Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.477
Κριτικές
13
Like
199
Πόντοι
6.055
και παλι δεν μας λες τιποτα για μποτες τρελο αγορι θα σε μαλωσω!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Ειληκρινά φίλε μποτόφιλε, κάνω φιλότιμες προσπάθειες να προσέχω τα παπούτσια των κοριτσιών αλλά τα βυζιά και οι κώλοι τους μου αποσπούν την προσοχή την τελευταία στιγμή!!!

Όσες πρόσεξα φορούσαν γόβες με πλατφόρμα! Η μόνη η οποία ΙΣΩΣ φοράει μπότες είναι η καμαρωτή Ρωσογκό, έναντι ''Ψυλικατζίδικού'' και ανορθόγραφου μπουρδέλου επί της Σαπφούς. Θα έλεγα να ρίξεις μια, ματιά αξίζει τον κόπο!

Είσαι και γκαντέμης όμως γιατί αν και σχεδόν Δεκέμβριος, έχει αρκετή ζέστη για μπότες!
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.477
Κριτικές
13
Like
199
Πόντοι
6.055
ποτε δεν εχει αρκετη ζεστη για μποτες! εδω κ στα κρυα δε φορανε οι καριολες,αναρωτιεμαι δεν κρυωνουν τα ποδαρακια τους?
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Απλά τις βολεύει να φοράνε παπούτσια τα οποία μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα για να μην χάνουν χρόνο!

Θυμάμαι πριν περίπου 1,5 χρόνο, υπήρχε μια κοντή η οποία φορούσε μπότες και λάτεξ στολή στοχεύοντας εμφανώς σε συγκεκριμένο target group!!!

Βέβαια η γκόμενα έμιαζε με λοχία του Πολωνικού στρατού!

Ο Γιαρουζέλσκι στο ναυτικό!!!
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.477
Κριτικές
13
Like
199
Πόντοι
6.055
πως και δεν την πετυχαα φτουυυυυυυ!!!!!!!!!!
 

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Μηνύματα
117
Like
4
Πόντοι
1
Λοιπόν, είχαμε tour χθες! Πριν αρχίσω όμως να σας εξιστορώ, θα απαντήσω στο μήνυμα του Kompaiasi λέγοντας ότι από την συμπληρωματική περιγραφή που έδωσε, φαίνεται ότι μιλάμε για την ίδια κοπέλα, οπότε δεν υπάρχει λόγος αμφισβήτισης της είδησης που έδωσε σε παλιότερο post. Ζητώ συγνώμη αν προκάλεσα σύγχυση και ανακατωσούρα  :'(

Και τώρα στα χθεσινά. Η επίσκεψη έλαβε χώρα την 7η απογευματινή και ήταν πιο φτωχή από την προηγούμενη επίσκεψή μου από άποψη ''υλικού''.

Έχω ευχάριστα νέα για τον φίλο aggeloooo! Η κοπέλα για την οποία είχαμε διχογνωμία με τον Kompaiasi, ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριέυει χαρίζοντας απλόχερα ... μέτριο σεξ (εδώ συμφωνούσαμε με τον Kompaiasi από την αρχή  :grin: :grin: :grin:)

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή

Η χθεσινή επίσκεψη χαρακτηρίζεται ως ''θεματική'' επίσκεψη και ο λόγος είναι ότι έψαχνα για τη Ρουμάνα που πήρα την προηγούμενη φορά, ονόματι Χριστίνα με κώλο-μηλαράκι! Μου είχε πει ότι θα βρίσκεται στην περιοχή μέχρι Δευτέρα, οπότε και έκανα την εκδρομή μου!

Ταντάλου 8Α, η γνωστή Ρωσιδογκόμενα στο σπιτάκι δίπλα από αυτό με τα πράσινα παράθυρα. Σταθερή αξία, σταθερή πολυκοσμία.

Ταντάλου 9, έπαιζε η πανεμορφη γκομενίτσα της οποίας οι φωτογραφίες κοσμούν το σαλόνι του σπιτιού. Είναι το σπίτι με την πινακίδα Eros στην είσοδο! όπως είπα, πανέμορφη γκόμενα αλλά από service και στησίματα λίγο υστερεί. Αξίζει να την δοκιμάσετε.

Επί της οδού Σαπφούς, το πρώην ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία ψηλή (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ψηλή) νταρντανογκω, την οποία δεν έχω πάρει, αν και θα το πράξω σύντομα!!! Η γκόμενα ενδείκνειται για leg-fetish! Είναι 2 μέτρα νταμάρι με μεγάλα αν και κάπως πεσμένα βυζιά και ατελείωτα πόδια! Δεν ξέρω (ακόμη) τι κάνει μέσα στο δωμάτιο! Την βάζω στα προσεχώς.

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς) είναι ... η καμαρωτή στριπτηζοειδής ξανθια, για την οποία σφάχτηκαν παλικάρια! Εντυπωσιακό σώμα, αλλά μέτρια περιποίηση (κατά τη γνώμη μου).

Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα . Εκεί υπάρχει μια ρωσογκο, τύπου ''νοικοκυρά''! Σητεμενάκι και πολύ φιλότιμη στο δωμάτειο, αλλά μέχρι εκεί.

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί παίζει μια χτικιάρα ξανθιά την οποία δεν προκειται να πάρω στον αιώνα τον άπαντα γιατί εκτός των άλλων είναι και κρύα! (Ναι λοιπόν, είναι η ίδια που υπήρχε και στην προηγούμενη επίσκεψή μου)

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε πάλι τη μαύρη, με τις βυζάρες και τις κωλάρες αλλά ΚΑΙ ΠΑΛΙ σας εφιστώ την προσοχή!!!

Στο Προμηθέως 14, εκεί που ΘΑ κατέθετα αν υπήρχε η Χριστίνα, υπήρχε μια όμορφούλα νεαρή ξανθιά η οποία όμως δε μου έκανε κλικ! Ρώτησα την τσατσα αν θα δούλευε η Χριστίνα ή η Τζόρτζια κάποια στιγμή εκεί ή σε άλλο μαγαζί της πιάτσας! Μου είπε ότι η Τζόρτζια επιστρέφει τις επόμενες μέρες ( :cheesy:) ενώ την Χριστίνα ούτε καν την ήξερε ( :'() Τελικό σκορ 1-1!

Και πάμε τελευταία στο σπίτι που με έκανε να καταθέσω χθες! Ήταν το σπιτάκι στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, στο οποίο παίζει η θηρειώδης Ζανέτα! Γερμανίδα πανυψηλη, μεγάλη σε ηλικία (περι τα 50), με μεγάλο κώλο και μεγάλα πλαστικά βυζιά. Λίγο υπερβολική αλλά ζεστή στις αντιδράσεις της, κάνει γαμίσι με ISO!!! Δηλαδή δεν κάνει ΚΑΝΕΝΑ ΕΞΤΡΑ αλλά από την άλλη δεν πρόκειται να φύγεις ποτέ δυσαρεστημένος! Είναι λίγο βίαιη με το εργαλείο του πελάτη και ζουλάει λίγο υπερβολικά τα μπαλάκια αλλά μάλλον έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή! Το καλύτερο νέο της βραδιάς είναι η επιστροφή την νταρντανοολλανδέζας με τα πλαστικά βυζιά και το σκουλαρίκι στην κλειτορίδα! Δουλεύει εναλλάξ με την Ζανέτα. Μας έλειψε εμας τους λάτρεις των πορνοσταρ! Ειδικά οι φωνες που βγάζει στο γαμίσι είναι άλλο πράμα!  :o :o :o Δίνει την αίσθηση στους συναγωνιστές ότι είσαι κάτι μεταξει Τζον Χολμς και Πήτερ Νορθ!!! ΕΠΟΣΣΣΣ!!! Θα την επισκευθώ από βδομάδα!


Έτσι μπράβο! Να ανεβαίνει το επίπεδο!!!

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!

Trelo agori τι με εκανες τώρα!
Σε ποιό μαγαζί την είδες τη ρωσσίδα που λέω? Πήγα χθες και το μαγαζί που ήταν παλιά ηταν ακόμη κλειστό
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Είναι στο απέναντι! Σ'αυτό που είναι δίπλα στο παρκινγκ (ακριβώς απέναντι από το ανορθόγραφο!)

Απλά δοκίμασε να πας κατά τις 7 γιατί αυτή ήταν η ώρα που την είδα προχθες και ΛΟΓΙΚΑ αυτή θα είναι η βάρδια της για όλη την εβδομάδα. Αν δεν είναι εκεί, ρώτα την πιθηκοτσατσά, πιστεύω ότι θα σε κατατοπίσει.

ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ!!!
 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Μηνύματα
11.883
Κριτικές
140
Like
421
Πόντοι
3.595
φίλε αν δεν αλλάξεις το ποστ στα ελληνικά
1.θα ενημερωθεί η Ασφάλεια
2.η ιντερπόλ
3.η CIA
4.η εισαγγελία αθηνών και θεσσαλονίκης
5.κινδυνεύεις να βρεθείς στο Γκουαντάναμο

εδώ υπάρχουν κανόνες,δεν είναι.....μπουρδέλο!!!
 

panos_gg

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
43
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μποτοφιλε μαλλον σου 'φεξε

26ης Οκτ 52 , παρασκευη βραδυ , γιαννα εκ πολωνιας , ασπρη επιδερμιδα , καλο βυζακι , ωραιος κωλος και μαυρες μποτες πανω απο το γονατο.
30Ε το απλο και +10Ε για παραπανω ωρα . εξτρα τιποτα και οχι προθυμο χουφτωμα.  τσιμπουκι καλό , στην συνεχεια σχετικα αδιαφορη αλλα καλο πισωκολλητο ( με θεα στο καθρεφτη )
σαν συμπερασμα θα έλεγα οτι δεν τρελαθηκα αλλα ........
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.477
Κριτικές
13
Like
199
Πόντοι
6.055
panos gg εισαι θεος να σε φιλησω,παμε μαζι καμια τσαρκα?
 

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Μηνύματα
67
Like
4
Πόντοι
0
Προμηθεως 9 Το γωνιακο απεναντι απο το καινουργιο εμπορικο κεντρο
Σημερα μεσημερι στις  2
Η κοπελλα φορουσε Μποτες (Καπως κακογουστες ομως)
Δεν τη πηρα λογο εμφανισης αν και ειχε συμπαθητικη φατσουλα
mpotofile τσεκαρε ...
Εγω ψαχνω για Νταρντανες πολλων κυβικων
Αν δειτε κατι μια μικρη αναφορα θα την εκτιμουσα ιδιαιτερα
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Από την χθεσινή μου επίσκεψη στην πιάτσα Ταντάλου - Σαπφούς - Προμηθέως, κατάλαβα ότι δυστυχώς το επίπεδο πεεεεεεφτειειειειειει!!!  :'( :'( :'(

Μάλλον πρέπει να αλλάξω ώρες επίσκεψης! Η ''μετά τις 7'' βάρδια δεν παίζει καλή μπάλα!!!

Ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή.

Ταντάλου 8Α, η γνωστή Ρωσιδογκόμενα στο σπιτάκι δίπλα από αυτό με τα πράσινα παράθυρα. Σταθερή αξία, σταθερή πολυκοσμία. Εδώ έμαθα ότι παίζει και η Ισπανίδα από τους ʼγιους Σαράντα, η θρυλική ʼννα-Μαρία. Πραγματικά χθες θα ήταν καλή επιλογή, αν και έχει ρίξει αισθητά το επίπεδο των υπηρεσιών της συν το γεγονός ότι την έχω πάρει τόσες πολλές φορές ωστε είναι σαν να πηδάω τη γκόμενά μου! Τέτοιο ζήτημα δεν υπήρξε όμως γιατί πέτυχα τη Ρωσιδογκό στη συγκεκριμένη βάρδια! Υπόδημα: γοβα. βαθμολογία 6,5-7 (από προηγούμενες επισκέψεις)

Ταντάλου 9, έπαιζε ψηλή (ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ψηλή) νταρντανογκω, η οποία μέχρι την περασμένη βδομάδα ήταν στο ανορθόγραφο της ''Σαφούς''. Θυμίζω ότι η γκόμενα ενδείκνειτα ι για leg-fetish! Είναι 2 μέτρα νταμάρι με μεγάλα αν και κάπως πεσμένα βυζιά και ατελείωτα πόδια! Την τέσταρα χθες και δυστυχώς δεν πέρασε! Πίπα επίμονη αλλά μηχανική. ανεβαίνει από πάνω αλλά δεν συμμετέχει. Βυζιά πεσμένα (δεν βγάζει το top της κατά τη διάρκεια της πράξης!!!). Την γύρησα πισωκολητα για γρήγορο τελείωμα. Υποδήματα: γόβες, Βαθμολογία 5,5-6

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία Αλβανο(ή Βουλγαρο)γκόμενα η οποία είναι καιρό στην περιοχή, είτε στο ανορθόγραφο (εκεί που την βρήκα) είτε στην Ταντάλου 9. Δεν είναι κάτι το αξιόλογο αν και δεν την έχω πάρει. Μελαχρινό μαλί πολύ σγουρό (κατσαριδοσγουρό), μέτριο ανάστημα με άσχημη φάτσα και μέτριο σώμα με στραβά πόδια τύπου Τσιαντάκης!!! Υποδήματα: γόβες

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς) είναι μία όμορφη ρωσογκόμενα με ωραία πιασίματα ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί στις υπηρεσίες της είναι χειρότερη κι από μαύρη!!! Αν και έχει πολύ ωραίο γεμάτο κωλαράκι, δεν σ'αφήνει να το πιάσεις! Στην πίπα (του δευτερόλεπτου) κάθεται με τον κώλο στις πατούσες σου ενώ στο πισωκολητό ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ να την πιάνεις από τη μέση! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Σίγουρα η χειρότερη από τις κοπέλες της περιοχής! Είχα καιρό να μπω σε σπιτάκι και να φύγω χωρίς να τελειώσω! Το κατάφερε αυτή (πριν 3 μήνες περίπου!!!)  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Υποδήματα: αδιάφορα, βαθμολογία: 0 (με επιοίκια!!!)


Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα . Εκεί υπάρχει μια καστανή ομορφούλα η οποία όμως δεν με κάνει κλικ! Όμορφο σώμα και γενικά θετική παρουσία, αλλά φαίνεται λίγο ξενέρωτη. Υποδήματα: γόβες

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί, αν και το φωτάκι ήταν αναμένο, η γκεσταποτσατσα μας έδιωξε και μας είπε να ξαναπάμε σε μισή ώρα!!! Ένα από τα παιδιά που ήταν εκεί είπε ''τότε γιατί έχεις το φως αναμένο έξω''? Μάλλον δεν ήξερε που το έλεγε! Ευτυχώς η γκεστάπο δεν αντέδρσε γιατί θα είχαμε δράματα!!!

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε την ομορφούλα ξανθιά και αδύνατη ρωσιδούλα που έχει συνήθως αντί της μαύρης! Όμορφο κομμάτι αλλά πολύ μπιμπελό! Δεν μου κάνει κλικ! υποδήματα: ΜΠΟΤΕΣ (ναι λοιπόν, καλά άκουσες) χρυσές και λεπτές μέχρι λίγο πιο κάτω από το γόνατο.

Στο Προμηθέως 14, εκεί που ΘΑ κατέθετα αν υπήρχε η Χριστίνα, ή η Τζώρτζια. Αντ'αυτών υπήρχε μία νταρντάνα ρωσίδα μελαχρινή με μαλλί κουβάρι!!! Αν και ασχημούλα, κάποια στιγμή θα την δοκιμάσω (αν το επίπεδο εξακολουθεί να είναι πεσμένο) γιατί έχει πιασίματα και αυτό μου κάνει κάτι. Υποδήματα: γόβες

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, στο οποίο έπαιζε η θηρειώδης Ζανέτα και η πορνοστάρ Ολλανδέζα μέχρι πρώτεινως, χθες ήταν μια λεπτεπίλεπτη μελαχρινή που είναι καιρό στην πιάτσα (on and off). Λεπτή με ωραίο σώμα και πρόστοιχη φατσούλα αλλά στο δωμάτιο είναι μέτρια (την είχα πάρει παλιότερα). Υποδήματα: γόβες, βαθμολογία: 6-6,5 (από παλιότερα)

Αυτά

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!  :dancing: :dancing: :dancing:
 

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Μηνύματα
67
Like
4
Πόντοι
0
trelo agori εχεις κανει εξαιρετικη αναφορα
Εγω εχθες περασα απο ολα στις 2 το μεσημερι
Δυσκολα τα πραγματα και καποιες κοπελες παρατηρω οτι ηταν και το πρωι >τι περιμενεις μετα απο 10 και βαλε ωρες απο μια κοπελα που την εχουν σκισει διαφοροι καβλιαρηδες
κουραση και αδιαφορια
Ας ελπισουμε οτι η νεα χρονια θα φερει κατι καλλιτερο στην πολη μας
:helpplea:
 

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Μηνύματα
219
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
1
Εγω εχθες περασα απο ολα στις 2 το μεσημερι
Δυσκολα τα πραγματα και καποιες κοπελες παρατηρω οτι ηταν και το πρωι >τι περιμενεις μετα απο 10 και βαλε ωρες


Μα τι ωρα πιανουν δουλεια?? :o
Στις 4 τα χαραματα??? :2funny:
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.714
Κριτικές
28
Like
2.466
Πόντοι
6.265
Γεια σου Trelo Agori με τα εβδομαδιαια σου review
:dancing:
κανε και καμια πρωινη επισκεψη
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Τα πρωινά δυστυχώς δουλεύω  :'( :'( :'(

Το Σάββατο όμως, είμαι αποφασισμένος να ανακατέψω την τράπουλα για τα καλά  :grin: :grin: :grin:

Μετά τον καφέ θα κάνω πέρασμα και πιθανή κατάθεση!  :dancing: :dancing: :dancing:

Υπομονή λοιπόν μέχρι αύριο!!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Ε, ναι λοιπόν!!! Ανακάτεψα την τράπουλα, έκανα τις σωστές αλλαγές στην ομάδα και ήρθαν τα αποτελέσματα!!! Βολτάρισα το Σάβαβτο το μεσημέρι (περι τις 3) και αποζημιώθηκα!!! Θα μπορούσα να καταθέσω στις μισές από τις κοπέλες της περιοχής και να μείνω ευχαριστημένος!

Ξεκινώ την αφήγιση:

Ταντάλου 8Α, ʼννα Μαρία (χρειάζεται να πω κι άλλα???). Η Ισπανίδα από τα Τίρανα, αποτελεί σταθερή αξία για την περιοχή! Μελαχρινή με πεταχτό και γεμάτο κωλαράκι, παίρνει καλή πίπα και θα φύγεις ικανοποιημένος, αλλά όχι ... τρελλαμένος! Κάποτε έκανε γαμίσι με πέταλα! Έλεγε καριολίκια κατά τη διάρκεια της πράξης και γενικώς ήταν σουπερ!!! Τώρα έχει κόψει τα καριολίκια, αλλά το χειρότερο είναι ότι σε παίρνει πίπα και είτε σου σηκωθεί είτε όχι στο 3λεπτο σταματάει και βάζει το λουκούμι μέσα στον κουμπαρά! Όχι ότι δε μπαίνει βέβαια (μέχρι τρένο μπαίνει) αλλά η καλή πουτάνα εκεί φαίνεται, στο πως θα σε προετοιμάσει. Υπόδημα: γοβα. βαθμολογία 7 (από προηγούμενε ς επισκέψεις)

Ταντάλου 9, έπαιζε η κοπελίτσα της οποίας οι φωτό διακοσμούν τον χώρο. Πανέμορφη, έκοψε και έβαψε ξανθά τα μαλλιά της. Στο δωμάτιο βέβαια δεν λέει και πάρα πολλά αλλά είναι μαζί με την ʼννα Μαρία οι πιο όμορφες της περιοχής (για τα γούστα μου). Υποδήματα: γόβες, Βαθμολογία 6,5 (από προηγούμενη επίσκεψη)

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία σκουρόχρωμη νταρντανογκόμενα με μαλλί-πλεξουδάκι, τύπου κομποσκοίνι. Δεν έλεγε και πολλά και επιπλέον ατύχισε να πέσει πάνω στη Dream-team του τριγώνου, όπότε μένει ασχολίαστη. Υποδήματα: γόβες

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς) είναι μία όμορφη μικρούλα ονόματι Νάνσυ. Ελληνίδα (λέει), δεν την κάνεις πάνω από 22 (18 λέει), μελαχρινή, μέτριο ύψος με άβγαλτα φρύδια και .... ένα κεραυνοβόλο, γεμάτο, πεταχτό, σφριγυλό, στρογγυλό, νεανικό κωλαράκι που δεν βαριέσαι να ζουλάς μέχρι να μουδιάσει το χέρι σου!!! Εκεί ΘΑ κατέθετα (ας όψεται η Τζόρτζια!!!) αλλά δεν το έκανα. Τη Νάνσυ την είχα πάρει πριν κανα 3μηνο, αν και φαινόταν συνεσταλμένη δεν υπήρχε κάτι καλύτερο τότε στην περιοχή. Μπήκα μέσα και δεν το μετάνιωσα. Παίρνει απίστευτη πίπα και φροντίζει να σε τελειώνει εκεί (και πιστέψτε με ... τα καταφέρνει!!!). Σ'αφήνει να της πιάσεις το κωλαράκι κατά την διάρκεια του διαρκούς πεοθυλασμού, στο οποίο βάζει κρέμες (αρνητικό!!!) και αυτός ήταν και ο λόγος που δεν της ζήτησα να την πάρω πισωκολητά (όπως συνήθως κάνω σε τέτοιες περιπτώσεις) αλλά φρόντισα να τελειώσω στην πίπα, σαν καλό παιδί.
Υποδήματα: γόβες, βαθμολογία: 7,5


Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα . ΚΛΕΙΣΤΟ (ελπίζω για την συγκεκριμένη μέρα μόνο)

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί, υπάρχει μια καστανή ομορφούλα η οποία παίζει συνήθως απέναντι, στο Προμηθέως 22 και δυστυχώς δεν με κάνει κλικ! Όμορφο σώμα και γενικά θετική παρουσία, αλλά φαίνεται λίγο ξενέρωτη. Υποδήματα: γόβες

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε ένα μπάζο με μπότες. Την έβλεπα πρώτη φορά και ήταν η τελευταία με την οποία θα πήγαινα τη συγκεκριμένη μέρα. υποδήματα: ΜΠΟΤΕΣ λευκές μέχρι το γόνατο.

Στο Προμηθέως 14, εκεί ΚΑΤΕΘΕΣΑ!!! Τζόρτζια γαρ! Πλήρωσα +10? για Ισπανικό τα οποία έκλαψα μετά (τσιγκούνης γαρ) γιατί δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Στο γαμίσι ήταν η κλασική, σταθερή αξία! παιχνίδι με κρεμούλα, πίπα, Ισπανικό (που δεν έλεγε και πολλά) και τέλος πισωκολητούμπα. Τι άλλο θέλει ένας άντρας για να νοιώσει ευτυχισμένος??? ΩΕΩ??? Υποδήματα: γόβες, βαθμολογία: 8

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, στο οποίο έπαιζε η θηρειώδης Ζανέτα. Σταθερή αξία κι αυτή, τιμά την περιοχή μας με την παρουσία της! Υποδήματα: δεν είδα, καθώς είμουν στην αρχή της βόλτας και μόλις η τσατσά είπε ότι πρόκειται για την Ζανέτα, έφυγα (δεν χρειάστηκε να την δω) βαθμολογία: 7 (από παλιότερα)

Περιμένω αναφορά και από άλλους συναγωνιστές!

Αυτά

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!   
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
''ʼκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει!!! Λαλεί πουλί, παίρνει σπυρί κι η μάνα το ζηλεύει!!!'' Επειδή αδυνατώ να πιστέψω ότι είμαι ο μόνος στο site που πάει μπουρδελότσαρκες, θεωρώ ότι κρατάτε τα καλύτερα για τον εαυτό σας και ως εκ τούτου, θα το σκεφτώ να ξαναστείλω ενημέρωση. Διαφορετικά, σας προετείνω το site του περιοδικού bourda για να αρχίσετε πλέξιμο (μιας και δεν ασχολείστε με το άθλημα)

Η τσάρκα ''έλαβε χώρα'' στα γνωστά λημέρια, το μεσιμέρι της Κυριακής (14:00), ώρα που αλλάζει η βάρδια σε πολλά σπιτάκια. Το ''γκολ'' μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα και εξηγούμαι:

Ταντάλου 8Α, ʼννα Μαρία (χρειάζεται να πω κι άλλα???). Η Ισπανίδα από τα Τίρανα, πέφτει και μαζί με την απόδοσή της πέφτει και η πελατεία της. Υπόδημα: γοβα. βαθμολογία 7 (από προηγούμενε ς επισκέψεις)

Ταντάλου 9, έπαιζε μια ζουμπουρλούλα γυφτοειδής, τίποτα το ιδιαίτερο. Το συγκεκριμένο μαγαζί και το ανορθόγραφο στη Σαπφούς έχουν μάλλον τον ίδιο ιδιοκτήτη γιατί κάνουν αρκετές ''αλλαξοκωλιές'' σε γκόμενες και τσατσάδες, ενώ πάντα έχουν ''γυφτοειδείς'' γκόμενες και συνήθως παίζουν μπουζούκια και αμανέδες στη διαπασών! Υποδήματα: γόβες

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μία σκουρόχρωμη νταρντανογκόμενα, γυφτοειδής (ΩΩΩ τι σύμπτωση!!!) η οποία με αφήνει ασυγκίνητο. Σχεδόν δίδυμη αδερφή με την κοπέλα στο Ταντάλου 9. Ψηλή με παραπανήσια κιλάκια και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο Υποδήματα: γόβες

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς), διαδραματίστηκε το ... έγκλημα της αγωνιστικής! Η πρωινή βάρδια ήταν ένα σαμιαμίδι εκ Ρουμανίας, μελαχρινή με ΜΠΟΤΕΣ (για τους λάτρεις του είδους  ;) ), η οποία απλά δεν με συγκινεί καθόλου. Ευτυχώς η τσατσά μου είπε ότι θα γίνει σύντομα αλλαγή και αποφάσισα να περιμένω. Στο τέλος της βόλτας μου και αφού δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο, μπήκα, σκόραρα και δεν το μετάνιωσα!!! Θύμα η αλβανογκόμενα με την θεϊκή πίπα για την οποία έχω γράψει παλιότερα! Η τύπισσα έχει μοτεράκι σε στόμα και χέρι! Δεν εξηγείται αλλιώς! Μιλάμε για φαινόμενο! Από εμφάνιση και συμπεριφορά δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά η πιπάρα της δεν παίζεται!!! Χαρακτηριστικό το ότι ο επόμενος τελείωσε πριν βάλω τα παπούτσια μου! Τους τελειώνει όλους στην πίπα! ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ Η ΟΛΓΑΡΑ!!!
Υποδήματα: γόβες (φοράει και μπότες εννίωτε), βαθμολογία: 10 (για την πίπα της μόνο  :grin: )


Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα . ΚΛΕΙΣΤΟ όπως και την περασμένη Κυριακή (αν γνωρίζει κάποιος κάτι, ας κάνει έναν κόπο να ενημερώσει, όχι μόνο να παίρνουμε!)

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί, υπάρχει μια καστανή ομορφούλα η οποία παίζει συνήθως απέναντι, στο Προμηθέως 12 και δυστυχώς δεν με κάνει κλικ! Όμορφο σώμα και γενικά θετική παρουσία, αλλά φαίνεται λίγο ξενέρωτη. Υποδήματα: γόβες

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε το γνωστό ξανθό του μαγαζιού. Ψηλό, όμορφο, αδύνατο, εντυπωσιακό, ... not my type!!! υποδήματα: ΜΠΟΤΕΣ.

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε μια ξανθιά ομορφούλα που φορούσε εσώρουχα με θέμα Santa Claus (όχι ʼγ. Βασίλη, μη μπλέκουμε τους αγίους στις βρωμιές μας!!!). Κόκκινα με λευκά γουνάκια στις άκρες (για όσους έχουν φετιχ). Ήταν αξιόλογη, αλλά δεν έκανε κλικ! Υποδήματα: γόβες

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε μια κοντή, αδύνατη μελαχρινή στην πρωινή βάρδια (τίποτα ιδιαίτερο) και μια κοντή αδύνατη ξανθιά Ρουμάνα στην απογευματινη βάρδια, την οποία είχα πάρει σε μια βραδιά απελπισίας και δεν το είχα μετανειώσει (τότε). Έχω ξαναγράψει γι' αυτή. Αξιόλογη γενικά, με καλή καβάλα (λόγω μικρού όγκου) και πουτανόφατσα αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο. βαθμολογία: 6,5 (από παλιότερα)

Περιμένω αναφορά και από άλλους συναγωνιστές!

Αυτά

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ανδ.Γεωργιου τα γνωστα..ΠΕΤΡΑ και βραδυνη βαρδυα η Ολλανδεζα..δρομο απο εκει και επισκεψη στην Κοροβαγκου..
Καλο το μικρο..δεν λεω..ομορφη με απιστευτες χειλαρες...αυτα...μπηκα..πληρωσα 50 ε για 15-20 λεπτα..ηρθε η μικρη..,3 λεπτα πιπα..και μετα..στα 5 λεπτα ειπε την μαγικη φραση.."αντε μωρο μου".........στα @@ μου τα 50...σηκωθηκα ντυθηκα και τελος.ΦΟΥΜΟ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ....
υγ.Τελικα αν εχεις 2-3 σωστα τηλ.ειναι μαλακια να τρεχεις σε μπουρδελα και σε city toyrs...χαμενος χρονος και χρημα.
 

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Μηνύματα
584
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
τρελο αγορι μην ανησυχεις ...μπορει να μην γραφουμε αλλα σε παρακολουθουμε . αλλα απο αυτα που λες εμενα προσωπικα δεν μου κανει κουραγιο να κατεβω , πολυ νεκρα ακουγετε .Επειδη βεβαια μενω κοντα πεταγομαι αν περναω απο εκει αλλα δεν μπορω να κραταω λεπτομερεις σημειοσεις οπως εσυ . Γενικα σε 10 λεπτα δεν θυμαμε καμια . ολες ειναι......
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom