Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Βαρεθηκε το μπαλκονι και θελει μπαρακι να τον παιξει η ξενιτεμενη ψυχη! Ο ...γκουσγκουνης της λευκωσιας!
Παίδες τώρα πρέπει να γράφουμε για σημεία που μαζεύονται τα γκομενάκια εκτός μαγαζιών βέβαια.
Για τα δυτικά λοιπόν βλέπω καλές μαζώξεις κάτω από το Apolis. Μαζεύονται πολύς κόσμος με περιπτερόμπυρα και γίνεται παιχνίδι, πιπίνια κυρίως βέβαια. Καλή φάση είδα και στους πεζοδρόμους στο ίλιον ένα βραδάκι εκεί γυρω από το Enzzo. Skitso κτλ. Μικρές βεβαια πάλι.
Τώρα για >30 δε ξέρω. Ή κρυώνουν ή μαζεύονται σπίτι τους με τις καβάτζες τους
Μικρες θα βρεις Ερμου ή κανα MallΤις μικρές ψάχνουμε
ωραία μπαράκια εχει στο γκάζι και μαζευει μικρές ηλικίεςπεστε κανα μερος που να μαζευει μουνια
Άμα ξέρεις να χορεύεις…πεστε κανα μερος που να μαζευει μουνια
Αυτό με το χορό ισχύειΆμα ξέρεις να χορεύεις…
palenque ζωγράφου
Άμα ξέρεις να χορεύεις παντού έχεις επιτυχίες.Άμα ξέρεις να χορεύεις…
palenque ζωγράφου
Ανάλογα την περίσταση και το κέντρο διασκέδασηςΆμα ξέρεις να χορεύεις παντού έχεις επιτυχίες.
Να χορεύεις πραγματικά όμως, όχι ζεϊμπέκικα και τέτοιες ηλιθιότητες.
Το ξέρω το μαγαζί και εγώ σε Latin αναφέρομαι κυρίως όταν μιλάω για χορό.Ανάλογα την περίσταση και το κέντρο διασκέδασης
Αυτό που ανέφερα είναι Latin
Το Palenque έχει κλείσει απ' ότι ξέρω!!!Ανάλογα την περίσταση και το κέντρο διασκέδασης
Αυτό που ανέφερα είναι Latin
Έλα να διδάξεις τύπε.τι εγινε τυποι μου καταφερατε κανα μουνάκι;;; ακολουθησατε συμβουλές μπολντη για κοινωνικοποιηση ή ακομη τη βγάζετε με τη μιζέρια και τα 20αρικα στη φυλής;;
σας τα εγραφα εδω μεσα και κοροιδευατε τωρα τα ψαχνετε ομως
Γι αυτο και δεν γραφει πια ο Μπολντυς ...
Εχει ξεσκισει να γαμάει απο τότε πουξεκίνησε τους χορούςδιοριστηκε στο λιμενικο