Jim25jim
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 110
- Like
- 22.148
- Πόντοι
- 26.336
Που την Θυμήθηκες την Αμάντα ρε χούφταλο;
Εσύ δεν θυμάσαι τι ήπιες για πρωινό!
Που την Θυμήθηκες την Αμάντα ρε χούφταλο;
Εσύ δεν θυμάσαι τι ήπιες για πρωινό
Τη θυμάμαι από τα απίστευτα γαμήσια που ρίχναμε!Που την Θυμήθηκες την Αμάντα ρε χούφταλο;
Εσύ δεν θυμάσαι τι ήπιες για πρωινό!
Τη θυμάμαι από τα απίστευτα γαμήσια που ρίχναμε!
Εσύ Αλτς δεν πρόλαβες να την γευτείς στην εποχή της που το είχες ήδη χάσει!
Τη θυμάμαι από τα απίστευτα γαμήσια που ρίχναμε!
Εσύ Αλτς δεν πρόλαβες να την γευτείς στην εποχή της που το είχες ήδη χάσει!
ΙΕΚ πίπας!!!!!!!Και Πέννυ, άλλο τρελοκομείο!
ΙΕΚ πίπας!!!!!!!
τι μας τις θυμιζεις τωρα αυτες τις υπαρξεις ? οχι πες ?Χαχαχαχαχαχαχα
Όταν είχε διάθεση, χαμός πραγματικός!!!
Δεν γαμάμε που δεν γαμάμε, ζούμε με τις αναμνήσεις!τι μας τις θυμιζεις τωρα αυτες τις υπαρξεις ? οχι πες ?
Ξερεις ποια ειναι η πλακα ..οτι καποτε , παλια στο Τεξας , υπηρχαν κατι γυναικάρες που ελεγες αμαν ποτε να τη ξαναδω ....Δεν γαμάμε που δεν γαμάμε, ζούμε με τις αναμνήσεις!
Αν και ο μυστηριους άρχισε!!!
Ποιοτικός μεσιέ!Ξερεις ποια ειναι η πλακα ..οτι καποτε , παλια στο Τεξας , υπηρχαν κατι γυναικάρες που ελεγες αμαν ποτε να τη ξαναδω ....
Μετα ...ιδιαιτερα κατα τη διαρκεια της κρισης ...η μια μου ξυνιζε η αλλη μου βρωμαγε ...κανα δυο χρυσες εξαιρεσεις ....
Δεν ξερω ισω παρα γερασα και εγινα παραξενος
ντροπης πραματαΜοναδική cult στιγμή στο σαλόνι Κων/πολεως 80κάτι, Σάββατο 2 το πρωί στο σαλόνι με φίλο και 5-6 ακόμη άτομα, με σήκωσε στο στύλο, μου κατέβασε στεγνά παντελόνι boxer, ανοίγει και το μπαλκόνι κι αρχίζει να με τσιμπουκώνει στεγνά και άγρια ενώ διέκοπτε και έβγαινε στο μπαλκόνι να κραυγάσει "τι του κάνω η πουτάνα!!!!!". Οι υπόλοιποι εντός χειροκροτούσαν και οι από κάτω που μαζεύτηκαν την προέτρεπαν να μου δώσει πόνο!!!!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιοτικός μεσιέ!
Μοναδική cult στιγμή στο σαλόνι Κων/πολεως 80κάτι, Σάββατο 2 το πρωί στο σαλόνι με φίλο και 5-6 ακόμη άτομα, με σήκωσε στο στύλο, μου κατέβασε στεγνά παντελόνι boxer, ανοίγει και το μπαλκόνι κι αρχίζει να με τσιμπουκώνει στεγνά και άγρια ενώ διέκοπτε και έβγαινε στο μπαλκόνι να κραυγάσει "τι του κάνω η πουτάνα!!!!!". Οι υπόλοιποι εντός χειροκροτούσαν και οι από κάτω που μαζεύτηκαν την προέτρεπαν να μου δώσει πόνο!!!!!!!
Ξερεις ποια ειναι η πλακα ..οτι καποτε , παλια στο Τεξας , υπηρχαν κατι γυναικάρες που ελεγες αμαν ποτε να τη ξαναδω ....
Μετα ...ιδιαιτερα κατα τη διαρκεια της κρισης ...η μια μου ξυνιζε η αλλη μου βρωμαγε ...κανα δυο χρυσες εξαιρεσεις ....
Δεν ξερω ισω παρα γερασα και εγινα παραξενος
Μοναδική cult στιγμή στο σαλόνι Κων/πολεως 80κάτι, Σάββατο 2 το πρωί στο σαλόνι με φίλο και 5-6 ακόμη άτομα, με σήκωσε στο στύλο, μου κατέβασε στεγνά παντελόνι boxer, ανοίγει και το μπαλκόνι κι αρχίζει να με τσιμπουκώνει στεγνά και άγρια ενώ διέκοπτε και έβγαινε στο μπαλκόνι να κραυγάσει "τι του κάνω η πουτάνα!!!!!". Οι υπόλοιποι εντός χειροκροτούσαν και οι από κάτω που μαζεύτηκαν την προέτρεπαν να μου δώσει πόνο!!!!!!!
Ποιοτικός μεσιέ!
Γενικώς ζήσαμε περιόδους καλτίλας και άφθονης διασκέδασης όπου κάνανε κέφι και τα κορίτσια που εργάζονταν. Αμ εκείνη η Αννούλα (Κασσάνδρας $ πάνω) που στράγγιζε όσους χυμούς είχαμε από τα μπαρ του Γκαζιού και έταζε σε όλους γάμο με πολλά παιδιά!!!!!!Αλήθεια είναι αυτό, μεγαλώνοντας παραξενεύουμε όλοι...
Ήταν σίγουρα γυναικάρες και σε έπειθαν ότι μαζί τους ζεις μια εμπειρία.
Δεν είναι μόνο το σεξ, που ήταν σούπερ, ήταν η όλη φάση.
Να!!!! Αυτά ακριβώς τα σκηνικά!!!
οπως ειχε πει μια κυρία ...βγαζαμε γουσταΑλήθεια είναι αυτό, μεγαλώνοντας παραξενεύουμε όλοι...
Ήταν σίγουρα γυναικάρες και σε έπειθαν ότι μαζί τους ζεις μια εμπειρία.
Δεν είναι μόνο το σεξ, που ήταν σούπερ, ήταν η όλη φάση.
Να!!!! Αυτά ακριβώς τα σκηνικά!!!
Ερωτεύσιμη φουλ!!!!!!!!!Γενικώς ζήσαμε περιόδους καλτίλας και άφθονης διασκέδασης όπου κάνανε κέφι και τα κορίτσια που εργάζονταν. Αμ εκείνη η Αννούλα (Κασσάνδρας $ πάνω) που στράγγιζε όσους χυμούς είχαμε από τα μπαρ του Γκαζιού και έταζε σε όλους γάμο με πολλά παιδιά!!!!!!
υπηρχαν φασεις που πιστευες οτι εισαι πρωταγωνιστης σε σκληρη τσοντα ....Ερωτεύσιμη φουλ!!!!!!!!!