω σε ενα ταχιδι αστραπη, βρισκεις στο δρομο μολις σουρουπωσει απιστευτα αξιογαμητα πουτανακια... που ...τουλαχιστον 2 χρονια πριν και πολυ προθυμα ηταν στο παιχνιδι και φτηνα... 600 ως 800 κορωνες για μια ξεπετα
 

Επισκέπτης
Εκτος απο τα club που δεν ειχα προφτασει να επισκφτω σε ενα ταχιδι αστραπη, βρισκεις στο δρομο μολις σουρουπωσει απιστευτα αξιογαμητα πουτανακια... που ...τουλαχιστον 2 χρονια πριν και πολυ προθυμα ηταν στο παιχνιδι και φτηνα... 600 ως 800 κορωνες για μια ξεπετα
;) ;) ;)
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.819
Πόντοι
9.295
Αν σας φερει ποτε ο δρομος να πατε Βουδαπεστη-Ενα χρονο εμεινα εκει με σχεση-προκλητικες οι γυναικες παντου 100% ειδικα οταν γνωριζομασταν και ακουγαν Ελληνας εβλεπες αλλαζε τελειως το προσωπο...τους Ουγγρους και γενικα αγορια απο βορειες χωρες τα βριζουν γιατι ειναι μαλακες και τρομπες τελειως-πολυ του ''γλυκου νερου''προτινουν κυριως Μεσογειακους χαρακτηρες(Ελληνες-Ιταλους-Ισπανους).Καθημερινα στον κηπο εξω απο το σπιτι εβγαινε μια παντρεμενι με μπικινι και εκανε ηλιοθεραπεια με την κορη της-επινα καφε και τις εβλεπα και οταν εσκαγε ''μυτη''η δικια μου γινονταν τσακωμοι του τυπου ''οι πουτανες δε σε αφηνουν σε ησυχια παντου στα κλαμπ-εδω-εκει-μου τον επρηζε''και μαζεψα το καπελακι μου,δεν μπορουσα να ξενογαμησω-τετοια προκλιτικοτιτα και κουλ κατασταση δεν ειχα ξαναδει-αν πατε σε κλαμπ-με ενα δυο ποτα εχετε γαμησει-εγγυημενο
 

Επισκέπτης
Μαγκες φευγω την Τεταρτη για Πραγα και θα ηθελα τα φωτα σας εαν εχεται ιδεα.
 

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Μηνύματα
403
Like
6
Πόντοι
1
Στην Πραγα φιλε θα βρεις πολλες γυναικες στα στριπτιζαδι κα, που κανουν και σεξ σε δωματια. συστινω το ΑΤΛΑΣ. ευκολα να τα βρεις μαζεμενα στον κεντρικο δρομο που ειναι το εθνικο τους μουσειο. βραδυ αμα περπατησεις θα βρεις πολλα. ειναι ομως ακριβα. 
 

Επισκέπτης
έχω παθει πλακα με οσα διαβαζω κι εχω δει...θα παω σιγουρα!!
 

ekfylos83

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
11
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν συνάδελφοι ήμουνα πράγα πριν λίγο καιρό και έμεινα 5 νύχτες εκεί.ένα μέρος που αξίζει να επισκέφθειτε ειναι το show park.Λοιπόν εκεί πλήρωνεις 60 κορώνες δηλ. 2ευρω και μπαίνεις σε έναν χώρο όπου με 60 δώματια που σου θυμίζει σκηνικό από τα κόκκινα φανάρια στην ολλανδία με τις κοπέλιες να στεκόνται έξω από τα δωμάτια.το κοστος για κάθε γαμήσι ειναι 1000 κορώνεσ δηλ. 32 ευρω.έχει ποικίλια μεγάλη και μερικά αξιόλογα μουνιά.ο πιο καλός τρόπος προσέγγισης στο μέρος αυτό είναι με το μετρό.παίρνεις την κόκκινη γραμμή και κατεβαίνες στην επόμενη στάση μετα την florenc,δεν θυμάμαι ακριβως όνομα.Στην έξοδο του μετρο στρίβεις αριστερά και ακολουθείς την γραμμή του τραμ για καμμία 400 μέτρα.το show park είναι δίπλα απο κάτι mcdonalds.καλα γαμήσια.
 

prague

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Μηνύματα
67
Like
33
Πόντοι
0
Θα επισκεφώ τον Ιούλιο Πράγα και έχω κάποιες απορίες.

1ον) Τα ξενοδοχεία άμα φέρεις βιζιτού στο δωμάτιο έχουν πρόβλημα; Eγώ θα πάω στο Εurohotel Praha.
2ον)Υπάρχει εγκληματικότητα στην περιοχή των μπουρδέλων;
3ον) Ενα παιδί απο την παρέα θα χρειάζεται 1 μήνα για να γίνει 18.Ζητάνε ταυτότητες για να γαμήσεις; Παίζει να γίνει κανένα ντου απο αστυνομία και να έχει πρόβλημα ή δεν παίζει τίποτα τέτοιο;
 

Επισκέπτης
Λοιπόν, δεδομένου ότι παρατηρείται αξιοσημείωτη έλλειψη πληροφορήσεως για έναν τόπο ο οποίος έχει το όνομα, αλλά μάλλον όχι και τη χάρη, ας καταθέσω την εμπειρεία μου. Τα δεδομένα όμως είναι κάπως παλιά και ανάγονται στην προ 5μήνου επίσκεψή μου.

Για τον τουρίστα διαφημίζονται 2 μέρη, τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηρισθούν "στούντιο" με την Ελληνική ορολογία. Πρόκειται για το sweet paradise και το dessert. Μετά από σύντομη έρευνα στο world sex guide αποφάσισα να τιμήσω το δεύτερο. Σημειωτέο ότι είχα πολύ λίγο χρόνο στη διάθεσή μου.

Το dessert είναι μια ωραία βίλλα λίγο απόκεντρη. Μεγάλοι χώροι, ευγενέστατη τσατσά (η οποία άνετα θα μπορούσε να βγάλει μεροκάματο εκεί). Το κατάστημα διαθέτει (διέθετε τότε) μόνο 7 κορίτσια τα οποία παραλλήλως κάνουν και επισκέψεις, οπότε ανά πάσα στιγμή υπάρχουν μόνο 2-3 στο κατάστημα. Απ' όσο ξέρω όλες οι κοπέλες είναι από την Ουκρανία.

Το σπίτι διαθέτει πλήρες μπαρ και χώρο για pole dancing. Μετά από 2 ποτάκια και λίγο μπλα μπλα επέλεξα τη Σβετλάνα, ψηλή, μελαχροινή, με πεσμένο στήθος αλλά κατά τα άλλα ωραίο σώμα, συμφωνήσαμε για 80 ευρώ για μια ωρίτσα και αποσυρθήκαμε σε δωμάτιο του 1ου ορόφου.

Γενικά πολύ καλή εξυπηρέτηση, η μια ώρα ήταν πραγματικά μια ώρα, 2 φορές τελέιωμα μετά από ποικιλία στάσεων και περιποιήσεων. Η Σβετλάνα είναι αστεράκι, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν τη βλέπω πια στο site του μαγαζιού.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάτι παρόμοιο σε στούντιο στην Ελλάδα, αν και η τιμή ήταν τσιμπημένη (για πρώην σοσιαλιστική χώρα).

Σε ό,τι αφορά τώρα τα γενικώτερα ερωτήματά:

1. Οι κοπέλες που δουλεύουν σε στούντιο/σπιτάκια κάνουν και επισκέψεις σε ξενοδοχεία. Μάλιστα η χρέωση του dessert είναι ακριβώς η ίδια. Από αυτό συμπεραίνω ότι δεν θα υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα να έρθει μια κοπέλα σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

2. Δεν άκουσα, ούτε είδα τίποτα περί εγκληματικότητας, με μια εξαίρεση: το χόρτο είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και ο τουρίστας προσεγγίζεται από πωλητές. Προσοχή μη γίνει καμμία βλακεία.

3. Ομοίως, δεν άκουσα, ούτε διεπίστωσα κάτι για προβλήματα με αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες :
Y.Γ. Τώρα βλέπω ότι η τιμή ανέβηκε στα 90 ευρώ/ώρα. Οι Τσέχοι νομίζουν ότι είναι πλούσιοι, και αυτό είναι πάντα ένα πρόβλημα.

 

magoyras

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Μηνύματα
367
Like
22
Πόντοι
1
Μετα απο καποιες αλλαγες τις τελευταιας στιγμης,αρχες Σεμπτεμβριου θα παω Πραγα για 5 μερες.Βρηκα ξενοδοχειο 4 αστερων με 260 ευρω στο συνολο των διανυκτερευσεων και αρεοπορικα με 250 ευρω με επιστροφη.Τωρα καμια καλη πληροφορια εκτος των παραπανω γραμμενων,απο καποιον γνωστη εχουμε? Οποιαδηποτε πληροφορια καλοδεχουμενη,ευχαριστω εκ των προτερων.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom