Νέα

Μπαρ με κονσομασιόν (συνήθως χωρίς στριπ)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 925
  • Εμφανίσεις 226K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.493
Κριτικές
22
Like
356
Πόντοι
5.795
Κατ'αρχας σε αυτα τα μαγαζια οντως συχναζουν αποτυχημενοι εραστες του 70,ταριφες,νταλικερηδες κλπ..
Αρα εμεις οι πιο νεοι 20-35,εχουμε ενα συγκριτικο πλεονεκτημα...Γιατι οπως και να το κανουμε,αλλο ειναι να τις χουφτωνει ενας 60αρης κοιλαρας και αλλο ενας 25-30 χρονων,εστω και ψιλοεμφανισημος..
Οι γκομενες που δουλευουν εκει,ειναι κατα 80%,χωρισμενες 30-45 χρονων με ενα-δυο κουτσουβελα να θρεψουν..Και επειδη "δεν τις περνει" να δουλεψουν σε κανα στριπ η μπουρδελο,πανε εκει για το μεροκαματο...
Το αλλο 20% χωριζεται σε μαυρες (που συνηθως ειναι πιο επιθετικες-τα κανουν ολα) και που και που,βρισκεται και κανενα φιντανι ρωσιδο-ρουμανο-πολονεζακι πιτσιρικι μεχρι 22-23 που μολις εχει ερθει Ελλαδα και επειδη ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΡΤΙΑ,δε μπορει να δουλεψει αλλου...
Αυτες οι πιτσιρικες επειδη δε ξερουν τη δουλεια,δε ρουφανε πολυ ποτο κι επειδη ειναι "ξεκαρφωτες" στην Ελλαδα και ψαχνουν καποιον να τις βοηθησει,με λιγο μπουρ-μπουρ και λιγη παραμυθα (θα σε βοηθησω..κλπ κλπ),ειναι μια σχετικα ευκολη λεια για αυτους που κατεχουν το αθλημα του μπλα-μπλα...
Τελος,πρεπει να αναφερουμε οτι,τα μαγαζια αυτα χωριζονται σε δυο κατηγοριες..
α)Τα κυριλε μαγαζια τυπου Ριτορνο-Καβος και λοιπα,που εχουν καλυτερο μεσο ορο σε ποιοτητα και ποσοτητα αλλα δε γινεται τιποτα μεσα-εκτος και αν κανεις "κονε" με καμμια εκει μεσα (πραγμα εξαιρετικα σπανιο και δυσκολο) και
β)Τα παρακμιακα που απο το πρωτο ποτο του 10ευρου που κερνας-με τη
"συμφωνη γνωμη" της διευθυνσης του καταστηματος-αρχιζει το χοντρο χουφτωμα,βαζεις το χερι σου παντου και η γκομενα βεβαια κανει το ιδιο..Και η φραπεδια παει συννεφο...
Και σε μια ωρα με 70-80 ευρω,εχεις πιει 2 ποτακια,εχεις κερασει αυτα που πρεπει για να κατσει η γκομενα και εχεις "πιει και το φραπεδακι σου"..
Και ερωτω..Σε ποιο στριπ,με τα ιδια λεφτα εχεις τη γκομενα μια ωρα στο τραπεζι,να αλληλοχουφτωνεστε?
Και βεβαια δε μιλαμε να εχεις τη 40αρα νοικοκυρα διλπλα σου αλλα κανενα πιτσιρικι..
Αυτος λοιπον ειναι ο σκοπος του θεματος που ανοιξα..
Πληροφοριες για τα παρακμιακα μαγαζια,που φερνει ΚΑΙ πιτσιρικες και επιτρεπεται το αγριο χουφτωμα..

φιλε καλα εκανες και ανοιξες το θεμα για να πληροφορηθει ο κοσμος τι γινετε διοτι στεναχωριεμε να πεφτουν δαγκωματα κυριως σε νεα παιδια..ωσ αναφορα για τα παρακμιακα μαγαζια που λες συμφωνω οτι σε μερικα πεφτει χουφτομα αλλα οι γκομενες κατα κανονα μπαζα ..και στην καλυετρη περιπτωση μετριοτατες καμμια σχεση με στριπτητζηδικα ..και προς θεου οχι να φαμε και ξυλο επειδη ζητησαμε να της γαμησουμε αφου χαλασαμε 300 λογαριασμο..λεγοντας μας οτι θα γαμησουμε αυριο και μετα παλι αυριο..μην σαλταρω και παω με 100 φιλους απο το σαιτ και τα κανουμε ολα λιμπα...
 

ANDREAS69

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Μηνύματα
59
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον μιας και ειμαι κι εγω απο τους οπαδους του σκηνικού θα σας πω το εξής. Έχω ακουμπήσει πολλά λεφτά στο παρελθόν σε τετοια μαγαζιά. Αυστηρός κανόνας είναι βέβαια να σας αρεσουν τα παρακμιακά. Γιατί μόνο παρακμιακές φάσεις θα γνωρίσετε εκεί. Τώρα στα περι χουφτώματος συμφωνω. Δηλαδή είναι εύκολο ή μάλλον το πιο εύκολο να πέσει αλληλοχούφτωμα είναι και ένα "ανώδυνο" σχετικά μέσον για την κάθε γκομενίτσα να μας φτιάξει ώστε να αφησουμε παραπάνω ευρώ.

Εγω έχω φάει και στην τουαλέτα του μαγαζιού και στο τραπέζι και σε ξενοδοχείο.

Από τη δική μου μικρή εμπειρία:

1. Πρέπει να σε εγκρίνει η γκόμενα. Δεν είναι πουτανες ή τουλάχιστον με την γνωστή έννοια. Αρα πρεπει εκεινες να το αποφασισουν εκείνες.  Για να σε εγκρίνει θα πρέπει να της αρέσεις και να της βγάλεις αίσθημα εμπιστοσύνης.

2. Αν δεις ωραίο μουνί που γουσταρείς να το τραβήξεις σε ξενοδοχείο... πότησε το μια δυο φορές χωρίς καμία αναφορά σε γαμήσια και τετοια. Λέξη κλειδί "εμπιστοσύνη"... Να ανοιχτεί ρε παιδάκι μου και να σε νιώσει ένα νορμάλ τύπο που δεν είναι σαν τα λαμόγια που της πιάνουν τον κώλο με το καλημέρα.  Σκεφτείτε οτι εκεί μέσα έχει ένα κάρο μαλάκες που νομίζουν πως επειδή κερνάνε έχουν δικαιώματα ζωής και θανάτου πάνω τους.

3. Αν η γκομενα ψηνεται κατα 95% είναι απίθανο να την πάρεις πριν το σχόλασμα άρα θέλει υπομονή.

Για να μην μακρυγορώ:

1.  Θέλει επιμονή και υπομονή
2. Σπατάλη
3. Ενδιαφέρον για την "παρακμιακή" διασκέδαση
4. Μακριά από αυτές που με το καλημέρα σου αφηνουν να νομίζεις πως θα γαμήσεις
5. Σεβασμό

Εγω επι 2 μηνες γαμούσα μια ρουμάνα άνω του μετρίου χωρίς να πληρώνω! Περάσαμε καλά. Ήταν μια ομορφη φαση καθαρα σεξουαλική. Η γκόμενα απλά ήθελα να γαμιέται όποτε θέλει με κάποιον που γουσταρει και αυτό ήταν. Τη σεβάστηκα και με σεβάστηκε και περάσαμε καλά!

Όταν μάλιστα πήγαινα στο μαγαζί πότε πότε πίναμε δυο ποτακια τα λέγαμε κι έφευγα χωρίς πολλά πολλά. Απλά
 

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Μηνύματα
329
Κριτικές
5
Like
246
Πόντοι
21
το καλυτερο ειναι να βρεις μπαρ που οι γκομενες κανουν και βιζιτες.Στην Καλαματα οπου εμενα παλια υπηρχε τετοιο μαγαζι με γκομενες  ωραιες απο αγιο δομηνικο αλλα και απο ρουμανια, ρωσια.
Εδω στην Αθηνα δεν ξερω .Ειναι καλη φαση ετσι γιατι ξερεις οτι για μια μερα η γκομενα θα γαμηθει μονο μαζι σου και αφου προηγηθει πολυ κουβεντουλα και γνωριμια στο μαγαζι.
Ειναι κατι σαν girlfriend experiece .
Σιγουρα θα σου παει πιο πολυ απο 50 ευρω που δινεις σε ενα studio αλλα ειναι αλλη φαση τελειως.
Αν ξερει καποιος τετοιο βιζιταδικο με πιτσιρικες ομως οχι τιποτε πατσογριεσ ας βοηθησει!!!!
Ει
 

Original21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες η Τρουμπα που ακριβως ειναι στο Πειραια? Ακουσα οτι εχει κατι καλα κωλαδικα. Ισχυει??? Αν ξερει καποιος ας πει.
 

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Μηνύματα
329
Κριτικές
5
Like
246
Πόντοι
21
στον κομβο στην μιχαλακοπουλου που ειχα παει πριν κανα 2μηνο εχει φοβερα μουνια σερβες αλλα δεν ξερω αν κανουν βιζιτες; ξερει κανενας συναγωνιστης;
 

Επισκέπτης
ι τρουμπα ειναι πειραια!ροτα για μια οδο φιλιμονος..καπος ετσι λεγετε αν θιμαμαι καλα...εκει ειναι ι τρουμπα μεγαλε χιστι!!!!
 

Επισκέπτης
ρε παιδες η Τρουμπα που ακριβως ειναι στο Πειραια? Ακουσα οτι εχει κατι καλα κωλαδικα. Ισχυει??? Αν ξερει καποιος ας πει.
Eιχε....την ''εποχη'' του πατερα μου....τωρα πια εχει κατι υπερ-παρακμιακες καταστασεις....φουλ χασις....φουλ του ασσου....κ φουλ του μαυρου...:):):):)!!!
To μονο σιγουρο ειναι  οτι θα μπλεξεις αν δν ξερεις τα μονοπατια....

ι τρουμπα ειναι πειραια!ροτα για μια οδο φιλιμονος..καπος ετσι λεγετε αν θιμαμαι καλα...εκει ειναι ι τρουμπα μεγαλε χιστι!!!!
Φιλωνος εννοεις αδερφε...οχι κ φιλιμονος....:):):):):):):)....
Ψαξε στα στενα της Νοταρα....Φιλωνος....Κολοκοτρωνη ολο κ κατι μπορει να πετυχεις...αλλα δν σε βλεπω καλα...:):):):):)...

Προσοχη....κ τα λεφτα οχι στην τσεπη κ στο πορτοφολι....
 

stathiskef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Μηνύματα
2
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες το gran ritorno ειναι στριπτιτζαδικο...το διπλα τι ακριβως ειναι?
 

piplover

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Μηνύματα
48
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαγκε το "Αρωμα" το γνωριζει κανεις?Ειναι στην Αλεξανδρας χαμηλα, διπλα στα 9/8 και το revenge of rock!Ξερει κανεις τι παιζει?Ξερω σιγουρα οτι παιζει κονσομα....αλλα αν γνωριζει κανεις κατι παραπανω,το οτιδηποτε,ας πει.Με ενδιαφερει το θεμα....
 

kwstas1975ath

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα συντροφια!!!!!τουσ τελευταιους τρεισ μηνες γυριζω σε μαγαζια τετοιου ειδους και ειπα να ριξω μια ενημερωση γιατι υπαρχουν μερικα που καλυτερα να τα καψεις τα ρημαδια τα λεφτα σου παρα να τα ακουμπησεισ...λοιπον εχουμε και λεμε...
i love you:αχαρνων....οι γκομενεσ ολεσ μπαζεσ...πελατεσ κατι αθλιοι μαυριδεροι...βεβαια οι γκομενεσ κανουν πολλα + φραπε αλλα τι να το κανεισ??? μαυρα χαλια...πεντε ευρω το ποτο..
ALEXANDER :αχαρνων..λεμεσου κατι...οι γκομενεσ μετριεσ...παιζει ενα ψηλο μωρο που το αρπαζαν αμεσωσ και δε προλαβα να το καβατζαρω...θα ξαναπαω για τν παρτη της γιατι την ειδα πολυ αναφτρα...δεν ξεκολλουσε απο τον πελατη ολο τριβοταν πανω στο...καθαροσ ο χωρος.
story: πιπινου κατι...γιαγιαδεσ και κατι μπαζα...ειδα να πεφτουν φιλια και μπαλαμουτιασμα..μικρος χαλια χωροσ..το αφεντικο βγαλμενο απο ταινια τρομου...μονο θετικο δεν υπαρχει μεγαλο ξεζουμισμα στο πορτοφολι...καθεται η <<γκομενα>> και μισαωρο με ενα ποτακι..
corner:διπλα  ακριβως απο το προηγουμενο. ολα αλλοδαπα..5 κοπελεσ..τισ γ.. και χωρις σακουλα....πιασιματα γλυψιματα...οχι φραπε...ηταν εναν πετιτ ρωσιδακι αξιογαμ..το. προσοχη διευκρινησε μονο ποτο γιατι στα χρεωνουν διπλα..θα ξαναπαω..εχει και εναν νταβα που το παιζει πολυ καπως...αγνοησε τον..
fideglio:αλεξανδρας υψος παναθηναια ζωσιμου κατι... 5 γριουλεσ 55+...ετοιμες για ολα βεβαια εξαιτιας του ανταγωνισμου...στην πεφτουν οι ιδιεσ για διασκεδαση μετα τη δουλεια..μεσα στο μαγαζι ειδα τα παντα...καθως γριες δεν απαιτουν πολλα ποτα...και μπορεισ να τις εχεισ τρεισ ωρεσ συνεχεσ μπαλαμουτιασμα... χουφτωμα απο μεσα απο τα ρουχα...φιλια παντου...δαχτυλο...ολες ομως χοντρεσ βυζαρουδες...αν τρελενεσαι για εντελως παρακμιακα πραγματα...
bolero:αχαρνων...μετριεσ γκομενεσ...τιποτα ιδιατερο...πολυ κουβεντουλα..μεγαλυτεροσ ο χωροσ σε σχεση με τα υπολοιπα  αλλα ξενερωτα...οι γκομενεσ μεχρι τριανταπεντε χρονων...σεχυ ντυμενεσ αλλα ψοφιες...5-6 κοπελεσ 6 ευρω το ποτο. πελατεσ πολυ παππουδεσ...αν δεν την κερασεισ πανω στο δεκαλεπτο ψυχραινονται και σεχεδον σου γυριζουν την πλατη..
corfu: αγιου μελετιου ψηλα..10-15 γκομενεσ...μερικεσ καλεσ...μια ελληνιδα ψηλη μελαχρινη αρκετα εντυπωσιακη..στα 7 ποτα ανοιχτηκε και αρχισε να μου κανει κολπακια με γλωσσιτσα στο λαιμο..πιο πριν να χαμε να λεγαμε...μεσοσ οροσ ηλικιας κοριτσιων 30+. υαπαρχουν και κατι εντελως μπαζα...μακριαααααα απο αυτες ..δεν κανουν ποτα και καθε 3 λεπτα στα πρηζουν..
παν παν¨ γκυζη..σρανταρεσ...πολυ μπλα μπλα...χορος...μεγαλα λογια...πολυ καψουρες στο παιζουν...αλλα ως παρουσιεσ δε λενε τιποτα...δεν ξαναπαω..
σκορπιος΄΄ τερμα περισσου μηδειας κατι...6-7 κοπελες...αρκετα φιλικεσ και κεφατεσ..1-2 πολυ μπαζα...εχει ενα τζαμαικανο φλογερο μωρο με λιγα ελληνικα που αφηνει να την μπαλαμουτιαζεισ ελευθερα..ευτυχως δε παιζουν αλλοδαποι πελατεσ..6 ευρω το ποτο..αλλα ρουφανε πολυ..δεν μπορω να πω ασχημα λογια γιατι χθες καψουρευτηκα ενα πολυ καυλιαρικο μωρο...θα ξαναπαω στανδαρ..
ciao..πλατεια  αμερικης...πολλεσ κοπελεσ...καποιεσ καλεσ..πολυ κεφι..για ολα τα γουστα...το αφεντικο τισ εχει παρεισ ολεσ...σε μαδανε ομωσ...
αυτα λοιπον...οταν παω και σε αλλα θα ξαναενημερωσω
 

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
521
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Μετά το ρεπορτάζ του προηγούμενου,κι επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε τέτοιο "μαγαζί",η ερώτηση έρχεται φυσιολογικά!Αφού είναι μπάζα,αφού είναι γριόνια,αφού δε θα γαμήσεις,γιατί να πας να πετάξεις τα λεφτά σου σε αυτά τα "μαγαζιά";
 

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Μηνύματα
851
Like
11
Πόντοι
6
ρε μαγκε το "Αρωμα" το γνωριζει κανεις?Ειναι στην Αλεξανδρας χαμηλα, διπλα στα 9/8 και το revenge of rock!Ξερει κανεις τι παιζει?Ξερω σιγουρα οτι παιζει κονσομα....αλλα αν γνωριζει κανεις κατι παραπανω,το οτιδηποτε,ας πει.Με ενδιαφερει το θεμα....
επειδη εχω περασει και απο αυτο το "πολιτισμικο κεντρο",θα ηθελα να σου πω για το αρωμα οτι ειναι το πιο κυριλε μπαρακι κονσομασιον μαγαζι-μουσικη απο ντι τζει,(γυναικα οταν πηγαινα εγω)με ολα τα ακουσματα,απο ελαφρυ ποπ ελληνικο ,λιγο ξενο επιτυχια οτι ακουγεται την τελευταια εποχη,μετα λαικο,κλαρινο,γενικα ολα τα ειδη και οχι μονο αποκλειστικα σκυλαδικα-να σκεφτεις οταν πηγενα εκανε τα πρωτα βηματα η καλομοιρα με το πρωτο σι ντι της.σαν χωρος ειναι ανετος μεγαλος,με ωραιους καναπεδες ,καλο εξαερισμο,καλο σερβις καθαρα ποτα με πληρες μεζε λες και πηγενες σε πιστα(πιατελα φισκα στα ξηροκαρπια συν καροτακι και οτι αλλο παρελκομενο),ακομα και με ενα ποτο.τωρα οι γυναικες ειναι αψογες,πολυ ρωσια παιζει,λιγο ελλαντα,και πολωνια(τοτε).ειναι φοβερα σεξυ ντυμενες,σου κανουν καλη παρεα,χαβαλε και το ποτο τους καστιζει 12ε(τοτε παντα),και οταν λεμε ποτο εννουμε κανονικο ποτο πινουν, και καθονται αρκετο χρονο με αυτο-οχι οπως στα στριπ μπαμ και κατω και να "παρο και αλλο πουτο".συνηθως ειναι αστερια τα κοριτσια (μου θυμιζουν τις διμετρες στα παλια στεκια....θυμαστε!!),ψηλες και λυγερες.
να ξερεις παντως οτι τα λεφτα που χαλας στα στριπ 50αρια και 20 αρια ,αν τα δωσεις εκει εισαι ΩΝΑΣΗΣ.να σκεφτεις οτι το ποτο,στο ξαναλεω,κανει 12ε(και οχι 20).τωρα αν εχεις καλο μπλα μπλα,εισαι και του χαβαλε και λιγο ξυπνιος χτυπας το καλοκαιρακι και καμια γκομενα για μπανιο(οπως και εγω !!!)με ολα τα ακολουθα.
ολα αυτα που σου ειπα ειναι για το "αρωμα"και δεν γνωριζω για τα υπολοιπα.
ενα καλο ειναι και το τσιαο στην πλ αμερικης(πολλες γυναικες)αλλα σε μαδανε.εχω περασει και απο παγκρατι μερια αλλα πολυ μιζερια και "βρωμα".
 

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Μηνύματα
652
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
6
Καλησπερα και απο εμενα,μηπως γνωριζει καποιος κατι για το Life ειναι η κατω απο την Πατησιων στο πρωτο παραλληλο στενο της Αγ.Μελετιου....εγω προσωπικα ειχα παει μια φορα και με 2 ποτακια ειχα τσιπησει τηλεφωνακι απο Αλβανιδα  30αρα βυζαρου..την πηρα τηλεφωνο κανα δυο φορες αλλα ειχε κατι τρελα ωραρια....σχολαγε 9:00το πρωι και κοιμοταν μεχρι της 19:00 το απογευμα....οποτε επρεπε να κανονισεις μαζι της μονο οταν ειχε ρεπο...συνηθως Δευτερα.
Παντως στο συγκεκριμενο, το ποτακι της γκομενας εχει 6 ευρο ειναι ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ και 12 ευρο το σπεσιαλ ποτο.
Ρουφανε ποτα σαν τρελες γιατι κοιτανε να κονομησουνε, αλλα ψιλοσεβονται την κατασταση και με ενα σπεσιαλ καθονται κανα 25λεπτο.
Απο χουφτωμα παιζει...αλλα εξαρταται και απο την γκομενα μεχρι που σου επιτρεπει να φτασεις.
Καποιοι φιλοι εχουν κανονισει ραντεβου με κοπελες απο το συγκεκριμενο και εχουν μαμησει.... καποιοι και χωρις λεφτα....
εαν εχεις καποιος καμια εμπειρια απο το συγκεκριμενο δεκτη...
Οσον αφορα τον Καβο ειχα παει το περασμενο Οκτομβριο αλλα ξενερωσα τοσο πολυ και ειπα δεν ξαναπαω....εκει μεσα σε αντιμετωπιζουν σαν πορτοφολι....δεν λεω πολλα μουνια ορισμενα απο αυτα καλα καποια ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και καποια μετρια για ολα τα γουστα.
Αλλα μολις φωναξα μια απο δαυτες στο τραπεζι ηπιε ενα ποτα special σε 10 λεπτα...το θεωρησα κοροιδοια πληρωσα και εφυγα.
 

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Μηνύματα
9.382
Κριτικές
7
Like
375
Πόντοι
366
στην επαρχια νομιζω ειναι καλυτερα διοτι ειναι μερικα που γαμας..αν και για να ειμαι ειλικρινης στην επαρχια δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει παρακαλω να διαψευστω εαν δεν ειναι οπως τα γραφω

Έτσι είναι. Τουλάχιστον στην πόλη που μένω εγώ. Υπάρχει και μαγαζί που είναι κάτι σαν κονσομάγαζο και στούντιο συγχρόνως. Κερνάς ποτό και μετά, πληρώνοντας το  έξτρα τίμημα, πας στα ενδότερα για σεξ, το οποίο δεν είναι τύπου μπουρδέλου (χύσε γιατί περιμένει ο επόμενος), αλλά όχι ότι περιλαμβάνει και τίποτα σπέσιαλ προγράμματα. Στα υπόλοιπα μαγαζιά του είδους η κατάσταση είναι και στην επαρχία όπως περιγράφεται για την Αθήνα: οι γυναίκες κοιτάνε να στα πάρουνε, αλλά δεν αποκλείεται να κάνεις και κατάσταση και να ''φας'' κιόλας. Εγώ προσωπικά, έχω φάει. 
 

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.424
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δείτε την ταινία 'Αυτή η νύχτα μένει' του  2000. Σκηνοθεσία: Νίκου Παναγιωτόπουλου. Aν δεν την έχετε δει αξίζει. Περιγράφει γλαφύρα την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο αυτό και στα σκυλομάγαζα της επαρχίας.
:birdman:
 

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.273
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
3.945
+10000 για τα τέσσερα παραπάνω ποστ!!  :rockon:  :rockon:
 

observer(1)

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Μηνύματα
4.288
Κριτικές
18
Like
1.961
Πόντοι
4.375
Ναι  ...Πολύ καλή ταινία-
σενάριο- κείμενο από τον  εμπειρο γνώστη των κωλομπαρων επαρχίας Θανο Αλεξανδρή (trash TV κλπ)


απίστευτος  εκει & ο Γιώργος  Διαλεγμένος ως .. πελάτης .. "τραγουδιστριών "  :birdman:
 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.493
Κριτικές
22
Like
356
Πόντοι
5.795
παιδια αποψη μου ειναι οπως εχω αναφερει και στην αρχη της συζητησης μακρια απο κολομπαρα...χανετε χρονο και χρημα..ηδη εχουν κλεισει τα μισα...στην επαρχια ειναι λιγο καλυτερα διοτι τα μεροκαματα ειναι πολυ καλυτερα και πανε και μερικα καλα κοματια αλλα..για να γαμισεις κανενα καλο κοματι και οχι μπαζο θα σου φυγει κανενα χιλιαρικο στην καλυτερη σου σε κερασματα κλπ...
 

kwstas1975ath

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Μηνύματα
9
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και παλι....φιλε μου ενοχλητικε...οσον αφορα την ερωτηση σου...ισως ημουν λιγο υπερβολικοσ..δεν ειναι ολες μπαζα...στα 10 κοριτσια πχ...οι 2 ειναι μπαζα οι δυο θεεσ και οι 6 μετριες...γενικα παιζει πολυ κοριτσι της διπλανης πορτας...αλλα για εναν πανηνταρη ειναι κελεπουρια...να γαμ... υπαρχει περιπτωση αλλα αν εισαι γενναιοδωρος με την κοπελα...αν περιμενεισ με 2 ποτα να κανεις δουλεια δεν βγαζεισ ακρη...παντως υπαρχουν και καποια μαγαζια με γιαγιαδεσ που ειναι μονο για χαβαλε...τωρα επειδη βλεπω πολυ παραπονο ...οτι σηκωνονται και φευγουν αμεσωσ οι κοπελεσ οταν πιουν το ποτο...οσο κι αν φαινεται απιστευτο εγω βλεπω πολλουσ τυπουσ που κερνανε και 30 ποτα μια κοπελα και σαμπανιεσ κτλ....θα καθησει μαζι σου με ενα ποτακι?εξαλλου αν καθησει πεφτει κραξιμο απο το μαγαζι...και δεν τη συμφερει κιολας...μην ξεχναμε οι κοπελες ειναι εργαζομενες δεν κανουν φιλανθρωπιες..κανονικα ο κανονας ειναι 5 λεπτα το ποτο και πεντε λεπτα αναμονη μηπως ξανακερασει...τα ξερω αυτα γιατι εχω δυο φιλαρακια που δουλευοθν σε τετοια μαγαζια...επιπλεον αν συχναζεισ σε συγκεκριμενο μαγαζι και δεν κερνας πολλα ποτα παντα θα σε πλησιασει το μπαζο του μαγαζιου απο απογνωση και οχι η θεα...εχω τραβηξει και φωτογραφιες απο κοπελεσ μαγαζιων αλλα δεν ξερω αν επιτρεπεται να τις ανεβασω.
και καθηστε ρε παιδια οταν βγαζετε γκομενακι στα μπουζουκια λιγοτερα πληρωνετε?εξαλλου μην ξεχνατε οτι εσεισ στην ουσια θετετε τουσ κανονεσ...χθες πηγα στο booker και αρχισα να κουβεντιαζω με μια κοπελα και δυο ωρες το πραγμα πηγε ετσι...μετα πηγα να δω το μωρο μοθ στο σκορπιο και στομα φιλησα και στηθος και λαιμο και χουφτωσα απο μεσα ...γι αυτο κατευθειαν στο ψητο αφηστε τα που μενεισ τι ψηφιζεισ και δεν ξερω εγω τι αλλο...χανετε πολυτιμο χρονο και ευρω...τωρα ειναι καποιεσ πολλεσ δηλδη που προσπαθουν να σου φανε την ωρα με φιλοσοφικες συζητησεισ.και κατι αλλο που βλεπω συχνα στα μαγαζια αυτα...μην κερνατε οποια να ναι επειδη ηρθε και μπαστακωθηκε διπλα σας απο ευγενεια...διαλεξτε εσεισ κοπελα.την πεμπτη πηγα και στο αρωμα...επιπεδο ciao πολλεσ κοπελες αλλα στην πεφτουν πολλεσ  μαζι και σου φευγει το παντακοσαρικο χωρισ να το καταλαβεισοι κοπελεσ οχι θεεσ οπως περιγρεφει ο συμφορουμιτης... σε αυτα τα μαγαζια δεν παιζουν πια τα τελεια μωρα πανε στα στριπτιτζαδικα...αλλα ειπαμε ειναι αλλη φαση ...σαν να πασ γκομενα βολτα...ασχετο ρε παιδια πηγα και βaby gold πριν καποιο καιρο...ειδα ενα τρελο μελαχρινο  χορεψε δευτερη το yzantine meditation  εκανε τρελο χορο εβγαζε μονο το παντελονι και το στρινγκ αλλα κρατουσε το τοπ και την περνανε πολλοι για πριβε...ειναι ευχαριστη κοπελα να την κερασεισ ποτα η καμια στραβομουτσουνιασμενη?...δεν θυμαμαι το ονομα της.
 

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.138
Κριτικές
12
Like
52
Πόντοι
2.945
Καλα πρεπει να ειναι καποιος ΠΟΛΥ απελπισμενος για να πληρωνει το χουφτωμα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom