Νέα

Οι μαύρες πίσω από Δημαρχείο Αθήνας/Βαρβάκειο Αγορά

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ray
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 419K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Μηνύματα
17
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλημέρα. Sorry για τα ορθογραφικά αλλά είμαι κομμάτια.
Αποφάσισα τώρα που γυρισα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας.
Γνώρισα ένα τρελλό μωρό που δεν μου κάθισε τελικά (θέλει καφέ κλπ).
Είχα γίνει τεράστιος και μετά από 15 βότκες με λεμόνι ήθελα να γαμ΄σω οπωσδήποτε. 10 χρόνια Αγγλία δεν ξεχνιόνται γι' αυτό ήθελα μαυράκι. πάω πίσω από το Δημαρχείο (οδός θεάτρου) πριν το Guru (για όσους ξέρουν) και βρισκω την Sharon. Ψηλή, τέλειο κορμ΄'ακι στα ροζ 20 Νοεμβρίων (Σκορπίνα). €30 μου λέει μαζί με το ξενοδοχείο.
Όπως καταλαβένετε μετά από 15 ποτά το να χύ@ω ήταν μια υπόθεση ποιο ύσκολη και από το Κυπριακό. Τελλό πιπόνι, πεδευόταν αρκετά από πάνω, δοκίμασα και από πίσω αλλά μάταια.
Στρο τέολος με ρωτάει. "'Εχεις πιει?" Πολύ της λέω. Μου βγάζει το σκουφάκι και άρχισε να μου τον παίζει. μου ζήτησε να βάλω το δάχτυλό μου στο μο@νάκι της. τελειώσαμε παρέα μετα από κανα τέταρτο.
Βασικά επειδή μου αρέσουν τα μαυρα θα ξαναπάω. Μου είπε δε ότι για μια ολόκληρη ημέρα θέλει €300 και όσες φορές αντέξω. Sorry guys, αλλά Black is Back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπορώ να γράψω άλλο γιατι βλέπω δυο πληκτρολόγια μπροστά μου!!!!
 

autonomo

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
φιλε πήγαινε k μπορείς να πάρεις m ένα 20"ευρακι" μια πίπα μέσα στο amaxi.an κρίνεις εσύ ότι η συνεχεια στα δωμάτια θα είναι καλή ανέβα αλλιώς "τεειωσε" το ekei.mn περιμένεις πάντως να s το προτείνουν πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο.pesto εσύ k οι περισσότερές θα δεχθούν με ευχαρίστηση...
 

heya

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Μηνύματα
86
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
μην σας πιανει πανικός... βρώμα έχουν ολα τα παρανομα μπουρδέλα
ΠΑΝΤΑ με σκουφί και διπλό εαν γουσταρετε

μια χαρα ειναι τα γκομενακια...και παρτουζιτσες κανουν και 2-2 μπορειτε να τις παρετε αναλογα την "συμφωνια"

...οτι κανουν τις δυσκολες στο δωματιο μου εχει τυχει και εμενα...

αλλα υπαρχουν καποια πολυ καλα κοματια εκει κατω...

υγ. εαν ειστε τυχεροι μπορει να πετυχετε και πρωταρα...εχουν πολυ υψηλο το αισθημα της αλληλοκαλυψης και οταν ερχετε μια καινουργια δεν την διωχνουν αντιθετε την προσεχουν

καλα να ψαχνεστε
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Moυ αρέσουν οι μάυρες αλλα αυτές εκεί δέν τις πολυεμπιστέυομαι...τί να πώ...δέν μου γεμίζουν το μάτι...
 

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Μηνύματα
75
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες δεν έχω πάει με καμία από αυτές, αν και όταν περνάς από εκεί με το αμάξι η κ@@λα πάει σύννεφο. Είχα δει ένα ρεπορτάζ όπου ένας γιατρός έλεγε ότι το μεγαλύτερο ρίσκο είναι να πας μαζί τους, γιατί προέρχονται από χώρες που θερίζουν μεταδιδόμενα νοσήματα όπως φυματίωση και άλλα, οπότε ακόμη και καπότα να φοράς δύσκολα τη γλιτώνεις αν η άλλη όντως είναι άρρωστη. Σκέφτομαι λοιπόν αν αξίζει το ρίσκο και λέω ότι καλύτερα να περνάω από εκεί να καυλώνω και μετά να πηγαίνω σε κανένα μπουρδελάκι εκεί κοντά που τουλάχιστον ελέγχονται (;) πιο συχνά.
 

VAMOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2006
Μηνύματα
43
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες ο φιλος ποιο πανω εχει δικιο.Ειδα ρεπορταζ απο Νιγιρια οπου ο δημοσιογραφος βρηκε μια νιγιριανη πουτανα που του ειπε οτι εχει aids!!!Την ρωτησε γιατι το κανει αυτο αφου ειναι αρρωστη(εννοειτε οτι δεν παιζει σαμπρελα ση νιγιρια-εκει οι ανθρωποι δεν εχουν να φανε) και αυτη απαντησε απλα για να περνει τα λεφτα..επομενη ερωτηση δημοσιογραφου...θα ηθελες ο αδερφος σου να παει με καποια και να τον κολλησει aids και τι απαντησε η τυπισα ρε μαγκες...οτι δεν την ενδιαφερει εξαλλου ειναι και αυτος φορεας...στο τελος του ρεπορταζ ανεφερε ο δημοσιογραφος για τεραστιο ποσοστο νιγιριανων με αids δεν θυμαμε το ποσοστο νομιζω 20% ή 30% κατι τετοιο τελος παντων...μετα απο αυτο μαγκες μονο την Ναομι πηδαω  και παλι που λεει ο λογος 8α το σκεφτω...η επιλογη δικη σας...μια στις 100 να σπασει η σαμπρελα και τα πραγματα ειναι θα δυσκολα...
 

Επισκέπτης
εμενα ειχε ερθει στο μαγαζι μια πουτανα,μαυρη που δουλευε πιο παλια πισω απο το δημαρχειο και μετα σε ενα μπουρδελο στη φυλης!το ηξερα γιατι την ειχε γαμησει ο συνεργατης μου και την εφερε στο μαγαζι για να κανει τατουαζ!!με το που μου λεει οτι ειναι απο τη νιγηρια και οτι δουλευε στο δημαρχειο απο πισω της ζηταω να κανει πρωτα εξετασεις αιματος και μετα να τις φερει να τις δω και αν ειναι ολα οκ τοτε της κανω τατουαζ!!εφυγε και δεν ξαναρθε ποτε!!και αμφιβαλλω αν πηγε πουθενα αλλου γιατι μετα απο μερικες μερες εξαφανιστηκε και απο τη φυλης και απο το δημαρχειο απο πισω!τα συμπερασματα δικα σας!
 

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Μηνύματα
900
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ξέρω για σας, εγώ έχω πάρει μερικές.
Και μια λευκή στο ΞΒ, την Μαρία, που έχει και γαμάτο τσιμπούκι.
Εντάξει, από γαμήσι όχι πολλά, αλλά ειδικά η Jennifer είναι ωραίο μωρό.
 

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Μηνύματα
429
Like
8
Πόντοι
1
Προχθές το βράδυ και ενώ καταίβενα τη Σοφοκλέους για να πάω ψυρρή για ποτάκι...Είχαν κάνει ντου οι μπάτσοι στις μαύρες και τις κυνηγούσαν....ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ! Εγώ σταματημένος στο φανάρι με Αθηνάς γωνία έβλεπα το σκηνικό και ξαφνικά μια μαύρη ενω έτρεχε να ξεφύγει έπεσε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου μου ! χαχαχαχαχαχα !!

Παντος μαζέψανε αρκετές απο οτι είδα.
 

sexianathens

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Μηνύματα
40
Like
0
Πόντοι
0
Κάποιες από αυτές τις μαύρες της Αθηνάς λένε ότι γαμιούνται και απ' τον κώλο κι ότι μπορείς να τις χύσεις ελεύθερα πάνω τους. Αληθεύει ή είναι μούφα; Έχει τύχει σε κανένα;
 

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Μηνύματα
900
Like
2
Πόντοι
6
:police: :police: :police: :police: :police: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:χαχα! πέσανε τα καρακώλια και τον πούλο οι Αφρικάνες. Έχω πετύχει σκηνικό πίσω στο ΞΒ να περνάω με την μηχανή να την πέφτουν 2 μπατσικά και οι Νέγρες να έχουν πάει τα πόδια στο κεφάλι απο το τρέξιμο και ένας τραβελόπουστας να κρύβεται στις ψαροκασέλες της αγοράς. :o :o σταμάτησα λίγο πιο κάτω στην Ευριπίδου και πέθανα στο γέλιο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :))) :))) :))) :))) :))) :))) :))) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Πάντως σκέψου να είσαι στη μηχανή και να σε πάρουν στο κυνήγι!
Ξέρεις πως τρέχουνε οι μαύροι;

:grin: :grin: :grin:
 

Επισκέπτης
για αυτο εχω παντα μαζι στο αυτοκινητο τον φιλο μου τον σπυρο!!!σπυρος ειναι το ροπαλο που εχω  ;) ;) ;)!!!δεν πηγαινουμε εκει κατω ξυπολητοι στα αγγουρια!!
 
OP
OP
R

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Μηνύματα
63
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
Παιδιά τελικά δεν κρατήθηκα πήγα και δοκίμασα. Δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση αλλά πήρα μια ονόματι Annabel. Έκανε πιάτσα μπροστά στην εθνική τράπεζα που έιναι εκεί πέρα. Είκοσι χρονών σχεδόν 1.80 ύψος. Της είπα στην αρχή για ψάρωμα χωρίς προφυλακτικό και με έκραξε.

Βγάζει δύο προφυλακτικά στο κρεβάτι, μου κάνει μια πίπα σούπερ και ένα γαμήσι άλλο πράγμα. Κοπανιόταν αρκετή ώρα μόνη της μέχρι που τελείωσα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αφότου έβαλα τα προφυλακτικά δε με άφησε να ακουμπήσω το πουλί μου λεγοντάς μου ότι φοβόταν μην τα βγάλω.

Το κόστος 30ευρώ συν 10 το ξενοδοχείο => 40 το σύνολον. Την ξαναπέτυχα την επόμενη μέρα αλλά δεν πήγα γιατί είχε νεύρα και δε μου μίλησε καλά. Αλλά αν την πετύχεις σε καλή μέρα είναι σούπερ και πεντακάθαρη.



 

VIOP

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Μηνύματα
4
Like
0
Πόντοι
0
λαμογιο του κερατα ειναι!!!!καλη ειναι η cristina απο τις λιγες φορες που εχυσα στο τριλεπτο!!!!!!!!!!
 

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Μηνύματα
618
Like
7
Πόντοι
6
Παιδια εχω παει κι εγω μια φορα πισω απο το δημαρχειο παρεα με 2 φιλους. Εγω περασα καλα, αυτοι οχι. Ετυχα σε καλοβολο κοριτσι. Δεν ξαναπαω με τιποτα ομως γιατι μου χει τυχει απο τοτε να μου σπασουν με την κοπελα μου 3  φορες το προφυλακτικο.....  Για φαντασου να μου χε συμβει τοτε με την μαυρη!!! Δεν λεει 
 

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Μηνύματα
162
Like
7
Πόντοι
1
Ο Ray έγραψε : " ...... Την ξαναπέτυχα την επόμενη μέρα αλλά δεν πήγα γιατί είχε νεύρα και δε μου μίλησε καλά. Αλλά αν την πετύχεις σε καλή μέρα είναι σούπερ και πεντακάθαρη"
---------------------------------------------------
Ώπα ρε φίλε την άλλη φορά να της πάς και κανά λουλουδικό κανά κόσμημα μήπως και σου κάτσει ......... Ήμαρτον ρε να παρακαλάμε και τις πουτάνες ......... :headbang:
 

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.348
Like
19
Πόντοι
16
Σας συμβουλεύω να μένετε μακριά απότις συγκεκριμένες μαύρες. Έχω διαβάσει σε ρεπορτάζ εφημερίδας ότι οι περισσότερες από αυτές προέρχονται από χώρες της Αφρικής, στις οποίες τα ποσοστά φορέων του ιού HIV (AIDS για να καταλαβαινόμαστε) ξεκινούν από 20% (ένας στους πέντε κατοίκους) και φτάνουν ώς και στο 50% (ένας στους δύο κατοίκους, για να καταλαβαινόμαστε).

Οι συγκεκριμένες μάλιστα μαύρες, είναι εξαιρετικά επίφοβες, όχι μόνο γιατί προέρχονται από τα συγκεκριμένα μέρη, όπου το AIDS κάνει θραύση, αλλά επιπρόσθετα, γιατί ασκούν το επάγγελμα της πόρνης, χωρίς να υποβάλλονται ποτέ στον παραμικρό ιατρικό έλεγχο.

Τώρα, απάντηση στο ερώτημα γιατί αδιαφορούν οι μπάτσοι...

Το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, αναφέρει ότι σε περιπτώσεις που μπάτσοι έχουν κινηθεί να τις συλλάβουν, αυτές έχουν απειλήσει ότι θα τους δαγκώσουν και θα τους μεταδώσουν τον ιό. Έχουν καταγραφεί μάλιστα δύο περιστατικά, που μαύρες πόρνες στην περιοχή της Αθηνάς και της Βάθης, έχουν πράγματι δαγκώσει αστυνομικούς που έχουν αποπειραθεί νατις συλλάβουν. Όταν τελικά συναλλήφθησαν και υποχρεώθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκαν οροθετικές στον ιό του HIV. Το ρεπορτάζ δεν ανέφερε αν υπεβλήθησαν στις ίδιες εξετάσεις οι αστυνομικοί και ποια ήταν τα ευρήματα, αλλά φαντάζομαι ότι τόσο οι εξετάσεις πάνω τους, όσο και έκδοση αποτελεσμάτων θα μεταθέτονταν σε άλλο διάστημα, δεδομένου ότι παίρνει κάποιο χρόνο για επωαστεί ο ιός στο βαθμό που θα μπορεί να εντοπίζεται αιματολογικά.

Εν κατακλείδι, φίλοι, μακριά από τη γειτονιά και τις γυναίκες αυτές.
 

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Μηνύματα
1.872
Κριτικές
6
Like
387
Πόντοι
316
Σας συμβουλεύω να μένετε μακριά απότις συγκεκριμένες μαύρες. Έχω διαβάσει σε ρεπορτάζ εφημερίδας ότι οι περισσότερες από αυτές προέρχονται από χώρες της Αφρικής, στις οποίες τα ποσοστά φορέων του ιού HIV (AIDS για να καταλαβαινόμαστε) ξεκινούν από 20% (ένας στους πέντε κατοίκους) και φτάνουν ώς και στο 50% (ένας στους δύο κατοίκους, για να καταλαβαινόμαστε).

Οι συγκεκριμένες μάλιστα μαύρες, είναι εξαιρετικά επίφοβες, όχι μόνο γιατί προέρχονται από τα συγκεκριμένα μέρη, όπου το AIDS κάνει θραύση, αλλά επιπρόσθετα, γιατί ασκούν το επάγγελμα της πόρνης, χωρίς να υποβάλλονται ποτέ στον παραμικρό ιατρικό έλεγχο.

Τώρα, απάντηση στο ερώτημα γιατί αδιαφορούν οι μπάτσοι...

Το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, αναφέρει ότι σε περιπτώσεις που μπάτσοι έχουν κινηθεί να τις συλλάβουν, αυτές έχουν απειλήσει ότι θα τους δαγκώσουν και θα τους μεταδώσουν τον ιό. Έχουν καταγραφεί μάλιστα δύο περιστατικά, που μαύρες πόρνες στην περιοχή της Αθηνάς και της Βάθης, έχουν πράγματι δαγκώσει αστυνομικούς που έχουν αποπειραθεί νατις συλλάβουν. Όταν τελικά συναλλήφθησαν και υποχρεώθηκαν σε ιατρικές εξετάσεις, βρέθηκαν οροθετικές στον ιό του HIV. Το ρεπορτάζ δεν ανέφερε αν υπεβλήθησαν στις ίδιες εξετάσεις οι αστυνομικοί και ποια ήταν τα ευρήματα, αλλά φαντάζομαι ότι τόσο οι εξετάσεις πάνω τους, όσο και έκδοση αποτελεσμάτων θα μεταθέτονταν σε άλλο διάστημα, δεδομένου ότι παίρνει κάποιο χρόνο για επωαστεί ο ιός στο βαθμό που θα μπορεί να εντοπίζεται αιματολογικά.

Εν κατακλείδι, φίλοι, μακριά από τη γειτονιά και τις γυναίκες αυτές.

Οπότε για να μην  :humpleg: :humpleg: η λύση είναι μία
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom