Νέα

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για Ουκρανίδες μουνάρες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σεβαστά μέλη του Φόρουμ,
Σύντροφοι-Συντρόφισσες
Αγαπητά μου παιδιά,

Συνεχίζω ελπίζοντας ότι οι μικροί (και μεγάλοι) αυνανισταί του Φόρουμ θα κάνουν λιγάκι ησυχία και ίσως κι αυτοί μάθουν κάτι ενδιαφέρον ή ευχάριστο...Μικροί αυνανισταί:  υπόσχομαι ότι την προσεχή φορά θα επανέλθω με φωτογραφίες από διάφορες μουνάρες που πήδηξα ώστε να κρατήσετε απασχολημένη την δεξιά σας με θέμα.

Μάθημα Πρώτον:
Κίεβον 

Πρόκειται περί ωραίας, για την Ουκρανία, πόλεως και φιλόδοξο καταληκτικό σημείο συναρθροίσεως των απανταχού μουνάρων της χώρας. Προσοχή: όταν δε διάφορα στριπτιτζάδικα ρωτάτε «από που είσαι εσύ μανάρι μου;» και η απάντηση είναι «Κίεβο» να ξέρετε ότι προκειται για μούσι 99%  και ότι η πονηρά γυνή προέρχεται από κάποιο κωλο-χώρι εις τα ενδότερα του έθνους. Το κίεβο αποτελεί το όραμα της κάθε Ουκρανίδας να αξιωθεί να επισκευτεί το Ελ Ντοράντο, να μυηθεί στα μυστήρια του Globus και να βαπτιστεί στα θεραπευτικά νερά του Ιντροπάρκ (εκεί να δείτε βρώμα...). Γι’αυτό και είναι γεμάτο από τσουρνόβλαχους (μακρυά από ξιπασμένους τσουνόβλαχους-τσουρνόβλαχες το’λεγε η γιαγιά μου).
Ο κενρικός δρόμος ονομάζεται Χερτσάτικ και είναι φοβούμαι δέκα φορές καλύτερος από την δική μας Σταδίου ή Αμαλίας.
Πρόκειται περί πλατιάς λεωφόρου δεξιά και αριστερά της οποίας ευρίσκονται φαρδύτατα πεζοδρόμια με εκατοντάδες παγκάκια.  Εκεί το καλοκαίρι μπορείς να συναντήσεις πραγματική μουνοθύελλα από γκόμενες που κάθονται στα παγκάκια και περιμένουν κάναν να τις καμακώσει. Βλέπετε στην Ουκρανία μπορεί κάποιος να καθήσει σ’ένα παγκάκι και να σπάσει όλη του την ώρα, συναντώντας δεκάδες μουνάρες πληρώνοντας τίποτα. Στην αιωνία Ελλάδα  πολύ προσεκτικά δεν υπάρχει πουθενά να καθήσεις στο δρόμο κι αναγκαστικά θα πρέπει να πληρώσεις καφετέριες, μπαράκια κλπ, κλπ παπαριές για να σκας τα ωραία σου λεφτουδάκια.
Εις το μέσον περίπου της λεωφόρου ευρίσκεται η κεντρική πλατεία ονόματι «Μειντάν Νεζαλόζνεστι», είχατε κάνα παππού που έλεγε πάω στο μειντάνι; η οποία κοσμείται από ένα εντυπωσιακό παλούκι καμιά πενηνταριά μέτρων. Τα παλιά χρόνια  είχε ένα διακοσμητικό αρκίντι η πλατεία, μόνο κάτι αγάλματα του Λένιν, μετά που διαλύσανε το μαγαζάκι με τους Ρώσους κι ανοίξανε δική τους φάμπρικα, έχουν βάλει διάφορα συντριβάνια, αγάλματα και μπιχλιμπίδια ολίγον κακόγουστα τα πιο πολλά...Γενικώς πάντως υπάρχει μία άπλα, ανοίγει το μάτι σου. Επίσης στολίζουσι την πλατεία και πληθώρα καλλωπιστικών ανθέων. (όλα κι όλα οι Ουκρανοί μπορεί να μην έχουν να φάνε αλλά τα λουλούδια-λουλούδια. Εις τα πέριξ της πλατείας θα συναντήσετε διάφορους μαντράχαλους με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο να περιμένουν την καλή τους. (α ρε και να κάνει κανείς τέτοιες μαλακείες στην Ελλάδα τι κράξιμο έχει να φάει...) Όταν έρθει η καλή τους και κλάψει με σίγμα για το τριαντάφυλλο από την συγκίνηση, εκτός από το λουλούδι θα βάλει και τον μαλάκα να της κουβαλάει και την τσάντα. Φανταστείτε τώρα τον Τάρας Μπούλμπα στην Σταδίου να προχωρά κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στο ένα χέρι και μια γυναικεία τσάντα στο άλλο και από δίπλα μια ξέκωλλη μαλακισμένη να χασκογελλά και να χαριεντίζεται. Αρσενικά...όπως θα έλεγε και ο κύριος Τόλης.
Κάτω από την πλατεία, στα έγκατα της γης δεν ευρίσκεται η Κόλαση αλλά  ο σύγχρονος Ουκρανικός παράδεισος, τα μαγαζάκια που άνοιξε ο Αγκαλίτσας  να παίρνει κάνα νοικάκι και που του φτιάξανε κάτι Τούρκοι, o γνωστός Γλόμπος. 
Συνεχίζουμε την ξενάγηση. Προχωρόντας στα  αριστερά βλέπουμε  το ξενοδοχείο «Ουκραίνα» και συναντούμε και την ομόνυμη κυριλέ καφετέρια στην Γκοροντέσκοβα παραδίπλα από το σινεμά.  Εδώ τον καλό καιρό εσύχναζε ο γνωστός μποέμ Ιταλός επιχειρηματίας Gianni Bardino, συνοδεία δύο τοπ μουνάρων ονόματι  Σβιέτα και Άννυα που του τις είχε κάνει δώρο ο Αγκαλίτσας της Ουκρανίας. Η Σβιέτα εαν δεν με απατά η μνήμη μου, προερχόταν από την γνωστή Ουκρανική μουναποθήκη Doldava και τριγυρνούσε πάνω – κάτω στην Χρετσάτικ με μία ανοικτή πράσινη BMW Ζ3 φιλάνθρωπη δωρεά του ομίλου Bardino. Ο Αγκαλίτσας είχε σκάσει στο αφτάκι του Gianni το κολπάκι που ετοιμαζόταν με το αντιπυρηνικό καταφύγιο αλλά ο δυστυχής Bardino πέθανε στην Ρώμη κατά την διάρκεια ενδολεχούς πεολειχίας από την γνωστή σοπράνο της Σκάλας του Μιλάνο, Hanna  Darba αφού προηγουμένως είχε κατεβάσει ένα καφάσι Κόκα-Κόλες. Ο μερακλής Bardino, καλή του ώρα όπου και να’ναι, θα ζούσε και θα τον είχαμε ακόμη στην μικρή μας παρέα όποτε ανέβαινε Κίεβο (αυτό για τον μπαγάσα που με ρώτησε εάν πηγαινοέρχομαι λες και κάνω δρομολόγια Ομόνοια-Πατήσια), εάν τα χαιβάνια οι μπράβοι  δεν περίμεναν μισή ώρα από την κόμπλα μέχρι να αποφασίσουν να καλέσουν το 166...Ο Bardino  αρκέστηκε σε κάτι βαρκούλες που τις μοιράσανε με τον Αγκαλίτσα και τον Stori Achkii και ίσως και το ψηλό ξανθό παιδί  με τα σπυράκια να ΄γλυψε κι αυτό κάνα κοκκαλάκι γιατί μέχρι τότε ζούσε σε ένα δυαράκι  κι όλο την έπεφτε για δανεικά..Ατυχώς για εμάς του επιζήσαντες ο μακαρίτης Gianni ήταν κι από τους πρώτους που το’παιξε sponsor,  ενώ δηλαδή μέχρι τότε μπορούσες να γαμήσεις με μια μπύρα, οι γκόμενες άρχισαν να ζητάνε διαμερίσματα, αυτοκίνητα, ντάτσα, διακοπές στην Ταυλάνδη και ότι άλλη μαλακεία φανταστείτε...

Για τους λιγούρηδες εκεί πιο κάτω στην γωνία  Χερτσάτικ-Γκοροντέσκοβα προς την έξοδο της υπόγειας διάβασης του μετρό, κάνουν πιάτσα διάφορες πουτάνες αλλά όποιος έβλεπε αυτές τις δυό μουνάρες που μιλάω θα έχανε πάσα επαφή με την πραγματικότητα.
Λέγοντας για μετρό, εκεί λοιπόν στην υπόγεια στάση του Μειντάν Νεζαλόνεστι κατά τις βραδυνές ώρες κάποιος προσεκτικός παρατηρητής μπορούσε να ανιχνεύσει ανώτατο  Ιταλό διπλωματικό υπάλληλο, γνωστό στους παροικούντες το Κίεβο και ως Giovanna, με μαύρο καπέλο χωμένο ως τ’αυτιά και καρό κασκόλ να περιμένει τον μάστορά του για ένα βραδυνό καλαφατηματάκι.  Στην συνέχεια, όλως τυχαίως, ανακαλύφθηκε ότι ο παππούς και η γιαγιά του μάστορα ήταν Ιταλικής καταγωγής, του εδόθη πάραυτα Ιταλικό διαβατήριο από την πρεσβεία και προσήλθε στην πατρίδα! με την γυναίκα του! (άρε ξεφτύλα τι έκανε ο κόσμος για να γλυτώσει από τον σοσιαλιστικό παράδεισο), όπου και συνέχισε το ευγενές έργο του αφού διορίστηκε σε νοσοκομείο απέναντι από την Bacio Ria στην κεντρική λεωφόρο Allehandra της Ρώμης. Στον αντίποδα τώρα της περιοχής που μιλάμε, διαγώνια απέναντι δηλαδή στο πάνω μέρος της πλατείας ένα δρόμο απέναντι από την Reifeissen, εκεί που κάνουν πιάτσα όχι οι πουτάνες αλλά οι μαρσούτκες, μου διαφεύγει τώρα πως λέγεται ήταν και η Ιταλική πρεσβεία στον ανήφορο αριστερά.
Κυφηναριό...Μην σας τύχει και έχετε κάποιο θέμα δικό σας προς τακτοπόιηση, τα χαρτιά σας, την μετοικεσία σας κλπ. Οι υπάλληλοι(???) της Ιταλίας θα σας κοιτάζουν με ύφος δέκα Καρδιναλίων και τριών Παπών. Εάν δε προσπαθήσετε να βγάλετε βίζα για καμιά γκόμενα δικιά σας ή την γυναίκα! σας την έχετε πατήσει! Θα σας τα κάνουν τσουρέκια! Παραδόξως διάφοροι κ.κ. επαγγελματίες του χώρου πληρώνοντας παράβολο 15.000Ε, το κεφάλι, δεν έχουν κάποιο πρόβλημα.


Εδώ αγαπητοί φίλοι θα αναγκαστώ να σταματήσω την διηγησή μου (πρέπει να κάνουμε και καμιά δουλειά). Ευελπιστώ ότι η ανοχή των υπευθύνων του Sight και η αγάπη σας θα μου επιτρέψει να συνεχίσω τις φανταστικές, μυθικές και ολότελα ψευδείς ιστορίες από την δήθεν πολύχρονη παραμονή μου στην δήθεν Ουκρανία (ούπς μου ξέφυγε. Αυτή τελικά έγινε πραγματική χώρα...)
Εάν όχι, όσοι καταλάβατε, καταλάβατε. Οι υπόλοιποι με’γειά τα παπούτσια!

Giuseppe

Υ/Γ: Άντε μάθατε και τι ήθελε να πει ο ποιητής όταν μικροί απαγγέλατε. «Ανεβαίνω στην μηλιά, και πατώ στην καρυδιά, και φωνάζω χούι-χούι, και κανένας δεν μ’ακούει...»



 

Επισκέπτης
Ιωσηφ,ποια η γενικοτερη ψυχολογια-κουλτουρα της Ουκρανιδας γυναικας,και δη σε αναπαραγωγικη ηλικια?Ανεξαρτητα απο τις φυλετικες διαφορες που σωστα επεσημανες-μιλαω για τον μεσο ορο.

Θα ηθελα και μια συγκριση με την Ρωσιδα γυναικα,εαν εχεις γνωση για τις οποιες διαφορες.

Ευχαριστω.
 

Επισκέπτης
Ιωσηφ,ποια η γενικοτερη ψυχολογια-κουλτουρα της Ουκρανιδας γυναικας,και δη σε αναπαραγωγικη ηλικια?Ανεξαρτητα απο τις φυλετικες διαφορες που σωστα επεσημανες-μιλαω για τον μεσο ορο.

Θα ηθελα και μια συγκριση με την Ρωσιδα γυναικα,εαν εχεις γνωση για τις οποιες διαφορες.

Ευχαριστω.

Σου παραθέτω τον επόμενο πολύ-πολύ χοντρικό πίνακα αντιπαραβολής:

Ρωσίδες                                 Ουκρανίδες
τρώγονται                               Μουνάρες                     
σπάταλες                                ακόμα πιο σπάταλες
εργατικές                               εργατικές
αφιλότιμες                              ακόμα πιο αφιλότιμες
ακόμα πιο ψεύτρες                       ψεύτρες
φιλαργυρες                              ακόμα πιο φιλάργυρες



Σε γενόμενη ερώτηση πως γίνεται κάποιος να είναι φιλάργυρος και σπάταλος μαζί βεβαίως και γίνεται, όταν πρόκειται για τα δικά τους λεφτά είναι φιλάργυρες, όταν πρόκειται για τα δικά σου σπάταλες. Επίσης κάτι άλλο: Οι Ρωσίδες γενικώς θεωρούνται πιο πριμιτίβ στα ένστικτα, πιο αιμοδιψείς.  Πχ έχεις μια ωραία γκόμενα Ουκρανίδα/Ρωσίδα που σε έχει καψουρευτεί και σε πιάνει σε καμιά ψιλοπουστιά να γαμα΄ς κάμια άλλη και τέτοια...Και οι δυό θα σ’αρχίσουν στις βρισιές, τι έκανες, θα σου δείξω εγώ, θα σε σκοτώσω και τέτοια. Η Ουκρανίδα θα σου κλάψει μια μάντρα καρύδια, θα της πάρεις καμιά κολώνια, καμιά γούνα ξέρω’γω και θα ξεχαστεί η υπόθεση. Η Ρωσίδα μπορεί να βάλει και τέσσερα άτομα να σε τουλουμιάσουν το βράδυ καθώς γυρνάς σπίτι, διότι της έθειξες την τιμήν και την υπόλιψιν στην καινωνία να’ ούμε...
Ελπίζω η απαντησή μου να σε βόηθησε...
 

Casablancas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2007
Μηνύματα
900
Like
1
Πόντοι
6
εξαιρετικές πληροφορίες από το σωτήρα μας το δρ. Ιωσήφ ..θα επανέλθω με
εμπεριστατωμένο ερωτηματολόγιο
casablancas
 

Επισκέπτης
εξαιρετικές πληροφορίες από το σωτήρα μας το δρ. Ιωσήφ ..θα επανέλθω με
εμπεριστατωμένο ερωτηματολόγιο
casablancas

Αγαπητέ φίλε,
Σε ευχαριστώ για τα κολακευτικά  σχόλια.
Διάβασε προσεκτικότερα και ίσως αντιληφθείς κάτι παραπάνω εκτός από βυζιά και ωραίους κώλους.
Με αγάπη

Ιωσήφ
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Ιωσήφ ευχαριστούμαι πολύ για το εκτενές ποστ.
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.
Επειδή η Ουκρανία είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο, και επειδή λίγοι ξέρουν κάποια πράγματα (vonmakoulis), οι εμπειρίες και οι γνώσεις σου είναι πολύτιμες.

Όποτε έχεις χρόνο λοιπόν γράφε, υπάρχει φανατικό Ρωσόφιλο και Ουκρανόφιλο κοινό στο σάιτ.
 

Επισκέπτης
Ιωσήφ ευχαριστούμαι πολύ για το εκτενές ποστ.
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.
Επειδή η Ουκρανία είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο, και επειδή λίγοι ξέρουν κάποια πράγματα (vonmakoulis), οι εμπειρίες και οι γνώσεις σου είναι πολύτιμες.

Όποτε έχεις χρόνο λοιπόν γράφε, υπάρχει φανατικό Ρωσόφιλο και Ουκρανόφιλο κοινό στο σάιτ.


Ευχαριστώ για την ευγενική σου ανταπόκριση. Περιμένω ότι απορίες στα προλαλήσαντα ή τυχόν άλλες ερωτήσεις έχεις και θα προσπαθήσω να στις απαντήσω.
φιλικά

Ιωσήφ
 

c110

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Εγω ειμαι καινουργιος στο site και μολις διαβασα το συγκεκριμενο topic ενιωσα οτι πρεπει να ποσταρω. Εμενα η ερωτηση μου ειναι λίγο συνθετη. Ας υποθεσουμε οτι κάποιος εχει τα χρηματα και τον χρονο να ασχοληθει με την υποθεση ανευρεση μιας κουκλαρας για σεξ και θέλει να ανεβει ουκρανια. Ποια ειναι η καλυτερη περιοδος? Τι να αποφευγει και τι να επιδιωκει? υπάρχει δυνατότητα να απευθηνθει σε κάποιο γραφειό και να του βρουν κάποια με συγκεκριμενες προδιαγραφες?

Π.Χ αν πλήσιαζα μια κοπέλα ΄που όπως λές κάθονται στα παγκακια και περιμένουν και τις πρότεινα να περασει μαζι μου μια βδομάδα για ανταλαγμα 1000-2000 ευρώ θα κινδυνευα να με συλλάβουν??? Ελπίζω να μην ακουγονται χαζα αυτα που ρωταω αλλά δεν μιλαω ουτε ρωσικα, ουτε ουκρανικά αλλά εχω σκεφτει στο παρελθον να ερθω να μεινω ενα-δυο μηνες ουκρανια, να μοικιασω ενα σπιτι και να μεινω να ασχοληθω μονο με το σπορ.

Θα εκτιμουσα καθε αποψη σου είτε εδώ είτε με pm.

Ευχαριστω
 

Επισκέπτης
Εγω ειμαι καινουργιος στο site και μολις διαβασα το συγκεκριμενο topic ενιωσα οτι πρεπει να ποσταρω. Εμενα η ερωτηση μου ειναι λίγο συνθετη. Ας υποθεσουμε οτι κάποιος εχει τα χρηματα και τον χρονο να ασχοληθει με την υποθεση ανευρεση μιας κουκλαρας για σεξ και θέλει να ανεβει ουκρανια. Ποια ειναι η καλυτερη περιοδος? Τι να αποφευγει και τι να επιδιωκει? υπάρχει δυνατότητα να απευθηνθει σε κάποιο γραφειό και να του βρουν κάποια με συγκεκριμενες προδιαγραφες?

Π.Χ αν πλήσιαζα μια κοπέλα ΄που όπως λές κάθονται στα παγκακια και περιμένουν και τις πρότεινα να περασει μαζι μου μια βδομάδα για ανταλαγμα 1000-2000 ευρώ θα κινδυνευα να με συλλάβουν??? Ελπίζω να μην ακουγονται χαζα αυτα που ρωταω αλλά δεν μιλαω ουτε ρωσικα, ουτε ουκρανικά αλλά εχω σκεφτει στο παρελθον να ερθω να μεινω ενα-δυο μηνες ουκρανια, να μοικιασω ενα σπιτι και να μεινω να ασχοληθω μονο με το σπορ.

Θα εκτιμουσα καθε αποψη σου είτε εδώ είτε με pm.

Ευχαριστω


Aγαπητέ φίλε,

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θα αποπειραθώ να καλύψω τις ερωτήσεις σου:


ΕΡΩΤΗΣΗ : Π.Χ αν πλήσιαζα μια κοπέλα ΄που όπως λές κάθονται στα παγκακια και περιμένουν και τις πρότεινα να περασει μαζι μου μια βδομάδα για ανταλαγμα 1000-2000 ευρώ θα κινδυνευα να με συλλάβουν???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι σαφώς και δεν κινδινεύεις να σε συλλάβουν. Κινδυνεύεις όμως σοβαρώτατα ή από την  ίδια την γκόμενα ή τίποτα άλλοι που θα σε ακούσουνε να σε πάνε λίγο πιο πέρα να σε τουλουμιάσουν και να σε ληστέψουνε. Δυστυχώς η ζωή στην Ουκρανία έχει γίνει πάρα πολύ επικίνδυνη κι ενώ τα παλιά χρόνια πάντοτε έπρεπε κάποιος να προσέχει  το πορτοφόλι του τα τελευταία χρόνια τα εγκλήματα έχουν γίνει βίαια. Όχι για 1000Ε αλλά για 10Ε μπορούν να σε τραυματίσουν βαρειά, πιστεψέ με ξέρω τι σου λέω. Ιδιαίτερη μεγάλη προσοχή στο Κίεβο διότι εκεί συρρέουν όλα τα κατακάθια της Ουκρανίας και όχι μόνον...

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ας υποθεσουμε οτι κάποιος εχει τα χρηματα και τον χρονο να ασχοληθει με την υποθεση ανευρεση μιας κουκλαρας για σεξ και θέλει να ανεβει ουκρανια. Ποια ειναι η καλυτερη περιοδος? Τι να αποφευγει και τι να επιδιωκει?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Σαφέστατα από τα παραπάνω απέφευγε να επιδικνύεις τα λεφτά σου. Μην κρατάς πολλά λεφτά πάνω σου, μην εμπιστεύεσαι κανένα στον δρόμο ιδιαιτέρους άνδρες που θα σου δείξουν ότι έχασες το πορτοφόλι σου, που θα σε πλησιάσουν δήθεν να σε πάνε σε μια καλή γκόμενα και τέτοιες μαλακείες.  Καλύτερη περίοδος πάντοτε είναι τέλος καλοκαιριού, τέλος ανοίξεως και γιορτές σύμφωνα με το πατρώο ημερολόγιο.
Επεδίωξε να είσαι ο εαυτός σου. Κοίταξε οι Ουκρανοί είναι τελείως διαφορςτικά όντα απ’ότι εμείς. Μην κάνεις το λάθος και και προσπαθήσεις να τους μοιάσεις, οι ηθικές υποχωρήσεις που θα κάνεις θα είναι φοβερές. Ρώτα και κάποιον που πήρε Ουκρανίδα από το τσουβάλι και θα σου απαντήσει πόσσες φορές κάνει τον μαλάκα. Προσπάθησε να βρεις μια γκόμενα όπως εμείς. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτον...

ΕΡΩΤΗΣΗ : Ελπίζω να μην ακουγονται χαζα αυτα που ρωταω αλλά δεν μιλαω ουτε ρωσικα, ουτε ουκρανικά αλλά εχω σκεφτει στο παρελθον να ερθω να μεινω ενα-δυο μηνες ουκρανια, να μοικιασω ενα σπιτι και να μεινω να ασχοληθω μονο με το σπορ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όχι φίλε μου, δεν μου ακούγονται καθόλου χαζά,σαν μεγαλύτεροι τα έχουμε περάσει πριν από σένα για σένα...Μια γενική παρατήρηση: απ’ότι βλέπω το θέμα σε απασχολήσει σοβαρά. Παιδιά κοιτάχτε υπάρχουν δύο κατηγορίες ατόμων: άνθρωποι που γαμάνε ότι να’ναι κάτι ταυλανδέζες, κάτι γκόμενες της πλάκας την γιαγιά μου ότι λάχει εμείς οι βλάχοι γενικά και άνθρωποι οι οποίοι εν πάση περιπτώση έχουν πιο εκλεπτυσμένα γούστα. Εδώ συγκρίνουμε πατίνια με φεράρι... Απ’ότι καταλαβαίνω ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία. Έλα πάνω και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω, χρειάζεται όμως προσπάθεια.

Με αγάπη
Ιωσήφ
 

Επισκέπτης
Σου παραθέτω τον επόμενο πολύ-πολύ χοντρικό πίνακα αντιπαραβολής:

Ρωσίδες                                 Ουκρανίδες
τρώγονται                               Μουνάρες                     
σπάταλες                                ακόμα πιο σπάταλες
εργατικές                               εργατικές
αφιλότιμες                              ακόμα πιο αφιλότιμες
ακόμα πιο ψεύτρες                       ψεύτρες
φιλαργυρες                              ακόμα πιο φιλάργυρες



Σε γενόμενη ερώτηση πως γίνεται κάποιος να είναι φιλάργυρος και σπάταλος μαζί βεβαίως και γίνεται, όταν πρόκειται για τα δικά τους λεφτά είναι φιλάργυρες, όταν πρόκειται για τα δικά σου σπάταλες. Επίσης κάτι άλλο: Οι Ρωσίδες γενικώς θεωρούνται πιο πριμιτίβ στα ένστικτα, πιο αιμοδιψείς.  Πχ έχεις μια ωραία γκόμενα Ουκρανίδα/Ρωσίδα που σε έχει καψουρευτεί και σε πιάνει σε καμιά ψιλοπουστιά να γαμα΄ς κάμια άλλη και τέτοια...Και οι δυό θα σ’αρχίσουν στις βρισιές, τι έκανες, θα σου δείξω εγώ, θα σε σκοτώσω και τέτοια. Η Ουκρανίδα θα σου κλάψει μια μάντρα καρύδια, θα της πάρεις καμιά κολώνια, καμιά γούνα ξέρω’γω και θα ξεχαστεί η υπόθεση. Η Ρωσίδα μπορεί να βάλει και τέσσερα άτομα να σε τουλουμιάσουν το βράδυ καθώς γυρνάς σπίτι, διότι της έθειξες την τιμήν και την υπόλιψιν στην καινωνία να’ ούμε...
Ελπίζω η απαντησή μου να σε βόηθησε...
Η απαντηση σου επιβεβαιωνει οτι εχω διαπιστωσει με την μικρη μου εμπειρια:Οτι Ρωσιδες και Ουκρανιδες εχουν μεταξυ τους καποιες μικρες μεν,διακριτες δε διαφορες στην κουλτουρα και την ψυχοσυνθεση τους.
Προσωπικα ειμαι φαν των Ρωσιδων γιατι προτιμω ακριβως αυτο το πιο πριμιτιβ ενστικτο που εχουν,που επισημαινεις και τονιζεις(και που το διαπιστωσα και εγω,αλλα στην καλη του εκδοχη).

Σε τελευταια αναλυση καριολες και ενταξει γυναικες υπαρχουν παντου στην Ρωσια,στην Ουκρανια,στην Ελλαδα...και καθε ατομο πρεπει να το ζυγιζουμε και να το εκτιμουμε καθ'εαυτο...αλλο αν εδω συνηθως γνωριζουμε τις σκαρτες περιπτωσεις των πρωην Σοβιετικων.
 

c110

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω πάρα πολύ για τις πληροφοριες και οντως αναζητω ισως μια εμπειρια ζωης. Ξερω οτι τα πραγματα εκει επανω ειναι πιο πολυπλοκα απο οτι να κανεις μια σχεση εδω στην ελλαδα αλλά πιστευω οτι με προσπαθεια και λιγη τυχη ισως να καταφερνα να κάνω κατι δυνατο. Η αληθεια ειναι οτι με εχει κουρασει η σταση της μεσης ελληνιδας που την εχει δει σουπερ γκομενα και ουαου. ακομα και κοπελες που δεν λενε τιποτα ουτε απο εμφανιση, ουτε απο προσωπικοτητα αλλά και χωρις κανενα ενδιαφερον ακομα και σε επικοινωνιακο επιπεδο, την εχουν δει σταρ, εχουν ΤΡΕΛΕΣ απαιτησεις μονο και μονο επειδη φορανε μια μαρκα παντελονι και γυαλια ηλιου versacce.

Τουλαχιστον, αν ειναι να κανω προσπαθεια μεσα σε μια σχεση ας ειναι με μια κοπελα που θα με πληρει εμφανισιακα και σε τελικη αναλυση θα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ και οχι καποιο φαντασμενο με συνδρομα που της εχει φορτωσει ο κοινωνικος της περιγυρος.

Πρεπει να ομολογησω οτι δεν ειμαι εμφανισημος και ειμαι μονο 1.70 όμως ειμαι ενδιαφερων τυπος, με καλη αισθηση του χιουμορ και πάντα στις σχεσεις μου ειχα μια εξαιρετικη επικοινωνια αλλά και επαφη σε ολα τα επιπεδα. Θα σκεφτω σοβαρα την προταση σου περι βοηθειας και η αληθεια ειναι οτι αν και το σκεφτομουν, η εποχη επαγγελματικα ειναι λιγο ακαταλληλη.

Εάν ηταν να νοικιασω ενα σπιτι ουκρανια, που θα μου πρότεινες και τι τιμες παίζουν? Μου προτεινεις κάτι πόλυ καλό ή μηπως ετσι δινω στοχο και μαλιστα προσελκυσω γυναικες που ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για καλοπεραση? Μήπως κάτι πιο απλό θα ηταν καλυτερο? Ειναι ευκολο να βρεις μια οικονόμο ή τελος πάντων κάποια γυναικα να καθαριζει και να μου μαγειρευει? (δεν ειναι τα αγαπημενα μου σπορ οπως καταλαβαινεις)!!!

Για να κάνω γνωριμιες πρώτα σε φίλικο επιπεδο τί θα μου πρότεινες? εξοδο σε καφετεριες, μπαρακια, να ασχοληθω με καποια δραστηριοτητα? π.χ γυμναστηριο (μπουχαχαχαχα, φανταζομαι οτι σε συγκριση με τους ουκρανους θα ειμαι λιγο νανος).

Ειμαι 32 χρονων και δεν θελω απαραιτητα να ειναι πολυ μικροτερη μου η κοπελα. Απο αμαξι, τι στοιχιζει να αγορασεις ή να νοικιασεις ενα και ποσο ασφαλης ειναι η οδηγηση εκει?

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα για καθε μια που γραφω στο κομπιουτερ μου γεννιουνται αλλες 10 αποριες!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα


 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
16
Και σε ‘μένα θα άρεσε να ανέβω Ουκρανία ή Λευκορωσία ή Ρωσία και να μείνω 2-3 μήνες και να προσπαθήσω να γνωρίσω κάπως τη χώρα και να γευτώ όμορφα κοριτσάκια. Με τις δουλειές και τα τρεχάματα που έχω όμως είμαι σίγουρος ότι στα όνειρα θα μείνω. Μακάρι να πραγματοποιηθεί κάποτε.

Αυτό που όμως έχω μάθει να κάνω και το έχω κάνει πολλές φορές σε πολλές Ανατολικοευρωπαϊκές χώρες και τη Ρωσία, είναι μικρά πορνοταξιδάκια 3-8 ημερών σε κάποια πόλη. Σε αυτές τις περιπτώσεις αναζητώ καλό ξενοδοχείο (πάω για να περάσω καλά γενικότερα) και μέρη που να μπορώ να βρω εύκολα κοπέλες μετά από ψάξιμο. Δεν μπορώ να ρισκάρω το καμάκι τη στιγμή που δε μιλάω τη γλώσσα και δεν έχω το χρόνο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτές τις λίγες μέρες να πάω με όσο το δυνατόν πιο πολλές και όσο το δυνατόν πιο όμορφες κοπέλες.

Στο παρελθόν λοιπόν προσπάθησα να οργανώσω τέτοια ταξιδάκια και στο Κίεβο. Δεν τα πραγματοποίησα ποτέ. Λίγο οι τιμές μου φαινόταν πολύ τσιμπημένες, λίγο η αβεβαιότητα της ευρέσεως άφθονου σεξ μέσα σε 4-5 μέρες, λίγο οι φήμες για την επικινδυνότητα της χώρας, και πάντα στο τέλος άλλαζα προορισμό, είτε προς Ρωσία, είτε προς Βουκουρέστι και Ιάσιο, είτε Βαρσοβία, ή Πράγα, ή αλλού. Να μην τα πολυλογώ σε Ουκρανία και Λευκορωσία δεν κατάφερα ποτέ να πάω. Είμαι όμως σίγουρος ότι κάποτε θα το κάνω.

Σε τέτοιες λοιπόν αποδράσεις 5-6 ημερών, με τη χρήση μόνο Αγγλικών, με αρκετά χρήματα στη τσέπη αλλά χωρίς να τα πετάω βλακωδώς, στο Κίεβο ή στην Οδησσό, ή στην Κριμαία γενικότερα έχω κάποια ελπίδα να περάσω καλά ;
Άμα δε έχει σαλόν ή πουτάνες στο δρόμο, που θα βρίσκω κοριτσάκια Ιωσήφ ; Να δίνω 300€ την ώρα στις κοπέλες του ξενοδοχείου αποκλείεται. Εγώ πάω με 2-3 κοπέλες τη μέρα σε αυτά τα ταξίδια.
Είπαμε, καμάκι και στο περίμενε δεν με παίρνει, αυτά είναι για το Δημητράκη29, θα τον γνωρίσεις είμαι σίγουρος, είναι ο Ρωσολόγος του σάιτ.
 

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
1.675
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Ιωσηφ,

επειδη ενδιαφερομαι να ερθω το καλοκαιρι στη Οδησσο ξερεις καλα θερετρα και ξενοδοχεια εκει? Επισης επειδη ενδιαφερομαι να κανω και μπανιο ωσαν νησιωτης ειναι καλες οι παραλίες εκει στην Κριμαια? Σκεφτομαι να παω με καποιον φιλο. Εχω δει εκει εχει καλες γκομενες που ομως δυστηχως θελουν να καβαντζωθουν καποιον καλο για παντα. Ξερεις ποιο ειναι το κοστος για μια εβδομαδα παραμονη σε καποιο θερετρο, με ολα μεσα φαι, εξοδο, κτλ?
 

Επισκέπτης
Η απαντηση σου επιβεβαιωνει οτι εχω διαπιστωσει με την μικρη μου εμπειρια:Οτι Ρωσιδες και Ουκρανιδες εχουν μεταξυ τους καποιες μικρες μεν,διακριτες δε διαφορες στην κουλτουρα και την ψυχοσυνθεση τους.
Προσωπικα ειμαι φαν των Ρωσιδων γιατι προτιμω ακριβως αυτο το πιο πριμιτιβ ενστικτο που εχουν,που επισημαινεις και τονιζεις(και που το διαπιστωσα και εγω,αλλα στην καλη του εκδοχη).

Σε τελευταια αναλυση καριολες και ενταξει γυναικες υπαρχουν παντου στην Ρωσια,στην Ουκρανια,στην Ελλαδα...και καθε ατομο πρεπει να το ζυγιζουμε και να το εκτιμουμε καθ'εαυτο...αλλο αν εδω συνηθως γνωριζουμε τις σκαρτες περιπτωσεις των πρωην Σοβιετικων.

Αγαπητοί φίλοι,
θα προσπαθήσω να απαντ'ησω έναν έναν στα ερωτήματα και παρατηρήσεις:

ΣΧΟΛΙΟ: Σε τελευταια αναλυση καριολες και ενταξει γυναικες υπαρχουν παντου στην Ρωσια,στην Ουκρανια,στην Ελλαδα...και καθε ατομο πρεπει να το ζυγιζουμε και να το εκτιμουμε καθ'εαυτο...αλλο αν εδω συνηθως γνωριζουμε τις σκαρτες περιπτωσεις των πρωην Σοβιετικων.

ΑΝΤΙ-ΣΧΟΛΙΟ: Κοίταξε οι πρώην Σοβιετικοί είναι αχταρμάς, είναι πάρα πολύ λαοί ανακατεμένοι μεταξύ τους. Πολυ-πολύ γενικά πάλι:

Ρώσοι: πιο κουλτούρα, πιο μεθούες, πιο πριμιτίβ άμα τους πιάσει
Ουκρανοί: βλαχιά, ψιλοκομπιναδόροι, λίγο πιο φιλικοί.
Τστετσένοι: έξω και μακρυά
Γεωργιανοί και γενικώς λοιποί Καυκάσιοι¨: μοιάζουν πιο πολύ με'μας, έχουν οικογένεια, μπέσα κλπ προσοχή    όμως    γιατί όλοι οι επικίνδυνοιεγκληματίες, προστάτες, νταβάδες κλπ είναι τέτοιοι και οι ως άνω γυναίκες που δεν βλέπονται...
ΚαζαΧοί-Αζερμπαιτζανοί κλπ κλπ: εδώ φίλε μου είναι όλοι Τούρκοι. Μιλάμε για 7 δυνατά Τουρκικά κράτη συν την Τουρκία που περιμένουν να πέσουν να μας φάνε. Τι να πω, στην Ελλάδα κανείς δεν λέει την αλήθεια...Ρώτα κάποιον από την πόλη να σου πει τι εστί Τούρκος. Τα δικά μου σχόλια περιττά...

Με αγάπη

Ιωσήφ 
 

c110

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Συγνωμη αν σε πρηζω ιωσηφ αλλά σε πιο μερος της ουκρανιας θα ηταν καλο να νοικιασω σπιτι και πόσο θα μου στοιχισει περιπου το μηνα. Δες αν θες και τις αλλες ερωτησουλες που σου εθεσα σχετικα με αμαξι, δραστηριοτητες κ.τ.λ
 

Επισκέπτης
Σε ευχαριστω πάρα πολύ για τις πληροφοριες και οντως αναζητω ισως μια εμπειρια ζωης. Ξερω οτι τα πραγματα εκει επανω ειναι πιο πολυπλοκα απο οτι να κανεις μια σχεση εδω στην ελλαδα αλλά πιστευω οτι με προσπαθεια και λιγη τυχη ισως να καταφερνα να κάνω κατι δυνατο. Η αληθεια ειναι οτι με εχει κουρασει η σταση της μεσης ελληνιδας που την εχει δει σουπερ γκομενα και ουαου. ακομα και κοπελες που δεν λενε τιποτα ουτε απο εμφανιση, ουτε απο προσωπικοτητα αλλά και χωρις κανενα ενδιαφερον ακομα και σε επικοινωνιακο επιπεδο, την εχουν δει σταρ, εχουν ΤΡΕΛΕΣ απαιτησεις μονο και μονο επειδη φορανε μια μαρκα παντελονι και γυαλια ηλιου versacce.

Τουλαχιστον, αν ειναι να κανω προσπαθεια μεσα σε μια σχεση ας ειναι με μια κοπελα που θα με πληρει εμφανισιακα και σε τελικη αναλυση θα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ και οχι καποιο φαντασμενο με συνδρομα που της εχει φορτωσει ο κοινωνικος της περιγυρος.

Πρεπει να ομολογησω οτι δεν ειμαι εμφανισημος και ειμαι μονο 1.70 όμως ειμαι ενδιαφερων τυπος, με καλη αισθηση του χιουμορ και πάντα στις σχεσεις μου ειχα μια εξαιρετικη επικοινωνια αλλά και επαφη σε ολα τα επιπεδα. Θα σκεφτω σοβαρα την προταση σου περι βοηθειας και η αληθεια ειναι οτι αν και το σκεφτομουν, η εποχη επαγγελματικα ειναι λιγο ακαταλληλη.

Εάν ηταν να νοικιασω ενα σπιτι ουκρανια, που θα μου πρότεινες και τι τιμες παίζουν? Μου προτεινεις κάτι πόλυ καλό ή μηπως ετσι δινω στοχο και μαλιστα προσελκυσω γυναικες που ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για καλοπεραση? Μήπως κάτι πιο απλό θα ηταν καλυτερο? Ειναι ευκολο να βρεις μια οικονόμο ή τελος πάντων κάποια γυναικα να καθαριζει και να μου μαγειρευει? (δεν ειναι τα αγαπημενα μου σπορ οπως καταλαβαινεις)!!!

Για να κάνω γνωριμιες πρώτα σε φίλικο επιπεδο τί θα μου πρότεινες? εξοδο σε καφετεριες, μπαρακια, να ασχοληθω με καποια δραστηριοτητα? π.χ γυμναστηριο (μπουχαχαχαχα, φανταζομαι οτι σε συγκριση με τους ουκρανους θα ειμαι λιγο νανος).

Ειμαι 32 χρονων και δεν θελω απαραιτητα να ειναι πολυ μικροτερη μου η κοπελα. Απο αμαξι, τι στοιχιζει να αγορασεις ή να νοικιασεις ενα και ποσο ασφαλης ειναι η οδηγηση εκει?

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα για καθε μια που γραφω στο κομπιουτερ μου γεννιουνται αλλες 10 αποριες!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα


Aγαπητέ φίλε σε ευχαριστώ για την ευγενειά σου (Ευχαριστω προκαταβολικα).
Μου δείχνει ότι δεν είσαι κάποιο χαιβάνι...

Πάμε λοιπόν τις απορίες:

ΣΧΟΛΙΟ:λενε τιποτα ουτε απο εμφανιση, ουτε απο προσωπικοτητα αλλά και χωρις κανενα ενδιαφερον ακομα και σε επικοινωνιακο επιπεδο, την εχουν δει σταρ, εχουν ΤΡΕΛΕΣ απαιτησεις μονο και μονο επειδη φορανε μια μαρκα παντελονι και γυαλια ηλιου versacce.
Τουλαχιστον, αν ειναι να κανω προσπαθεια μεσα σε μια σχεση ας ειναι με μια κοπελα που θα με πληρει εμφανισιακα και σε τελικη αναλυση θα ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ και οχι καποιο φαντασμενο με συνδρομα που της εχει φορτωσει ο κοινωνικος της περιγυρος.

ΑΝΤΙ-ΣΧΟΛΙΟ: κοίτα λείπω πολλά χρόνια, δεν ξέρω τι παίζει στην Ελλάδα και γενικά όταν έρχομαι δεν βγαίνω. Σε προειδοποιώ ότι οι Ουκρανίδες έχουν κι αυτές τρελλές απαιτήσεις (ακόμη πιο τρελλές από τις ελληνίδες αν δεις που και πως μένουν). Δεν είμαι η Στυλιανοπούλου προξενιά δεν κάνω, εκείνο που έχω να σου πω είναι΄ότι θα έχεις δίπλα σου γυναίκα και όχι ξόανο.

ΣΧΟΛΙΟ:Πρεπει να ομολογησω οτι δεν ειμαι εμφανισημος και ειμαι μονο 1.70
ΑΝΤΙ-ΣΧΟΛΙΟ: Φίλε μου αν δεις τους Ουκρανούς πως είναι...(όχι όλοι έχει και ευπαρουσίαστους) αλλά αν δεις καμιά φοράκάτι θεόχοντροι τι μουνάρες τραβάνε οποιαδήποτε γυναίκα αν βρισκόταν στην Ελλάδα και την βλέπανε με τέτοιο άντρα θα ήθελε να αυτοκτονήσει. Εάν έκανες το λάθος και έμενες χρόνια εκεί που θα στην βάραγε τελείως θα ήταν να σε φτύσει η γκόμενα για τον Τάρας Μπούλμπα γιατί της ψιθύρισε στο αυτάκι «Ζάγια, για τιμπέ Λιουμπλιού» και της πρ΄σφερε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στον δρόμο κάνοντας και τον αχθοφόρο ο μαλάκας. Εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια της είναι θέμα κοινωνικής ψυχιατρικής.

Ερώτηση:  Εάν ηταν να νοικιασω ενα σπιτι ουκρανια, που θα μου πρότεινες και τι τιμες παίζουν? Μου προτεινεις κάτι πόλυ καλό ή μηπως ετσι δινω στοχο και μαλιστα προσελκυσω γυναικες που ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για καλοπεραση? Μήπως κάτι πιο απλό θα ηταν καλυτερο? Ειναι ευκολο να βρεις μια οικονόμο ή τελος πάντων κάποια γυναικα να καθαριζει και να μου μαγειρευει? (δεν ειναι τα αγαπημενα μου σπορ οπως καταλαβαινεις)!!!

Απάντηση:  Μακρυά από Κίεβο. Προσοχή : τα σπίτια στην Ουκρανία είναι πανάκριβα εάν μείνεις καμιά βδομάδα υπολόγιζε 100Ε την ημέρα (απίστευτο κι όμως αληθινό) αν μείνεις μήνες η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Ναι, εάν έχεις μείνει σε δημόσιο υπνωτήριο στο Θιβέτ θα βρεις φτηνότερα αλλά θα είναι κατάσταση απερίγραπτη με άλλους δέκα μαζί που εννοείται θα σε κατακλέψουν. Υπολόγισε 20% πάνω κάτω ανάλογα την εποχή. Εννοείται ότι με τα λεφτά αυτά είναι πληρωμένα καθαριότητα, λογαριασμοί, εκτός από τ/φ. Τώρα να σου μαγειρεύει...Ρε πουλάκι μπορείς να βρεις αλλά σιγά μην φας μπορς ή τις άλλες μαλακίες. Πιστεψέ με θα είσαι κάθε μέρα έξω στα μουνιά, θα τρως έξω, τι θες να κάνεις να κλειστείς στο διαμέρισμα? Όταν με το καλό βρεις καμιά γκόμενα θα την βάλεις να μαγειρεύει να δεις και τι απίδια πιάνει ο σάκκος (οι Ουκρανίδες είναι 1000 φορές καλύτερες νοικοκυρές από τις Ελληνίδες). Τώρα το σπάταλες, κάνε το λάθος να τους εμπιστευθείς λεφτά καιθα στα βγάλουνε πατούλι...

Ερώτηση: Για να κάνω γνωριμιες πρώτα σε φίλικο επιπεδο τί θα μου πρότεινες? εξοδο σε καφετεριες, μπαρακια, να ασχοληθω με καποια δραστηριοτητα? π.χ γυμναστηριο (μπουχαχαχαχα, φανταζομαι οτι σε συγκριση με τους ουκρανους θα ειμαι λιγο νανος).

Κοίτα συνήθως καφετέριες και τέτοια είναι όλα τα καραπουτανάκια. Ήτοι δω μου και μένα κατιτίς να στον πάρω. Εσένα τώρα επειδή είσαι παιδί αμάθητο θα σου πρήξουν τ’αρχίδια κάνοντας τις μη μου άπτου, ότι είναι από σπίτι και τις λοιπές πουτανιές πο υπασάρουν σε ξένους. Θες παρέαμόνος θα πα΄ρεις τ’αρκίντια μου.

Ερώτηση:Ειμαι 32 χρονων και δεν θελω απαραιτητα να ειναι πολυ μικροτερη μου η κοπελα.

Απάντηση: αμά είναι 19 σε χαλάει? Σοβαρά δηλαδή τι ηλικιάς θέλεις? Πρόσεξε στον Νέαρχο που ζητάει κάτι άλλο θα του γράψω λίγο διαφορετικά πραματάκια

 

Επισκέπτης
Και σε ‘μένα θα άρεσε να ανέβω Ουκρανία ή Λευκορωσία ή Ρωσία και να μείνω 2-3 μήνες και να προσπαθήσω να γνωρίσω κάπως τη χώρα και να γευτώ όμορφα κοριτσάκια. Με τις δουλειές και τα τρεχάματα που έχω όμως είμαι σίγουρος ότι στα όνειρα θα μείνω. Μακάρι να πραγματοποιηθεί κάποτε.

Αυτό που όμως έχω μάθει να κάνω και το έχω κάνει πολλές φορές σε πολλές Ανατολικοευρωπαϊκές χώρες και τη Ρωσία, είναι μικρά πορνοταξιδάκια 3-8 ημερών σε κάποια πόλη. Σε αυτές τις περιπτώσεις αναζητώ καλό ξενοδοχείο (πάω για να περάσω καλά γενικότερα) και μέρη που να μπορώ να βρω εύκολα κοπέλες μετά από ψάξιμο. Δεν μπορώ να ρισκάρω το καμάκι τη στιγμή που δε μιλάω τη γλώσσα και δεν έχω το χρόνο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι αυτές τις λίγες μέρες να πάω με όσο το δυνατόν πιο πολλές και όσο το δυνατόν πιο όμορφες κοπέλες.

Στο παρελθόν λοιπόν προσπάθησα να οργανώσω τέτοια ταξιδάκια και στο Κίεβο. Δεν τα πραγματοποίησα ποτέ. Λίγο οι τιμές μου φαινόταν πολύ τσιμπημένες, λίγο η αβεβαιότητα της ευρέσεως άφθονου σεξ μέσα σε 4-5 μέρες, λίγο οι φήμες για την επικινδυνότητα της χώρας, και πάντα στο τέλος άλλαζα προορισμό, είτε προς Ρωσία, είτε προς Βουκουρέστι και Ιάσιο, είτε Βαρσοβία, ή Πράγα, ή αλλού. Να μην τα πολυλογώ σε Ουκρανία και Λευκορωσία δεν κατάφερα ποτέ να πάω. Είμαι όμως σίγουρος ότι κάποτε θα το κάνω.

Σε τέτοιες λοιπόν αποδράσεις 5-6 ημερών, με τη χρήση μόνο Αγγλικών, με αρκετά χρήματα στη τσέπη αλλά χωρίς να τα πετάω βλακωδώς, στο Κίεβο ή στην Οδησσό, ή στην Κριμαία γενικότερα έχω κάποια ελπίδα να περάσω καλά ;
Άμα δε έχει σαλόν ή πουτάνες στο δρόμο, που θα βρίσκω κοριτσάκια Ιωσήφ ; Να δίνω 300€ την ώρα στις κοπέλες του ξενοδοχείου αποκλείεται. Εγώ πάω με 2-3 κοπέλες τη μέρα σε αυτά τα ταξίδια.
Είπαμε, καμάκι και στο περίμενε δεν με παίρνει, αυτά είναι για το Δημητράκη29, θα τον γνωρίσεις είμαι σίγουρος, είναι ο Ρωσολόγος του σάιτ.

Ερώτηση: Άμα δε έχει σαλόν ή πουτάνες στο δρόμο, που θα βρίσκω κοριτσάκια Ιωσήφ ; Να δίνω 300€ την ώρα στις κοπέλες του ξενοδοχείου αποκλείεται. Εγώ πάω με 2-3 κοπέλες τη μέρα σε αυτά τα ταξίδια

Απάντηση: φίλε μου με αναγκάζεις να πω βαριά κουβέντα τώρα. Όλες μα όλες γαμώ την πουτάνα μου, οι γκόμενες που βλέπεις στα καφέ που συχνάζουν ξένοι,ντισκοτέκ σου ξου μου ξου είναι πουτάνες! Ήτοι δω μου και μένα μπάρμπα...Αλλάζουν λιγάκι το φύλλο όταν βλέπουν εσα΄ς τους μαλάκες και το παίζουν σοβαρές ή πτωχές πλην όμως τίμιες  και  σκέπτονται απ ξένος κάτσε να του παίξω καμια πουστιά να με καψουρευτεί να του φάω κανένα φράγκο. Τώρα πχ έχει μέρη ελάχιστα, που στο λέει στα ίσα θέλω ντόλαρι το γνωστόν River Palace φερ’ειπείν. Εκεί παίζει 100Ε-200Ε το κεφάλι, παζάρεμα παντά τοπ μουνιά όπως τα θέλεις. Δίπλα ακριβώς στο μανταρίν ίδιες γκόμενες ίδια λεφτά. Στην Μπίνγκο πάλι τα ίδια λίγο πιο φτηνά, στο γκλόμπους 50Ε-100Ε όπου σε πετύχουν. Το πρόβλημα είναι ότι άμα είσαι ξένος οι πουτάνες το παίζουν σοβαρές  (κι εδώ χρειάζεται ψυχιατρική επιστήμη).

Τώρα βάλε κάτω τα λεφτά εισητήρια, διαμέρισμα , ταξιά σου ξου μου ξου από την πιο πάνω μου απάντηση και δες σε σηκώνει η τσέπη σου να έρθεις να γαμήσεις 2-4-5-10 μαλακισμένες ξέρω γω...

Με αγάπη

ιωσήφ
 

c110

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
ΑΝΤΙ-ΣΧΟΛΙΟ: κοίτα λείπω πολλά χρόνια, δεν ξέρω τι παίζει στην Ελλάδα και γενικά όταν έρχομαι δεν βγαίνω. Σε προειδοποιώ ότι οι Ουκρανίδες έχουν κι αυτές τρελλές απαιτήσεις (ακόμη πιο τρελλές από τις ελληνίδες αν δεις που και πως μένουν). Δεν είμαι η Στυλιανοπούλου προξενιά δεν κάνω, εκείνο που έχω να σου πω είναι΄ότι θα έχεις δίπλα σου γυναίκα και όχι ξόανο.

Τελεια!!! κατι τετοιο σκεφτομουν και εγω. Αν ειναι να μπεις στην διαδικασια τουλαχιστον να αξιζει εμφανισιακα η κοπελα


Ερώτηση:  Εάν ηταν να νοικιασω ενα σπιτι ουκρανια, που θα μου πρότεινες και τι τιμες παίζουν? Μου προτεινεις κάτι πόλυ καλό ή μηπως ετσι δινω στοχο και μαλιστα προσελκυσω γυναικες που ενδιαφερονται ΜΟΝΟ για καλοπεραση? Μήπως κάτι πιο απλό θα ηταν καλυτερο? Ειναι ευκολο να βρεις μια οικονόμο ή τελος πάντων κάποια γυναικα να καθαριζει και να μου μαγειρευει? (δεν ειναι τα αγαπημενα μου σπορ οπως καταλαβαινεις)!!!



Απάντηση:  Μακρυά από Κίεβο. Προσοχή : τα σπίτια στην Ουκρανία είναι πανάκριβα εάν μείνεις καμιά βδομάδα υπολόγιζε 100Ε την ημέρα (απίστευτο κι όμως αληθινό) αν μείνεις μήνες η τιμή είναι διαπραγματεύσιμη. Ναι, εάν έχεις μείνει σε δημόσιο υπνωτήριο στο Θιβέτ θα βρεις φτηνότερα αλλά θα είναι κατάσταση απερίγραπτη με άλλους δέκα μαζί που εννοείται θα σε κατακλέψουν. Υπολόγισε 20% πάνω κάτω ανάλογα την εποχή. Εννοείται ότι με τα λεφτά αυτά είναι πληρωμένα καθαριότητα, λογαριασμοί, εκτός από τ/φ. Τώρα να σου μαγειρεύει...Ρε πουλάκι μπορείς να βρεις αλλά σιγά μην φας μπορς ή τις άλλες μαλακίες. Πιστεψέ με θα είσαι κάθε μέρα έξω στα μουνιά, θα τρως έξω, τι θες να κάνεις να κλειστείς στο διαμέρισμα? Όταν με το καλό βρεις καμιά γκόμενα θα την βάλεις να μαγειρεύει να δεις και τι απίδια πιάνει ο σάκκος (οι Ουκρανίδες είναι 1000 φορές καλύτερες νοικοκυρές από τις Ελληνίδες). Τώρα το σπάταλες, κάνε το λάθος να τους εμπιστευθείς λεφτά καιθα στα βγάλουνε πατούλι...

Σωστα, αν ερθω ως εκει δεν θελω να μενω μεσα. γνωριμιες θελω να κανω, να διασκεδασω, να περασω καλα και να ζησω εμπειριες που εδω στην ελλάδα δεν εχω ουτε τον χρονο, ουτε την ορεξη αλλά ουτε και τις ευκαιριες να τις ζησω!!!

Ερώτηση: Για να κάνω γνωριμιες πρώτα σε φίλικο επιπεδο τί θα μου πρότεινες? εξοδο σε καφετεριες, μπαρακια, να ασχοληθω με καποια δραστηριοτητα? π.χ γυμναστηριο (μπουχαχαχαχα, φανταζομαι οτι σε συγκριση με τους ουκρανους θα ειμαι λιγο νανος).

Κοίτα συνήθως καφετέριες και τέτοια είναι όλα τα καραπουτανάκια. Ήτοι δω μου και μένα κατιτίς να στον πάρω. Εσένα τώρα επειδή είσαι παιδί αμάθητο θα σου πρήξουν τ’αρχίδια κάνοντας τις μη μου άπτου, ότι είναι από σπίτι και τις λοιπές πουτανιές πο υπασάρουν σε ξένους. Θες παρέαμόνος θα πα΄ρεις τ’αρκίντια μου.

Η αληθεια ειναι οτι εχω πικρη εμπειρια απο τετοιες συμπεριφορες. Εγω παντως θα γουσταρα παρεα που να μιλαει την γλωσσα, να ξερει τα κατατοπια και ολο τον πρωτο μηνα να βγαινουμε στις καφετεριες και στα club να κανω τρελο παιχνιδι, χωρις να υπαρχει κινδυνος απο την αγνοια μου και την μαλακια μου να με βρουν σε κανα ποταμι να επιπλεω!!! δεν με ενδιαφερει αν θα φαω χυλοπιτες ατελειωτες. το παιχνιδι και μονο που θα κανω με γυναικες που στην ελλαδα ουτε που θα τολμουσα να τις κοιταξω!!!

Ερώτηση:Ειμαι 32 χρονων και δεν θελω απαραιτητα να ειναι πολυ μικροτερη μου η κοπελα.

Απάντηση: αμά είναι 19 σε χαλάει? Σοβαρά δηλαδή τι ηλικιάς θέλεις? Πρόσεξε στον Νέαρχο που ζητάει κάτι άλλο θα του γράψω λίγο διαφορετικά πραματάκια

19!!!! πλακα μου κανεις ετσι? τι 19 ρε? εδω χαρουμενος θα ημουν και 25 και 26 να ηταν!!! εδω στην ελλαδα 30-35 χρονων μεγαλοκοπελες και το παιζουν νεες, ωραιες, ελευθερες και δυσκολες!!! δηλαδη αν ειναι ετσι μιλαμε εχω παθει σοκ.

Αν νοικιασω σπιτι ολοχρονικα πως το βλεπεις? με καμια 400 ευρω το μηνα βρισκω τιποτα της προκοπης? βασικα και 700 ευρω το μηνα μπορω να δινω αλλά δεν ξερω τι τιμες παιζουν. Απο αμαξι πως την βλεπεις την ιδεα να αγορασω ενα?

Για να περνας ΠΟΛΥ καλά ποσα λεφτα χρειαζεσαι τον μηνα (βολτες, καφετεριες, κλαμπακια, φαι σε εστιατορεια? 1000 ευρω-2000-3000?

Περιμενω νεα σου με ανυπομονεσια!!!

 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.951
Κριτικές
490
Like
36.488
Πόντοι
41.447
ενα μεγάλο μπράβο και respect στον Ιωσήφ για τις γνωσεις του αλλά και την διάθεση που δείχνει να τις μοιραστεί μαζί μας και να βοηθήσει!  :dancing:
 

Επισκέπτης
Ιωσηφ,

επειδη ενδιαφερομαι να ερθω το καλοκαιρι στη Οδησσο ξερεις καλα θερετρα και ξενοδοχεια εκει? Επισης επειδη ενδιαφερομαι να κανω και μπανιο ωσαν νησιωτης ειναι καλες οι παραλίες εκει στην Κριμαια? Σκεφτομαι να παω με καποιον φιλο. Εχω δει εκει εχει καλες γκομενες που ομως δυστηχως θελουν να καβαντζωθουν καποιον καλο για παντα. Ξερεις ποιο ειναι το κοστος για μια εβδομαδα παραμονη σε καποιο θερετρο, με ολα μεσα φαι, εξοδο, κτλ?


Αγαπητέ φίλε,

Σε ευχαριστώ για την σοβαρότητα των ερωτησεών σου και που δεν μου γράφεις διάφορες μαλακίες γάμησα, έδειξα κλπ.

Πάμε λοιπόν τις απορίες:
Ερώτηση: επειδη ενδιαφερομαι να ερθω το καλοκαιρι στη Οδησσο ξερεις καλα θερετρα και ξενοδοχεια εκει? Επισης επειδη ενδιαφερομαι να κανω και μπανιο ωσαν νησιωτης ειναι καλες οι παραλίες εκει στην Κριμαια?

Απάντηση: κοίταξε το καλύτερο θεωρείται η Γιάλτα. Η Κριμαία μοιάζει λιγάκι με ελλάδα (άντε να βρεις βράχο ή πέτρα στην υπόλοιπη Ουκρανία κι έλα να μου σφυρίξεις). Διάβασε ότι έχω γράψει πιο πάνω για το κόστος της στέγης στην Ουκρανία κι υπολόγισε ότι το καλοκαίρι θέλουν να πάνε στην θάλασσα 50 εκκατομμύρια Ουκρανοί + άλλα 50 ρώσσοι και θα δεις ότι ο κούκος θα σου στοιχίσει αηδόνι...

Ερώτηση: Επισης επειδη ενδιαφερομαι να κανω και μπανιο ωσαν νησιωτης ειναι καλες οι παραλίες εκει στην Κριμαια?

Απάντηση; Τώρα τι να σου πω,για τους Ουκρανούς που είναι η μόνη θάλασσα που έχουν καλές. Για μας γαμησέ τα. Άρχισε να προπονείσαι στο δρομολόγιο Πέραμα – Παλούκια για να πάρεις μια ιδέα. Τώρα δεν καταλαβαίνω εσύ γκόμενες θες να δεις, τι σε πειράζει άμα τις δεις στα ενδότερα θέλεις ντε και καλά παραλία? Τα βγάζουν και στα ποτάμια μην ανησυχείς! Εν πάση περιπτώση εάν είμαστε καλά θυμισέ μου το  όταν έρθει ο καιρός γιατί γι’ άλλους λόγους θέλω να πάω και γω του χρόνου. 


με σεβασμό

Ιωσήφ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom