jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
σκευωρία χόνι?
ρωτα τον θειο της τσυριζαιας βολευτινας διωτη
σκευωρία χόνι?
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑρωτα τον θειο της τσυριζαιας βολευτινας διωτη
........... Μήν ξεχνάς φίλε μου ότι οι συγκεκριμένοι έγκαλούμενοι άντρες,μεγάλωσαν σε μιά άτέλειωτη στέρηση... καί έναν ύστερικό μεταφεμινισμό μέσα σε άποστειρωμένους παιδότοπους μέ τηλεοπτικές νταντάδες........ έγκλωβισμένοι σε μιά παρατεταμένη έφηβεία, άμφίφυλη, άμφίβια και άμφίβολη!!!!!!Πορδόπαπε, ο Νικολούδης θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Παπακωνσταντίνου ή θα του το απαγορέυσετε;
Για πλημμελημα τελικα επειδη δεν αποδειχθηκε η ζημια του Δημοσιου.τελειωσε η παρωδια
ανθρακες ο θησαυρος αποδειχτηκε για τους σκανδαλολογους
Για πλημμελημα τελικα επειδη δεν αποδειχθηκε η ζημια του Δημοσιου.
Με πλειοψηφια 8-5 παντως.
αντε ψοφα ρενα δουμε αν θα ζητησει κανεις συγγνωμη
Το ΠΑΣΟΚ που ψηφισε την παραπομπη ας πουμε?να δουμε αν θα ζητησει κανεις συγγνωμη
Παντως Γιαννη μην παιρνει πολυ αερα ο κωλος σου, ένοχος κριθηκε για την πλαστογραφια.
Την πειραξε την λιστα.
Η αποφαση ειναι οτι ναι, την πειραξε, αλλά εφοσον δεν αποδειχθηκε οτι οι διαγραφεντες ειχαν φοροδιαφυγει, τοτε δεν προκυπτει η κακουργηματικη μορφη του αδικηματος.ναι πλαστογραφησε την παρανομη λιστα
και γιατι την πλαστογραφησε αφου δεν υπηρχε κερδος για τον ιδιο η για τους συγγενεις του
φτιαχτα πραγματα
τα μαθαμε τα κολπα
Το μνήμα του ειναι στο πρωτο νεκροταφειο. Στο Μετσοβο ειναι απλως ο αδριαντας του.Πάλι μιλάς μωρή ανασκολοπισμένη μούμια; Άντε στο Μέτσοβο στο μνήμα του Αβέρωφ να τραβήξεις καμιά παχιά μπας και ξεμπουκώσεις.
[URL unfurl="true"]https://medium.com/reading-books/%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-9807ea8bba56[/url]
[size=15pt]Ένα μάθημα πολιτικής[/size]
Η υπόθεση της δίωξης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου είναι κάτι που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Διάβασα άπειρες σελίδες καταθέσεων, άρθρα, βουλεύματα σημειώνοντας ό,τι δεν καταλάβαινα για να ρωτήσω φίλους σχετικούς με τα νομικά ή τις πολιτικές διαδικασίες.
Δεν ξέρω για ποιο λόγο το έκανα αυτό. Δεν έχω καμία σχέση με τον άνθρωπο. Κάτι που να με συνδέει μαζί του. Το μόνο που ξέρω είναι η πολιτική παρουσία και η συμπεριφορά του.
Το συμπέρασμα από όλα αυτά τα διαβάσματα ήταν αρχικά σοκαριστικό για μένα. Εδικά όταν άρχισα να καταλαβαίνω, μακριά από το θόρυβο των media, τι πραγματικά συνέβαινε. Το γεγονός ότι αυτός ο άνθρωπος κάθισε στο σκαμνί, με απόφαση βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου, είναι ένας λεκές στην Ελληνική Δημοκρατία που τη στιγμάτισε για πάντα.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μίσος, τον εμπαιγμό, τις χυδαίες ειρωνείες εκλεγμένων και μη προς τον άνθρωπο που δημιούργησε το «οπλοστάσιο» για να καταστραφεί το πελατειακό κατεστημένο που έφτασε τη χώρα στα σημερινά της χάλια.
Η χθεσινή απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου (αθώος για απιστία και ένοχος σε βαθμό πλημμελήματος για την κατηγορία της νόθευσης εγγράφου) είναι αλήθεια ότι κρατάει τις ισορροπίες ανάμεσα στη συνείδηση μερίδας των δικαστών του και σε έναν ταλαιπωρημένο λαό που έχει φτύσει αίμα 5 χρόνια τώρα, ακούγοντας μπερδεμένος τους βουλευτές του να του λέει πόσο άμοιρος ευθυνών είναι για αυτά που αντιμετωπίζει.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι αθώος. Πέραν πάσης αμφιβολίας. Και το συμπέρασμα αυτό το έβγαλα εγώ ως απλός πολίτης, που χωρίς να με συνδέει κάτι προσωπικό με εκείνον μπήκα στον κόπο απλά να αντιπαραβάλλω αυτά που του χρέωναν οι κατήγοροί του με τα γεγονότα της υπόθεσης.
Η Ελλάδα βιώνει τη μακροβιότερη δημοκρατική περίοδο στην ιστορία της. Γεννήθηκα όταν αυτή η δημοκρατική περίοδος ξεκινούσε. Μέσα σε αυτήν την ιδανική περίοδο λοιπόν, είδα έναν πολιτικό να αναγκάζεται να σταθεί μόνος απέναντι στους υβριστές και στον όχλο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και το έκανε με τον ίδιο τρόπο που άσκησε τα υπουργικά του καθήκοντα. Με αξιοπρέπεια, τόλμη και ήθος.
Η υπόθεση της δίωξης του Γιώργου Παπακωνσταντίνου είναι ένα σπουδαίο μάθημα πολιτικής για μένα.
Η αποφαση ειναι οτι ναι, την πειραξε, αλλά εφοσον δεν αποδειχθηκε οτι οι διαγραφεντες ειχαν φοροδιαφυγει, τοτε δεν προκυπτει η κακουργηματικη μορφη του αδικηματος.
Κατα τύχη δηλαδη δεν δικαστηκε για κακουργημα.
Αν ειχαν οντως φοροδιαφυγει θα ηταν κακουργημα.
Αυτος παντως τους διεγραψε καλού-κακου!!!
Eγώ κρατώ τον ένα (1) χρόνο με αναστολή.
Βέβαια, να θυμάστε:
1. "κλέφτης" επειδή πεινούσε πήρε ποινή δύο (2) χρόνια με αναστολή,
2. Μαγαζί που, λόγω κρίσης, δεν πλήρωσε ΙΚΑ, πήρε ποινή 18 μήνες, εξαγωράσιμη.
Πολλές άλλες περιπτώσεις.
[size=10pt]Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα, δεν είναι τυφλή. Απλά εθελοτυφλεί...[/size]