Νέα

Οι Τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 5241
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Απολλύων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Μηνύματα
5.707
Like
3.815
Πόντοι
506
αυτες και οι αρμενισες ειναι καλες για σπιτι τυπε. παραδοσιακες.
Ναι οπως τα λες...καθε μερα φαγητο κανει,και το Σαββατοκυριακο γυριζει το σπιτι αναποδα απο τις καθαριοτητες..
πολυ νοικοκυρα ομως... :hi: ...και νοοτροπια "εσυ εισαι ο αντρας,εσυ ξερεις..." Οπως και οι δικες μας οι Ελλεηνιδες..  :2funny:  :orchestra:
 

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Μηνύματα
15.110
Like
27
Πόντοι
166
634,82 δεικτης...
με τουτα και με `κεινα το χ.α.α. εκει που ηταν ο 1ος λογος για να πανικοβαλουν τον κοσμο, τωρα εχει περασει σε δευτερη μοιρα.
Πουτανα ενημερωση.
 

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.560
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μου διαφευγει αυτο που λες ουτε διαφωνω με τα υπολοιπα αυτο που τονιζω ειναι οτι δεν μπορουμε να αφηνουμε λαικιστικες κορωνες να μας παρασυρουν στον ολεθρο....Απο κει και περα τα δογματα των δυο χωρων ειναι εντελως διαφορετικα η Ελλαδα εχει καθαρα αμυντικο δογμα το οποιο εντασσει και την Κυπρο ενω οι Τουρκοι λογω αυτοκρατορικου παρελθοντος υποφερουν απο το συνδρομο της υπερδυναμης..Το βασικοτερο οπλο των Τουρκων ομως ειναι οτι εχουν μεγαλη σχολη στρατηγιστων-διπλωματων και αγαπανε την χωρα τους ενω εμεις ειμαστε διαιρεμενοι και εμποτισμενοι τις τελευταιες δεκαετιες με τον ραγιαδισμο της αριστερας...Δεν ξερουμε τι θελουμε ουτε πως να το πετυχουμε οποτε απλα δουλευουμε για να χουμε αποτρεπτικη ισχυ αν μας κανουν ντου..

Τυπε και οι τουρκοι διαιρεμενοι ειναι...οι μισοι τον λατρευουν και οι αλλοι μισοι τον βριζουν τον Ερντογαν...οι μισοι ειναι κοσμικοι και οι αλλοι μισοι ισλαμιστες...εχουν πολυ μεγαλυτερες αντιθεσεις απο την Ελλαδα
 

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Μηνύματα
9.449
Like
3
Πόντοι
66
Μόλις ανακοίνωσαν απο το ραδιόφωνο ,η Τουρκία έκλεισε το Βόσπορο  :rockon:
,,πάμε για κλιμάκωση

 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.284
Κριτικές
15
Like
5.781
Πόντοι
1.496
Μόλις ανακοίνωσαν απο το ραδιόφωνο ,η Τουρκία έκλεισε το Βόσπορο  :rockon:
,,πάμε για κλιμάκωση
Και οι Αιγυπτιοι δεν ειχαν κλεισει το Σουεζ και παρενεβησαν οι Αγγλογαλλοι;Ο Βοσπορος υποκειται στη Συνθηκη του Μοντρε αλλα εδω και χρονια οι Τουρκοι εχουν θεσπισει λεει δικους τους κανονες ναυσιπλοιας.
 

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Μηνύματα
36.190
Like
52
Πόντοι
366
οι τουρκοι απο τοτε που χασανε την ευνοια των ΗΠΑ εχουν προδιαγεγραμενη πορεια. και η ευνοια χαθηκε οριστικα με την οριστικη επιδεινωση των σχεσεων τουρκιας-ισραηλ το 2011 οταν μπουκαρανε οι ισραηλινοι στο τουρκικο επιβατηγο. τοτε βεβαια ζηταγανε να λαβουν συγνωμη οπως τωρα η ρωσια και τους εγραψαν σταρχιδια τους οι εβραιοι, καλα κανανε.
 

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Μηνύματα
1.168
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Τυπε και οι τουρκοι διαιρεμενοι ειναι...οι μισοι τον λατρευουν και οι αλλοι μισοι τον βριζουν τον Ερντογαν...οι μισοι ειναι κοσμικοι και οι αλλοι μισοι ισλαμιστες...εχουν πολυ μεγαλυτερες αντιθεσεις απο την Ελλαδα

Και γω βριζω τον Τσιπρα τυπε αλλα δεν παω φυλακη...Ενω στην Τουρκια οποιος βριζει τον σουλτανο παει στα κατεργα...
 

Οξαποδω

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Μηνύματα
3.871
Κριτικές
24
Like
11.293
Πόντοι
9.477
Και οι Αιγυπτιοι δεν ειχαν κλεισει το Σουεζ και παρενεβησαν οι Αγγλογαλλοι;Ο Βοσπορος υποκειται στη Συνθηκη του Μοντρε αλλα εδω και χρονια οι Τουρκοι εχουν θεσπισει λεει δικους τους κανονες ναυσιπλοιας.
 

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Μηνύματα
3.783
Like
139
Πόντοι
16
[size=20pt]«Οι Τούρκοι θα μετανιώσουν για την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους»[/size]


Η Ρωσία «δεν θα ξεχάσει ποτέ» την κατάρριψη του βομβαρδιστικού και οι Τούρκοι «θα μετανιώσουν γι΄ αυτό που έκαναν», δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin κατά την ομιλία του για την κατάσταση του έθνους, προσθέτοντας ότι η Μόσχα δεν μπορεί να αγνοήσει τη συνδρομή της Άγκυρας προς τους τρομοκράτες.

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ...εκείνους που χτύπησαν πισώπλατα του πιλότους μας... δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν. Μόνο ο Αλλάχ το ξέρει. Θα μετανιώσουν για ό,τι έκαναν», προειδοποίησε κατά την ομιλία του ενώπιον των βουλευτών, των μελών της κυβέρνησης και των κυβερνητών των περιφερειών και περιοχών της Ρωσίας, απειλώντας με περαιτέρω κυρώσεις την Άγκυρα.

«Δεν έχουμε την πρόθεση να προχωρήσουμε σε απειλές ανάληψης στρατιωτικής δράσης»...» αλλά οποιοσδήποτε θεωρεί ότι έχοντας διαπράξει αυτό το φοβερό έγκλημα, τη δολοφονία των ανθρώπων μας, θα γλιτώσει με κάποια μέτρα για τις ντομάτες του ή κάποιους περιορισμούς σε κατασκευαστικά έργα ή άλλους τομείς, πλανάται οικτρά», είπε οργισμένα.

Απευθυνόμενος δε προς τη Δύση, δήλωσε ότι οι χώρες «δεν πρέπει να εφαρμόζουν δύο μέτρα και δύο σταθμά σε θέματα τρομοκρατίας ή να χρησιμοποιούν τρομοκρατικές οργανώσεις για τις ανάγκες τους».

Η Ρωσία αναστέλλει τις εργασίες για τον αγωγό αερίου

Η Ρωσία ανέστειλε τις προπαρασκευαστικές εργασίες για τον αγωγό αερίου TurkStream, δήλωσε σήμερα σε δημοσιογράφους ο Ρώσος υπουργός Ενέργειας Alexander Novak.

«Έχουν ανασταλεί επί του παρόντος οι εργασίες για τον Turkish Stream», δήλωσε ο Novak, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι παραμένουν ανοιχτές οι συνομιλίες για την κατασκευή πυρηνικού σταθμού στην Τουρκία.

Ο Novak πρόσθεσε ότι δεν βλέπει να υπάρχει η ανάγκη για μείωση της ρωσικής παραγωγής πετρελαίου και δεν αναμένει ο Οργανισμός Πετρελαιοεξαγωγικών Κρατών (ΟΠΕΚ) να αλλάξει τα όρια της παραγωγής στην αυριανή του συνεδρίαση.

http://[URL unfurl="true"]www.liberal.gr/articleimg/625_493D795A-047D-D333-8669-FCE32F33358A.jpeg[/img[/URL]]

[URL unfurl="true"]http://www.liberal.gr/arthro/23380/amyna--diplomatia/2015/isonoi-tourkoi-tha-metaniosoun-gia-tin-katarripsi-tou-rosikou-bombardistikousin.html[/URL]
 

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Μηνύματα
3.783
Like
139
Πόντοι
16
[size=20pt]Πούτιν: Όποιος απειλεί τις δυνάμεις μας στη Συρία θα καταστρέφεται άμεσα[/size]


Έδωσε εντολή στον ρωσικό στρατό να δράσει με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο στη Συρία


Όποιος απειλεί τις ρωσικές δυνάμεις οι οποίες επιχειρούν στη Συρία, πρέπει να καταστρέφεται αμέσως, τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν.

«Οποιοιδήποτε στόχοι απειλούν τις στρατιωτικές μας δυνάμεις ή τις υποδομές μας στο έδαφος της Συρίας πρέπει να καταστρέφονται άμεσα», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε εκδήλωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

Ο Πούτιν σημείωσε ότι η ρωσική επιχείρηση στη Συρία έχει ως στόχο την αποτροπή απειλών προς τη χώρα του, προσθέτοντας ότι ρωσική αεροπορία και ναυτικό έχουν προκαλέσει σοβαρή ζημιά στις υποδομές του Ισλαμικού Κράτους στο συριακό έδαφος.

Έδωσε μάλιστα εντολή στον ρωσικό στρατό να δράσει με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο στη Συρία.




:orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:
 

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

http://[URL unfurl="true"]www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2016/03/Ρωσος-πιλότος-620x450.jpg[/img[/URL]]
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Τούρκος δολοφόνος του Ρώσου πιλότου που είχε πέσει με το αλεξίπτωτο κατά την κατάρριψη του αεροσκάφους του στις 24 Νοεμβρίου και ο οποίος είχε επικηρυχτεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, συνελήφθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες την σύλληψη του Τούρκου δολοφόνου την μετέδωσε πρώτα το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, Fars Haber Ajansı, προσθέτοντας ότι ο Τούρκος δολοφόνος Arpaslan Çelik συνελήφθηκε από Ειδικές Δυνάμεις που τον καταδίωκαν.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων επικαλείται το Russia Today το οποίο μετέδωσε ότι ο δολοφόνος του ήρωα Ρώσου πιλότου, Oleg Peşkov, βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και θα δώσει λόγο για την δολοφονική εκτέλεση του Ρώσου πιλότου που είχε αιχμαλωτιστεί από τους Τουρκομάνους ισλαμιστές σε συριακό έδαφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Arpaslan Çelik μετά την ειδεχθή του πράξη είχε πάει στην Τουρκία και εμφανίζονταν δημόσια υπερήφανος για την δολοφονία του Ρώσου πιλότου. Οι Ρώσοι είχαν ορκιστεί να τον συλλάβουν για να δώσει λόγο για την πράξη του.

Τώρα να δούμε που θα υπερηφανευτεί για το έγκλημα του!

Η Άγκυρα βρήκε τον κατάλληλο δάσκαλο της!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

[URL unfurl="true"]http://www.triklopodia.gr/piasane-tourko-dolofono-rosou-pilotou/[/URL]
 

TRIENA

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Μηνύματα
7.093
Like
6
Πόντοι
66
ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Στην Blackwater κατέφυγε η Αγκυρα για να "σπάσει" το PKK - Η εταιρεία δολοφόνων πήρε παχυλό συμβόλαιο από την κυβέρνηση
Blackwater5XL.jpg

H γνωστή εταιρεία παραστρατιωτικών και μισθοφόρων πρώην Blackwater και νυν Academι-η οποία εναζητεί εναγωνίως κεφάλαια για την επιβίωσή της, καθώς μετά τις σφαγές που διέπραξε στο Ιράκ κατά κύριο λόγο κια δευτερευόντως στο Αφγανιστάν, έχουν περιοριστεί τα συμβόλαια θανάτου που κλείνει παγκοσμίως-φαίνεται ότι ξεκινά συνεργασία με την τουρκική κυβέρνηση.

Στόχος; Η δράση κατά του ΡΚΚ εντός της Τουρκίας και κατά των Σύρων Κούρδων του YPG, συμμάχου στρατιωτικού οργανισμού του PKK. στην δημιουργία κουρδικού κράτους.

Ο επικεφαλής της Erik Prince, επισκέφτηκε την Τουρκία και συναντήθηκε με πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι και τον παρέλαβαν από το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έρικ Πρινς μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα από πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών, σε συναντήσεις με υψηλόβαθμους Τούρκους αξιωματούχους.

Αμέσως μετά την άφιξή του στην Άγκυρα, είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμους Τούρκους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και αξιωματικοί των υπηρεσιών πληροφοριών και ασφαλείας, δήμαρχους κ.α.

To ύψος του συμβολαίου υπολογίζεται σε 45 εκατ. δολ. για έξι μήνες και διάθεση αριθμού 300 ανδρών σε ειδικές επιχειρήσεις.

"Σε όλες τις χώρες που τελούν σε πόλεμο, ή σε αυτές βασιλεύει το χάος και η αναρχία, συνεργαζόμαστε με κυβερνήσεις φιλικές προς τις ΗΠΑ.. Και εάν απαιτηθεί δεν αφήνουμε αντίπαλο ζωντανό", έγραφε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο πριν λίγο καιρό.

Εκτιμήσεις των ελληνικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι η τουρκική κυβέρνηση χρειάζεται τη βοήθεια της εταιρείας παραστρατιωτικών και μισθοφόρων για να συστήσει οργανωμένες ομάδες ενόπλων, που θα συμμετάσχουν σε αντι-ανταρτικές επιχειρήσεις για να κάνουν όλες τις "βρόμικες" δουλειές και να μην κατηγορηθεί επίσημα η κυβέρνηση για σφαγές. Κάτι τέτοιο έκαναν και στην Ουκρανία.

Είναι σαφές ότι ο τουρκικός Στρατός δυσκολεύεται ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του PKK και του YPG, ειδικά μετά τον Νοέμβριο που παρέλαβαν μεγάλες ποσότητες σύγχρονου οπλισμού από την Ρωσία σε αντίποινα για την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 στα τουρκοσυριακά σύνορα. Και φαίνεται ότι η Αcademi είναι μια λύση...

Ο Έρικ Πρινς, ο ιδρυτής της BlackWater, είναι πρώην βατραχάνθρωπος του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού. Αν και γεννήθηκε προτεστάντης προσηλυτίστηκε στον Ρωμαιοκαθολικισμό. Ο ίδιος προσφέρει μεγάλα ποσά σε φιλανθρωπίες, τόσο σε καθολικούς όσο και σε μουσουλμάνους.
 

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Μηνύματα
8.784
Κριτικές
11
Like
603
Πόντοι
376
τελικά ο πρόεδρος πούτιν πούλησε κανονικότατα την Ρωσία..  ;)
είπαμε πολλά τα λεφτά και μεγάλα τα μπλεξίματα για να ξεκινήσει φάση με την τουρκία  :zfuck: αλλά μερικά αεροσκάφη για παραδειγματισμό και για το ηθικό του στρατού του θα μπορούσε να τους ρίξει  ;)
ούτε ο δικός μας ο ξεφτύλας που έχουμε για πρωθυπουργό δεν θα το περνούσε έτσι στο ντούκου αν του έριχναν αεροσκάφος (λέμε τώρα)

πόσο μάλλον όταν μιλάμε για κάποιον που έχει τη φήμη του πούτιν...
τζούφιο το καρπούζι  :grin:
 

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Μηνύματα
8.224
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Στην Blackwater κατέφυγε η Αγκυρα για να "σπάσει" το PKK - Η εταιρεία δολοφόνων πήρε παχυλό συμβόλαιο από την κυβέρνηση
Blackwater5XL.jpg

H γνωστή εταιρεία παραστρατιωτικών και μισθοφόρων πρώην Blackwater και νυν Academι-η οποία εναζητεί εναγωνίως κεφάλαια για την επιβίωσή της, καθώς μετά τις σφαγές που διέπραξε στο Ιράκ κατά κύριο λόγο κια δευτερευόντως στο Αφγανιστάν, έχουν περιοριστεί τα συμβόλαια θανάτου που κλείνει παγκοσμίως-φαίνεται ότι ξεκινά συνεργασία με την τουρκική κυβέρνηση.

Στόχος; Η δράση κατά του ΡΚΚ εντός της Τουρκίας και κατά των Σύρων Κούρδων του YPG, συμμάχου στρατιωτικού οργανισμού του PKK. στην δημιουργία κουρδικού κράτους.

Ο επικεφαλής της Erik Prince, επισκέφτηκε την Τουρκία και συναντήθηκε με πράκτορες της ΜΙΤ οι οποίοι και τον παρέλαβαν από το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έρικ Πρινς μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο μεταφέρθηκε υπό άκρα μυστικότητα από πράκτορες της τουρκικής ΜΙΤ, δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών, σε συναντήσεις με υψηλόβαθμους Τούρκους αξιωματούχους.

Αμέσως μετά την άφιξή του στην Άγκυρα, είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμους Τούρκους αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και αξιωματικοί των υπηρεσιών πληροφοριών και ασφαλείας, δήμαρχους κ.α.

To ύψος του συμβολαίου υπολογίζεται σε 45 εκατ. δολ. για έξι μήνες και διάθεση αριθμού 300 ανδρών σε ειδικές επιχειρήσεις.

"Σε όλες τις χώρες που τελούν σε πόλεμο, ή σε αυτές βασιλεύει το χάος και η αναρχία, συνεργαζόμαστε με κυβερνήσεις φιλικές προς τις ΗΠΑ.. Και εάν απαιτηθεί δεν αφήνουμε αντίπαλο ζωντανό", έγραφε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο πριν λίγο καιρό.

Εκτιμήσεις των ελληνικών υπηρεσιών αναφέρουν ότι η τουρκική κυβέρνηση χρειάζεται τη βοήθεια της εταιρείας παραστρατιωτικών και μισθοφόρων για να συστήσει οργανωμένες ομάδες ενόπλων, που θα συμμετάσχουν σε αντι-ανταρτικές επιχειρήσεις για να κάνουν όλες τις "βρόμικες" δουλειές και να μην κατηγορηθεί επίσημα η κυβέρνηση για σφαγές. Κάτι τέτοιο έκαναν και στην Ουκρανία.

Είναι σαφές ότι ο τουρκικός Στρατός δυσκολεύεται ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του PKK και του YPG, ειδικά μετά τον Νοέμβριο που παρέλαβαν μεγάλες ποσότητες σύγχρονου οπλισμού από την Ρωσία σε αντίποινα για την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 στα τουρκοσυριακά σύνορα. Και φαίνεται ότι η Αcademi είναι μια λύση...

Ο Έρικ Πρινς, ο ιδρυτής της BlackWater, είναι πρώην βατραχάνθρωπος του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού. Αν και γεννήθηκε προτεστάντης προσηλυτίστηκε στον Ρωμαιοκαθολικισμό. Ο ίδιος προσφέρει μεγάλα ποσά σε φιλανθρωπίες, τόσο σε καθολικούς όσο και σε μουσουλμάνους.



Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες η Τουρκία μας έχει στείλει και δολιοφθορείς και υποκινητές.

Πολύ βρώμικα παιχνίδια η "σύμμαχος"...
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom