Νέα

Ετεροφυλική Ο ξάδερφος μου απ' την Αμερική

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sootosalani
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
Πέρασε η Κυριακή και ο ξάδερφος ακόμη να γαμήσει;
απ' ότι μου είπε έχει πρόβλημα με το λογαριασμό δεν μπορεί να συνδεθεί.του έχουν κάνει μπαν μαλλον.γι αυτό δεν μπορεί να γράψει βτη συνέχεια
 

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
Όμως μου είπε ότι αφου δε μπορεί ο ίδιος να γράψει τη συνέχεια να το κάνω εγώ για αυτόν και μου την έστειλε.η συνέχεια είναι αυτή :μετά απο μια εβδομάδα η Στέλλα μου είπε ότι πρέπει οπωσδήποτε να κάτσουμε κι άλλο στο χωριό και να μετακομίσουμε όχι μεθαύριο αλλά την άλλη βδομάδα μιας και ο Τομ είναι χάλια δεν μπορούμε να τον αφήσουμε αβοήθητο έτσι κι αλλιώς την άλλη εβδομάδα έφευγε ο γιατρός τώρα ερχόταν κάθε μέρα να τον δει μιας και δεν πήγαινε καλά ο Τομ και είπε ότι πρέπει να προσέξουμε να μην χειροτερέψει γιατί θα χρειαστεί νοσοκομείο μετά.ο γιατρός ήταν απ' τους καλύτερους της Αμερικής και γύρω στα 45 χοντρός αρκετά κι αυτός και συνεχώς ιδρωμενος με φαλάκρα.μια απ' τις επόμενες μέρες όπως σχολασα και μπήκα σπίτι είδα τη Στέλλα να ετοιμάζεται να μπει στο δωμάτιο του Τομ ενώ εσιαχνε το ντεκολτέ της και κόντεψαν να πάθω εγκεφαλικό μιας και φορούσε μια στολή νοσοκόμας ,όχι όμως της κανονικές αλλά μια αποκριάτικη τελείως ξεκωλη .που τη βρήκε σκέφτηκα . από κάτω ήταν μίνι μόνο τον κωλο της έκρυβε από πάνω όλο το στήθος σχεδόν έξω λες και Φορούσε μονο σουτιέν ήταν από πάνω, ήταν κάπως έτσι
 

Συνημμένα

  • Screenshot_20200927-113145~2.png
    Screenshot_20200927-113145~2.png
    104,1 KB · Εμφανίσεις: 141
  • Screenshot_20200927-112800~2.png
    Screenshot_20200927-112800~2.png
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 130

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
Μόλις την είδα πήγα να της μιλήσω αλλά δεν πρόλαβα μπήκε στο δωμάτιο του Τομ . έτρεξα πίσω να μπω και γω αλλά .μεσα σε δύο λεπτά βγήκε . τότε της λέω .τι κάνεις τρελάθηκες;. Τι κάνω ;πάω να φέρω λίγο φαγητό στον Τομ. Έλα Στέλλα μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις για τη στολή λέω . Α η στολή ,είπα να φερθώ λίγο πιο επαγγελματικά .τότε νευρίασα της επασα σφιχτά το μπράτσο και της είπα Στέλλα με δουλεύεις; Τι είν' αυτά τα ρεζηλικια.ενω αυτή τραβήχτηκε και μου είπε τον άκουσες τον γιατρό τι είπε ο Τομ είναι πολύ κοντά στο να μας αποχαιρέτησει είναι στα τελευταία του ,με λίγο ακόμα βοήθεια θα φτάσει ,αύριο κατάφερα και τον έπεισα μόνο με λίγο οφθαλμολουτρο να έρθει δικηγόρος να αλλάξει την διαθήκη του και μάντεψε θα μας βάλει και μας μέσα,εξάλλου παιδιά η γυναίκα δεν έχει οπότε τι θα τα κάνει.κανονισε να τα καταστρέψεις όλα με τη ζήλια σου .να ΧΑ δούμε τόσα λεφτά για κάτι τόσο ασήμαντο ,εδώ στην παραλία με το μπικίνι είμαι πιο γυμνή με βλέπει πιο πολυσ κόσμος και τζάμπα και δε σε πηραζει.λοιπον ηρέμησε. Η ανεστια της με αποστομωσε . σκέφτηκα όλα αυτά που είπε ενώ την έβλεπα συνάμενη κουνάμενη να Μπένη με ένα δίσκο στο δωμάτιο του Τομ.δεν ήξερα τι να κάνω σκέφτηκα αυτό που είπε για το γιατρό που μας είχε πει χθες ότι ο Τομ είναι στα τελευταία του και να αποφεύγει τις συγκινήσεις και τους ενθουσιασμόυς η της στενοχώριες.μετα από λίγο η Στέλλα βγήκε απ' το δωμάτιο ενώ με φίλησε με πάθος στο στόμα μου είπε μην στενοχωριέσαι μωρό μου ξέρεις πόσο σ' αγαπώ ,μα και για τον ξεδερφο σου είναι καλύτερα θα ήταν δηλαδή καλύτερα αν πέθαινε μόνο κι έρημος .αυτά μου είπε κι άλλα τέτοια δεν μπορούσα να πιστέψω ότι παντρεύτηκα μια γυναίκα και ήμουν μαζί της τόσα χρόνια χωρίς να καταλάβω πόσο αδίστακτη και διψασμένη είναι για το χρήμα.ενω μου είπε ότι αύριο κατά της εφτά το απόγευμα θα ερχόταν ο δικηγόρος λίγο μετά την επίσκεψη του γιατρού δηλαδή που ερχόταν κατά της έξι και έφευγε στης εφτά .εγώ σχολουσα 5 οπότε θα ήμουν σπίτι πριν έρθει ο δικηγόρος.
 

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω αλλά τελικά αποφάσισα να μην πω τίποτα στη Στέλλα να κάνω ότι συμφωνώ με το ύπουλο σχέδιο της και την επόμενη μέρα μόλις έρθει ο δικηγόρος να τον διώξω και να μην την αφήσω να βάλει τον Τομ να αλλάξει τη διαθήκη .τον λυπομουν και ιδιαίτερα στην κατάσταση του. Την επομε μέρα λοιπόν έτυχε και σχολασαμε νωρίτερα απ' τη δουλειά, δεν είχε πολύ δουλειά στην εταιρεία και γύρισα αυτή τη φορά αντί για πέντε στις 1 στο σπίτι ,το αμάξι του γιατρού ήταν έξω σήμερα ειχε ερθεί νωρίτερα .μπήκα μέσα είχε ησυχία ,ωσ συνήθως. στο σαλόνι όταν πήγα κάνεις, θα ναι στο δωμάτιο του Τομ σκέφτηκα ίσως τον εξετάζει εκεί ο γιατρός.ετσι πλησίασα προς το δωμάτιο του Τομ τότε άκουσα στο βάθος ένα αχχχ σαν αναστεναγμό .
 

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
άκουσα αναστεναγμό γυναικείο ,πλησίασα και άκουσα και πάλι απ' έξω απ' το δωμάτιο του Τομ ξανά ,ενώ αμέσως πριν ανοίξω την πόρτα άκουσα -αχ αχ Τομ πρόσεχε σιγά αχ αχ γιατρέ είστε σίγουρος;σαν τη φωνή της Στέλλας πολύ λαχανιασμενη ενώ μια αντρική φωνή του γιατρού μαλον -φυσικά μη φοβάσαι αστον είπε ο γιατρός κάπως λαχανιασμενος ενώ μετά ξανά ακούστηκε αχχχχχ πολύ πιο δυνατά από πριν αχχχχχ αχ αχ ενώ μετά ένα σλατσ ,άνοιξα λίγο την πόρτα σιγά ίσα να δω μέσα από τη χαράμαδα, και κόντεψα να πάθω εγώ καρδιακό και εγκεφαλικό μαζί. τρία σώματα ολόγυμνα στο κρεβάτι από κάτω ο Τομ από πάνω του η Στέλλα με τα στήθη της σε απόσταση αναπνοής απ' τα μούτρα του. ενώ ο γιατρός βρίσκονταν πίσω από τη Στέλλα και της το εχωνε τον πουτσο στον κωλο. την γαμουσανε ταυτόχρονα !πια η Στέλλα που δεν είχε ιδέα τι είναι πρωκτικό σεξ.δεν είχε κάνει ποτέ πριν .και φυσικά ποτέ δεν είχε πάει με δύο άντρες ταυτόχρονα. Αυτή αναστεναζει και είπε σε μια φάση, αχ αχ το κάνω καλά γιατρε α αχ . Ενώ ο γιατρός καταιδρωμενος και λαχανιασμενος ειπε- Ωχχ καύλα μου !τι κωλαρα είν' αυτή! πολύ καλά το κάνεις ,ενώ η Στέλλα γύρισε το κεφάλι μπροστά και είπε στον Τομ -αχ αχ Τομ είσαι καλά μήπως να ελατωσω .ο Τομ -ωχ τι;όχι όχι κούκλα μου συνεχησε και πιο πολύ άμα θες .πηδά με την κωλαρα σου πάνω στον πουτσο μου όσο θες και όσο πιο άγρια γουστάρεις ,ωχ ωχ !ώρε καυλιάρα !τι βυζάρες έχεις μωρη πουτανα! μας έχεις τρελάνει! Ενώ η Στέλλα του απάντησε- αχ αχ και σεις με τις ψωλαρες σας Μ έχετε ξεσκίσει ! -ωχχ βυζαρου μου είμαι κοντά !
- ωχχ περίμενε
 

athinaios44

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
48.571
Like
44.499
Πόντοι
6.256

Telis85

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2019
Μηνύματα
137
Like
108
Πόντοι
1
ωχχ περίμενε κρατήσου λίγο να τη χύσουμε μαζι είπε ο γιατρός ενώ συνέχισε ωωχχ μιλάμε για φοβερή κωλαρα είχες δίκιο σλατσ ενώ όπως την κρατούσε απ' τα κωλομερια της έριξε μια σφαλιάρα ενώ αυτή δεν φάνηκε να την ένοιαξε ενώ μετά από λίγο ειπε ,αχ αχ τι ψωλαρες είν' αυτές αχ αχ τις νιώθω τόσο βαθιά αχ αχ νομίζω ότι ε..ρχε.. ται...ξανά αχ αχ μμμμμ αααααααχχχχχ.ναι αχχ αχ ναι ναι αχ ααααχχχχχααααααααχχχχ η Στέλλα τώρα αναστεναζε πολύ πιο έντονα και ακόμα πιο γρήγορα από πριν η ανάσα της γινόταν πολύ πιο γρήγορη .ο Τομ πω την καριολα ποτάμια έχυσε με γέμισε με τα υγρά απ' το μουνακι της ,.ο γιατρός είπε -ωρε τι ξεκωλιαρα είν' αυτή!αχ γιατρέ εσεις Με κάνατε ετσι .
 

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Μηνύματα
9.198
Like
759
Πόντοι
146
Ο Μακης είναι απο crossover επεισόδιο;
 

reabar

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2020
Μηνύματα
98
Like
157
Πόντοι
1
Μπες και εσύ στο δωμάτιο, βγάλτον όξω και βάλτον στο στόμα της,δεν θα μπορέσει να αντισταθεί.Πού να βρεις άλλη ευκαιρία για να σου πάρει πίπα;:dancing:
 

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Μηνύματα
104
Κριτικές
4
Like
480
Πόντοι
301
Πάντως ο γιατρός φαίνεται μεγάλη λέρα, είμαι σίγουρος ότι παίρνει και φακελάκια.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom