Νέα

Παράδεισος...Πράγα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PROFONDO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 550K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.630
Like
3
Πόντοι
16
Πολυ καλημερα σας. Λοιπον Κυριοι εγω πηγαινω για δουλειες βεβαια αλλα το τερπνον μετα του οφελιμου αυριο στην Πραγα. Πειτε μου 2 λογια γρηγορα Μαγαζι με μουναρες ποθ γαμας σε jacuzzi η σαουνα. θελω γκομενες με τεραστια βυζια. Βοηθειστε και σωστε!!!

Ε δε ζητάς και πολλά....!!! :grin:
 

alfapark2001

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Ηλπιζα καποιος να μπορουσς να βοηθησει αλλα απο οτι φενεται οντως ζηταω πολλα.
 

alfapark2001

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο το ειδα και δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι το τρομερο εαν και βεβαια θα το επισκεφτω. Βλεποντας και κανωντας
 

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
στο Κ5 που πηγα πολλες φορες καλοκαιρι μουνια ηταν τελειος Μετρια...!
ισως πριν 4-5 χρονια ειχε μουναρες τωρα ομως...........ειναι και ΠΟΛΥ μικρο μαγαζι !
Darling δεν πηγα δεν ηξερα οτι ειχε τοσα καλα μουνια αλλα στο SweetParadise πουδα την σελιδα μοθνια ηταν Μαπα !
Το προβλημα ειναι οτι η μουναρα για καπιον ειναι η μετρια για καπιον αλλον !
Οταν λεμε Θεομουνα πρεπει νανε τις κλασης SKLANARIKOVA πανω απο 1,75 ! Τετιες εχει στο Darling γιατι με 200 / ωρα μονο τετιες αξιζει !! ??
Αλλου ηδατε Πραγα θεομουνα σε στριπ και κανονικα μαγαζια ??
 

alfapark2001

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα αυτη φενεται τελειεα γκομενα να δουμε γιατι ειναι και ψιλο ακριβη. αλλα θα δοκιμαστει και αυτο κανενα 1000 ευρο θα μου φυγουν ειμαι σιγουρος!!!Ελα παιδια προτειντε κι αλλα......
 
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Μηνύματα
478
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Παρατήρησα κάποιες ραγάδες στο κωλομέρι! :rolleyes: αλλά κατά τα άλλα φαίνεται ωραίο εργαλείο.
 

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Μηνύματα
137
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες καλησπέρα. Πρόκειται να ταξιδέψω Πράγα σε καμμιά δεκαριά μέρες με ένα φιλαράκι. Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά post και από ότι κατάλαβα μάλλον θα περάσουμε καλά. Αν υπάρχει οποιαδήποτε extra πληροφορία θα με βοηθούσε πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και υπόσχομαι πλήρη αναφορά από τη νυκτερινή Πράγα... :knockinb:
 

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Μηνύματα
215
Like
0
Πόντοι
1
Και εγώ προσυπογράφω για sweet paradise. Ειλικρινά έχει πολύ καλό value for money για τα μουνιά που έχει εκεί μέσα....
:dancing:

 

qook

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Μηνύματα
209
Like
1
Πόντοι
1
φράγκα να έχεις και θα την βρεις την άκρη
 

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Μηνύματα
292
Like
4
Πόντοι
1
Ρε παιδιά αυτό το darling έχει site να κάνουμε μια επίβλεψη πριν απο την έφοδο ? για ριξτε post κανενας συναγωνιστης !
Παντως,οπως πιστευω και πολλά παιδιά θα συμφωνήσουν,καλύτερα να βάλεις πέντε φράγκα στην άκρη,να πάρεις ένα - δυο φιλαράκια και να πάς σε τέτοια μερη,παρα σε κανα ελληνικό κωλονησι που ουτε θα μαμησεις σοβαρά και θα σου χρεωσουνε και την μπομπα γιά σαμπάνια !! Αερα παιδιά ντου ολοι έξω αβέρτα!!!!!!!!!!!!!!
 

Επισκέπτης
Μάγκες όλες οι πουτάνες και όλα τα μαγαζιά της Πράγας (και όχι μόνο και της υπόλοιπης Τσεχίας) υπάρχουν εδώ με φωτογραφίες, περιγραφές κτλ. Πλήρης χρυσός οδηγός του γαμίκου που επισκέπτεται την Πράγμα ...

 

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Μηνύματα
137
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες γεια χαρά. Είχα υποσχεθεί πλήρη αναφορά από επικείμενό μου ταξίδι στην Πράγα. Και επειδή οι υποσχέσεις είναι για να τηρούνται, ξεκινάμε...
Την περασμένη Τρίτη γύρισα από Πράγα με το ζόρι (με τράβαγαν για να με βάλουν στο αεροπλάνο). Τί να πρωτοπεί κανείς για μια χώρα που μόλις το 1989 αποφάσισε να τραβήξει διαφορετικό δρόμο από αυτόν του Κομμουνισμού. Από όποια άποψη και να το πιάσεις το θέμα (πολιτισμού, δυνατοτήτων εξέλιξης, ποιότητας ζωής, καθαριότητας) πονάει πολύ μια πιθανή σύγκριση με την Ελλάδα μας. Σκεφτείτε ότι η Πράγα είναι μια πόλη με 1.200.000 κατοίκους (σαν τη Θεσσαλονίκη δηλαδή) και εκτός των αστικών λεωφορείων έχει περίπου 30 γραμμές τραμ και 3 γραμμές μετρό. Αντιλαμβάνεστε τί αντίκτυπο έχει αυτό στην ποιότητα ζωής των πολιτών της. Μηδενική κίνηση, ελάχιστοι ρύποι και κυρίως ανθρώπινες συνθήκες για να περπατήσεις. Όλο το κέντρο της πόλης είναι πεζοδρομημένο και όπου κυκλοφορούν τα λιγοστά αυτοκίνητα, οι οδηγοί τους δεν διαννοούνται να μην σταματήσουν σε διάβαση για να περάσουν οι πεζοί. Πολιτισμικό σοκ το οποίο βιώνω κάθε φορά που αποφασίζω να εγκαταλείψω την κατά τα άλλα γοητευτική μας χώρα.
Καθαριότητα σε επίπεδα σαλονιού (γεγονός που δεν συναντάς στο πολυδιαφημισμένο Παρίσι π.χ.), εκτός από μερικά αποτσίγαρα πεταμένα (που κι αυτά δεν είμαι σίγουρος ότι τα πετάνε οι κάτοικοι της Πράγας, αν κρίνω από τον εαυτό μου).
Σε όλα τα παραπάνω (και σε πολλά άλλα που δεν αναφέρω μια και δεν είναι του παρόντος), αν προσθέσεις και τις φυσικές ομορφιές της πόλης (καλοδιατηρημένα κτήρια, σοκάκια, ποτάμι και πολλά άλλα), δημιουργείται μια ατμόσφαιρα που αγγίζει τα όρια του παραμυθιού.
Από άποψη διασκέδασης, που μας ενδιαφέρει πιό πολύ εδώ, υπάρχουν σχεδόν τα πάντα. Όπερες, κονσέρτα, θέατρα, jazz & rock clubs και φυσικά σε αφθονία (επιτέλους θα πει κάποιος) μασάζ, καμπαρέ και strip show clubs.
Σε επόμενα post μου θα σας ενημερώσω λεπτομερώς για τα 3 βράδυα που έζησα στην Πράγα.   
 

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
129
Πόντοι
66
ρε φιλε το εκοψες στο καλυτερο.....
 

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Μηνύματα
137
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε KOSTASF16 θα επανέλθω το βραδάκι λόγω δουλειάς. Ελπίζω να σε αποζημιώσω όσο κι εσύ με τις περιγραφές σου για Ταυλάνδη...
 

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
849
Like
10
Πόντοι
6
Ρε παιδια φευγω με ενα φιλο γιε Πραγα το Πασχα και προσπαθω να δω τιμες κ.τ.λ
Μπηκα στο swet paradise και τα 90 λεπτα τα χρεωνουν 110 ευρω. Δηλαδη την γαμας τη γκομενα οσες φορες θες για 90 λεπτα με 110 ευρω?
Ειναι τοσο φθηνα και καλα?
Μερικοι φιλοι εχουν παει στο μαγαζι ας πουν κατι αν ξερουν για να μη παω σα μαλακας και την πατησω.
Μπηκα σο ολα τα μπουρδελα της Πραγας και νομιζω οτι αυτο ειναι το καλυτερο αν ομως καποιος ξερει κατι καλο να μας το πουν γιατι το πασχα θα εχει πολλους απο εμας εκει!
 

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
2.007
Σε πολλα ξενοδοχεια παιζουν κοπελες. Καθονται μονες τους στην ακρη του λομπυ ή σε κανα ημιοροφο. Θα τις καταλαβεις. Παιξτες πρωτα με τα ματια σαν να προσεγγιζεις μια οποιαδηποτε γυναικα, για να σιγουρευτεις. 
Καλα να περασεις κολοφαρδε  ;)
 

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Μηνύματα
849
Like
10
Πόντοι
6
Εχω κλεισει δωματιο σε καλο hotel (δηλαδη ετσι το ειδα στις φωτο crown plaza hotel) αν βρω καμια σε τετοια φαση η τιμη που πρεπει να δωσω γαι κανα 4-5 ωρες νομιζω οτι ειναι το πολυ 200 ευρω? Ουτε ξερω καλα απο τιμες δηλαδη δεν ξερω τιποτα και απο την καυλα μου φοβαμαι οτι θα με πιασουν μαλακα.
 
OP
OP
P

PROFONDO

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Μηνύματα
101
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε έκανα Πρωτοχρονιά στην Πράγα. Κάθησα άρκετα βράδια και τα έψαξα όλα. Αν ξαναπήγαινα "ΜΟΝΟ SWEET PARADISE". Είναι τέλεια. Όπως είπες είναι 110 γιούρια περίπου η ώρα. Εκεί πάει πραγματικά με την ώρα. Όσες φορές αντέξεις. Οι γκόμενες ότι καλύτερο σε GFE. Δωμάτια χλιδάτα. Μακάρι να μου δοθεί η οικονομική δυνατότητα να ξαναπάω. Πήρα και κοπέλες στο ξενοδοχείο από γραφεία. Και αυτές υπεροχές στις ίδιες τιμές. Ρωτησέ με ότι θες. Να περάσεις υπέροχα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom