Christos Savvidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2018
- Like
- 822
- Πόντοι
- 146
μαγκες κανενας που να ξερει τι γινεται στο απλο μπαρ?στο νεο κοσμο?ειναι μπουρδελομπαρ η ενα απλο μπαρ?
Χωσου τυπε και δες τι παιζει, μη μασσας.
μαγκες κανενας που να ξερει τι γινεται στο απλο μπαρ?στο νεο κοσμο?ειναι μπουρδελομπαρ η ενα απλο μπαρ?
κωλομπαρο δικε μου με δυο τρεις κωλομπαρουδες
το αφεντικο ο τριανταφυλλος εχει πλουσια δισκογραφια
μικρο μαγαζακι με 5 ατομα εχει γεμισει
στη μπαρα χωρανε 3 χαλαρα Πώς διάολο θα κάνουνε social distancing εκεί μέσα που είναι όλοι αγκαλιά σχεδόν.
Όταν λέμε κωλομπαρο εννοείς ότι τις φορτώνεις τις κωλομπαρουδες με χρήμα?έχεις πάρει καμία?να τη γαμησεις
Δουλεύει εκεί μία νιγηριανοσέρβα τούμπανο. Πιο πολύ για βραζιλιάνα την κάνεις.μαγκες κανενας που να ξερει τι γινεται στο απλο μπαρ?στο νεο κοσμο?ειναι μπουρδελομπαρ η ενα απλο μπαρ?
Όταν λέμε κωλομπαρο εννοείς ότι τις φορτώνεις τις κωλομπαρουδες με χρήμα?έχεις πάρει καμία?να τη γαμησεις
Πρώταρης ρε παιδιά κάρα πρώταρης και Ναι για αυτή τη νιγηριανοσερβο ελληνίδα τι σκατα ειναι ενδιαφερομαι να τη ξεκωλιασω...με εχει τρελανει συο φεισμπουκ.την έχω φίλη πόσο παίρνει την έχει γαμησει κάνεις αν έχει τηλέφωνο ας το στείλει σε πμ.θενκσ Παιδιά.
Πρώταρης ρε παιδιά κάρα πρώταρης και Ναι για αυτή τη νιγηριανοσερβο ελληνίδα τι σκατα ειναι ενδιαφερομαι να τη ξεκωλιασω...με εχει τρελανει συο φεισμπουκ.την έχω φίλη πόσο παίρνει την έχει γαμησει κάνεις αν έχει τηλέφωνο ας το στείλει σε πμ.θενκσ Παιδιά.
Τύπε ψυχραιμία θα καταλάβουν ότι είσαι πρωτάρης καυλωμένος και θα σε τσουρομαδησουν θέλει σύνεση, μέσα εκεί δεν νομίζω να μπορέσεις να κάνεις και πολλά πράγματα εκτός αν καταφέρεις και κανονίσεις κάτι για εκτός μαγαζιού με ότι αυτό συνεπάγεται σε χρήμα, ο Τριανταφυλλος το αφεντικό το προσέχει το μαγαζί και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πιεις καθαρό ποτό και όχι μπόμπα όλα τα άλλα παίζονται!!!δε ξερω αδελφε .ενα ξερω ειναι ο τυπος μου σε γυναικα και μολις ανοιξει θα παω χτες να τη βρω και θα δωσω οσο οσο να τη γαμησω!ξερεις αν κανεις λαιβ?
Ρε μαλάκα βάγκον, δε σε χωνεύω επειδή είσαι κομμούνι και μαλάκας.εγω τα κανω ολα τα παραπανω απλα με τα χρονια και την εμπειρια εμαθα να ειμαι πιο ψυχραιμος