Νέα

Μολδαβία - Chişinău

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 727K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
Με βάση τη δική μου εμπειρία, για καλό.. Άν είσαι σωστός βέβαια, γιατί υπάρχουν και κάποιοι που χαλάνε την πιάτσα.. Ξεχωρίζεις από τους δικούς τους άντρες που στην πλειοψηφία τους είναι σαν ντουλάπες με κεφάλι ξυρισμένο που δεν ξέρουν να φερθούν σε μια γυναίκα.. Εμείς είμαστε τύποι που πάμε στο club και τόσο από εμφάνιση όσο και από συμπεριφορά ξεχωρίζουμε.. Όσο για τα club που μου έχει τύχει εμένα και σε φίλο μου να φύγω με παρέα, είναι κυρίως στο city αλλά και σε μια άλλη που δεν θυμάμαι το όνομα της αλλά σε παραπέμπει σε στρατό, αν σου λέει κάτι αυτό.. Αλλά και στον κεντρικό δρόμο λίγο πριν τα mac donalds μας έτυχε να σταματήσουμε μια κοπέλλα (φοιτήτρια), κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη βραδυά και ήρθε με άλλες τρεις.. Καταλαβαίνεις τι έγινε.. Αλλά μου έτυχε να κάνω γνωριμία και στο Aero cafe αν το ξέρεις και στο coffe house που είναι μέσα στο Sun city, που είχαν ευτυχή κατάληξη.. Αλλά που να πας και ποιό έξω.. Σορόκα, Ορχέι, εκεί να δεις τι γίνεται..Φίλε μου εγώ είμαι ερωτευμένος με αυτή τη χώρα.. Έχω να πάω τρια χρόνια περίπου και έχω πάθει στερητικό σύνδρομο..
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
10
Πόντοι
16
Μιλανε αγγλικα η' πρεπει να μαθεις τη γλωσσα τους?
Η ζωη εκει ειναι φτηνη?





 

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
πολλές μιλάνε έστω και τα βασικά.. ¨οσο για τη ζωή, για μας που πάμε από εδώ, φυσικά και είναι φθηνότερη, αρκεί να μην πας σε ξενοδοχείο αλλά να νοικιάσεις ένα διαμέρισμα που θα σου έρθει πολύ πιο οικονομικά και με περισσότερη ελευθερία κινήσεων.. Ρεστωράν, καφέ και ντίσκο, πολύ καλές τιμές και πολύ καλό σέρβις..
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
Παραθετω απάντηση σε ΠΜ που έλαβα!

<<
Κατ΄αρχην σημείωσε ότι όλες οι επαφές μου στην Ανατολική Ευρώπη δεν είναι μέσω official escort agencies. Πρόκειται για γνωριμίες που έχω αναπτύξει με τα χρόνια. Τα κορίτσια δεν είναι πόρνες με την ευρεία έννοια της λέξης, κυρίως, γιατί το "γαμείν" σε χώρες του πρώην συμφώνου της βαρσοβίας ήταν η μοναδική οδός διαφυγής από την μαλακία του καθεστώτος. Εν πάσει περιπτώσει τα κορίτσια που γνωρίζω είναι φοιτήτριες, ή μοντέλα και απλά πηδιώνται γιατί κυρίως τους αρέσει και μετά γιατί βγάζουν και κανένα φράγκο. Για τον λόγο αυτό δεν μπορώ να σου δώσω τηλέφωνα.

Μπορώ όμως να σου δώσω μερικά tips:
1. Πάρε επαφή με το . Χρεώνουν 250 την βραδυά ή 100 την ώρα ή κάτι τέτοιο. Ζήτα μια κοπέλα για 1-2 ώρες και όταν την συναντήσεις πες της στα ίσια (άσε που μπορεί να σου το πει και η ίδια) ότι θέλεις να τν συναντήσεις εκτός πρακτορείου. Σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση μην της δώσεις περισσότερα από 100-150 για ολόκληρη τη νύχτα. Βέβαια θέλει και λίγο πολιτική. Κάνε της το τραπέζι (δεν θα πληρώσεις περισσότερα από 20-30 Ευρώ). Μάλιστα έχει ανοιξει και ένα Ελλληνικό Εστιατόριο που το λένε MYKONOS στο καινούριο MALL Chisinau. Το φαγητό είναι ΥΠΕΡΟΧΟ και οι τιμές ιδιαίτερα χαμηλές.
2. Πήγαινε σε ένα night club και χτύπα όποια θέλεις. Τιμές όπως παραπάνω.
3. Μαφία δεν υπάρχει και όσοι λένε πως υπάρχει και πως όλες οι κοπέλες έχουν νταβάδες είναι μ....ς και ψεύτες και το πιθανότερο είναι ότι έχουν πάει στην Ανατολική Ευρώπη με το Google.

>>

Για τους φίλους που ζήτησαν φωτογραφίες. Δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες γιατί όπως προανέφερα, τα κορίτσια δεν ειναι επαγγελματίες βιζιτούδες. Είναι φιλαράκια. Αυτό που χρειάζεται στη Μολδαβία και στην Ανατολική Ευρώπη γενικώτερα είναι περισσότερο πολιτική, παρά λεφτά!

Γλώσσα: Η επίσημη είναι η Μολδαβική που δεν είναι άλλη από την Ρουμανική.

Προσδιορισμός 9αριού: Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά για εμένα το 9αρι (οπτικά) πρέπει να πληροί τις παρακάτω προδιαγραφές: υψος: 1.80 (ελάχιστο), 60-65 κιλά (μέγιστο), στήθος: 1-2, ένα ωραίο πρόσωπο και ατελείωτα πόδια. Περιποιμένη και καλά (όχι ακριβά) ντυμένη.

Αυτό ακριβώς συνάντησα και σας παραθέτω στοιχομιθεία, αφού έχει προηγηθεί δείπνο, 1-2 ποτά, είμαστε στο κρεββάτι και είμαι έτοιμος για την τελική...:

ΑΥΤΗ: Να σου πω κάτι?
ΕΓΩ: Ο,τι θέλεις καρδιά μου.
ΑΥΤΗ: Σε 1 μήνα παντρεύομαι...
ΕΓΩ: Συγχαρητήρια!
ΑΥΤΗ: Σε πειράζει να με πάρεις από πίσω γιατί θέλω να είμαι σφιχτή?
ΕΓΩ: Νομίζω πως δεν χρειάζεται να σας πω τι απάντησα.

Εν κατακλείδι:
Ταξιδεύω στην Ανατολική Ευρώπη από το 1989/1990 και οι Μολδαβές είναι ΑΠΑΙΧΤΕΣ!!!! Προλάβετε όσο μπορείτε!




 

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
Συμφωνώ με το Soritas για όσα αναφέρει για το Κισινιόφ.. Μερικοί σε άλλο τόπικ με παρεμφερές θέμα προσπάθησαν να μας πείσουν πως ο Παράδεισος της Μολδαβίας έχει γίνει κόλαση.. Θέλω να πιστεύω πως τρόμαξαν από την μεγάλη προσέλευση αντρικού πληθυσμού σε χωράφια που μέχρι πριν λίγο τα θεωρούσαν αποκλειστικά δικά τους.. Διαβάσαμε  πως μια κοπέλα που περπατάει στο δρόμο την πλησιάζουν καμμιά δεκαριά σεξοτουρίστες από την ώρα που την βλέπεις μέχρι να την πλησιάσεις και έτσι τα κορίτσια το έχουν πάρει πάνω τους.. Υπερβολές.. Είναι αλήθεια πως δεν σε παρακαλάνε να τις πάρεις κιόλας.. Αλλά αν είσαι σωστός, είσαι ευγενικός μαζί τους στον τρόπο που τις προσεγγίζεις (κάτι που το μετράνε πολύ οι γυναίκες εκεί), έχεις μια σχετικά καλή εμφάνιση, (Οι Μολδαβές λένε πως αν ένας άντρας είναι λίγο πιο όμορφος από μια μαιμού είναι αρκετό) τότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις παρέα.. Και δεν μιλάμε για πληρωμένη συντροφιά, μιλάμε για γνωριμία είτε στο δρόμο, είτε σε cafe ή club.. Και δεν χρειάζεται να περιμένεις πολύ.. Από το πρώτο βράδυ θα την έχεις στο κρεβάτι σου.. Γιατί για αυτές το σεξ είναι στην καθημερινότητα τους όπως το φαγητό.. Σαν τις δικές μας εδώ δηλαδή.. :2funny: :2funny: :2funny:
 

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
Αγαπητέ redpeainz, φυσικά και δεν πρέπει να έρθουμε σε αντιπαράθεση.. Έδω καταγράφουμε τις απόψεις μας και τίποτα παραπάνω.. Θέλω να σε διαβεβαιώσω πως η άποψη που έχω για το Κισινιόφ και γενικότερα για τη Μολδαβία είναι τεκμιριωμένη από προσωπικές εμπειρίες και όχι από ιστοριούλες που άκουσα από άλλους.. Στη Military, στο coffe house, στο Aerocafe, στο City club, αλλά και στο δρόμο, έχω κάνει γνωριμία, όλες με ευτυχή κατάληξη..
Στη Σοροκα έμεινα 3 μέρες αλλά συνοδευόμουνα από ντόπια.. Όμως τα κορίτσια εκεί είναι πολύ όμορφες, πιο αθώες από ότι στην πρωτεύουσα και κάνεις εύκομα παιχνίδι..
Η ηλικία μου είναι 45 χρονών..
Άαααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ, είναι αλήθεια πως απουσιάζω 3 χρόνια από τον Παράδεισο  :headbang:, αλλά ένας από τους καλύτερους μου φίλους που αποδείχτηκε πολύ πιο έξυπνος από εμένα, ζεί 4 χρόνια μόνιμα στο Κισινιόφ, έμαθε Ρωσικά, ζει σαν άρχοντας, εννοείται πως δεν θέλει να ξαναγυρίσει για μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα και ζει σαν άρχοντας.. Έχουμε τακτική επικοινωνία και όπως καταλαβαίνεις ξέρω τι παίζει τώρα στη Μολδαβία.. Συμφωνώ πως έχουν δυσκολέψει τα πράγματα αλλά πιστεύω πως αν είσαι ωραίος και δεν μιλάω μόνο για εμφάνιση, θα τα καταφέρεις..
Πες μου για σένα, ζεις μόνιμα εκεί;
 

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
Δεν ξέρω πως πάει η δουλειά σου, εύχομαι να πηγαίνει καλά, αλλά δεν θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό που μπορείς και κινείσαι σε αυτά τα μέρη τόσο συχνά; Και εμένα η άποψη μου μπορεί να μην είναι αντικειμενική.. Μπορεί να έχω υπερεκτιμήσει τη Μολδαβία.. Αλλά έζησα μοναδικές στιγμές σε αυτή τη χώρα που δεν τις έχω ζει σε καμμιά άλλη χώρα αν και είμαι πολυταξιδεμένος (όχι φυσικά όσο εσύ) και φυσικά δεν τις έζησα στην αγαπημένη μας Ελλάδα..
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
Θα ήθελα να σταθώ σε ορισμένα πράγματα που έχουν γραφεί παραπάνω, τα οποία σε εμένα προσωπικά, μου φαίνεται πως δεν αντικατροπτίζουν την πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό σχολιάζω το post κάποιου άγνωστου σε διεθνές site που παρατέθηκε από φίλο ενωρίτερα.

No ZYCKE. It is not easier to get laid with freebies in Moldova than in your home country!
Δεν ξέρω από που έρχεται ο Ζήκος, αλλά συγκρίνοντας την Μολδαβία με την Ελλάδα, έχω να πω ότι η πρώτη είναι παράδεισος.

It WAS easier! But those days are long gone since the moldovan economy has become good.
Μάλλον αναφέρεται σε μια άλλη Μολδαβία, πιθανόν σε κάποιο άλλο πλανήτη. Ο μέσος μισθός στην Μολδαβία του πλανήτη γη είναι 150-200 USD. Ο μισθός Πρύτανη Πανεπιστημίου δεν υπερβαίνει τα 400 USD. Η Μολδαβία είναι η λιγότερο ανεπτυγμένη χώρα στην Ευρώπη και η σαφώς φτωχότερη. Για να καταλάβετε πόσο φτωχή χώρα είναι, τα φώτα των κυβερνητικών κτιρίων την νύχτα είναι σβηστά για οικονομία!

Now it is like in London, Madrid or Rome.
Κατά τα φαινομενα το Λονδίνο, την Μαδρίτη και την Ρώμη τις έχει δει όσο και την Μολδαβία. Δηλαδή ΠΟΤΕ!

1-You must call the girl 100 times before she accepts to meet you, because she has many other guys also waiting to meet with her!
Ναι.100 άλλοι Μολδαβοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, δεν ξέρουν πως να φερθούν σε μια γυναίκα και πιθανόν άλλοι 100 Ιταλοί (και πιθανόν Έλληνες) που θεωρούν ότι επειδή είναι φτωχές μπορούν να τις πηδήξουν σαν πουτάνες και τους το δείχνουν κιόλας. Μπορεί να είναι φτωχές, να πηδιώνται σαν πουτάνες, αλλά αν δεν τους δείξεις ότι τις σέβεσαι θα πάρεις το τρίτο το... Και βέβαια αν δεν απαντήσει το πολύ την 2η άντε την 3η φορά το έχεις χάσει το παιχνίδι. Πόσο μάλλον αν της τηλεφωνήσεις 100!

2-You must go pick her up in a nice car (Mercedes or BMW preferably) because now, almost any moldovan guy owns one and she has become used to it!
Έχω την εντύπωση ότι τύπος μάλλον έχει μπερδέψει τις βούρτσες με κάτι άλλο. Η Μολδαβία είναι πιθανόν η μοναδική χώρα στην Ευρώπη όπου ακόμα υπάρχουν Volga! Η αλήθεια είναι πως τα 3-4 τελεταία χρόνια η χώρα έχει αναπτυχθεί αρκετά, αλλά όχι ιδιαίτερα σε σύγκριση με άλλες χώρες του Πρώην Συμφώνου της Βαρσοβίας, όπως η συγγενική σ’αυτούς Ρουμανία για παράδειγμα. Υπάρχουν σαφώς περισσότερα καλά αυτοκίνητα από ότι πριν, αλλά αυτά ανήκουν κατά κύριο λόγο σε ξένους επιχειρηματίες και σε μία μικρή (μικρότατη) ελίτ ντόπιων. Τα Dacia, Fiat και κάτι άλλα σαράβαλα κυριαρχούν τους δρόμους.

3-You must take her to a very nice, expensive restaurant or club (the girls are have become very choosy and refuse to go to regular bistros or cafe-bars)
Ένα «πολύ ωραίο και ακριβό εστιατόριο» δεν θα σας κοστίσει περισσότερα από 30 EUR. Αν την πάτε στο καλύτερο ξενοδοχείο της πόλης (Leogrand) το ακριβότερο πιάτο είναι φιλέτο σολωμού (κεταψυγμένο βέβαια) στα 230 Lei (ήτοι 16 EUR περίπου). Βέβαια αν την πατε εκεί, ε τότε πάτε και γυρεύοντας...

4-You must NOT dare to ask her to come to your flat the first 3 dates or she will think that you want her only for sex and she will not answer your calls anymore!
Δεν ξέρω τι λέει ο Ζήκος, αλλά εμένα μου έχει συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Έχουμε πάει στο κρεβάτι από το πρώτο βράδυ και πολλές φορές από το απόγευμα πριν πάμε για δείπνο.

5-You must NOT wear conservative clothes or she will think that you dress like her dad, therefore you must be old! And to be seen with an older man is very BAD. Her girlfriends who see her in the street with you will criticize her!
Και με το δίκιο τους θα την κράξουν αν την δούνε παρέα με κάποιον που ειναι ντυμένος σαν χαμάλης.

6-You must NOT have a roommate or she will think that you are poor because you can't afford to live by yourself in your apartment!
Μην τρελλαθούμε τώρα! Ένα πολύ καλό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης κοστίζει από 40-70 EUR την ημέρα. Αν πατε παρέα με τον κολητό σας, τότε πάρτε 2 διπλανά διαμερίσματα.


7-Since you are a foreigner, your appartment HAS to be located in the center of the city! Any foreigner who doesnt live in the center must not be rich, therefore NOT WORTH dating!
Δεν έχετε κανένα λόγο να πάτε να μείνετε στην άκρη της πόλης. Είναι σαφώς καλύτερα να μείνετε στο κέντρο για να είστε κοντά στα πάντα σε απόσταση αναπνοής. Κοντά στο νου και η γνώση. Άσε που τα διαμερίσματα που είναι στην άκρη της πόλης είναι στα λεγόμενα block χωρίς ζεστό νερό, θέρμανση και άλλα ωραία! Και σαφώς πρέπει να δείξεις ότι δεν είσαι ντόπιος ή ότι δεν συμπεριφέρεσαι σαν ντόπιος. Έχει δίκιο ο Flower Lover. Αν δεν είσαι καλά ντυμένος, δεν έχεις τρόπους, δεν της δείξεις ότι την σέβεσαι και την υπολογίζεις, τότε γιατί να σε πηδήξει?

8-When you take her to a club, she will drop you like a pancake if you dare take her to the bar for drinks! You MUST buy a table (500 lei minimum) so the princess can sit her ass in confort!
Εγώ προσωπικά δεν έχω πάει καμμία σε club γιατί δεν μ’αρέσουν. Νομίζω, ότι όταν πας για επιχειρήσεις (και δεν εννοώ business), πρέπει να έχεις ένα στόχο. Και αυτός είναι πως θα την ρίξεις στο κρεβάτι σου (ή στο καναπέ) το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι σήμερα, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που έχω πάει κάποια σε club. Σε όλες δε τις περιπτώσεις που πήγα, ήταν μετά το γκόλ.

9-If you want her to communicate with you, you MUST buy her a mobile phone card (400 lei minimum) because she gets tired of beeping you first and waiting for you to call her back!
Πράγματι υπάρχουν μερικές (μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού) περιπτώσεις που ζητάνε προπληρωμένη κάρτα. Αυτές είναι βέβαια σαν εκείνες που θέλουν τα κορόϊδα να τις πάνε στα club (πριν να φάνε). Αυτές τις διώνχω χωρίς δεύτερη κουβέντα!

10-You MUST accept to wait a long period of time before getting laid (minimum 7 dates) bacause all her previous moldovan boyfriends waited even longer than that. And it would prove that you really care about her and don't want her as a SEX object. And thatYou will eventually SPONSOR her and maybe marry her (so she can spend all day doing nothing but spend your money shopping and manicuring) Get ready for HUGE dissappointment if you come to Moldova for easy-to-get sex from regular women!
Όπως το ξαναείπα, ο τύπος έχει μπερδέψει τις βούρτσες με κάτι άλλο. Δεν έχει ξεκάθαρους στόχους και δεν ξέρει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει μία επιχείρηση. Στο 95% των περιπτώσεων που έχω αντιμετωπίσει, έχω κρεβατωθεί την ίδια ημέρα, συνήθως 2-5 ώρες από την ώρα συνάντησης. Στο υπόλοιπο 5% έχω κρεβατωθεί την επόμενη ημέρα και στο 99% με έχουν ρίξει στο κρεβάτι αυτές και όχι εγώ! Αυτοί που γίνονται σπόνσορες είναι οι ίδιοι με αυτούς που αγοράζουν προπληρωμένες κάρτες και τις πάνε στα club κυρίως γιατί θέλουν οι ίδιοι να πουλήσουν «μούρη». Αυτοί που είναι αγάμητοι στις δικές τους χώρες θα είναι και αγάμητοι ακόμα και στη Μολδαβία. Είναι αγάμητοι κατ’εξακολούθηση και κατ’επάγγελμα σε βαθμό κακουργήματος!!! Και είναι αυτοί που χαλάνε την πιάτσα!

Και επειδή μπορεί να βρεθεί κάποιος και να πει ότι όλα αυτά που γράφω δεν ισχύουν, σας ενημερώνω ότι το IP Address τω ν τελευταίων μου posts είναι από το Chisinau της Μολδαβίας και ο admin του site μπορεί να σας το επιβεβαιώσει.

Τώρα, ποιοί τα γράφουν αυτά και που τα γράφουν:

Κατά κύριο λόγο γράφονται στο World Sex Guide και στο International Sex Guide. Από εμπειρία, γράφονται είτε από άσχετους οι οποίοι θέλουν να δείξουν ότι κάτι ξέρουν για την υπόθεση χωρίς να έχουν πάει στις χώρες στις οποίες αναφέρονται, είτε από τους κατ’επάγγελμα αγάμητους που αναφέρονται παραπάνω, είτε από παρόχους συναφών υπηρεσιών. Ο λόγος για τους τελευταίους είναι απλός. Αν γράψουν ότι στη Ρουμανία και στη Μολδαβία μπορείς να κρεβατωθείς για ένα κομάτι ψωμί, πως θα τους ψήσουμε να πληρώσουν 500 EUR το δίωρο σε μια τουρίστρια που στη χώρα της είναι κάτω του μετρίου και μπορείς να την έχεις σχεδόν τζάμπα? Το έχω ξαναδεί το έργο.

Θα ήθελα να διευκρινήσω ότι όλα τα παραπάνω αποτελούν τις προσωπικές μου και μόνο απόψεις και βασίζονται σε εμπειρίες που είχα εγώ ο ίδιος ταξιδεύοντας στην Ανατολική Ευρώπη για περισσότερο από 2 δεκατίες.

Διευκρινίζω τέλος ότι με τα παραπάνω δεν καταφέρομαι εναντίον κανενός, ούτε τα γράφω γιατί επιδιώκω να τσακωθώ με κάποιον.


 

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Μηνύματα
5.439
Like
9
Πόντοι
66
soritas ειπες 2 πράγματα που για μένα έκαναν τη διαφορά

εισαι σωστός

Μονο σε ένα θα σε διορθώσω - Volga έχω δει Σόφια και Βουκουρέστι
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
soritas ειπες 2 πράγματα που για μένα έκαναν τη διαφορά

εισαι σωστός

Μονο σε ένα θα σε διορθώσω - Volga έχω δει Σόφια και Βουκουρέστι

Λυπάμαι που θα σε στεναχωρέσω αλλά εγώ έχω δει και στο Chisinau. Μάλιστα ήμουν και μέσα σε ένα χθες το πρωί.
 

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Μηνύματα
2.108
Like
3
Πόντοι
16
Ωραιοςςςς ο soritas..!!

Ετσι για να μπαινουν τα πραγματα στην σωστη τους θεση.

Aυτα..
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
και εγω δεν επιθυμω ανευ λογου κοντρες

ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΙΜΩΝ Κ ΑΚΡΙΒΕΙΑς ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΤΙ Κ ΝΑΣΑΙ,ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥς "ΤURISTS"!!!ΕΠΙΣΗς ΟΣΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ Κ ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ σιγουρα ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ χειροτερα κ ακριβοτερα ΒΡΗΚΑΝ
ΑΥΤΑ ΓΙΑ  ΟΛΟ ΤΟ 2008 Κ ΕΩς ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ,απο τοτε δεν εχω ξαναρθει,αλλα σε καμια βδομαδα επανερχομαι,μακαρι ναναι τοσο θυελλωδης η αλλαγη,κ μενα με συμφερει ΦΥΣΙΚΑ!!!!

Ούτε εγώ επιθυμώ καμμία κόντρα, αλλά πιστεύω ότι είσαι εκτός θέματος, ή μάλλον συζητάμε 2 διαφορετικά πράγματα.

Διευκρινίζω λοιπόν:
1. Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι τιμές των αγαθών στα super market.
2. Το ζητούμενο είναι πόσο κοστίζει το μ...νί, αν είναι εύκολες και αν τους αρέσει.
3. Εσύ υποστηρίζεις ότι είναι ακριβό, ότι είναι δύσκολες και σε γενικές γραμμές συντάσσεσαι με αυτά που γράφει κάποιος ο οποίος κατά την άποψή σου είναι ο τυπικός Δυτικός Monger.
4. Εγώ διαφωνώ κάθετα σε αυτά που αναφέρει ο τυπικός κύριος στον οποίο αναφέρεσαι και θεωρώ ότι είναι το λιγότερο άσχετος. Θεωρώ επίσης ότι δεν έχει πάει ποτέ στη Μολδαβία. Σημείωσε ότι οι ουσιαστικοί και ψαγμένοι Δυτικοί Mongers δεν "συναντώνται" και ανταλάσσουν απόψεις στο δωρεάν ISG.

Φιλικά

soritas

Υ.Γ.1. Στο Leogrand πληρώνω 135 EUR την βραδυά για exclusive apartment με τιμή "πόρτας" 250, γιατί ο Ozkan είναι προσωπικός μου φίλος.
Υ.Γ.2. Τα δικά μου κριτίρια για την εμφάνιση των κοριτσιών τα έχω αναφέρει παραπάνω.
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
οποτε εγω που δεν ξερω προσωπικα τον οποιο ozkan,καλουμε να δωσω 250e, ητη 2500e για δεκα μερες!!
μηπως ειναι παρα πολλα????
οσο για το σουπερμαρκετ,σιγουρα δεν ψωνιζεις,ουτε εγω,γιατι μπαινεις κ μεσα οτι παιρνεις απο εκει,εξαιρειται το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ κρασι,.ΑΛΛΑ ειναι ενδεικτικο της ακριβειας ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, η τιμη στα βασικα αγαθα κ στις υπηρεσιες
αν εχεις δουλειες κ πηγες σε καποιες "consulting agencies"(που κ βεβαια εγω δεν χρησιμοποιω τα "διεθνη" αλλα τα κανονικα) νομιζω οτι τα  "fees",δεν ηταν οτι θα περιμενες σε χωρα, με 150ε βασικο μισθο!!!
μερικα εχουν αμοιβη 300-500ευρω την ωρα,οσο κ παραπανω στο ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ!!!!!
.δηλ 3-5 μισθους την ωρα!!!!!
τλσπαντων αγαπητε φιλε,αν σου φαινεται φτηνα κ καλα "γκομενιακως" στη Μολδαβια,εισαι ευτυχης,γιατι τολυσες το προβλημα σου,οποτε τα λοιπα περιτευουν
η παρεμβαση ηταν για καποιους λιγοτερο ευπορους, που τα 200-300 ημερησιως,καθε μερα, δεν τα εχουν ευκολα κ ειναι κριμα να πανε να τα ακουμπησουν στο κισινιωφ,ανευ λογου,ψαχνοντας ,αδικως κατ εμε,"φτηνο κ καλο πραγμα"
με εκτιμηση
REDpeainz

Κάποιος που ζει στη Μολδαβία και κυκλοφορεί με BMW σειράς 5 και δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις  (business) θα έπρεπε να γνωρίζει τουλάχιστον το όνομα του Γενικού Διευθυντή του Leogrand "Ozkan Alkan". 
Δεν καταλαβαίνω. Σε ποια consulting agencies αναφέρεσαι?
300-500 EUR αμοιβή την ώρα, είναι ένα μέγεθος ΑΓΝΩΣΤΟ για την Μολδαβία. (!!!!)
4 κατοστάρικα ημερησίως είναι όλα μου τα έξοδα συμπεριλαμβανομένων των κοριτσιών και για εμένα είναι φθηνά! Αν ζούσα μόνιμα στην Μολδαβία, δεν θα χρειαζόμουν περισσότερα από 3-4 κατοστάρικα τον μήνα για να κρατώ το hobby μου σε πολύ υψηλό επίπεδο. 
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή πολλά έχουν λεχθεί αναφορικά με typical western mongers στο International Sex Guide, σας παραθέτω και ένα posting κάποιου άλλου, ο οποίος απότι φαίνεται έχει διαμετρικα αντίθετες απόψεις από τον φίλο μας παραπάνω.

Pussy paradiise - or hell?
I am reading the ongoing discussion about Moldova and obviously people have extremely different experiences in Chisinau. I am right now in Chisinau connected with work. I am from Saturday till Tuesday, this includes also a little bit pussy time.

For me Chisinau so far is "pussy paradise". It is better than any other place I have been to in FSU countries. I was here 4 weeks ago and after that my report was questioned if it was true. For those in doubt, please read my Kiev report from yesterday, there you see that I am not always successful and I report about my mistakes. Chisinau is also much cheaper than Kiev when it comes to maintainance of the girls.

I will write a more complete report later, I can just say that that the biggest problem I have is setting up a schedule so the girls don’t meet each other in the door! I arrived yesterday and had an appointment with a girl I had met on internet. Yes, we ended up in bed and had great, passionate sex (she was great in BBJ). She left at 3. 30 am. At 4 am the deal was that a girl from last time, a little horny spinner, 20 years old, should come because she celebrated her friends birthday at disco "Drive". Well she didn’t arrive till 5, a little drunk, but the sex was great – I knew this from last time. She slept over, we had more sex when we woke up and she left for some family celebration. Late in the afternoon came the first girl from yesterday back, she just left. Now I am waiting for my little spinner to arrive in 1 hour (at 11 pm). Tomorrow I have a lunch date with a beautiful 18 year old, she is very afraid and careful, but she wants to meet me and see (! ). We met on internet, she is a virgin and wants to start sex with an experienced, mature man! I agreed that was an excellent idea. (surprise, surprise! ). But I guess that the sex must wait till next time in Chisinau, she probably need some time to get started.

I wonder if the different successes depend on attitude? If a guy thinks that the girls are a piece of meat that wants to lie, cheat, and rip him off, I guess the girls sense this attitude and keep away. Because I meet clever, educated, passionate girls in Chisinau. , they are serious, but VERY eager to have a good time!


Για όσους ενδιαφέρονται το link είναι εδώ:
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
κοιτα αυτοι οι Αγγλοι ειναι πολυ ζωα!μην πολυπιστευεις αυτα που γραφουνε!οσο για τους Αμερικανους ντυνονται φριχτα!πιο κακοντυμενους ανθρωπους δεν εχω δει!ουτε οι Αραβες δεν ειναι τοσο κακοντυμενοι!παντος για τη Μολδαβια ακουω διαφορετικες αποψεις.απο την Αγια Πετρουπολη οσοι πηγανε λενε οτι ολα ειναι τσαμπα!και σε οποια γκομενα πεις θα σε παρω Αγια Πετρουπολη τραιλενεται!ειναι ο 2ος στοχος τους μετα τη Μοσχα.
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
αυτο ειναιενα αποσπασμα προσφατο για καποιον δικο μου πελατη, απο τη LEXTAL.EE, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΣΟΡΡΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ,αλλα ταχουμε ξαναπει οι δυο μας,αν στο Τοκιο εχει 10000ε το τ.μ. ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ, δεν σημαινει οτι αν εχει 4000ε το τ.μ. στα Τρικαλα, ΕΙΝΑΙ Κ ΦΤΗΝΟ το διαμερισμα στα ΤΡΙΚΑΛΑ(ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ)!!!!!!
ΑΛΛΟ η μοσχα κ η αγια πετρουπολη κι αλλο το κισιναου.ΦΥΣΙΚΟ ειναι για καποιον απο εκει να του φανει φτηνη και η ΠΑΤΡΑ,αλλα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ειναι ΦΤΗΝΗ???
ετσι ειναι.αλλου ειναι πιο φτηνα και αλλου πιο ακριβα.για μενα στην Ελλαδα μου φενεται οτι ειναι ολα τσαμπα.τα προ'ι'οντα τα ρουχα τα μαγαζια.νιωθω οτι το χρημα μου εχει αξια!διαβαζα χτες συγκρισεις τιμες Ρωσσικη επαρχια Αγια Πετρουπολη Μοσχα και Κισινιοφ και ειχε τρομερη διαφορα!και στις τιμες και στους μισθους.ενας υπαλληλος σε καταστημα παιρνει(πριν την κριση)στο Κισινιοφ 100 Ευρω το μηνα.στη Ρωσσικη επαρχια 350-400 Ευρω.Αγια Πετρουπολη 700+ Μοσχα 1200+.οι δε τιμες στο Κισινιοφ ειναι θα ελεγα 4 φορες κατω απο την Αγια Πετρουπολη......
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
......αυτο που με ενδιαφερει ειναι:πως αντιδρουν οταν τους λες οτι εισαι απο την Ελλαδα?οταν τους λες οτι εισαι απο Αγια Πετρουπολη ή Μοσχα σε ερωτευονται το ονειρο τους ειναι να πανε εκει να μεινουν.το ιδιο σκεφτονται και για την Ελλαδα?βλεπουν εναν μονιμο κατοικο Ελλαδας σαν υπαναπτυχτο οπως τον βλεπουνε Μοσχα και Αγια Πετρουπολη?.....
 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Μηνύματα
14.808
Κριτικές
13
Like
2.351
Πόντοι
4.765
....γραψε μου σε παρακαλω:εχουν ονειρο να πανε να μεινουν μονιμα στην Ελλαδα?ή τους ενδιαφερει σαν μερος για της διακοπες τους οπως Π.Χ. Τουρκια Ανταλια,Αιγυπτος ή Τυνησια?ο Μακης εγραψε οτι ειναι πολυ ευκολες και με το που ακουνε Ελληνας τρελαινονται.εσυ δινεις εντελως αντιθετη εικονα.εγω δεν μπορω να ξερω γιατι δεν εχω παει.μονο οτι διαβαζω και ακουω απο σας και απο τα Ρωσσοφωνα σα'ι'τ.(τους Αγγλοαμερικανους δεν τους πιστευω καθολου ειναι ζωα).
 

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Μηνύματα
362
Like
158
Πόντοι
1
Γενικά τρελλαίνονται να φύγουν από τη χώρα τους..Τους αρέσουν πολλοί οι Έλληνες αρκεί να είναι ευγενικοί μαζί τους, γιατί πάνε και μερικοί :jerking: που νομίζουν πως όλες εκεί είναι πουτάνες και πρέπει να τους φέρεσαι σαν πουτάνες.. Τους αρέσει πολύ να τους δείχνεις πως τις σέβεσαι και θα στο ανταποδώσουν με το παραπάνω.. Όσο για διακοπές στην Ελλάδα, παρακαλάνε.. Όλες όσες γνώρισα με ρώταγαν πότε θα τις φέρω για διακοπές στην Ελλάδα.. Δυστυχώς δεν μπορούσα γιατί είμουνα παντρεμένος.. Τώρα όμως που είμαι ελεύτερο πουλί όταν θα ξαναπάω στη Μολδαβία (που θα πάω σύντομα) σίγουρα θα κάνω τα έξοδα σε ένα αστέρι μη σου πω και δυο, να τις φέρω για καμμιά δεκαριά μέρες στην Ελλάδα.. Να ζήσει αυτή καλά και εγώ καλύτερα..
 

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Μηνύματα
593
Like
0
Πόντοι
6
αυτο ειναιενα αποσπασμα προσφατο για καποιον δικο μου πελατη, απο τη LEXTAL.EE, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΕς ΔΙΕΘΝΕΙς ΕΤΑΙΡΙΕς Π.Χ. ERNST&YOUNG H PWCOOPERS κλπ!!
φιλικα παντα
RED
υ.γ.2
να διευκρινησω οτι αναφερομαι παντα σε 18-23 ετων το πολυ, "ντεβουσκες",τουλαχιστον 1.72 υψοσ με ανω του 7 συνολικη παρουσια,οι μεγαλυτερες, κοντοτερες,δεν συμπεριλαμβανονται στους ανωτερω συλλογισμους μου,οπως ουτε κ του soritas,πιστευω,απο αυτα που διαβασα στο πρωτο ποστ πιο πριν

Από το πρώτο μου post διευκρίνησα ότι όσα γράφω αντικατροπτίζουν τις προσωπικές μου απόψεις και εμπειρίες από τα ταξείδια μου στην ανατολική Ευρώπη για περισσότερα από 25 χρόνια.

Δεδομένου ότι δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά τόσο στη Ρουμανία (έχω δικές μου επιχειρήσεις στο Βουκουρέστι εδώ και 4 χρόνια) και τελευταία στην Μολδαβία όπου ανοίγω παράρτημα στο Chisinau, έχω μια σαφή και αδιαμφισβήτητη άποψη περί των πραγμάτων εκεί και είναι διαμετρικά αντίθετη με αυτά που υποστηρίζεις με τις περιγραφές σου.

Παρά το γεγονός ότι δεν θέλω να αντιπαρατεθώ (ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τις απόψεις του), θεωρώ ότι η αντιπαράθεση είναι αναπόφευκτη, διότι κατά την άποψή μου, τα μέλη του forum, που θέλουν αξιόπιστες πληροφορίες για την κατάσταση εκεί, θα οδηγηθούν σε λανθασμένα συμπεράσματα με τις ανυπόστατες πληροφορίες που έχεις δώσει και οι οποίες βασίζονται αποκλειστικά και μόνο σε σχόλια ασχέτων από το ISG.

Απαντώ στα θέματα που έθεσες και στο παραπάνω post.

1. Consulting agencies
Δεν τέθηκε ποτέ κανένα θέμα consulting agencies και δεν καταλαβαίνω γιατί το έθεσες. Αν ήταν μία προσπάθεια εντυπωσιαμού, θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο!

Θα με εντυπωσίαζες αν για παράδειγμα έλεγες ποιά Ελληνική Τράπεζα άνοιξε στη Μολδαβία και έκλεισε μετά από 2 χρόνια λειτουργίας στο Chisinau και ποιές άλλες Τράπεζες Ελληνικών συμφερόντων υπάρχουν, καθώς και τα ονόματα των Γενικών Διευθυντών. Ενώ η πρώτη πληροφορία υπάρχει στο διαδίκτυο, η δεύτερη είναι γνωστή ΜΟΝΟ σε όσους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στη Μολδαβία.

2. BMW-5 / Cherokee 4.8
Κάποιος που δραστηριoποιείται επιχειρηματικά σε μία μικρή χώρα όπως είναι η Μολδαβία και έχει την οικονομική δυνατότητα να διαθέτει BMW-5 & Cherokee 4.8 σημαίνει ότι η επιχείρησή του είναι παραπάνω από τον μέσο όρο. Στα πλαίσια διεύρυνσης των δραστηριοτήτων μιας επιχείρησης η δημιουργία επαφών και γνωριμιών με τους γενικούς διευθυντές μεγάλων επιχειρήσεων θεωρείται δεδομένη. Όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες με τους οποίους έχω έρθει σε επαφή γνωρίζουν τους Γενικούς Διευθυντές άλλων μεγάλων επιχειρήσεων. Βέβαια στον κανόνα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...

3. Κόστος
300-400 Ευρώ την ημέρα είναι το κόστος που απαιτείται για κάποιον που δεν μένει μόνιμα στπ Chisinau και περιλαμβάνει την διαμονή, διατροφή και hobby. Το ίδιο ποσό, αλλά σε μηνιαία βάση απαιτείται μόνο για το hobby για κάποιον που μένει εκεί μόνιμα. Εννοείται ότι όταν μένεις μόνιμα σε ένα μέρος, έχεις την δυνατότητα να εφαρμόσεις μία μακρόπνοη πολιτική αναφορικά με το hobby. Αυτό σημαίνει ότι δεν πληρώνεις κάθε φορά που θέλεις να κάνεις την δουλειά σου. Θα πληρώσεις την πρώτη άντε και την δεύτερη. Οι υπόλοιπες είναι αμισθί. Τα πρώτα κορίτσια που θα γνωρίσεις και θα πληρώσεις 1-2 φορές θα σε βάλουν στον κύκλο τους και μέσα από αυτόν θα γνωρίσεις περισσότερες. Μέσω αυτών θα γνωρίσεις άλλες και ούτω καθεξής. Αν λοιπόν πληρώνεις 1-2 κορίτσια τον μήνα έχεις φτάσει στα 200-250 Ευρώ. Τα υπόλοιπα 150-200 Ευρώ είναι δωράκια που κάνεις για να κρατήσεις τις επαφές ζεστές και σε εγρήγορση.

Επειτα εδώ δεν μιλάμε πόσα πρέπει να ξοδέψεις εσύ που υποθετικά μένεις 3-40 ημέρες, αλλά για κάποιον που θέλει να έρθει για 4-5 ημέρες. Ε λοιπόν 1500-2000 Ευρώ + 350 Ευρώ το αεροπορικό εισητήριο, δεν είναι και κανένα υψηλό ποσό, όταν για ένα δίωρο θα πληρώσει 500άρικο σε μία ξεπεσμένη τουρίστρια! Ενοείται ότι με τα χρήματα αυτά θα έχει εξασφαλίσει διαμονή, διατροφή και 1 νύχτα hobby με διαφορετικό κορίτσι κάθε φορά.

4. Τελευταία 12 χρόνια
Δεν ξέρω που έχεις πάει τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά έχοντας διαβάσει το σύνολο σχεδόν των posts που έχεις κάνει, οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι στην Μολδαβία δεν έχεις πάει ποτέ. Τη ίδια εντύπωση μου έχεις δώσει και για την Ρουμανία.

Για να τελειώνω με την υπόθεση αναφέρω μόνο ότι στα club πάνε ΜΟΝΟ οι επισκέπτες, που δεν ξέρουν τι και πως παίζει η κατάσταση στις χώρες αυτές.

5. Επαφές
Ευχαριστώ αλλά όπως αντιλαμβάνεσαι δεν είναι αναγκαίες.


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom